Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ παραπέμπεται σε δίκη για απόπειρα βιασμού και παράνομη βία

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών είχε ασκήσει ποινική δίωξη στο συγκεκριμένο στέλεχος έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει.

Published

on

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών εξέδωσε βούλευμα και παρέπεμψε σε δίκη πρώην υψηλό στέλεχος της προηγούμενης διοίκησης της ΕΟΚ με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και παράνομης βίας σε βάρος υπαλλήλου της Ομοσπονδίας, το διάστημα από το 2014 ως το 2018.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών είχε ασκήσει ποινική δίωξη στο συγκεκριμένο στέλεχος έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει από υπάλληλο της Ομοσπονδίας τον Μάρτιο του 2021.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο, στο πλαίσιο της προανάκρισης, η διαδικασία είχε διαρκέσει τέσσερις ώρες, με την υπάλληλο της ομοσπονδίας να εξετάζεται ενόρκως από το αρμόδιο όργανο στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.

BASKET LEAGUE

Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Published

on

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, με το Περιστέρι, στα Λιόσια.

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Εφήβων: Αναχωρεί για Γερμανία με Ρουμελιώτη στο ρόστερ

Published

on

Η Εθνική Ελλάδος Εφήβων ταξιδεύει σήμερα για την Γερμανία, αφού αύριο (30/3) ξεκινά το τουρνουά “Άλμπερτ Σβάιτσερ”, όπου θα λάβει μέρος. 

Στη σύνθεση της ομάδας βρίσκεται ο άσσος του Γλαύκου/Έσπερου, Διονύσης Ρουμελιώτης, ενώ οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Απριλίου. 

Ο προπονητής της Εθνικής, Σήφης Νικολαΐδης, επέλεξε τους εξής παίκτες για την αποστολή, που απαρτίζεται από 14 αθλητές. 

Σερμπέζης (Μπάγερν Μονάχου), Λιοτόπουλος (ΔΕΚΑ), Πατρίκης (ΔΕΚΑ), Παπαζώτος (Πανερυθραϊκός), Παγώνης (Μίλων), Καζαμίας (Άρης), Τσαχτσίρας (Άρης), Μανθόπουλος (ΠΑΟΚ), Σπάρταλης (Ολυμπιακός), Αλεξάκης (Περιστέρι), Κομνιανίδης (ΧΑΝΘ), Χαντζής (Πρωτέας Σχηματαρίου), Ξανθόπουλος (ΕΦΑΟΖ), Ρουμελιώτης (Γλαύκος/Έσπερος) 

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Μπολόνια

Published

on

Μετά την χθεσινή σημαντική νίκη του Ολυμπιακού στη δύσκολη έδρα της Παρτιζάν, την σκυτάλη παίρνει ο Παναθηναϊκός στην 32η αγωνιστική της Euroleague 

Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη στην έδρα της Βίρτους, με σκοπό να αγκαλιάσουν το πλεονέκτημα έδρας, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. 

Μετά από πολύ καιρό η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παραταχθεί με όλα τα “όπλα” της, ενώ από πλευράς Ιταλών επιστρέφουν οι Χάκετ και Κορτινιέ και θα λείψει μόνο ο Κέικοκ. 

Ο αγώνας ξεκινά στις 21:30 και θα μεταδοθεί από το κανάλι Novasports Prime. Σε ενδεχόμενο ήττας το σενάριο για ελληνικό “εμφύλιο” στα πλέι-οφ θα είναι αρκετά πιθανό, αν ο Ολυμπιακός κάνει το 2/2 με Ερυθρό Αστέρα εκτός και Φενέρ εντός και ο Παναθηναϊκός νικήσει την Μπάγερν (έξω) και την Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Το πανόραμα της 32ης: 

19:45 Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου
21:30 Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός
21:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια 95-80
Ζαλγκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο 87-73
Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87
Μπασκόνια – Αναντολού Εφές 76-97
Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74
Βιλερμπάν – Μoνακό 77-87 

 

Η κατάταξη 

Ρεάλ Μαδρίτης 25-6 

Μονακό 21-11 

Μπαρτσελόνα 21-11 

Παναθηναϊκός 20-11 

Ολυμπιακός 20-12 

Φενέρμπαχτσε 19-12 

=================== 

Μακάμπι Τελ Αβίβ 19-13 

Βίρτους Μπoλόνια 17-14 

Μπασκόνια 16-16 

Αναντολού Εφές 15-17 

==================== 

Ζάλγκιρις Κάουνας 14-18 

Αρμάνι Μιλάνο 14-18 

Παρτιζάν 14-18 

Βαλένθια 14-18 

Μπάγερν Μονάχου 13-19 

Ερυθρός Αστέρας 11-20 

Βιλερμπάν 7-25 

Άλμπα Βερολίνου 5-26 

Continue Reading
Advertisement

Facebook