Connect with us

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

«Πατάει» πάνω στο συμβόλαιό του o Λίποβι

Published

on

Τα μάζεψε άρον-άρον ο Λίποβι για τον τελευταίο θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του και την πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Χωρίς πάντως να διαψεύσει το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον (αν και η ΑΕΚ αρνήθηκε το φλερτ), είπε απλά ότι θέλει να μείνει στον Προμηθέα.

«Έχω συμβόλαιο και θέλω να μείνω», ήταν τα λόγια του στα οποία όμως μπαίνει ένα μεγάλο «αλλά», που προέρχεται από πλευράς των «πορτοκαλί».

Στον σύλλογο υπάρχει εδώ και καιρό έντονη δυσφορία από τα λεγόμενά του σχετικά με τους φετινούς μισθούς των παικτών από τις ΚΑΕ, ενώ είναι δεδομένο ότι για να μείνει θα πρέπει να δεχτεί μείωση κι όχι αύξηση (που προβλέπει το συμβόλαιο) αποδοχών.

Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Τηλεφώνημα συμπαράστασης Λιόλιου σε ιδιοκτήτη ΚΑΕ

Published

on

Το δικό της “Γολγοθά” περνάει τις τελευταίες ημέρες η Λάρισα μετά την απόφαση της ΕΕ Αθλητισμού να ζητήσει μέσω ΕΣΑΚΕ την αποβολή της από την Basket League της νέας περιόδου.

Ήδη ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Θανάσης Ριζούλης βρίσκεται σε ένα ατελείωτο τρέξιμο για να αποφύγει το μοιραίο, καθώς οι πάντες αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για ΚΑΕ καθ’ όλα άψογη στα οικονομικά της και χωρίς καμία εκκρεμότητα ή οφειλή σε κανέναν.

Στον κ. Ριζούλη μάλιστα τηλεφώνησε πρόσφατα σύμφωνα με πληροφορίες και ο Βαγγέλης Λιόλιος για να του εκφράσει την συμπαράστασή του στον αγώνα που κάνει για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Μεταξύ τους άλλωστε υπάρχει μια πολύ καλή σχέση αφού και οι δυο τους είναι από τους λίγους προέδρους που (ακόμη) επενδύουν στο άθλημα του μπάσκετ.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Η διπλή σιδηροδρομική γραμμή και η «καυτή πατάτα» στον Προμηθέα

Published

on

Μείζον θέμα προκύπτει στον Προμηθέα με την νέα χάραξη της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα για την υπογειοποίηση του τρένου, όπως έγινε γνωστό με σχετική επιστολή.

Το πρόβλημα αφορά στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στον Καστελλόκαμπο, σε τμήμα του οποίου θα περάσει η νέα διπλή γραμμή, όπως και το Ιδρυμα Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου, που φιλοξενεί τις αναπτυξιακές ομάδες του Προμηθέα, αν δεν αλλάξει κάτι στον υπάρχοντα σχεδιασμό.

Έτσι, ο Πέτρος Συναδινός (πρόεδρος του ιδρύματος) και Βαγγέλης Λιόλιος (πρόεδρος Προμηθέα), προχώρησαν σε κοινό διάβημα-επιστολή προς τον υπουργό Κώστα Αχ. Καραμανλή, αναφέροντας τον κίνδυνο να μην είναι λειτουργικός ο ξενώνας φιλοξενίας και το Κλειστό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Το Ιδρυμα Δημ. & Λιλής Σταυροπούλου και ο ΑΣΠ Προμηθέας (μεταξύ των οποίων υφίσταται πολύχρονη θεσμικά κατοχυρωμένη συνεργασία), διαθέτουν στην περιοχή του Καστελλόκαμπου Πατρών, υψηλότατου επιπέδου ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Εκπαιδευτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού σκοπού. Κατά την διάρκεια των σαββατοκύριακων, η επισκεψιμότητα κορυφώνεται μόνο με την συμμετοχή των ακαδημιών μας να υπολογίζεται περί τα έξι χιλιάδες (6000) άτομα μηνιαία.

