ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Πρώτο εντός έδρας ματς φέτος για την Ακαδημία

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Πάτρα για την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή (6μ.μ.) η Ακαδημία των Σπορ, καθώς θα παίξει στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο στο Kουκούλι με αντίπαλο την ομάδα του Εσπερου Καλλιθέας.
Η προετοιμασία των παικτών συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα τραυματισμών υπό τις οδηγίες των προπονητών, Ελένης Αραβαντινού και Γιάννη Παπαγιαννόπουλου. Η πατρινή ομάδα, αν και επανεμφανίζεται στην Α2 Εθνική μετά από απουσία 3 χρόνων, θέλει οπωσδήποτε το νικηφόρο αποτέλεσμα για να είναι μέσα στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας Τάσος Διαμαντόπουλος τονίζει για την προσεχή συνάντηση τα εξής:
«Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου και όλων των φιλάθλων της πόλης να είναι δίπλα μας την Κυριακή στην γιορτή του αθλήματος, έτσι ώστε να μας βοηθήσουν για να φτάσουμε στη νίκη. Κάνουμε μια νέα αρχή για την χειροσφαίριση στην Πάτρα με τα περισσότερα παιδιά να είναι νέα σε ηλικία και στο άθλημα και σίγουρα χρειάζονται την βοήθειά τους και την στήριξή τους, για να αποτελέσουν τον 8ο παίκτη μας. Εχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και ευελπιστώ να ανταμείψουμε τους φιλάθλους μας μαζί με τους φιλοξενούμενους, με ένα πολύ ωραίο θέαμα».

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Αλέξης Παπαγιαννόπουλος: “Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου”

Άλλη μία μεγάλη νίκη σημείωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ μέσα στην Πάτρα επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου με σκορ 29-27.
Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Πάτρας ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και απελευθερώνεται από το άγχος στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Η νίκη όντως χαρακτηρίζεται μεγάλη, διότι η ομάδα του Λουτρακίου είχε δυναμώσει πάρα πολύ μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ερχόταν στην Πάτρα να αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Ο αρχηγός της Πατρινής ομάδας Αλέξης Παπαγιαννόπουλος τονίζει:
< καταφέραμε για πέμπτη συνεχή χρονιά να μην χάσουμε από την ομάδα του Λουτρακίου.
Οι φίλαθλοι – τους οποίους ευχαριστούμε για την ώθηση που μας έδωσαν – παρακολούθησαν έναν πραγματικό αγώνα διαφήμιση για το άθλημα και το ευχαριστήθηκαν. Σιγά – σιγά το Πατραϊκό χάντμπολ ξανά γνωρίζει την παλιά του αίγλη.
Δεν πρέπει όμως να παραλείψω να συγχαρώ και τους συμπαίκτες μου, που παρότι το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν καταφέρει φέτος με τις εμφανίσεις τους να πάρουμε αποτελέσματα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας γεγονός που δείχνει ότι το μέλλον τους ανήκει >.
Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα λόγω της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Χάντμπολ: Η Ακαδημία των σπορ υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου – Κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους
Ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Παπαγιαννόπουλος τονίζει για την αναμέτρηση: “Κάνουμε έκκληση σε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να παρευρεθεί το Σάββατο στο Κουκούλι”

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ, η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Η ομάδα της Πάτρας που ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την ομάδα του Λουτρακίου θα επιδιώξει στον αγώνα να πάρε το θετικό αποτέλεσμα, ώστε και μαθηματικά να εξαλειφθούν οι οποιοσδήποτε ελπίδες των ομάδων που κινδυνεύουν με υποβιβασμό για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα σοβαρό με τους αθλητές του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα στην προτελευταία αγωνιστική όπου η ομάδα της Πάτρας θα παίξει μπροστά στο κοινό της.
Ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Παπαγιαννόπουλος τονίζει για την αναμέτρηση: “Κάνουμε έκκληση σε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να παρευρεθεί το Σάββατο (18:00) στο Κουκούλι για να μας ενισχύσει, ώστε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.
Ο κόσμος που θα παρευρεθεί θα απολαύσει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μιας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην ίδια θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι οι δύο από τρεις επαρχιακές ομάδες του ομίλου που κρατάνε τη φλόγα του αθλήματος ζωντανή στην επαρχία.
Η προσπάθεια που κάνουμε φέτος ιδιαίτερα με τα νέα παιδιά, αξίζουν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων, γιατί αυτά θα αποτελέσουν το αύριο του Πατραϊκού χάντμπολ. Σας περιμένουμε το Σάββατο όλους στο Κουκούλι”.
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Α2 Χάντμπολ: Η Ακαδημία των Σπορ με ελλείψεις ηττήθηκε από τον Άρη Νικαίας

Ο Άρης Νίκαιας με επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε με 21-5, νίκησε την Ακαδημία Πάτρας με 42-17 για την Α2 εθνική χάντμπολ ανδρών.
Η πατρινή ομάδα έχει ανανεώσει την παρουσία της στην κατηγορία και τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας νεανικό και ταλαντούχο σύνολο.
Διαιτήτευσαν: Ζήσης-Μπράμου, Δίλεπτα 3-2. Πέναλτι 2/2-0/0
Τα 5λεπτα: 5-1, 8-2, 11-2, 14-2, 17-3, 21-5 (ημ.) 22-7, 24-11, 25-12, 32-13,36-13, 42-17 (τελ.).
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γιάννης Γρηγοράκης): Ρεπούλιας, Ακάλεστος 1, Ασβεστάς 4, Μελετάκος 2, Αθανασίου 6, Τόμσον 2, Νάκος 6, Τζάνος, Μαραμαθάς 2, Χερουβείμ 3, Χαρμπής 1, Παπαδόπουλος, Γραμματικόπουλος 1, Καλαμπόκης 2, Σιμόπουλος 5, Καραμασιώτης 7.
AΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Πάντος 2, Σαρίκας 1, Διαμαντόπουλος, Ανδριόπουλος, Χ. Παπαγιαννόπουλος 6, Αγγελακόπουλος, Γιαννακούρας 1, Θεοδωρογλάκης 4, Σμυρνιώτης 1, Γιαννόπουλος, Ευθυμίου, Παπαδιονυσόπουλος 2, Μπιλαλής, Λάζαρης.