Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Πολλά τα… θέματα στον Ηρακλή *Παπαδόπουλος: «Διοικητικά δεν υπάρχουμε»

Published

on

Συνέντευξη τύπου έδωσε η «τριανδρία» του Ηρακλή, λίγες ώρες πριν το ματς με την Παναχαϊκή.

Ο μεγαλομέτοχος του Γηραιού Τομ Παπαδόπουλος, μαζί με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Ηλία Θεοδωρίδη και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Στάθη Καραντώνη.

Πολλά τα προβλήματα στον Ηρακλή, τα οποία ανέλυσαν οι τρεις άνδρες, με διάθεση αυτοκριτικής αλλά και συσπείρωσης. Κρατήστε ότι ο Παπαδόπουλος τόνισε πως  «Διοικητικά δεν υπάρχουμε, έχουμε προβλήματα οργάνωσης», ο Θεοδωρίδης πως «Ζητώ συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά μου προς τον Ρόκα, ποτέ δεν έθεσα θέμα απομάκρυνσής του» και ο Καραντώνης «Αναμένουμε να περάσει η τροπολογία για τα χρέη, διαφορετικά θα τεθεί θέμα βιωσιμότητας της ΠΑΕ ακόμη για την τρέχουσα περίοδο…».

 Αναλυτικά οι τοποθετήσεις όπως τις δημοσίευσε το Bluearena:

 Θεοδωρίδης: «Όλοι ενωμένοι – Ήρθα για να κάνω την ομάδα μεγάλη»

«Στην ομάδα μπήκα από 1η Νοεμβρίου. Κάναμε λάθη και εγώ το ίδιο, αλλά δώσαμε όλοι την ψυχή μας για αυτή την ομάδα. Είμαστε σε μια θέση. Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις από ορισμένους και θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν ήρθα να παίξω ή να κάνω χατίρια σε κανένα. Ήρθα για να κάνω αυτή την ομάδα μεγάλη».

Τομ: «Θέλω τον Ηλία δίπλα μου»

«Με τον Ηλία είμαστε μαζί. Ωστόσο είχαμε προβλήματα με ορισμένα άτομα. Ξεκαθαρίζουμε αυτήν την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να αρχίσουμε από την αρχή. Ο Ηλίας είναι εδώ να με βοηθήσει τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο. Θέλω να είμαστε μαζί και τα επόμενα χρόνια. Θέλω να έχω άτομο που να εμπιστεύομαι στην Θεσσαλονίκη και αυτός είναι ο Ηλίας για το αγωνιστικό τμήμα αλλά και για την διοίκηση. Μαζί παίρνουμε τις αποφάσεις».

«Οι δημοσιογράφοι δημιούργησαν το θέμα Ρόκα…»

«Είπατε ότι αποχωρεί ο προπονητής αλλά εμείς δεν είχαμε τέτοια πρόθεση.

Στον αγώνα με την Κέρκυρα έγινε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Ζητάμε συγνώμη από όλους και ο Ηλίας ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες και τον προπονητή. Είναι ανθρώπινο λάθος και το καταλάβαμε. Όλοι ζητάμε για ακόμα μια φορά συγνώμη .Δεν θα ξαναγίνει ποτέ.

Δεν είχαμε θέσει ποτέ θέμα προπονητή. Υπήρξαν δημοσιεύματα για αποχώρηση του Ρόκα, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τότε ζήτησα από τον Ηλία να κάνουμε μαζί μια συνέντευξη Τύπου για να δώσουμε απαντήσεις

Η ομάδα έχει προπονητή και είναι ο Ρόκα. Έφυγαν δυο προπονητές από την στιγμή που αναλάβαμε. Ο Βοσνιάδης, που κακώς έφυγε, ήταν καλός προπονητής αλλά δεν γίνονταν διαφορετικά. Με τον Ελευθερόπουλο είχαμε αποτυχία. Ο Ρόκα έδεσε την ομάδα και τους παίκτες. Ελπίζουμε να τελειώσουμε την σεζόν με τον Ρόκα».

