Connect with us

Πολιτική Απορρήτου – ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

1. ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Ατομική Επιχείρηση με την επωνυμία «Mikad – Ασκούνης Ιωάννης» και διακριτικό τίτλο «Mikad Media Group», η οποία εδρεύει στην Πάτρα, Κορίνθου 159, Τ.Κ. 26334 (ΑΦΜ: 9070827195), Τηλ: +30210 2611120696.

2. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

α) Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους σκοπούς της λειτουργίας της Ιστοσελίδας. Τα συστήματα πληροφοριών και οι διαδικασίες λογισμικού που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία του Ιστοτόπου αποκτούν, κατά την κανονική λειτουργία, ορισμένα προσωπικά δεδομένα των οποίων η μετάδοση είναι σιωπηρή στα πρωτόκολλα επικοινωνίας του Διαδικτύου. Αφορά πληροφορίες που δεν συλλέγονται για να συνδέονται με συγκεκριμένα άτομα, αλλά από τη δική τους φύση θα μπορούσαν, μέσω της επεξεργασίας και της σύνδεσης με τα δεδομένα που κατέχουν τρίτα μέρη, να επιτρέπουν την αναγνώριση των χρηστών. Αυτή η κατηγορία δεδομένων περιλαμβάνει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή τα ονόματα τομέων των υπολογιστών που χρησιμοποιούνται από χρήστες που συνδέουν με τον Ιστότοπο και την εφαρμογή, διευθύνσεις URI (Uniform Resource Identifier) των απαιτούμενων πόρων, την ώρα του αιτήματος, τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή της αίτησης διακομιστή, το μέγεθος του αρχείου που λαμβάνεται σε απάντηση, τον αριθμητικό κώδικα που υποδεικνύει την κατάσταση της απόκρισης από το διακομιστή (επιτυχής, σφάλμα κλπ.) και άλλες παραμέτρους που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα και τους χρήστες.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εξακρίβωση της ευθύνης σε περίπτωση οποιωνδήποτε αδικημάτων που σχετίζονται με τον υπολογιστή που βλάπτουν τον Ιστότοπο και την εφαρμογή.

β) Δεδομένα που παρέχονται απευθείας από τους χρήστες

Η προαιρετική, ρητή και εθελοντική αποστολή των δεδομένων, όπως ζητήθηκε από τα διάφορα τμήματα αυτής της Ιστοσελίδας και της εφαρμογής, χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των αιτημάτων του χρήστη (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των περιπτώσεων στις οποίες ζητούνται πληροφορίες ή διευκρινίσεις, τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονται στον Ιστότοπο και στην εφαρμογή).

Συγκεκριμένες συνοπτικές πληροφορίες για συγκεκριμένες υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος θα παρέχονται ή θα εμφανίζονται στις σελίδες του Ιστοτόπου και στην εφαρμογή.

γ) Cookies

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να διασφαλίσει την ορθή λειτουργία των διαδικασιών και να βελτιώσει την εμπειρία των online εφαρμογών.

3. ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Λειτουργία της ιστοσελίδας

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά την περιήγηση χρησιμοποιούνται για την απόκτηση ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας και για την παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας της.

α) Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων

Εκτέλεση της σύμβασης που αφορά το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα (χρήση της ιστοσελίδας).

β) Περίοδος διατήρησης δεδομένων

Σε όλη τη διάρκεια της συνόδου στην ιστοσελίδα.

Επαφές

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται απευθείας από τον χρήστη εφαρμόζονται στα αιτήματα του τελευταίου (π.χ. εγγραφή στον Ιστότοπο ή αίτηση επικοινωνίας).

α) Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων

Εκτέλεση της σύμβασης που αφορά το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα (χρήση της ιστοσελίδας).

β) Περίοδος διατήρησης δεδομένων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται κατά τη συλλογή δεδομένων.

