Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πρώτη παρουσία της Πάτρας σε αγώνες In line Speed Skating στο Ρέθυμνο

Published

on

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή του τμήματος In line Speed Skating της Ακαδημίας των Σπορ  σε event του αθλήματος και συγκεκριμένα στην επέτειο των 81ων Αρκάδιων  αγώνων, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στην Μαρίνα Ρεθύμνου στους αγώνες που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος   του Ο.Κ.Α. Πρέβελη, σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνης και το τμήμα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνης.

Νεαροί αθλητές-τιες  τεσσάρων σωματείων που καλλιεργούν το άθλημα των πατινιών στην Ελλάδα, σε Ρέθυμνο, Πάτρα, Κάτω Αχαΐα  και Αθήνα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Το Σωματείο Ο.Κ.Α. Πρέβελη, ως επίσημος εκπρόσωπος του αθλήματος στην Ελλάδα, καταβάλλει κάθε χρόνο μεγάλη προσπάθεια,  ώστε να διαδίδει το άθλημα των πατινιών και μέσα από άρτιες διοργανώσεις, να δίνει την ευκαιρία σε αθλητές  σωματείων της χώρας, να διαγωνιστούν και να έρθουν σε επαφή με πραγματικές συνθήκες του αθλήματος.

Μαρία Αργυροπούλου: «Απόκτηση εμπειριών και γνωριμίας του αθλήματος  Skating»

Το μέλος του Δ.Σ.  και  υπεύθυνη του τμήματος στην Ακαδημία των Σπορ, η ΕΔΙΠ του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μαρία Αργυροπούλου δηλώνει σχετικά:

«Ξεκινήσαμε το νέο αυτό άθλημα στον σύλλογό μας με στόχο την αναβάθμισή του και στην πόλη μας. Η συμμετοχή των αθλητριών μας στα Αρκάδια είχε στόχο την απόκτηση εμπειριών και γνωριμίας του αθλήματος   του Skating σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες.

Μπορεί η ‘ζωή’ του τμήματος στον σύλλογό μας να κλείνει μόνον δύο μήνες, υπάρχει όμως μεγάλη θέληση και συμμετοχή  από πολλά παιδιά που καθημερινά προπονούνται στο Παμπελοποννησιακό στάδιο,  όπου  πραγματοποιούνται οι προπονήσεις τους σε ασφαλή – φυλασσόμενο χώρο, όπως ορίζουν οι κανόνες της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Συγχαίρουμε τις αθλήτριες μας για την συμμετοχή  και τις επιτυχίες τους,  την υπεύθυνη των προπονήσεων κ. Αργυρώ Λοτσάρη για την προσπάθειά της, καθώς και το μέλος μας κ. Ελένη Κονταξή που συνόδευσε στο Ρέθυμνο την αποστολή μας

Τέλος θα θέλαμε και δια μέσου του τύπου  να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία στους αγώνες  τους ιθύνοντες του Ο.Κ.Α. Πρέβελη, αλλά και να τους συγχαρούμε για την γενικότερη προσπάθεια που καταβάλουν για το άθλημα».

Για την ιστορία η αθλήτριες της Ακαδημίας των Σπορ που συμμετείχαν ήταν οι:

Βασιλική Γεωργουδάκη (3η στα 500μ. sprint 2010-11), Άλκηστη Κωτσοπούλου (3η στα 500μ. sprint και 3η 2.500μ. long distance κατηγορίας 2006-07), Μαρία – Ειρήνη Αδαμοπούλου, Σωτηρία Καϊάφα, οι δίδυμες αδερφές Γεωργία και Βασιλιάννα Λοτσάρη, Δήμητρα Ράθωση και  Γεωργία Χαμίτι

Στην ομαδική φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά όρθιες οι: Δήμητρα Ράθωση, Σωτηρία Καϊάφα, Βασιλιάννα Λοτσάρη, Γεωργία Λοτσάρη, Μαρία – Ειρήνη Αδαμοπούλου, Άλκηστης Κωτσοπούλου.

Κάτω από αριστερά: Γεωργία Χαμίτι και Βασιλική Γεωργουδάκη.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Έκανε το «9×9» η ΠΥΓΜΗ στο πανελλήνιο κύπελλο Σούμο

Η ΠΥΓΜΗ κατέκτησε εννέα μετάλλια στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε στο Πανελλήνιο κύπελλο σούμο

Published

on

Η ΠΥΓΜΗ κατέκτησε εννέα μετάλλια στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε στο Πανελλήνιο κύπελλο σούμο στο οποίο συμμετείχε ο πατρινός σύλλογος πριν από μερικές ημέρες. Πρώτες θέσεις είχαμε με τον Χ. Ραυτογιάννη, Χ. Παναγόπουλο, δεύτερη θέση είχαμε με τον Μ. Μιχαλόπουλο, Β. Τσιρικλό, Ευτ. Παπαδέλη και Χ. Δούβρη, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Τ. Τραγουστής, Γ. Λαζανάς και Λ. Μιχαλόπουλος.

Η ΠΥΓΜΗ δίνει δυναμικό παρών και στο σούμο, όπως κάνει και στην πυγμαχία τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντας αθλητές με υψηλή τεχνική, αθλητικό φρόνημα και έντονη μαχητικότητα.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟΠ υποδέχεται το Σάββατο τα Χανιά για τα πλέι άουτ

Published

on

Αύριο Σάββατο ο ΝΟΠ θα υποδεχθεί στις 2.30 το μεσημέρι στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός” τα Χανιά  για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα έχουν το πλεονέκτημα έδρα και θέλουν δύο νίκες για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη σερί παρουσία τους στο μεγάλο πρωτάθλημα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Ανδρέας Κατσώνης. Παρατηρητής: Χρήστος Τσαρουχάς. Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Α.Σ. Λέων: Κορυφαίες ευχές για Ράπτη και Παυλοπούλου

Published

on

Ολοκλήρωσαν την παρθενική τους συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στο τάε κβον ντο το Σάββατο το πρωί οι αθλήτριες του Α.Σ. Λέων Πένυ Ράπτη και Μαριλίνα Παυλοπούλου στην κατηγορία των -47 κιλών, στην οποία πήραν μέρος.

Σημαντική στιγμή των αγώνων εκτός από τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι δύο αθλήτριες, όταν η χρυσή Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αρετή Αθανασοπούλου και η ασημένια Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Τι ωραιότερο για τα κορίτσια του Γιώργου Σταυρόπουλου από το να αναγνωρίζουν την προσπάθειά τους, αθλήτριες που αποτελούν πρότυπα για τους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες του τάε κβον ντο.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ23 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Α2 ΕΣΚΑΗ10 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός εύκολα νίκησε τον Αιγέα στο κλειστό Αλεξιώτισσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ6 hours ago

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Α2 ΕΣΚΑΗ11 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Με επιθετική πολυφωνία «άσος»- χρυσάφι για τη Νίκη Πρ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΜΠΑΣΚΕΤ24 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

Α2 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Ο Προφήτης Ηλίας «άλωσε» την έδρα του πρωταθλητή Διαγόρα! (+Βαθμολογία)

ΠΟΛΟ22 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

NATIONAL LEAGUE 26 hours ago

Περιμένει αντίπαλο η Αχαγιά ΄82

Facebook