Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Πως προετοιμάζεται η Παναχαϊκή για την επόμενη σεζόν

Published

on

Πολλές φορές έχουμε γράψει για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν στην Παναχαϊκή, με το βάρος να έχει πέσει αυτή τη στιγμή φυσιολογικά στο να σωθεί η παρούσα χρονιά!

Εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά στις τάξεις των «κοκκινόμαυρων» θα έχουν τελειώσει με πάνω από το 90% των παλιών αμαρτιών και θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στα φετινά και το πως θα κλείσει η χρονιά με τα λιγότερα δυνατά οφειλόμενα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι παρότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα στις οφειλές της φετινής ομάδας, μετά και την απομάκρυνση αρκετών παικτών και προπονητών, απέχουμε ακόμα αρκετά από το σημείο της πλήρους αποπληρωμής της χρονιάς.

Τελειώνει με τις προσφυγές
και… ξεκινάει

Στην Παναχαϊκή δεν κρύβουν ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδιά τους για την ομάδα της νέας σεζόν και μάλιστα η παρουσία τους στο φιλικό παιχνίδι της Κ19 (αναλυτικό ρεπορτάζ σελ. 5), λέει πάρα πολλά επί αυτού. Το πρώτο μέλημα στο αγωνιστικό κομμάτι αφορά την εξεύρεση προπονητή και άμεσα, καθώς μαζί του πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά, ενώ θυμίζουμε ότι όλες οι ανανεώσεις πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλιώς θα λογίζονται ως νέες προσθήκες.

Από το υπάρχον ρόστερ των 20 περίπου παικτών, 8 εξ αυτών έχουν συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει όμως να τακτοποιηθούν για να μην έχουν την ευκαιρία να το «σπάσουν» (στην καλύτερη περίπτωση, γιατί μπορεί να ακολουθήσουν και προσφυγές).

Στο θέμα του προπονητή έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και στη διοίκηση εξετάζουν λύσεις και εκτός Ελληνικού χώρου για να μπορέσουν να ταιριάξουν τα κριτήρια που θέλουν για τον τεχνικό που θα επιμεληθεί την επόμενη ομάδα. Πάντως χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο από την εγχώρια αγορά μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στους «κοκκινόμαυρους» θα ήθελαν να έχουν λήξει το θέμα «προπονητής» πριν ακόμα και το φινάλε της σεζόν, αφού πρώτα εξετάσουν τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Ηλίας Μάτσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Published

on

Οι Μάικλ Μούλντερ και Ίντι Μπόονεν αποτελούν “ξένο σώμα” στις τάξεις της Παναχαϊκής. 

Όπως είχε αναφέρει το ρεπορτάζ της Match ο Ολλανδός αμυντικός είχε παραγκωνιστεί, αφού δεν είχε βοηθήσει αγωνιστικά και το ίδιο συμβαίνει και με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό. 

Σήμερα δεν προπονήθηκαν και έχουν τεθεί εκτός αποστολής για το ματς της Κυριακής (21/4) με τον Γιούχτα στην Κρήτη. Δύσκολα θα τους δούμε ξανά σε αποστολή των “κοκκινόμαυρων” μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Όλα τα τέρματα της 5ης αγωνιστικής στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Τα γκολ από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ στον Νότιο όμιλο της Super League 2 δημοσίευσε το κανάλι της Λίγκας.

Ανάμεσά τους και το μοναδικό της μεγάλης νίκης της Παναχαϊκής επί του Αιγάλεω.

 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

Published

on

Η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί την Κυριακή εκτός έδρας με τον Γιούχτα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2 με τον  Ηλία Κοκκόρη της ΕΠΣ Αρκαδίας να έχει οριστεί για να διευθύνει το παιχνίδι.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρίνος Μαραθωνίτης από την ΕΠΣ Αθηνών και ο Νίκος Μανούρας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ5 hours ago

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Α2 ΕΣΚΑΗ9 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός εύκολα νίκησε τον Αιγέα στο κλειστό Αλεξιώτισσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Α2 ΕΣΚΑΗ10 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Με επιθετική πολυφωνία «άσος»- χρυσάφι για τη Νίκη Πρ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ18 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΜΠΑΣΚΕΤ23 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

Α2 ΕΣΚΑΗ5 hours ago

Ο Προφήτης Ηλίας «άλωσε» την έδρα του πρωταθλητή Διαγόρα! (+Βαθμολογία)

ΠΟΛΟ21 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

NATIONAL LEAGUE 26 hours ago

Περιμένει αντίπαλο η Αχαγιά ΄82

Facebook