Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέτυχαν μετάλλια οι τοξοβόλοι…

Published

on

www.facebook.com
Μεγάλη επιτυχία στο 1ο αγώνα τοξοβολίας Α.Χ. Ν/Δ Ελλάδος στο κεντρικό γήπεδο του Παμ/κου την Κυριακή 24/9

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι επιτυχίες και οι κατακτήσεις των αθλητών του συλλόγου Προαστίου, που κατέκτησαν 5 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα ανεβάζοντας στα ουράνια τον Α.Σ.Π..

Χρυσά με τους: Κατριμπούζα Νικόλαο (Ολυμπιακό ανδρών Β), Παπαδημάτο Κωνσταντίνο (ολ. εφήβων Α), Βλάχο Νικόλαο (αναπτ. ολ. ανδρών), Λαμπρόπουλο Γεώργιο (αναπτ. ολ. εφήβων) και το μικρό σε ηλικία Καρακίτσο Άγγελο (ολ. παμπαίδων Β).

Αργυρά με τους: Θεοδώρου Μάξιμο (ολ. παμπαίδων ) και το μικρό Μαλιούκη Ελευθέριο.

Χάλκινα με τους: Ζαχαράκη Σπυρίδων (ολ. παίδων), Οικονομόπουλο Ιωάννη (αν. ολ. ανδρών) και Καρπέτα Γεώργιο (αν. ολ. εφήβων) και τον Κατσαράκη Άρη στην 4η θέση (ολ. παμπαίδων).

Από τους 11 συμμετέχοντες αθλητές του Προαστίου, οι 10 κατέκτησαν μετάλλια και ένας κατετάγη στην 4η θέση. Τα μέλη του συλλόγου μας ήταν υπεύθυνοι για την διοργάνωση αυτού του πολύ μεγάλου και επιτυχημένου αγώνα. Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές και τα μέλη του.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Α.Σ. Λέων: Κορυφαίες ευχές για Ράπτη και Παυλοπούλου

Published

on

Ολοκλήρωσαν την παρθενική τους συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στο τάε κβον ντο το Σάββατο το πρωί οι αθλήτριες του Α.Σ. Λέων Πένυ Ράπτη και Μαριλίνα Παυλοπούλου στην κατηγορία των -47 κιλών, στην οποία πήραν μέρος.

Σημαντική στιγμή των αγώνων εκτός από τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι δύο αθλήτριες, όταν η χρυσή Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αρετή Αθανασοπούλου και η ασημένια Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Τι ωραιότερο για τα κορίτσια του Γιώργου Σταυρόπουλου από το να αναγνωρίζουν την προσπάθειά τους, αθλήτριες που αποτελούν πρότυπα για τους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες του τάε κβον ντο.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Στο Hereya Open 2024 η επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ με δύο μέλη της Αστραπής Πατρών

Published

on

Στο Hereya Open 2024 θα αγωνιστεί η επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ με 2 μέλη της Αστραπής να την στελεχώνουν.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Αστραπής Αντωνακόπουλος Χρήστος Βασίλης και ο αθλητής Πανταζόπουλος Ανδρέας (-33kg cadets) αναχωρούν με την ομάδα της ΕΤΑΝΕ για τη Σόφια και συγκεκριμένα στο Sports Hall “Arena Asics” εκεί ώπου οι 87 αθλητές της επίλεκτης ομάδας θα ριχτούν στη μάχη για μεγάλες και σημαντικές διακρίσεις.

 

Continue Reading

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα αναχώρησαν για Αττάλεια Καυκάς και Αλικανιώτη

Θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην

Published

on

Με προορισμό την Αττάλεια αναχώρησε σήμερα (19/4)η εθνική ομάδα, ενόψει της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ομάδων βάδην, την ερχόμενη Κυριακή (21/4). Τρεις ελληνικές ομάδες θα συμμετάσχουν στο νέο αγώνισμα της Μικτής Μαραθώνιας Σκυταλοδρομίας Βάδην και μια ακόμη στα 20 χλμ. Βάδην γυναικών.

Την ελληνική αποστολή πλαισιώνουν ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Κυριακή Φιλτισάκου, ο Ιωάννης Καυκάς και η Όλγα Φιάσκα, καθώς επίσης ο Γιώργος Κριτούλης και η Σοφία Αλικανιώτη. Το τελευταίο μάλιστα ζευγάρι έχει ήδη μια συμμετοχή μαζί στο Ντούντιντσε όπου σημείωσαν το ιστορικά πρώτο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα με επίδοση 3:18.38. Σε ατομικό αγώνισμα έχουμε την συμμετοχή της Παναγιώτας Τσινοπούλου, η οποία κυνηγά μια καλή εμφάνιση που θα την ανεβάσει στο ranking στην προσπάθεια της να είναι παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην στην Αττάλεια θα εξασφαλίσουν θέση για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι οι 22 πρώτες ομάδες της Μικτής Μαραθώνιας Σκυταλοδρομίας Βάδην, αλλά μόνο στις πέντε πρώτες χώρες επιτρέπεται να προκρίνουν και δεύτερη ομάδα από αυτή τη διοργάνωση.

Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις για να κλείσουν οι 25 των Ολυμπιακών Αγώνων, θα προκύψουν από τις λίστες με τις επιδόσεις και δεν θα τις καλύψουν εκπρόσωποι χωρών που έχουν ήδη προκριθεί. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην θα λάβουν μέρος συνολικά 431 αθλητές και αθλήτριες από 52 χώρες, 232 άνδρες και 209 γυναίκες.

 

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ5 hours ago

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Α2 ΕΣΚΑΗ9 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός εύκολα νίκησε τον Αιγέα στο κλειστό Αλεξιώτισσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Α2 ΕΣΚΑΗ10 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Με επιθετική πολυφωνία «άσος»- χρυσάφι για τη Νίκη Πρ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ18 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΜΠΑΣΚΕΤ23 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

Α2 ΕΣΚΑΗ5 hours ago

Ο Προφήτης Ηλίας «άλωσε» την έδρα του πρωταθλητή Διαγόρα! (+Βαθμολογία)

ΠΟΛΟ21 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

NATIONAL LEAGUE 26 hours ago

Περιμένει αντίπαλο η Αχαγιά ΄82

Facebook