Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

“Ήμουν κι εγώ εκεί!”

Κάλεσμα στους Αχαιούς απηύθυνε η οργανωτική επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, επισημαίνοντας την εμπειρία ζωής που αποτελεί η εθελοντική προσφορά. 

Αναλυτικά:

“Η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, ευχαριστεί και χαιρετίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, τις πρώτες 500 αιτήσεις εθελοντών για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του καλοκαιριού!
Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019 είναι σχεδιασμένοι πάνω σε προδιαγραφές Ολυμπιακών Αγώνων. Αγώνες υψηλού επιπέδου που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς και για τους επόμενους.
Οι εθελοντές είναι η ψυχή κάθε μεγάλης διοργάνωσης. Η εθελοντική προσφορά αποτελεί εμπειρία ζωής. Όσοι συμβάλουν σε μία τόσο μεγάλη και υψηλών προδιαγραφών αθλητική συνάντηση εθνών, αθλητών και πολιτισμών, ζουν στιγμές μοναδικές, αποκτούν γνώσεις σε πολλαπλά θέματα (τεχνολογίας, οργάνωσης, αθλημάτων, επικοινωνίας κ.λπ.) και σε κάθε περίπτωση έχουν να διηγούνται ξεχωριστές ιστορίες. Οι εθελοντές των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, περήφανα θα λένε : «ήμουν κι εγώ εκεί»!
Αν θες κι εσύ να είσαι στη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού, σε περιμένουμε!”

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ATP 250… στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Για διοργάνωση πρωταθλήματος ATP 250 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Παναθηναϊκό Στάδιο φέρεται πως έχουν γίνει ήδη συζητήσεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό την Τρίτη (19/2) ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζαννιά και αντικείμενο συζήτησης ήταν η διεξαγωγή της μεγάλης διοργάνωσης του τένις στην Αθήνα, όπως γίνεται και σε άλλες τόσε χώρες.

Οι δύο άνδρες μίλησα για τις δυνατότητες συνεργασίας της Πολιτείας με τον Ιδιωτικό Τομέα, για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για να υλοποιηθεί η διοργάνωση και σαν πρώτη προτεραιότητα τέθηκε το Παναθηναϊκό Στάδιο σε επαφή με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, σαν σημείο πολιτιστικής και αθλητικής αναφοράς.

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Υποψήφιος με Γρηγόρη Αλεξόπουλο ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τον Δήμο Πατρέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Στην ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και τα κοινά επί 35 συναπτά έτη και στην πρόσκληση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, στηρίζεται η συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογικές διαδικασίες της Πάτρας μας, καθώς διετέλεσα καθηγητής φυσικής αγωγής, σε λύκεια της πόλης μας, είμαι νυμφευμένος με τη Βάσω Βουκελάτου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, επίσης, και πατέρας δύο παιδιών, διεθνής αθλητής χειροσφαίρισης, πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος, ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης Πελοποννήσου και προπονητής χάντμπολ της Α.Ε.Π. Ακαδημία των Σπορ, πρώην διαιτητής μπάσκετ (21 χρόνια, τα 16 αξιολογημένος εθνικών κατηγοριών).

Η εθελοντική και κοινωνική μου προσφορά σε εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Πατρέων της Α /θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, η συμμετοχή μου σε τουρνουά ανάπτυξης διαφόρων αθλημάτων, ως προπονητής των ομάδων του Δήμου Πατρέων στα παιχνίδια χωρίς σύνορα (JSF) της ΕΤ – 1, ως αρχηγός αποστολών Δήμου Πατρέων στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες (icg), η συμμετοχή μου σε οργανωτικές επιτροπές διαφόρων Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων και Πανεπιστημιάδων, η εμπειρία μου ως μέλος της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Αθλητικών Εκδηλώσεων της Β/θμιας εκπ/σης Ν. Αχαΐας, της Σχολικής Επιτροπής σχολείων Β/θμιας εκπ/σης του Δήμου Πατρέων, της Γνωμοδοτικής Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων, η συμμετοχή μου στο διοικητικό έργο της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, είναι τα εφόδια και τα κίνητρά μου για τη διεκδίκηση της ψήφου σας, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ τον πολιτισμό και τον αθλητισμό από ένα διαφορετικό πόστο και όλοι μαζί να αναδείξουμε την πόλη μας «Πρωτεύουσα Ξανά», με το συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου».

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα παιδιά της Μέριμνας στην Αγυιά

Μία εξαιρετική δράση έλαβε χώρα σήμερα στις εγκαταστάσεις της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης.

Το θεραπευτικό-παιδαγωγικο κέντρο Μέριμνα σε συνεργασία με το καινοτόμο πρόγραμμα Πυθαγόρας διοργάνωσε μια ημερήσια εκδρομή-ενημερωση στους χώρους της Παναχαϊκής,για μια αντιπροσωπεία παιδιών του ιδρύματος.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ομιλία στα παιδιά της Μέριμνας από μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος στην αίθουσα των τροπαίων της ομάδας, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Την υποδοχή των παιδιών έκανε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτεκολος με τον Διευθυντή και εμπνευστή του προγράμματος Μάρκο Μυκωνιατη.
Στα παιδιά μίλησαν αρχικά τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος κος Κωστόπουλος Γιώργος (Ομότιμος καθηγητής ιατρικής),ο Παναγόπουλος Θάνος(φυσικοθεραπευτής),και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας μπάσκετ Κοντογιάννης Γιώργος.
Έπειτα ο Μάρκος Μυκωνιατης αναφέρθηκε επιγραμματικά στην ιστορία της Παναχαϊκής τονίζοντας τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο λόγος δόθηκε έπειτα στα παιδιά σε ένα διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων σχεδιασμένο ειδικά για την σημερινή δράση.
Ακολούθησε πολύ παιχνίδι χώρο του ποδοσφαίρου,με τα παιδιά της Μέριμνας να απολαμβάνουν το καινούριο γήπεδο και την πανέμορφη μέρα.

Την αποστολή των παιδιών της Μέριμνας ακολουθούσαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής και αθλητισμού Κανελλόπουλος Κώστας και Χάρης Αργυρόπουλος.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2018 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.