Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

«Πρόεδρε, πάρε τον Σουμπίνιο»

Published

on

Μέσα στην πίκρα τους οι πατρινοί φίλαθλοι, που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της Γαστούνης για το φιλικό με την Καλαμάτα, έλεγαν και τα… αστεία τους, για να σπάσουν την μονοτονία.

Μάλιστα, ήθελαν να προτρέψουν τον Γιώργο Μπάρλο να αποκτήσει τον Σουμπίνιο της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου που «γέμιζε» όλο το κέντρο.

«Πρόεδρε πάρε τον Σουμπίνιο» του έλεγαν για τον Βραζιλιάνο που έχει εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς το 2009, αποκτήθηκε έπειτα, από τον Ολυμπιακό, δινόταν κάθε χρόνο δανεικός σε άλλες ομάδες (Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος), ενώ μόλις έληξε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» έφυγε για το Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίστηκε μια τριετία στην Καραμπάγκ.

Επιμέλεια: Τάσος Αγγελόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

Published

on

Η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί την Κυριακή εκτός έδρας με τον Γιούχτα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2 με τον  Ηλία Κοκκόρη της ΕΠΣ Αρκαδίας να έχει οριστεί για να διευθύνει το παιχνίδι.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρίνος Μαραθωνίτης από την ΕΠΣ Αθηνών και ο Νίκος Μανούρας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ανατροπή με Μούλντερ;

Published

on

Χωρίς τον Ολλανδό αμυντικό Μίκαελ Μούλντερ φαινόταν ότι θα πορευτεί η Παναχαϊκή μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ο νεαρός μπακ δεν βρισκόταν στις αποστολές της ομάδας το τελευταίο διάστημα, πληρώνοντας το… μάρμαρο των αρνητικών του εμφανίσεων, με το τεχνικό τιμ να διαπιστώνει μία έλλειψη συγκέντρωσης και δυναμικότητας στο παιχνίδι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα επεισόδιο εντός ομάδας και μία εξωαγωνιστική «περιπέτεια». Ο Γιάννης Τάτσης πάντως τον συμπεριέλαβε στην αποστολή με το Αιγάλεω (χωρίς να αγωνιστεί) και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ανατροπή σκηνικού ή απλά έγινε για την πληρότητα της ομάδας.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ευχές της ΠΑΕ Παναχαϊκή στη μπασκετική ομάδα

Για την πρεμιέρα της στα πλέι οφ της Nations League 2.

Published

on

Το δικό της μήνυμα για την μπασκετική Παναχαϊκή που ξεκινάει σήμερα την προσπάθειά της στα πλέι οφ της Nations League 2, κόντρα στους Γαργαλιάνους έστειλε η “κοκκινόμαυρη” ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται καλή επιτυχία στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου που ξεκινά την προσπάθεια του στη β’ φάση της National League 2 κόντρα στους Γαργαλιάνους στις 17:00 στην Αγυιά. Είμαστε δίπλα σας!”.

Continue Reading
Advertisement

Facebook