Στο σχέδιο της κυβέρνησης που παρουσιάσατε προ ημερών στο 8° Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Πάτρα, για τη νέα σύγχρονη σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Πατρών, τονίσατε την σημασία της μερικής υπογειοποίησής της στον ιστό της πόλης σε μήκος άνω των 5 χιλιομέτρων, καθώς και ότι το υπουργείο λαμβάνει υπόψη τα αιτήματα και τις ανησυχίες των κατοίκων για τον τελικό σχεδιασμό του έργου. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας αρχικά ότι η μετατροπή της μονής γραμμής σε διπλή και η εφαρμογή του ορίου απαλλοτρίωσης, επηρεάζει μεγάλο τμήμα των ιδιοκτησιών των δύο φορέων μας, καθώς οι ανάγκες χάραξης και διέλευσης της γραμμής εφάπτονται των ορίων των οικοπέδων μας, καταστρέφει εκτενές και σημαντικό τμήμα των εγκαταστάσεών μας, με μεγάλο οικονομικό, μορφολογικό και οικολογικό αντίκτυπο για τους δύο φορείς και υποβαθμίζει αμετάκλητα δύο πρωτοποριακά εκπαιδευτικά-πολιτιστικά και αθλητικά για την Δυτική Ελλάδα έργα (Φοιτητικός Ξενώνας και Αθλητικό Κέντρο).

Σας υποβάλλουμε αίτημα και παρακαλούμε να εξετάσετε την επέκταση της υπογειοποίησης της νέας γραμμής, ώστε να καλύπτεται με ασφάλεια και το τμήμα που περνά παράλληλα έμπροσθεν των ιδιοκτησιών μας. Συγχρόνως τρέφουμε τεράστια εμπιστοσύνη ως προς της απαραίτητες ενέργειες που θα διαπράξατε με γνώμωνα το κοινό καλό και τις απαραίτητες κοινωνικές ισορροπίες.

Κατανοούμε την αναγκαιότητα και τη σημαντικότητα του έργου, καθώς και της προσπάθειας που καταβάλλετε για την ολοκλήρωσή του. Παρακαλούμε ωστόσο, να κατανοήσετε και τη θέση μας, καθώς η υλοποίηση επίγειας γραμμής στο σημείο θα επηρεάσει τελεσίδικα τις προσφερόμενες υπηρεσίες των φορέων μας, αλλά κυρίως την ασφάλεια των κατοίκων και των νεαρών επισκεπτών μας».

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Στο τεχνικό επιτελείο του Προμηθέα ο Αρβανίτης

Published

on

Τον Νίκο Αρβανίτη, βοηθό του Κώστα Δελεγκου στον Απόλλωνα Πατρών ενεταξε στο τεχνικό τιμ του ο Προμηθέας.

Φέτος επίσης ήταν πρώτος προπονητής στον Κεραυνό Αιγίου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει:

KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αρβανίτη και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος στο Αίγιο, την 27η Οκτωβρίου 1980, προπονητής θα στελεχώσει το τεχνικό team του Μάκη Γιατρά στην Ανδρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 2013-14 κι έχει δουλέψει σε ΕΦΑ Αιγίου (Ανδρικό, 2013-14), Ήφαιστο/Αχιλλέα ΣΦ. Αιγιαλείας (βοηθός στο Ανδρικό και πρώτος προπονητής στους Εφήβους τις σεζόν 2014-15 και 2015-16), Κεραυνό Αιγίου (2016-2019, ως προπονητής και βοηθός προπονητής στο Ανδρικό και Τεχνικός Υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής) και στον Απόλλωνα Πατρών (βοηθός προπονητής από τον Ιανουάριο του 2019).

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν 2019-20 ο Νίκος Αρβανίτης εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον Κεραυνό Αιγίου (Α1 ΕΣΚΑ-Η) και ως βοηθός προπονητής στον Απόλλωνα Πατρών (Α2 Εθνική).

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.