Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΠΣΑΤ: Σχολικός αθλητισμός και αθλητικός τουρισμός κυριάρχησαν κατά την 1η ημέρα του 33ου Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας-Κύπρου

Όλα όσα συνέβησαν!

Published

on

Στην Κρήτη αναβιώνει αυτές τις ημέρες το Συνέδριο Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας-Κύπρου, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Το 33ο κατά σειρά Συνέδριο των ΠΣΑΤ και ΕΑΚ, οι εργασίες του οποίου άρχισαν σήμερα, Τετάρτη (30/11), φιλοξενείται στο Ηράκλειο, 350 μέτρα από τον τάφο του σπουδαίου λογοτέχνη, Νίκου Καζαντζάκη, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων τόσο του ελληνικού όσο και του κυπριακού αθλητισμού.

Χορηγός επικοινωνίας του 33ου Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας-Κύπρου των ΠΣΑΤ-ΕΑΚ, είναι το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), το οποίο παρέχει και livestreaming κάλυψη στο κανάλι του στο YouTube. Επίσης, το συνέδριο μεταδίδεται στη σελίδα του ΠΣΑΤ στο Facebook και στην ιστοσελίδα, psat.gr.

«Ξεκινάμε με πολύ μεγάλη δύναμη αυτή τη δεύτερη περίοδο του Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας – Κύπρου,» τόνισε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και υπενθύμισε: «Το Συνέδριο αυτό είχε ξεκινήσει το 1982, σε μία περίοδο που ο κυπριακός αθλητισμός έφευγε από τον ελληνικό, αφού πολλοί Κύπριοι αθλητές μετείχαν στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και δημιουργείτο το νέο οικοδόμημα του κυπριακού αθλητισμού. Τότε, τα προβλήματα ήταν πολλά, καθώς το 50% των Κύπριων αθλητών βρέθηκαν να είναι στην Αθήνα, να προπονούνται, αλλά δεν είχαν σωματείο ή δεν είχαν γυμναστήριο. Ήρθε το Συνέδριο και με τις προτάσεις μας έβαλε σε τάξη αυτά Η θεματολογία των Συνεδρίων βοήθησε στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα και των δύο πλευρών θα έλεγα».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αναφερόμενος στον αείμνηστο επίτιμο πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Πέτρο Λινάρδο, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένο το 33ο Συνέδριο ΠΣΑΤ-ΕΑΚ, είπε συγκινημένος: «Αφιερώνουμε αυτό το Συνέδριο στη μνήμη του Πέτρου Λινάρδου, ενός ανθρώπου πολύ μεγάλου, στην αθλητική δημοσιογραφία και στα γράμματα, ο οποίος έφυγε από κοντά μας πριν από οκτώ μήνες».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είπε ανάμεσα σε άλλα κατά τον χαιρετισμό του: «Το Συνέδριο αυτό, πέρα από τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσίας και προβληματισμών για τα επίκαιρα ζητήματα του επαγγέλματός σας και του λειτουργήματος που πρέπει να επιτελείτε, ενημερώνοντας έγκυρα και αμερόληπτα την κοινή γνώμη, έχει πολυποίκιλη, άκρως ενδιαφέρουσα και απολύτως επίκαιρη θεματολογία. Όμως, επιτρέψτε μου να σταθώ ιδιαίτερα στη ζωτική, για την τοπική και εθνική ανάπτυξη, ενότητα του Αθλητικού Τουρισμού, επ’ ευκαιρίας της διεξαγωγής και των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» σε 9 μήνες εδώ στο Ηράκλειο. Στο Karteros Beach Sports Center, τις πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις που δημιουργήσαμε σε ελάχιστο χρόνο -κι είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη -όπως επισημαίνουν οι ξένοι ειδικοί που τις έχουν ήδη επισκεφθεί- και που θα έχετε αύριο την ευκαιρία να τις γνωρίσετε από κοντά».

Ο αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ και αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ, Αντώνης Παπουτσάκης, ο οποίος ήταν η «ψυχή» στο οργανωτικό κομμάτι αυτού του Συνεδρίου ανέφερε κατά την τελετή έναρξης: «Η Κρήτη δεν θέλει νοικοκυραίους, θέλει κουζουλούς. Αυτοί οι κουζουλοί την κάνουν αθάνατη, είχε πει ο Καζαντζάκης. Κι εμείς σήμερα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, έχοντας λίγη κουζουλάδα αλλά την μεγάλη στήριξη και συμπαράσταση υπουργείων Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, αναβιώνουμε το ιστορικό και επιτυχημένο θεσμό του συνεδρίου αθλητικών συντακτών Ελλάδας – Κύπρου. Το δικό μας συνέδριο».

