Α2 ΒΟΛΕΙ
“Κλικς” από την πρώτη προπόνηση της Ολυμπιάδας

Την προετοιμασία της εν όψει της σεζόν 2020-2021 ξεκίνησε η ομάδα της Ολυμπιάδας στο Κλειστό της Ταραμπούρας.
Οι “πορτοκαλί” του Άκη Δαρείου μαζεύτηκαν για πρώτη φορά με φόντο το φετινό “ταξίδι” στην Α2 βόλεϊ και πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη προπόνηση.
Ρίχνοντας παρακάτω μια «ματιά» στο φετινό ρόστερ της Ολυμπιάδας παρατηρούμε εύκολα πως ο βασικός κορμός έχει παραμείνει, όπως ήθελε ο Άκης Δαρείος, ενώ έγιναν συγκεκριμένες προσθήκες με βασικό άξονα την εμπειρία και ποιότητα που θα μπορέσουν να προσδώσουν.
Πασαδόροι: Πατρινός, Κάπτης.
Διαγώνιοι: Φιλίππου, Τιμπιλής.
Ακραίοι: Γεωργακόπουλος Θάνος, Καννάς, Κανελλόπουλος, Πομώνης.
Κεντρικοί: Μούρτζης, Γιαννόπουλος, Τσιχλιάς, Σωτηρόπουλος.
Λίμπερο: Γεωργακόπουλος Νίκος, Αλιάι.
Μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά φωτο-στιγμιότυπα παρακάτω με την κάμερα της “Match” να βρίσκεται εκεί.

Α2 ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Ο Γιώργος Κάπτης συμφώνησε με τον Ερμή Πάτρας
Ο Γιώργος Κάπτης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή Πατρών

Ο Γιώργος Κάπτης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή Πατρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η διοίκηση του Ερμή Πάτρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό πασαδόρο Γιώργο Κάπτη.
Ο Γιώργο ξεκίνησε τα πρώτα του βολεικα βήματα στον Απόλλωνα Πάτρας. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ολυμπιάδα Πατρών ενώ τέλος αγωνίστηκε στον Άθλος.
Γιώργο σου ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες”.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Τη φανέλα του Ερμή θα φορέσει τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Τσιχλιάς
Ο Δημήτρης Τσιχλιάς θα αγωνισθεί στον Ερμή και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ο Δημήτρης Τσιχλιάς θα αγωνισθεί στον Ερμή και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά:
“Η διοίκηση του Ερμή Πάτρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό κεντρικό Δημήτρη Τσιχλιά.
Ο Δημήτρης ξεκίνησε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα στον Απόλλωνα Πάτρας, με τον οποίο πανηγύρισε δυο ανόδους στην Α2 εθνική ανδρών. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ολυμπιάδα Πατρών ενώ τέλος αγωνίστηκε στον Αιγιαλεων.
Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες”.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Στον Ερμή Πάτρας τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Κάββουρας
Ο Ανδρέας Κάββουρας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή Πάτρας για την ερχόμενη αγωνιστικής περίοδο στην Α2 Εθνικής

Ο Ανδρέας Κάββουρας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή Πάτρας για την ερχόμενη αγωνιστικής περίοδο στην Α2 Εθνικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: “Η διοίκηση του Ερμή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του ύψους 2.02μ διαγώνιου Ανδρέα Κάββουρα.
Ο Ανδρέας ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες της ΕΑΠ ενώ έχει περάσει από την ανδρική ομάδα της ΕΑΠ, την Orange στην Γαλλία, τον Φοίνικα Σύρου, τον Α.Ο.Ν.Σ ο ΜΙΛΩΝ, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Αιγιαλέων.
Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Ερμή”.