ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Προχωρά σε ανακοινώσεις ο Φαραϊκός

Ο Φαραϊκός θα επιδιώξει το βήμα παραπάνω φέτος, αφού πέρυσι έφτασε στα πλέι-οφ ανόδου της Β΄κατηγορίας, αλλά ο Αχαιός Σαραβαλίου του πήρε την… μπουκιά από το στόμα.
Για αυτό τον λόγο έχει αποκτηθεί στον πάγκο ο αεικίνητος Γιώργος Αμασιάδης, που επέδειξε έργο στον Αετό Ρίου, ενώ έχουν γίνει μεστές κινήσεις στο κομμάτι της ενίσχυσης, με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία και ικανότητες.
Ωστόσο οι προσθήκες δεν έχουν τελειώσει και εντός της εβδομάδας αναμένονται 4 νέοι ποδοσφαιριστές, που θα δυναμώσουν αισθητά το ρόστερ.
Παράλληλα ο Φαραϊκός μετράει αντίστροφα και για το παρθενικό φιλικό του (με Αστέρα Μιντιλογλίου).
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Β’ κατηγορία: Αλλαγές σε δύο πάγκους στον 1ο όμιλο

Οι νεοφώτιστοι του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας, Ολυμπιακός Φίλων Ποδοσφαίρου και Νεάπολη, δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Έτσι στην 9η αγωνιστική που ακολουθεί θα έχουν νέα πρόσωπα στην τεχνική ηγεσία τους.
Ο Ολυμπιακός Φ.Π. αντικαθιστά τον Μιχάλη Λάγκη με τον Θόδωρο Δίπλαρο, ενώ η Νεάπολη θα πορευτεί με τον Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη (φωτό), που διαδέχεται τον Θανάση Παπαδόπουλο.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ κατηγορία (12η): Με δύο σπουδαία παιχνίδια μπαίνει στον Β’ Γύρο ο όμιλος της Αιγιαλείας
Τα βλέμματα θα στραφούν σε Α.Κάνιστρας και Προάστειο

Ξεκινά αυτό το σαββατοκύριακο (2-3/12) ο δεύτερος Γύρος στο φετινό πρωτάθλημα της ενδιαφέρουσας Α’ κατηγορίας.
Στον 2ο όμιλο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και Πάτραι θα τραβήξει τα βλέμματα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο “Α.Κάνιστρας” με τον Κεραυνό να είναι 3ος με 24 βαθμούς, ενώ το Πάτραι είναι 2ο με 26. Διαιτητής θα είναι ο Κώστας Ανδριανός, που εκπροσωπεί την Αχαΐα στα γήπεδα της Super League 1.
Επίσης στο Προάστειο η τοπική Νίκη φιλοξενεί τον Αχαϊκό. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, για να πλησιάσουν την 4άδα, όντας στο -5 από τον Αχαϊκό, που έκλεισε τον πρώτο Γύρο με 8 νίκες και 3 ήττες. Διαιτητής θα είναι ο Οικονόμου.
Και οι δύο σημαντικοί αγώνες έχουν οριστεί για τις 15:00 (2/12).
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο ο Ηλίας Γκίκα

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Γκίκα ο οποίος πραγματοποίησε 10 συμμετοχές με τη μελανόλευκη φανέλα, έχοντας πετύχει δύο γκολ και τέσσερεις ασίστ.
“Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία, του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα” ανέφερε το σχετικό μήνυμα.