Χαιρετισμό απηύθυναν κατά την τελετή έναρξης επίσης ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρης Γαλαμάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) Γιώργος Χρυσοστόμου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελάκης, το μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) Κάλλη Χατζηϊωσήφ, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΑΚ Παναγιώτης Φελλούκας, ο πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Μιχάλης Βλατάκης, ο αντιπρόεδρος ΤΕΑΣ ΕΣΗΕΠΗΝ και Έφορος της ΠΟΕΣΥ Κώστας Βασιλάκης και ο αντιπρόεδρος της AIPS Γιάννης Δάρας.

Ο ΠΣΑΤ βράβευσε τον Κύπριο Ολυμπιονίκη Σταύρο Τζιωρτζή, ο οποίος είχε τερματίσει στην 6η θέση στον τελικό των 400μ. μετ΄ εμποδίων με τα χρώματα της Ελλάδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972. Εν συνεχεία, τιμητική πλακέτα απένειμε ο ΠΣΑΤ στον γιο του αείμνηστου ιστορικού προέδρου του Συνδέσμου, Πέτρου Λινάρδου, Νίκο, ο οποίος είναι προπονητής μπάσκετ και ήταν μέλος της «χρυσής» εθνικής του Ευρωμπάσκετ του 87.

ΠΣΑΤ και ΕΑΚ βράβευσαν για τη βοήθειά τους στην αναβίωση του Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδα – Κύπρου τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργο Πιτσούλη, τον αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά.

Εν συνεχεία, ο ΠΣΑΤ βράβευσε τον επίτιμο πρόεδρό του ΠΣΑΤ Παύλο Γερακάρη, τον τέως πρόεδρο της ΕΑΚ Ζαχαρία Κυριακού, τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΑΚ Παναγιώτη Φελλούκα, τον δημοσιογράφο Σώτο Παιδάκη και τον δημοσιογράφο Κώστα Βεζυράκη.

Στο πρωινό πρόγραμμα των εργασιών της πρώτης ημέρας του 33ου Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας-Κύπρου, στη θεματική ενότητα «Σχολικός Αθλητισμός» εισηγητές ήταν ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Σχολικός Αθλητισμός στην Ελλάδα» Γιάννης Δημόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) Κάλλη Χατζηϊωσήφ, ο διευθυντής της εφημερίδας Metrosprort Βασίλης Μάστορας και ο Κύπριος ασημένιος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος Κυριάκος Ιωάννου, ο οποίος είναι ιδρυτής Ακαδημίας Στίβου Almathletics. Συντονίστρια ήταν η γενική γραμματέας του ΠΣΑΤ, Ασπασία Βελονάκη.

Ακολούθησε η θεματική «Ο ρόλος των ΜΜΕ στην ανάπτυξη του αθλητισμού σε Ελλάδα και Κύπρο», με ομιλητές τον επίτιμο πρόεδρο του ΠΣΑΤ Παύλο Γερακάρη, τον γενικό γραμματέα της ΕΑΚ Μικαέλο Παπαδάκη και τον σύμβουλο του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ Δημήτρη Κανελλάκη. Συντονιστής ήταν το μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ Μάνος Χρυσός.

Το απόγευμα, οι συμμετέχοντες στις εργασίες του 33ου Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας Κύπρου παρακολούθησαν τη θεματική «Αθλητικός Τουρισμός – 3οι Μεσογειακοί Αγώνες», με εισηγητές τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Περιφέρειας Κρήτης. Δρ. Κυριάκο Κώτσογλου, την πρόεδρο του Spetses Mini Marathon Μαρίνα Κουταρέλλη, τον αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου, Κώστα Βαρδαβά, τον πρόεδρο του “ Menalon Trail” Ιωάννη Λαγό, το μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) Μιχάλη Ιωάννου, τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Cycling Greece Γιώργο Λεβεντάκη, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής «Ημιμαραθώνιος Κρήτης» Κυριάκο Καραγιώργη, τον υπεύθυνο του διεθνή αγώνα ορειβατικού σκι “ Pierra Creta” Νικηφόρο Στειακάκη και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», Νίκο Νταμπακάκη. Συντονιστής ήταν ο Ά αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Βαγγέλης Ιωάννου.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το «Α. Πεπανός» επισκέφθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα Πατουλίδου

Παρών ήταν και συζήτησε μαζί της ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος

Published

on

Τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» επισκέφθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Βούλα Πατουλίδου.

