Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΠΟΠ: Πολλές δραστηριότητες με την είσοδο του καλοκαιριού

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών παρουσίασε με ανακοίνωσή του τρεις δράσεις που πραγματοποίησε στο πρώτο τριήμερο του Ιουνίου.

Αναλυτικά:

  • Ο Π.Ο.Π. παραβρέθηκε στον εορτασμό για την ολοκλήρωση της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ – Ένα έργο σταθμός

Το βράδυ (Παρασκευή 1 Ιουνίου), σε εκδήλωση που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γιορτάστηκε η ολοκλήρωση του δρόμου, παρουσία της συζύγου του Προέδρου την Ελληνικής Δημοκρατίας, Σίσσυς Παυλοπούλου, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, του περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, του πρώην υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Δημήτρη Ρέππα, του αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Άγγελου Παπαγγελόπουλου  κα. προσκεκλημένων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτης Παπανικόλας επεσήμανε πως το έργο της Ολυμπίας Οδού είναι έργο που έγινε από ανθρώπους για τους ανθρώπους, θεωρώντας την κατασκευή ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά έργα που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Από τον Π.Ο.Π. παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Σπύρος Πολίτης ο Γ. Γραμματέας Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας και επι των δημοσίων σχέσεων ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μετά την αποδοχή πρόσκλησης από την από τον χορηγό μας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.

  • ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ “HYDRAMA TOURS”

Το Σαββατοκύριακο 2και 3 Ιουνίου ο Π.Ο.Πατρών ταξίδεψε στο μακρινό Κ. Νευροκόπι Δράμας για να συμμετάσχει στους διασυλλογικούς αγώνες “Hydrama tour”, όπου συμμετείχαν και δύο ομάδες από την Βουλγαρία.

Την πρώτη ημέρα στο ομαδικό αγώνισμα οι αθλητές (ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝ.-ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ Μ.- ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. – ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ Δ.)πήραν τα χρυσά μετάλλια και την πρώτη θέση. Στο αγώνισμα της αντοχής ο ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΟΣ στους νέους πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ ήταν τρίτος στην γενικά κατάταξη. Στους Εφήβους ο ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πήρε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Την ομάδα συνόδευσε ο Παύλος Χαλκιόπουλος. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή για τις επιτυχίες αλλά για την ταλαιπωρία του μεγάλου ταξιδιού.

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

Με σημαντικό αριθμό αθλητών ο Π.Ο.Πατρών συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΑΣΤΕΡ που διεξήχθη στους Δελφούς από την Ε.Ο.Π. σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ σε συνδυασμό με τους αγώνες «ΟΜΦΑΛΙΟΑΣ 2018», Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της Ατομικής Χρονομέτρησης και Αντοχής. Μόνο ο αθλητής Γκότσης έτρεξε χρονόμετρο όλοι οι άλλοι αθλητές έτρεξαν μόνο το αγώνισμα της αντοχής. ΓΚΟΤΣΗΣ Α. 11ος και 23ος – ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ Δ. 13ος – ΜΑΡΚΟΥ Γ. 50ος -ΜΕΤΣΗΣ ΑΝ. 14ος –ΜΟΡΩΝΗΣ Ν. 17ος–  ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. 24ος – ΞΕΝΟΣ ΑΘ. 26ος – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 38ος – ΡΟΖΟΣ Κ. 17ος – ΤΕΚΟΣ ΑΠ. 15ος

  • THE BRIGE EXPERIENCE 2018

Ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ συμμετείχε με πολλούς αθλητές του στην εκδήλωση που έγινε στη ΓΕΦΥΡΑ “BRIGE EXPERIENCE” παρά τις παράλληλες υποχρεώσεις που είχε το Σαββατοκύριακο με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΑΣΤΕΡ και τον διασυλλογικό αγώνα στην Δράμα.

Kυρίως συμμετείχαν οι μικρές κατηγορίες Παίδων Κορασίδων – Παμπαίδων και Πανκορασίδων.

Οι αθλητές ευχαριστήθηκαν την διαδρομή που εξ ολοκλήρου (18ΚΜ) έγινε επάνω στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Οι βραβεύσεις έγιναν στην συνέχεια στο ΑΧΑΙΑ BEACHE HOTEL.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

“Να εισακουστούν οι απόψεις μας, να πάνε όλα καλά με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα”

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους, μέλη, αθλητές, βουλευτές, πολιτευτές και υποψήφιους για την τοπική αυτοδιοίκηση ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με ευχές και όχι μόνο.

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών τόνισε ότι η χρονιά είναι σημαντική, διότι, το επόμενο διάστημα, θα διαμορφωθούν μέσα από τον διάλογο οι απόψεις που θα παίξουν ρόλο στο σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου.

