Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Πισωγύρισμα στο Παγκρήτιο και «πικρή» ήττα από Εργοτέλη (1-0)

Published

on

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague 2.

*Στην 4η θέση παραμένει η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με 14 βαθμούς (σ.σ. πέντε βαθμούς από την πρώτη θέση), ενώ οι Κρητικοί πάτησαν κορυφή με 19.

*Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ο Μπουρσέλης στο 71′.

*Θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι στο 84′ ο Τσαμούρης σε χέρι ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη.

Ο αγώνας

Οι δυο ομάδες βρίσκονται ισόπαλες στην ανάπαυλα με 0-0, χωρίς να έχει επιτευχθεί κάποιο τέρμα, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 7ο λεπτό. Ο Μανουσάκης πάτησε από πλάγια μέσα στην περιοχή, το σουτ με το αριστερό κατέληξε άουτ. Μάλιστα, επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν και την μεγαλύτερη στιγμή ως εκείνο το σημείο. Τρύπωσε ο Τσέλιος -μετά από συνεργασία με τον Μανουσάκη- μέσα στην άμυνα της Παναχαϊκής, αλλά ο Κολοβούρης απέκρουσε εξαιρετικά.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης για να δούμε την πρώτη αξιόλογη στιγμή για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. Καλό μακρινό σουτ του Αραβίδη, δεν έχει πρόβλημα ο Κατσιμήτρος. Ένα λεπτό μετά, ο Λαρέα δοκίμασε και μια κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Ανάκογλου, ωστόσο ο κίπερ των Κρητικών μπλόκαρε.

Την σκυτάλη από αυτές τις δυο στιγμές, πήρε η φάση του 32′ για την Παναχαϊκή. Συνδυάστηκαν εξαιρετικά Αποστολόπουλος και Γιούσης, ωστόσο η σέντρα-σουτ του δεύτερου κατέληξε λίγο άουτ. Η σπουδαιότερη στιγμή για το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλο προέκυψε στο 34΄. Εξαιρετική σέντρα του Πάνου από τα αριστερά, πολύ καλό σουτ και πάλι του Γιούση, αλλά μπλόκαρε δύσκολα ο Κατσιμήτρος.

Οι Κρητικοί απάντησαν σε αυτές τις ευκαιρίες με το δοκάρι του Μανουσάκη στο 39′, φάση που ήταν και η τελευταία καλή για το α’μέρος, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Μπουρσέλης το 1-0 και… ήττα

Με το ίδιο τέμπο όπως και στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε το α’ μέρος. Η Παναχαϊκή ήταν συμπαγής αμυντικά και προσπαθούσε να βρει κάποια κόντρα επίθεση, ωστόσο και ο Εργοτέλης δεν άφηνε πολλούς χώρους.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη ήταν για τον Εργοτέλη. Στο 66′ ο Κατσούρι έκανε εξαιρετική σέντρα και η κεφαλιά του Μανουσάκη κατέληξε ελάχιστα άουτ. Η προειδοποίηση από την ομάδα του Ταουσιάνη δεν… αποτέλεσε “καμπανάκι” για την ομάδα του Παπαδόπουλου και έτσι στο 71′ ήρθε το 1-0.

Ατομική ενέργεια του Μπουρσέλη, βρέθηκε απέναντι στον Κολοβούρη και πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ. Όσο για την Παναχαϊκή, απώλεσε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 84′. Εκτέλεση φάουλ του Τσερούτι, δεν μπορεί από κοντά με τακουνάκι ο Γιούσης να ισοφαρίσει.

Ένα σουτ του Τσερούτι στο 88′ που κόντραρε σε σώματα ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Εν τέλει οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και “σκαρφάλωσαν” στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήττα-πισωγύρισμα για την Παναχαϊκή που παραμένει 4η με 14 βαθμούς και περιμένει πλέον να δει τι θα συμβεί στο αυριανό ντέρμπι Ιωνικός-Λεβαδειακός.

ΓΚΟΛ: 71′ Μπουρσέλης (Εργοτέλης, Κίτρινη).

ΚΑΡΤΕΣ:

ΚΟΡΝΕΡ: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (4)-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (2)

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

4ος: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Κουρκούνας (Λασιθίου)

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρρέα (66′ Κόκας), Ανάκογλου, Πατάπης, Γιούσης, Πάνος (84′ Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Μουστακόπουλος (84′ Μασούρας), Μπάτροβιτς (66′ Τσερούτι).

Αναπληρωματικοί: Σούλης, Κόκας, Μπρους, Παπαδόπουλος, Τσερούτι, Σκεπετάρης, Μαρκοπουλιώτης, Μπελεζάκης, Μασούρας.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης (55′ Σερβιλάκης), Kacurri, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πεϊος, Τσέλιος (63′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης, Tyrone (46′ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (63′ Μπουρσέλης), Abdullahi (85′ Πατρινός).

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Κοκκίνης, Μπουρσέλης, Πατρινός, Neral, Σαρρής, Σερβιλάκης, Μπουτσάκης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Οι μοιρασιές με τον Ολυμπιακό Β΄

Published

on

Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται το Σάββατο (30/3-16:00) στο γήπεδο Ρέντη και αντίπαλο δέος είναι ο Ολυμπιακός Β΄ για την 2η στροφή των πλέι-άουτ της Super League 2. 

Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου η μπίλια έκατσε στη μέση. Στην Αγυιά για τον 1ο γύρο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα από νωρίς (11΄) με τον Μπα και ο Μπαρέ ισοφάρισε στο 92΄, με τον Χριστόπουλο να αστοχεί σε πέναλτι στο 76΄. 

Στη μάχη του 2ου γύρου οι “ερυθρόλευκοι” πήραν γρήγορο προβάδισμα με Μπά (4΄) και Πινακά (11΄), αλλά η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε αντιδράσει στο τέλος, χάρη στα γκολ τουΠατρινού στο 82΄και του Γαϊτανίδη στο 88΄. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Και τώρα τρέχει…

Ακολουθούν δύο κρίσιμα εκτός έδρας ματς.

Published

on

Με μία μόλις αναμέτρηση άνοιξε η αυλαία των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα, καθώς οι δύο στις τρεις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν λόγω παρουσίας των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Β’ και του Παναθηναϊκού Β’ στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Η Παναχαϊκή έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή από το ξεκίνημα, αντιμετωπίζοντας το πιο βατό της αντίπαλο, στην έδρα της και πλέον μπλέκει σε… περιπέτειες, καθώς θα πρέπει να ψάξει τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε μακριά από την Πάτρα, ενώ ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τις κορυφαίες -βαθμολογικά- ομάδες του Ολυμπιακού Β’ και του Διαγόρα. 

Το πρόγραμμα της Παναχαϊκής

1η αγωνιστική (24/03) – 6η αγωνιστική (21/04)

Παναχαϊκή – Γιούχτας  0-1,

2η αγωνιστική (30/03) – 7η αγωνιστική (28/04)

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή  16:00

3η αγωνιστική (03/04) – 8η αγωνιστική (08/05)

Διαγόρας – Παναχαϊκή

4η αγωνιστική (07/04) – 9η αγωνιστική (15/05)

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β’

5η αγωνιστική (14/04) – 10η αγωνιστική (22/05)

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

* Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές για την κύρια μέρα της κάθε αγωνιστικής.

** Η 3η αγωνιστική θα είναι εμβόλιμη, ενώ από το Πάσχα και μετά ακολουθούν 3 Τετάρτες μέχρι το φινάλε της ειδικής διαδικασίας.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook