Connect with us

ΠΟΛΟ

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών στο πόλο με τη Ρωσία

Published

on

Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa Cup Εθνική μας ομάδα των Γυναικών  στο πόλο γνώρισε την ήττα με 11-10 από την αντίστοιχη της Ρωσίας στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός».

Ο φωτογραφικός φακός της Match βρέθηκε στον αγώνα της “γαλανόλευκης” και σας παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν μέσα από εικόνες.

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟΠ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα παραμονής το Σάββατο με τα Χανιά στην Πάτρα

Published

on

Με την ολοκλήρωση και της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και την τελική κατάταξη σε G1 και G2, οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια που θα μετάσχουν στα Play In, στα Play Out, αλλά και στα προημιτελικά των Play Off της διοργάνωσης, που ξεκινούν άμεσα, με τους πρώτους αγώνες της σειράς την Παρασκευή 19/4 (για τα Play In) και το Σάββατο 20/4 (για τα Play Out και τα προημιτελικά των Play Off).

Έτσι ο ΝΟΠ το Σάββατο θα παλέψει για την παραμονή του υποδεχόμενος τα Χανιά, αφού στο φινάλε εξασφάλισε το πλεονέκτημα της έδρας.

Αναλυτικά:

Play In:

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 19/4, οι δεύτεροι στις 21/4 και οι τρίτοι (αν χρειαστούν) στις 23/4. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι αναφερόμενες πρώτες. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις 2 νίκες κερδίζουν τις θέσεις 7η και 8η στην πρώτη 8άδα και θα διεκδικήσουν αργότερα, από τη δεύτερη φάση των Play Off μια θέση από την 5η έως την 8η της Τελικής Κατάταξης του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι ομάδες που θα είναι στην πρώτη 8άδα μετά και τα Play In θα μετάσχουν στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Play Out:

ΑΕΚ – ΟΦΘ

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20/4, οι δεύτεροι στις 24 & 25/ 4 και οι τρίτοι (αν χρειαστούν) στις 27/4. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι αναφερόμενες πρώτες. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις 2 νίκες παραμένουν στην κατηγορία, ενώ οι ηττημένες υποβιβάζονται στην Α2.

Play Off (Προημιτελικά):

Μετέχουν σε αυτή τη φάση μόνο οι τέσσερις ομάδες που πήραν τις θέσεις από 3η έως 6η, μετά το τέλος και της Β’ φάσης, ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20/4, οι δεύτεροι στις 24/4 και οι τρίτοι, (αν χρειαστούν) στις 27/4. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι αναφερόμενες πρώτες. Οι ομάδες που θα φτάσουν στις 2 νίκες προκρίνονται στα ημιτελικά για τις θέσεις 1η-4η της Τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος, ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν για τις θέσεις 5η-8η.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Βυθίστηκε στο Περιστέρι η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ

Βαριά ήττα με 22-7 γνώρισε εκτός έδρας η ΝΕΠ

Published

on

Βαριά ήττα με 22-7 γνώρισε εκτός έδρας η ΝΕΠ από το Περιστέρι για την 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Τα 8λεπτα: 5-2, 2-1, 9-2, 6-2

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Λαλούση 1, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κόλλια 1, Πετάση 1, Μπερίκου 3, Πέττα, Λασκαρίδου 3, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά 4, Μαρία Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 6.

ΝΕΠ (Χρήστος Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Αναστασίου, Λάμπερτ 2, Ευφροσύνη Τσιμάρα 2, Προδρομίτη, Ζαφειράκη 1, Κεπενού, Κονταλέξη, Λιαπάκη 1, Τύχινα, Παρασκευοπούλου 1, Μπεκρή, Άρνα, Λαμπάτου.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

ΝΟΠ: Επικράτησε 15-9 του ΟΦΘ και ξεκινάει με πλεονέκτημα έδρας τα πλέι άουτ (pics)

Στο “Α. Πεπανός” για την τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης της κανονικής διάρκειας της Α1 πόλο των ανδρών.

Published

on

Μετά την ήττα του ΝΟ Χανίων από την ΑΕΚ, στον αγώνα που έγινε νωρίτερα, είχε ξεκαθαριστεί το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των πλέι άουτ και υπέρ του ΝΟ Πατρών.

Έτσι, η νίκη των Πατρινών στην έδρα τους επί του ΟΦΘ, με 15-9, για την 8η και τελευταία αγωνιστική του G2 της Β’ φάσης της Α1 πόλο Ανδρών, ήταν περισσότερο γοήτρου και ψυχολογίας εν όψει της τελικής μάχης για την παραμονή.

Ο ΝΟΠ τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας του G2, με 18 βαθμούς και θα παίξει στα play out, με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον ΝΟ Χανίων (7ος με 15 βαθμούς). Ο ΟΦΘ κατετάγη 8ος με 4 β. και θα αντιμετωπίσει στα play out, με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ (5η με 20 β.).

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΟΦΘ 15-9

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 3-1, 5-2.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος Β. 1, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος 2, Γεωργαράς 1, Βικάτος 3, Γαβαλάς 1, Γουίλσον 2, Μπετχαβάς 1.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας 1, Βακαρέλης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης 2, Κεχαϊχανί, Βάσιτς 2, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης 3.

Continue Reading
Advertisement
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20 hours ago

Πιάστηκε ντοπέ παίκτης της Εθνικής ομάδας

NATIONAL LEAGUE 216 hours ago

Nations League 2: Η Παναχαϊκή προβάδισμα πρόκρισης, με μεγάλα τρίποντα Γκόβα (pics)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ21 hours ago

Πένθος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας, “έφυγε” ο Φίλιππος Δημητρακόπουλος σε ηλικία 45 ετών

Α1 ΕΣΚΑΗ23 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το απίθανο buzzer beater του Χριστόπουλου της Αγυιάς από τη… σέντρα!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ23 hours ago

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ του τελικού

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ22 hours ago

Ν.Γραμματικόπουλος στη «Match»: “Αξίζει η παραμονή στον Αχαιό”

ΜΠΑΣΚΕΤ16 hours ago

Ήττα Κόροιβου Αμαλιάδας από Μίλωνα στην Αθήνα, παρά τους 38π. του Αλεξάντερ!

Α2 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Σε δύο δόσεις θα πέσει η αυλαία της προτελευταίας στροφής της Α2 ΕΣΚΑ-Η

Α2 ΕΣΚΑΗ14 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Η Ακράτα νίκη γοήτρου επί του Σείριου εντός έδρας

Α2 ΕΣΚΑΗ12 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Τρίτωνας πήρε το… ντέρμπι με τον ουραγό Ίφιτο Πύργου! * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Facebook