«Με τον Ν. Παπαδόπουλο μιλήσαμε για το… μέλλον»

«Πρέπει να έχω εναλλακτικές. Δεν μίλησα με τον Νίκο Παπαδόπουλο για να τον προσλάβω ήθελα απλά να εξετάσω κάποιες σκέψεις του για την επόμενη σεζόν. Έχουμε προπονητή και δεν μιλήσαμε για αυτό το θέμα. Θέλω όμως να είμαι προετοιμασμένος».

Θεοδωρίδης: «Ζητώ συγνώμη από όλους»

«Δεν ήταν σωστή η κίνησή μου και ζήτησα από όλους συγνώμη. Και για το πρεστίζ της ομάδας και για το δικό μου ήταν λάθος. Υπήρχε πίεση από την εικόνα της ομάδας. Θεωρώ ότι είναι λήξαν το συμβάν και συνεχίζουμε με τον Ρόκα. Υπήρχε πίεση από την εικόνα της ομάδας. Ο Ρόκα όταν συναντήθηκε μαζί μου για να αναλάβει την ομάδα, του μεταφέρθηκε ότι ο στόχος είναι μόνο η άνοδος. Έχουμε προβλήματα αλλά ο στόχος μας ήταν αυτός. Οι κουβέντες μου ήταν ξεκάθαρες: θέλαμε την 1η ή την 2η θέση. Δεν θέσαμε ζήτημα για να χτίσουμε μια ομάδα για την επόμενη σεζόν. Έχουμε μια άψογη συνεργασία και με τον ερχομό του πέτυχε συσπείρωση στην ομάδα και με την και μπόρεσε να τη δέσει. Ο σχεδιασμός για του χρόνου είναι μια άλλη ιστορία. Όλες οι μεταγραφές έγιναν με την γνώση του Ρόκα, μαζί πήραμε τις αποφάσεις».

Τομ: «Να φύγει η γκρίνια από την ομάδα»

«Είμαστε μακριά από τον στόχο αλλά ακόμα προσπαθούμε. Πρώτος στόχος είναι η άνοδος και δεύτερος στόχος να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά, ώστε να μπουν οι βάσεις για την επόμενη σεζόν. Τον Δεκέμβριο έφυγαν κάποια παιδιά που δεν έδωσαν την καρδιά τους στην ομάδα.  Με τις μεταγραφές ήμασταν αήττητοι για οκτώ παιχνίδια. Δεν προλάβαμε να πάρουμε κάποιον παίκτη στην επίθεση αν και κάναμε μεγάλη προσπάθεια..Η ομάδα έδεσε αλά πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε και βαθμούς

Υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα και  όπως βλέπετε ξεκαθαρίζουμε την κατάσταση. Έπρεπε να φύγει η γκρίνια μέσα από την ομάδα.

Οι μεταγραφές δεν έγιναν για να ρίξουμε το μπάτζετ, αλλά για να έρθουν παίκτες που θα ματώσουν τη φανέλα. Το μπάτζετ παραμένει υψηλό.

Για την νέα σεζόν θα χρειαστούμε πολλή δουλειά για αυτό θέλω και τον Ηλία κοντά μου. Ό,τι υποσχέθηκε το έκανε. Έχει το δικαίωμα να παίρνει και μόνος του αποφάσεις. Άτομα σαν τον Ηλία πρέπει να είναι κοντά στον Ηρακλή για να τον κάνουμε μεγάλο».

Θεοδωρίδης: «Ποτέ δεν έθεσα θέμα Ρόκα…»

«Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου ως παράγοντας. Ο σχεδιασμός της νέας περιόδου έχει σχέση και με την αναδιάρθρωση. Αν μείνω θα δώσω και την ψυχή μου για να φτάσουμε τον Ηρακλή στα παλιά δεδομένα.

Ποτέ δεν έθεσα θέμα Ρόκα και αποχώρησής του.

Οικονομικά βοηθάω την ομάδα και το έκανα και πέρσι. Βοηθούσα και την ομάδα και στις μεταγραφές που έγιναν με Μυροφορίδη. Δεν είμαι στην διοίκηση αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι».

Τομ: «Θέλω τον Ηλία στη διοίκηση, αλλά…»

«Από την αρχή είπα ότι ήθελα τον Ηλια στο Δ.Σ. Ανακοινώσαμε ότι μπήκε στη διοίκηση, αλλά για προσωπικούς του λόγους δεν έγινε. Μακάρι να μπει και τον περιμένουμε».