Η κυρία Πατουλίδου είχε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο Σταύρο Γεράνιο, τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιάννη Γεωργαλά και τον ταμία Τάσο Χρυσανθόπουλο που την υποδέχθηκαν από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, συνομίλησε και με υπαλλήλους της εγκατάστασης, ενώ παρών ήταν και συζήτησε μαζί της ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος.

Εκτός από τα θέματα που αφορούν στις Ευρωεκλογές, τα μέλη και οι εργαζόμενοι στο ΠΕΑΚ Πάτρας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί με την Ολυμπιονίκη για τον αθλητισμό, τη ζωή της και φυσικά για το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα εμπόδια στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης.

Continue Reading

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πήρε το «θρίλερ» ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ζορίστηκε» πολύ απέναντι στον Αργεντινό Φακούντο Ντίαζ Ακόστα

Published

on

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ζορίστηκε» πολύ απέναντι στον Αργεντινό Φακούντο Ντίαζ Ακόστα (Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης), έφτασε στα… όριά του σώζοντας δύο φορές ματς μπολ του αντιπάλου του, ωστόσο, βρήκε τη δύναμη και την καθαρή σκέψη στο φινάλε για να επικρατήσει με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7 (8)-6), παίρνοντας την πρόκριση «θρίλερ» για τα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης.

Απίστευτη εξέλιξη στο τρίτο σετ που κρίθηκε στο τάιμ-μπρέικ μετά από τρομερές ανατροπές με τον 25χρονο Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί με 10-8 και να περιμένει πλέον στον έναν ημιτελικό του τουρνουά 500 της ATP, τον νικητή του ζευγαριού Άρθουρ Φιλς (Γαλλία, Νο35) και Ντούσαν Λάγιοβιτς (Σερβία, Νο59) που αναμετρώνται στις 21:15.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε απ’ το σερβίς του με «λαβ γκέιμ», κάνοντας δυνατή εκκίνηση, όμως ο Ντίαζ Ακόστα «επέστρεψε» με τρία σερί δικά του γκέιμς (έκανε μπρέικ στο τρίτο γκέιμ) και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα. Η βελτίωση του Έλληνα πρωταθλητή στο σερβίς και τα «καθαρά» χτυπήματά του τον έφεραν ξανά μπροστά στο σκορ με 4-3 (με δικό του 3-0 και μπρέικ στο 6ο γκέιμ). Ακολούθησε όμως το ίδιο σκηνικό απ’ την αντίπερα όχθη. Ο Αργεντινός έκανε με «λαβ γκέιμ» το 4-4, έκανε δεύτερο μπρέικ κι έκλεισε το σετ με το δικό του σερβίς στο 6-4.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους ως το 3-2 του Τσιτσιπά, για να ακολουθήσει το μπρέικ απ’ τον Έλληνα πρωταθλητή σε πολύ καθοριστικό σημείο (6ο γκέιμ) κι άλλο ένα γκέιμ που τον έφερε στο 5-2. Ο Ντίαζ Ακόστα κράτησε το σερβίς του στο 8ο γκέιμ όμως με ένα δικό του εντυπωσιακό «λαβ γκέιμ» ο Τσιτσιπάς «καθάρισε» το σετ με 6-3.

Στο τρίτο σετ, ο Ντίαζ Ακόστα σέρβιρε πρώτος, ωστόσο, στο τρίτο γκέιμ ο Έλληνας πρωταθλητής του έκανε μπρέικ, το οποίο τον έφερε σε θέση ισχύος, απ’ την στιγμή που κράτησε αμέσως μετά το δικό του σερβίς (1-3). Ο Αργεντινός, εντούτοις «απάντησε» ξανά με τρία σερί κερδισμένα γκέιμς εκμεταλλευόμενος τα αβίαστα λάθη του Τσιτσιπά και κάνοντας το δικό του μπρέικ (με τέσσερις σερί πόντους) στο 6ο γκέιμ, πήρε το προβάδισμα με 4-3.

Στο 8ο γκέιμ -και ίσως πιο καθοριστικό στο ματς- ο Έλληνας πρωταθλητής έσωσε δύο φορές το μπρέικ πόιντ του Ντίαζ Ακόστα που θα τον έφερνε στο 5-3, ισοφάρισε σε 4-4 και πήρε… ψυχολογία για να κάνει άλλο ένα δικό του μπρέικ (το τρίτο στον αγώνα) και να περάσει μπροστά με 5-4. Ο Ντίαζ Ακόστα «επέστρεψε» με δικό του μπρέικ, πήρε και το αμέσως επόμενο γκέιμ (6-5) κι έφτασε έναν πόντο μακριά απ’ τη νίκη.

