Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Πικρό αντίο…

Published

on

Με την τέταρτη αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου, συνεχίστηκαν τα πλέι άουτ στην Α2 Εθνική του βόλεϊ των ανδρών.

Τρεις στροφές πριν το φινάλε Ολυμπιάδα και Αιγιάλεων έδωσαν μία από τις τελευταίες τους «μάχες» για την διεκδίκηση της παραμονής τους, με τους Αιγιώτες να είναι σαφώς σε «ασφαλέστερη» θέση.

Η ΕΑΠ παραμένει ζωντανή παρότι είδε την Αρμενική να ξεφεύγει στην κορυφή και θα δώσει κι αυτή με τη σειρά της μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Ολυμπιάδα είδε τις ελπίδες της να εξανεμίζονται παρά τη νίκη επί της πρωτοπόρου Καλαμάτας στο τάι μπρέικ, καθώς έμεινε 7 πόντους πίσω από τον δεύτερο Αιγιαλέοντα και πλέον δεν προλαβαίνει καμία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Οι «πορτοκαλί» πλέον θα παλέψουν να διατηρήσουν την τρίτη θέση, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενη ευκαιρία παραμονής που θα τους παρουσιαστεί.

Ο Αιγιαλέοντας εξασφάλισε με το τρίποντο στα Μελίσσια το μίνιμουμ της δεύτερης θέσης που δίνει απευθείας παραμονή ή οδηγεί σε μπαράζ και θα κυνηγήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές την πρώτη θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-2

Τα σετ: 25-23, 17-25, 25-20, 23-25, 16-14

Ολυμπιάδα (Δαρρείος): Φίλιππου, Βαλουξής, Αγγελόπουλος, Ντόντης, Γεωργάτος, Μούρτζης, Γεωργακόπουλος (λ), Θεοδωράκης, Δασκαλόπουλος, Φερτάκης, Μακρής (λ).

ΦΟΙΒΟΣ – ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ 1-3

Τα σετ: 27-29, 23-25, 28-26, 21-25

Αιγιαλέων (Παπαδόπουλος):Λιβαθινός, Πελεκούδας, Βασιλάκος, Δασκαλόπουλος, Μιχόπουλος (λ), Κοσμάς, Θανάσουλας, Παπασταθόπουλος, Μητρογιάννης, Χασάπης, Αναστασόπουλος (λ).

Προβάδισμα η Αρμενική

Ρεπό είχε η ΕΑΠ στον 2ουπόμιλο με την Αρμενική να παίρνει καθαρή νίκη απέναντι στον Κόροιβο, θέτοντάς τον ουσιαστικά εκτός μάχης. Πλέον η ομάδα από το Ρέντη έχει προβάδισμα 4 βαθμών στην κορυφή και την επόμενη αγωνιστική έχει το ρεπό της, ενώ στο φινάλε επισκέπτεται την ΕΑΠ στην Πάτρα, σε μία αναμέτρηση που κατά τα φαινόμενα θα κρίνει την πρωτιά.

Για την Πέμπτη αγωνιστική η ΕΑΠ δοκιμάζεται στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο, θέλοντας οπωσδήποτε τη νίκη έστω και στο τάι μπρέικ.

Ηλίας Μάτσας

Α2 ΒΟΛΕΙ

Νέα ήττα για την Ολυμπιάδα, αυτή τη φορά από τη ΓΕ Ηρακλείου

Published

on

Σε μπελάδες μπαίνει η Ολυμπιάδα μετά την ήττα με 3-0 (21-25, 19 -25, 20-25) σε από τη ΓΕ ηρακλείου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του Απόλλωνα

Published

on

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα επικράτησε με 3-1 σετ του ΟΦΗ, για την 21η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.
Τα σετ: 25-20, 27-25, 21-25, 25-17.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Ελ. Καγιαλη): Χρ. Μπρούμα, Ηρ. Μπρούμα, Παπαλεξάτου, Πατακοπούλου, Σκούρα, Τσακμακιδου, Παππά, λίμπερο η Κουραχανη, Λινάρδου, Κούρκουλου, Βούρλα, Σταματέλου, Χρηστίδη, Γεωργίου.
Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Ήττα στην Κρήτη για τον Ερμή με 3-1 σετ από το Ρέθυμνο

Published

on

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ερμή γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ από τον ΝΟ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Τα σετ: 23-25, 25-23, 25-22, 25-23.

ΕΡΜΗΣ (Γ. Χριστόπουλος): Τιμπιλής, Κάβουρας, Δρακόπουλος, Κάπτης, Τσχιλιάς, λίμπερο ο Αλιάι, Νανόπουλος, Μπακούλιας.

Continue Reading
Advertisement

Facebook