Καραντώνης: «Χωρίς την τροπολογία, πρόβλημα βιωσιμότητας»

«Υπάρχουν βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο από χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων 1.4 εκ. ευρώ. Επειδή αρκετοί ρωτάτε, θα ήθελα να σας πω ότι με την ανοχή της Πολιτείας συνεχίζουμε και δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στο θέμα αυτό. Μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχει εγκριθεί το νέο νομοσχέδιο για ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο.

Το ευρύτερο θέμα έχει να κάνει με τους επιθετικούς πιστωτές της ΠΑΕ. Ξεκινήσαμε τη σύνταξη της αδειοδότησης. Ολοκληρώσαμε τα πρώτα δυο στάδια και απομένουν τα πιο σημαντικά. Όταν συζητούσαμε για την αδειοδότηση μας ήρθαν απαιτήσεις 17 νέων πιστωτών για σύνολο 72.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε κατατεθεί και είχε απορριφθεί. Τώρα θα κατατεθεί εκ νέου και περιμένουμε να περάσει.

Αν δεν προχωρήσει η τροπολογία και ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ίσως να έχουμε πρόβλημα ύπαρξης της ομάδας είτε φέτος είτε του χρόνου. Οι πιστωτές ζητούν περίπου δυο εκατομμύρια ευρώ. Ο πρόεδρος έχει αναλάβει τα χρέη 1.4 εκ. ευρω για το δημόσιο και άλλες 400 χιλιάδες που ήταν βεβαιωμένα χρέη. Είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε με εξόφληση είτε με διακανονισμούς με τους επιθετικούς πιστωτές.

Η περίπτωση της χορηγίας έχει βαλτώσει. Υπήρξε πρόβλημα με την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ» και έπρεπε να αλλάξει το καταστατικό της. Υπάρχει μια περίπτωση με δυο εταιρίες και περιμένουμε τα καλά νέα.

Υπεύθυνος αδειοδδότησης λογιστικά  είναι το γραφείο του κ. Εκατού, με το οποίο συνεργαζόμαστε και νομικά ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου».

Θεοδωρίδης: «Δεν λαμβάνω διοικητικές αποφάσεις»

«Δεν παίρνω αποφάσεις σε διοικητικά θέματα, αλλά αποφασίζω μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Αν είχαμε άλλους επτά βαθμούς δεν θα συζητούσαμε. Κάναμε λάθη, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για τον κοινό στόχο μας».

Τομ: «Ο Φάνης μου έδωσε εξηγήσεις»

«Ο Φάνης μου εξήγησε πώς εννοούσε αυτά που είπε. Ήταν λάθος του, αλλά μου έδωσε να καταλάβω τη σκέψη του. Είναι κοντά στον Ηλία και ο Ηλίας τον εμπιστεύεται».

Θεοδωρίδης: «Κακό timing από Φάνη…»

«Ο Φάνης είναι συνεργάτης μου και τον εμπιστεύομαι. Η συγκεκριμένη τοποθέτησή του έγινε σε κακό timing…”.

Τομ: «Διοικητικά δεν υπάρχουμε…»

«Παραδέχομαι ότι δεν έχουμε διοικητική οργάνωση, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε και διαρκώς μας προκύπτουν και νέα. Διοικητικά δεν υπάρχουμε…

Του χρόνου, υπόσχομαι ότι θα έχουμε την καλύτερη οργάνωση.

Όμως έχουμε πληρωμένους τους παίκτες, ενώ άλλες ομάδες οφείλουν από τον Σεπτέμβριο.

Στο θέμα Κλέιτον ήταν λάθος μου η τοποθέτηση ότι είναι όλοι πληρωμένοι, αλλά ο ίδιος ο παίκτης μου ζήτησε να μην τον πληρώσω μέχρι να πληρώσω τους υπόλοιπους. Τώρα είναι όλοι τακτοποιημένοι».

Παρέμβαση Χατζηιωάννου

Στο σημείο αυτό ετέθη θέμα ασυμβίβαστου ως προς την παρουσία του νομικού Βαγγέλη Χατζηιωάννου, ταυτόχρονα σε Ηρακλή και Απόλλωνα Πόντου.

