Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Πρώτη η ‘’ΔΥΝΑΜΗ’’ και στο Ακρόπολης

Published

on

1η από τα πατρινά σωματεία τερμάτισε η Δύναμη Πατρών στο 3ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 15 έως 17 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, με συλλογή  9 μεταλλίων, εκ των οποίων 2 χρυσά, 4 ασημένιο και 3 χάλκινα, αποδεικνύοντας έτσι τη δυναμικότητα του σωματείου, καθώς και τη συνεχή και μεθοδική δουλειά που επιτελείται σε αυτό.

Οι προπονητές του συλλόγου, Σταύρακας Ξενοφών και Γιώργος, θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές της Δύναμης Πατρών, που παρά την μικρή τους εμπειρία κατάφεραν να διακριθούν, αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον της νέας φουρνιάς της αγωνιστικής μας ομάδας.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια πήραν οι: Τσερπέλη Ναταλία και  Πάνου Χρήστος, ασημένια οι Συνοδινού Δήμητρα,  Παναγοπούλου Ειρήνη, Ρήγα Χαρά, , Κονταξή Ήλια ενώ χάλκινα οι Ρήγα Μαρία, Κατσαΐτη Βασιλική, Καπαρού Μαρία.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Η Δύναμη Πατρών ξεχώρισε στο 11th Top Tirana Open

Published

on

Με επτά μετάλλια επέστρεψε η Δύναμη Πατρών από τα Τίρανα της Αλβανίας, όπου συμμετείχε στο 11th Top Tirana Open.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια πήραν οι Κωστοπούλου Αντωνία-Αγγελική και Μότσου Λύδια, αργυρά οι Τσασερλή Αναστασία, Κωστόπουλος Δημήτρης και Ζαχόπουλος Χρηστος και χάλκινα οι Καλαπόδη Βαρβάρα και Ασπρούκου Φωτεινή, ενώ εμπειρίες αποκόμισαν οι Ζώντου Μελίνα, Πεσματζόγλου Κωνσταντίνα, Ζαχαριάδη Θεοδώρα, Πανόπουλος Νίκος και Παναγόπουλος Νικόλας.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Επτά μετάλλια στην Αλβανία για το A.C. Warriors Club

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Βλάση Πετρόπουλου κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στους αγώνες

Published

on

Έπεσε η αυλαία των δύο πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Τίρανα όπου ο σύλλογος A.C. Warriors Club συμμετείχε με εννέα αθλητές και αθλήτριες καταφέρνοντας να κατακτήσει επτά μετάλλια.

Συγκεκριμένα οι νεαροί αθλητές του Βλάση Πετρόπουλου κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στους αγώνες, όπου χρυσά μετάλλια κέρδισαν οι Αμτζοπούλου Νεφέλη, Παπαμιχαήλ Αγγελική και Αμτζοπούλου Χριστίνα-Αννα, ασημένια μετάλλια είχαμε για Σωτηρόπουλο Μιχαήλ-Άγγελο, Σωτηρόπουλο Μάριο και χάλκινα για τους Αξιώτη Ανδρέα και Παπαμιχαήλ Αγγελική.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Τέταρτη θέση και πέντε μετάλλια για την Αγωγή στην Αλβανία

Published

on

Με την τέταρτη θέση συνολικά, με πέντε μετάλλια και την αποκόμιση εμπειριών από τα δύο δυνατά πρωταθλήματα TOP TIRANA E1 2024 και TOP TIRANA OPEN που έλαβαν μέρος οι αθλητές της Αγωγής επέστρεψαν στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια είχαμε για Νικόλα Καλφαγιάννη, Παναγιώτη Δημητρακόπουλο και Ιωάννα Τσαγκάνη, ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι  Μαριάννα Ματζουράνη και Μάνια Πατσαούρα.

Συμμετοχές και εμπειρίες αποκόμισας επίσης οι Ιωάννης Παπάς, Κωνστνατίνα Ψαριάδη, Ανδρέας Παπακωνσταντινόπουλος.

Continue Reading
Advertisement

Facebook