Μία ευχή είναι το καραβάκι που εμείς οι Έλληνες προτείνουμε αντί του χριστουγεννιάτικου δένδρου να μην είναι μόνο διακοσμητικό αλλά η πόλη να το υιοθετήσει συνολικά γι’ αυτό που εκφράζει. Και εκφράζει δραστηριότητες ερασιτεχνικές, αθλητικές και επαγγελματικές.

Δεύτερη ευχή είναι να εισακουστούν οι απόψεις που κατά καιρούς ο Ιστιοπλοϊκός έχει εκφράσει, διότι η Πάτρα υστερεί σε εγκαταστάσεις μαρίνας, χώρους εναπόθεσης σκαφών και σύγχρονων θαλάσσιων υποδομών.

Τέλος, μία ιδιαίτερη ευχή είναι να πάνε όλα καλά στη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας με σκάφη J/24, το οποίο θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης σε χώρο που δεν διαθέτει εγκαταστάσεις και γι’ αυτό θα χρειαστεί η συμμετοχή και η βοήθεια όλων. Η διοργάνωση αυτή σκοπεύει να αναδείξει μια άλλη εικόνα της πόλης και τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η πόλη με τη θαλάσσια σύνδεση με την κεντρική Ευρώπη και κυρίως να διανθίσει την καθημερινότητα του πατρινού και να του προσθέσει άποψη και εικόνες.

Πρώτα απ’ όλα, ο Όμιλος ευχαρίστησε τον χορηγό του, την εταιρεία SUPER CARGO την οποία εκπροσώπησε ο κ. Σπ. Γεννατάς, ενώ παρευρέθησαν και χαιρέτησαν την τελετή ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, οι βουλευτές κ. Κ. Σπαρτινός, κ. Α. Ριζούλης, κ. Α. Κατσανιώτης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Τ. Πετρόπουλος, η κα Β. Σαμούρη, η κα Ε. Κονιδάρη, ο κ. Γ. Ρώρος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Β. Τσούρας, ο Υπολιμενάρχης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ Ν. Ματούλας, ο κ. Γ. Φεσσιάν, εκπρόσωποι της παράταξης του κ. Ν. Τζανάκου, εκπρόσωποι του Ν.Ο.Π., του Πατραϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και του Απόλλωνα, η ομάδα του Ε.Ε.Σ. και τέλος εκπρόσωποι της Ελληνικής κλάσης J/24 και ο Έφορος ΝΔ Ελλάδας κ. Ν. Κακαλίκας εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

Διάβασε Περισσότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Ξεκινάει την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών

Η Ακαδημία των Σπορ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 6:00 μ.μ. στο Κουκούλι τον Πολυνείκη Ναυπλίου.

Ξανά ξεκινάει την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ, όπου η Ακαδημία των Σπορ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 6:00 μ.μ. στο Κουκούλι τον Πολυνείκη Ναυπλίου. Η ομάδα της Αργολίδας βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ένα βαθμό πίσω από τους προπορευόμενους Ακαδημία των Σπορ και Αθηναϊκό. Η ομάδα της πόλης μας που στόχο έχει μόνο την νίκη, αναμένεται με σοβαρότητα να αντιμετωπίσει τους φιλοξενούμενους και να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους αθλητές του. Η μίνι προετοιμασία που είχε σχεδιαστεί πριν την έναρξη των αγώνων βαδίζει σε καλό δρόμο, ενώ ο Πατρινός τεχνικός τονίζει:

“Από την Κυριακή οι φίλαθλοί μας θα δουν στο γήπεδο μία διαφορετική ομάδα από αυτή των αγώνων που προηγήθηκαν, μιας και οι αθλητές μας έχουν βρει το ρυθμό τους. Τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει στη διακοπή του πρωταθλήματος τους έδωσε ιδιαίτερη συνοχή, κάτι που έλειπε στους προηγούμενους αγώνες. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν στην προσπάθειά μας για να φτάσουμε στην νίκη”.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εύχεται στον αθλητή Γεώργιο Παπαδόπουλο καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική του καριέρα μιας και αναγκάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος καλωσορίζει τον τερματοφύλακα Ανδρέα Αποστόλου ο οποίος την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου περιήλθε στους κόλπους της ομάδας μας. Αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηλυσιακού και της ΑΕΚ Βύρωνα και επαγγελματικοί λόγοι τον έφεραν στην πόλη μας.

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την κοπή πίτας της Ολυμπιάδας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το πρωί της Κυριακής στο κλειστό Ταραμπούρα η Ολυμπιάδα Πατρών.

Σε πολύ όμορφο κλίμα οι «πορτοκαλί» αντάλλαξαν ευχές για μία καλή χρονιά! Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι διακριθέντες το συλλόγου τη χρονιά που μας πέρασε.

Δείτε όλα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που συνέλεξε ο φακός της “Match”:

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2018 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.