Ο ίδιος πήρε τον λόγο και εξήγησε ότι είναι σύνηθες οι νομικοί να εκπροσωπούν περισσότερες της μία ομάδας και ότι στη σύσκεψη μέτρων τάξης στον αγώνα της Πολίχνης εκπροσώπησε την άλλη πλευρά, αλλά βοήθησε στη σωστή κατεύθυνση, κάτι που επιβεβαίωσε (παίρνοντας τον λόγο) και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής.

«Μας βοηθάει πολύ ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου και μακάρι του χρόνου να τον έχουμε και στη διοίκηση», υπογράμμισε ο Τομ Παπαδόπουλος.

Τομ: «Μας «κρέμασε» ο Κατσαμπής για να πάει αλλού…»

«Ο Κατσαμπής προσέφερε στην ομάδα, αλλά με τη συμπεριφορά του μας «κρέμασε». Επέλεξε να εξαφανιστεί για δικούς του λόγους και θα δείτε σύντομα που έχει αποφασίσει να πάει…

Όσο για τον Τσιολακίδη, είναι καλό παιδί, αλλά ήταν ο πρώτος που γκρίνιαζε και μετέφερε αυτό το κλίμα στην ομάδα…».

SUPER LEAGUE 2

Η Super League 2 συνεχίζει να… εντυπωσιάζει: Έγινε παιχνίδι χωρίς… μικρή περιοχή!

Published

on

Στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουμε δει τα πάντα. Πραγματικά τα πάντα. Αλλά -και εκεί ακριβώς είναι η μαγεία- ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι, πράγματι, τα έχεις δει όλα.

Όπως, για παράδειγμα, το να διεξαχθεί αγώνας χωρίς μικρή περιοχή! Ναι, καλά διαβάσατε. Στο Επισκοπή-Χανιά, παιχνίδι, δηλαδή, για τη Super League 2, που είναι επαγγελματική κατηγορία (!), στη μία εστία δεν υπήρχε μικρή περιοχή, δηλαδή γραμμές στον αγωνιστικό χώρο!

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Δικαιώθηκε στην έφεση η Ζάκυνθος, ορίστηκε το ματς με τη Ρόδο

Published

on

Η Ζάκυνθος δικαιώθηκε στην έφεση που είχε καταθέσει κατά της ΕΕΑ που έφερε την αποβολή της από το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να ορίζεται κανονικά το παιχνίδι της για την 5η αγωνιστική με αντίπαλο τη Ρόδο εκτός έδρας.

Η Ζάκυνθος βγήκε νικήτρια από άλλη μια δικαστική μάχη καθώς κέρδισε την έφεση που είχε κατάθεσει κατά την απόφαση της ΕΕΑ που είχε φέρει και την προσωρινή αποβολή της από τη Super League 2 και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η Ζάκυνθος είχε κάνει έφεση κατά την απόφαση της ΕΕΑ που έφερε την αποβολή των νησιωτών ανακαλώντας το πιστοποιητικό συμμετοχής. Μάλιστα η λίγκα όρισε ματς με τον Διαγόρα στη Ρόδο για την 5η αγωνιστική το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Λευκός καπνός: Συμφωνία Super League 2 με ΕΡΤ!

Published

on

Τηλεοπτική στέγη αποκτά, επιτέλους, το πολύπαθο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η Super League 2 αποδέχθηκε στο Δ.Σ. της Δευτέρας (22/11) την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης και πλέον τα παιχνίδια της κατηγορίας θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ!

Αναμένεται και η ανακοίνωση, αλλά το πλάνο είναι να υπάρχει από την ΕΡΤ live κάλυψη έξι αγώνων κάθε αγωνιστική (τρεις ανά όμιλο), ενώ το ετήσιο αντίτιμο υπολογίζεται στα 4,3 εκατομμύρια ευρώ.

Στην εμβόλιμη της Τετάρτης (24/11) δεν αναμένεται να υπάρχουν μεταδόσεις, οπότε, λογικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από την 5η αγωνιστική, το ερχόμενο, δηλαδή, Σαββατοκύριακο.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.