Μετά την λήξη των παραπάνω όρων διατήρησης, τα Δεδομένα θα καταστραφούν, θα διαγραφούν ή θα ανώνυμα, σύμφωνα με τις τεχνικές διαδικασίες διαγραφής και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

4. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εξαιρουμένων των δεδομένων περιήγησης που απαιτούνται για την εφαρμογή πρωτοκόλλων πληροφορικής, η παροχή προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες είναι δωρεάν και προαιρετική. Ωστόσο, η μη παροχή τέτοιων δεδομένων θα καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση των αιτημάτων που υποβάλλονται ή προορίζονται από τον χρήστη.

5. ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να κοινοποιούνται σε μέρη που ενεργούν ως ελεγκτές δεδομένων (όπως εποπτικά όργανα και αρχές και δημόσιοι οργανισμοί εξουσιοδοτημένοι να ζητούν δεδομένα) ή να υποβάλλονται σε επεξεργασία για λογαριασμό της εταιρείας από μέρη που ορίζονται ως επεξεργαστές δεδομένων, οι οποίοι διαθέτουν κατάλληλες οδηγίες λειτουργίας. Αυτά τα μέρη περιλαμβάνουν τις ακόλουθες κατηγορίες:

α) Εταιρείες που εργάζονται ως επεξεργαστές δεδομένων ή για διοικητικούς και λογιστικούς σκοπούς (π.χ. σκοπούς συνδεόμενους με εσωτερικές, διοικητικές, οικονομικές και λογιστικές δραστηριότητες).

β) Φυσικά ή / και νομικά πρόσωπα που παρέχουν διαφορετικές υπηρεσίες στην Εταιρεία (π.χ. προμηθευτές υπηρεσιών για τη διαχείριση της Ιστοσελίδας, όπως συνεργάτες συστημάτων, εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο κ.λπ.).

Τα μέρη αυτά μπορούν επίσης να λειτουργούν ως επεξεργαστές δεδομένων.

γ) Τα μέρη ή και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που θα κοινοποιήσουν τα δεδομένα προκειμένου να εκπληρώσουν ή να επιβάλουν την εκπλήρωση συγκεκριμένων υποχρεώσεων που προβλέπονται από νόμους, κανονισμούς και νομοθεσία της ΕΕ.

Αυτά τα υποκείμενα θα λειτουργούν ως αυτοτελείς ελεγκτές δεδομένων ή επεξεργαστές δεδομένων.

6. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από υπαλλήλους, συνεργάτες της Εταιρείας ή εξωτερικούς φορείς, υπό την ιδιότητά τους ως επεξεργαστές και υπάλληλους, που εκτελούν για λογαριασμό της Εταιρείας τεχνικά και οργανωτικά καθήκοντα στην Ιστοσελίδα.

7. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν σε χώρες εκτός της ΕΕ, και συγκεκριμένα:

α) Χώρες εκτός ΕΕ, των οποίων το επίπεδο προστασίας δεδομένων θεωρείται κατάλληλο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο 45 του GDPR.

β) Χώρες εκτός ΕΕ, εκτός από αυτές που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο α), μετά την υπογραφή των τυποποιημένων συμβατικών ρητρών που εγκρίθηκαν / πιστοποιήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο 46, παράγραφος 2, στοιχεία γ) και δ) του GDPR.

