Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΣΑΚ ενάντια σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ: «Αν δεν μπορείτε, Παραιτηθείτε!»

Published

on

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης εξαπέλυσε βέλη προς την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ με δριμεία ανακοίνωση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Εάν δεν μπορείτε, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ δεν κλείνουν απλά τα μάτια στα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ αλλά βάζουν ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι με τη στάση και τις αποφάσεις τους.

Ποια κλήρωση πρωταθλήματος, κύριοι στον ΕΣΑΚΕ; Γνωρίζετε πόσες ομάδες θα υπάρχουν στο πρωταθλημα; Τι γίνεται με τις άδειες και τα τηλεοπτικα;

Με ποια λογική, κύριοι στην Ομοσπονδία, αποφασίσατε την κατάργηση των παιδικών και των εφηβικών; Δηλαδή τώρα εσείς, βοηθάτε στην ανάπτυξη του αθλήματος; Που είναι η ασφάλιση στις μικρότερες κατηγοριες;

Γνωρίζετε όλοι σας, ότι το 90% των αθλητών ζει με λίγα λεφτά, τα οποία δεν ξέρει αν θα τα πάρει κι επίσης δεν θα τα παίρνει για όλη του τη ζωή.

Τα προβλήματα όλοι να τα βλέπουν. Εάν δεν μπορείτε να δώσετε τις λύσεις, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ναν: «Εκπληκτικός ο Σλούκας, ο Αταμάν με πίστεψε και εγώ έπρεπε να το κάνω»

Published

on

Ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού, «ξέρανε» την Βίρτους μέσα στην Μπολόνια με καλάθι στην εκπνοή γράφοντας το τελικό 79-81, στις δηλώσεις του όμως στάθηκε στον Κώστα Σλούκα και τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Ήταν ένα σπουδαίο ματς, ο Σλούκας μας κουβάλησε σε όλο τον αγώνα. Κάναμε καλή δουλειά. Ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με -4, δεν το αφήσαμε. Στο φινάλε, ο κόουτς με πίστεψε κι εγώ έπρεπε να το κάνω».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ:

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Published

on

 Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στην Βίρτους (79-81), τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες του αγώνα στο τέλος η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και αυτό είναι που μετράει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των “πρασίνων”:

«Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, ενώ είμασταν και άστοχοι από την γραμμή των βολών. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Μπολόνια να βρει ρυθμό πετυχαίνοντας κάποια δύσκολα σουτ, μπαίνοντας στην διεκδίκηση του αγώνα.

Στο τέλος πήραμε τις κατάλληλες επιλογές με τον Γκριγκόνις και τον Ναν να τις αξιοποιούν. Έπρεπε να προφυλάξουμε την άμυνα μας στο τέλος και τα καταφέραμε.

Χάσαμε αρκετά σουτ και εμείς, είχαμε ευκαιρίες να εκτελέσουμε ελεύθεροι και επίσης χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Βίρτους, αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει».

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός 79-81: «Πράσινη μαγεία» Σλούκα-Ναν και μεγάλο διπλό στην Μπολόνια

Published

on

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό (81-79) στην έδρα της Βίρτους, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague και πλέον κρατάει γερά στα χέρια του την δεύτερη θέση.

Με καλάθι του Κέντρικ Ναν στη λήξη και με έναν μαγικό Κώστα Σλούκα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε τις 21 νίκες και παρέμεινε στη δεύτερη θέση δύο παιχνίδια πριν το φινάλε της regular season.

Τα δεκάλεπτα: 16-28, 39-51 (ημίχρονο), 59-65, 79-81 (τελικό).

Βιρτους Μπολόνια (Λούκα Μπάνγκι): Σενγκέλια 19, Μπελινέλι 17, Ντόμπριτς 11, Λούντμπεργκ 11, Πολονάρα 5, Ντάνστον 4, Αμπάς 3, Χάκετ 3, Μίκι 2, Παγιόλα 2, Ζίζιτς 2.

Παναθηναϊκός (Εργκίν Αταμάν): Σλούκας 20, Ναν 16, Γκραντ 13, Γκριγκόνις 12, Λεσόρ 10, Μήτογλου 7, Ερνανγκόμεθ 3.

Continue Reading
Advertisement

Facebook