Με τον Τσιτσιπά να σερβίρει ο Αργεντινός με τρεις σερί πόντους πήρε αβαντάζ και ματς πόιντ, όμως ο 25χρονος πρωταθλητής και Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης «απάντησε» με δικό του σερί τριών πόντων, ισοφάρισε σε 6-6 και πήγε το ματς στο τάι-μπρέικ.

Ο Ντίας Ακόστα κι ο Τσιτσιπάς κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι τον 5ο πόντο, με τον Αργεντινό να κάνει δύο σερί μπρέικ πόιντς και να παίρνει «κεφάλι» στο σκορ με 5-2. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχοντας φτάσει στο όριο έκανε ένα δικό του 2-0 σε μπρέικ πόιντς (στο δεύτερο έκανε διπλό λάθος) κι αμέσως μετά κρατώντας το δικό του σερβίς πήρε προβάδισμα με 6-5. Το μπάκχαντ του Τσιτσιπά στο πρώτο του ματς-μπολ ήταν άστοχο κι αμέσως μετά ο Αργεντινός πήγε στο δικό του ματς πόιντ (7-6).

Ο Τσιτσιπάς «απάντησε» με τα δικά του σερβίς (8-7). Το διπλό λάθος του Ντίαζ Ακόστα στο 8-8 «έστρωσε» πλέον το δρόμο στο σερβίς του Τσιτσιπά κι αυτή τη φορά (μολονότι χρειάστηκε να σερβίρει και δεύτερη φορά) κέρδισε τον πόντο που έψαχνε και πήρε το ματς με 10-8.

Πηγή

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Διπλή παρουσία του Α.Σ. Αγωγή στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια

Published

on

Ο προπονητής του Α.Σ. Αγωγή Παναγιώτης Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος του προπονητικού team, που θα στελεχώσει την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Επίσης ο αθλητής του πατρινού συλλόγου Νικόλαος Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος της επίλεκτης ομάδας αθλητών, που θα αγωνιστούν στο Hereya Open 2024, στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο αθλητής θα αγωνιστεί στην κατηγορια Cadet -41kg, φορώντας το εθνόσημο για πρώτη φορά.
Continue Reading
Advertisement
ΜΠΑΣΚΕΤ8 hours ago

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε πιθανή συνάντηση με τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE10 hours ago

Ματσάρα χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει το Περιστέρι

ΑΘΛΗΜΑΤΑ10 hours ago

Το «Α. Πεπανός» επισκέφθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα Πατουλίδου

ΑΘΛΗΜΑΤΑ11 hours ago

Πήρε το «θρίλερ» ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11 hours ago

Ποινή αφαίρεσης 18 βαθμών για τη Φίτεσε λόγω αδειοδότησης

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ12 hours ago

Διπλή παρουσία του Α.Σ. Αγωγή στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ12 hours ago

Προμηθέας: Θέλει άλλους τρεις πόντους για να τα χιλιάσει ο Κάουαν

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ13 hours ago

Έκανε το «9×9» η ΠΥΓΜΗ στο πανελλήνιο κύπελλο Σούμο

ΠΟΛΟ13 hours ago

Ο ΝΟΠ υποδέχεται το Σάββατο τα Χανιά για τα πλέι άουτ

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ14 hours ago

Α.Σ. Λέων: Κορυφαίες ευχές για Ράπτη και Παυλοπούλου

ΜΠΑΣΚΕΤ8 hours ago

Μπασκόνια – Βίρτους 89-77: Ο Χάουαρντ οδήγησε τους Βάσκους στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε πιθανή συνάντηση με τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE10 hours ago

Ματσάρα χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει το Περιστέρι

ΑΘΛΗΜΑΤΑ10 hours ago

Το «Α. Πεπανός» επισκέφθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης Βούλα Πατουλίδου

ΑΘΛΗΜΑΤΑ11 hours ago

Πήρε το «θρίλερ» ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11 hours ago

Ποινή αφαίρεσης 18 βαθμών για τη Φίτεσε λόγω αδειοδότησης

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ12 hours ago

Διπλή παρουσία του Α.Σ. Αγωγή στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ12 hours ago

Προμηθέας: Θέλει άλλους τρεις πόντους για να τα χιλιάσει ο Κάουαν

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ13 hours ago

Έκανε το «9×9» η ΠΥΓΜΗ στο πανελλήνιο κύπελλο Σούμο

ΠΟΛΟ13 hours ago

Ο ΝΟΠ υποδέχεται το Σάββατο τα Χανιά για τα πλέι άουτ

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ14 hours ago

Α.Σ. Λέων: Κορυφαίες ευχές για Ράπτη και Παυλοπούλου

Facebook