Αντίγραφο των προαναφερθέντων διασφαλίσεων μπορεί να ληφθεί με την αποστολή συγκεκριμένου αιτήματος στον ελεγκτή, σύμφωνα με τους τρόπους που καθορίζονται στην επόμενη παράγραφο “Δικαιώματα δεδομένων – Καταγγελία προς την εποπτική αρχή”.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας www.matchnews.gr οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας.Η Mikad Media Group δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις.
Ο επισκέπτης οφείλει κάθε φορά να ελέγχει για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθεί τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχεται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Η Mikad Media Group χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και σαφήνεια, τόσο ως προς τη χρονική εγγύτητα, όσο και ως προς την πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα αυτού. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της Mikad Media Group για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη εξ αφορμής αυτής της χρήσης της ιστοσελίδας www.matchnews.gr.
Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας www.matchnews.gr παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Η Mikad Media Group δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους. Σε καμιά περίπτωση το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.matchnews.gr δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί, αμέσως ή εμμέσως, παρότρυνση, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη. Αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του επισκέπτη κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσει με βάση τη δική του βούληση, αποκλειομένης οιασδήποτε ευθύνης της Mikad Media GroupMikad Media Group δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω υπερσυνδέσμων ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες αυτές, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι και φέρουν ακέραια την ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
Η Mikad Media Group δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα www.matchnews.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.matchnews.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Mikad Media Group και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.
Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση.
Ο επισκέπτης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.matchnews.gr.Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στην ιστοσελίδα www.matchnews.gr έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.Στην ιστοσελίδα www.matchnews.gr είναι δυνατή η διενέργεια συνομιλιών στο ευρύτερο Διαδίκτυο με βάση τους όρους που υπαγορεύει ο Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών INTERNET.
Οι συνομιλίες αυτές πρέπει να διέπονται από ευπρέπεια και διακριτικότητα και να μην προσβάλλουν ή θίγουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τρίτα πρόσωπα. Οι απόψεις που εκφράζουν οι επισκέπτες μέσω αυτού του τρόπου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται από τη Mikad Media Group. Αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις των χρηστών, την αποκλειστική ευθύνη των οποίων φέρουν αυτοί που κάθε φορά τις διατυπώνουν. Ενδεχόμενη παράβαση των παραπάνω όρων δίνει στη Mikad Media Group τη δυνατότητα να αποκλείσει κάποιον χρήστη / επισκέπτη από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Ο χρήστης αποδέχεται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως αυτά δηλώνονται από αυτόν τον ίδιο για τη συμμετοχή του στις διάφορες υπηρεσίες της ιστοσελίδας www.matchnews.gr. Περαιτέρω ο διαχειριστής του site θα τηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων, υποχρεούμενος στην τήρηση των διατάξεων του Ν. 2225/1994 και Π.Δ. 47/2005 για την άρση του απορρήτου αυτού προς κάθε δικαστική αρχή, για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων.
Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.Η Mikad Media Group διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.
Ο χρήστης αποδέχεται ρητά ότι την αποκλειστική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει με τη Mikad Media Group, την έχουν τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Αν οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω όρους αποδειχθεί άκυρος, αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και ισχύ των υπολοίπων όρων οι οποίοι παραμένουν σε πλήρη ισχύ.
Advertisement
NATIONAL LEAGUE 27 hours ago

National League 2: Ο Προμηθέας 2014 πρωταθλητής, αδυναμία συμμετοχής της Αχαγιάς ’82

Α1 ΕΣΚΑΗ16 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-οφ): Ο Κεραυνός Αιγίου πήρε το πρώτο ραντεβού τίτλου με Γαλήνη

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ23 hours ago

Β΄ κατηγορία, πλέι-οφ και πλέι-άουτ: Συγκατοίκηση στην κορυφή των σκόρερ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ21 hours ago

Παναχαϊκή: Με νέα πρόσωπα και τους πρωταθλητές της Κ19 κόντρα στο Αιγάλεω

Α1 ΕΣΚΑΗ16 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η (πλέι-άουτ): Προβάδισμα παραμονής για Δύμη ’07 με «δύσκολη» νίκη

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ16 hours ago

Ο Τρίτωνας «καθάρισε» τον Πυρσό και συνεχίζει στο Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η

ΔΙΕΘΝΗ23 hours ago

Ποστέκογλου για Εθνική: «Θα με δείτε στο μέλλον στην Ελλάδα, πιθανόν σε ξαπλώστρα σε κάποιο νησί»

ΔΙΕΘΝΗ19 hours ago

Τρομερή κίνηση από τη Ντόρτμουντ: Θα πάρει μαζί της 500 υπαλλήλους της ομάδας στον τελικό του Champions League

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ4 hours ago

Πυρσός: Γκολ-χρυσάφι από τον Βαγγελάτο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ6 hours ago

Παναχαϊκή: «Αποχαιρετάει» τη χρονιά με στόχο την κορυφή και το γόητρο

Facebook