Connect with us

FOOTBALL LEAGUE

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Αχαϊκό ντέρμπι

Η Παναχαϊκή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Αχαΐας, επικρατώντας με 2-1 στο Δημοτικό στάδιο Αιγίου του Παναιγιαλείου, παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων.

Ο φακός της “Match” βρέθηκε στο Αίγιο και κατέγραψε τις πιο εντυπωσιακές στιγμές από ένα παιχνίδι μεταξύ των δυο καλύτερων ομάδων του νομού:

FOOTBALL LEAGUE

Ο Μπέος αθωώθηκε…

Δεκτό έκανε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ το τρίτο αίτημα του Αχιλλέα Μπέου για να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να έχει πόστο στον ΝΠΣ Βόλος.

Ο δήμαρχος Βόλου εξέτισε επταετή πειθαρχική ποινή, ενώ υπενθυμίζεται πως τα δύο προηγούμενα σχετικά αιτήματά του, το 2012 και το 2014, είχαν απορριφθεί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, αφού εξέτασε την από 24-7-2018 αίτηση ανακλήσεως κατ΄άρθρο 40 του Δικον. Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων που υπέβαλε ο κ. Αχιλλέας Μπέος, μετά την έκδοση της με αριθμ. 58/2018 μη οριστικής αποφ. του Δικαστηρίου τούτου, με την οποία διετάχθη η επανάληψη συζήτησης της υπόθεσης προς συμπλήρωση των αποδείξεων, αποφάσισε τα εξής.

-Δικάζει με παρόντα τον αιτούντα, Αχιλλέα Μπέο του Νικολάου, την από 24-7-2018 αίτηση.

-Ανακαλεί εν μέρει την υπ’ αριθμ. 57/2018 μη οριστική απόφαση του Δικαστηρίου τούτου κατά τη διάταξη με την οποία επαναλήφθηκε η συζήτηση της υπόθεσης προς συμπλήρωση των αποδείξεων και με μάρτυρες.

– Δέχεται την αίτηση.

-Ακυρώνει: α) την υπ’ αριθμ. 204/2011 οριστική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής SUPER LEAGUE Ελλάδα και β) την υπ’ αριθμ. 179/2011 οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. ως προς τις καταδικαστικές για τον αιτούντα διατάξεις τους.

-Απαλλάσσει τον αιτούντα από κάθε πειθαρχική κατηγορία που του αποδόθηκε με την από 12-7-2011 κατά τα αναφερθέντα στο σκεπτικό πειθαρχική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της Ε.Π.Ο.».

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

Ακόμη μια αποχώρηση στον Αήττητο Σπάτων

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην ομάδα του Αήττητου Σπάτων καθώς παρελθόν αποτελεί (και) ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος κίπερ παρότι αποκτήθηκε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, πρόκειται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Έτσι, προστίθενται κι εκείνος σε ένα μεγάλο γκρουπ ποδοσφαιριστών που επίσης έχουν αποχωρήσεις τις τελευταίες μέρες και είναι οι εξής:  Χαντί, Βασιλείου, Μανωλάς, Ματσούκας, Μουστάκης και Χριστοφιλέας.

Διάβασε Περισσότερα

FOOTBALL LEAGUE

Στα χαρτιά πήρε ο Βόλος το ματς με τη Δόξα *Πέρασε 1ος στη βαθμολογία!

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει πλέον ο ΝΠΣ Βόλος καθώς πήρε στα χαρτιά (0-3 α.α) το ματς με τη Δόξα Δράμας από την οποία είχε ηττηθεί 2-1.

Ο λόγος είναι ότι οι γηπεδούχοι είχαν δηλώσει γιατρό του αγώνα τον γιατρό της ΠΑΕ, κάτι που δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Έτσι, η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου ανέβηκε 1η, ενώ η Δόξα Δράμας στη 10η θέση και τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ τιμωρήθηκε και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

Αναλυτικά, η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE εξέδωσε την παρακάτω απόφαση: Δέχεται ότι η εγκαλούμενη τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 2 του ΚΑΠ. ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα, που διεξήχθη την 4-11-2018 στην Δράμα μεταξύ των ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, υπέρ της τελευταίας με σκορ 3 – 0.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Διαφήμιση

Copyright © 2018 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.