ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ
Συνάντηση κορυφής για το τμήμα βόλεϊ της ΠΓΕ, όλα όσα συζητήθηκαν (pics)

Σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα (11/5) στον προαύλιο χώρο των γραφείων της Ερασιτεχνικής στην Αγυιά (με όλα τα απαραίτητα μέτρα) έτσι ώστε να συζητήσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις μελλοντικές δράσεις του τμήματος.
Το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η Γενική Γραμματέας του τμήματος, Μαρία-Αξιώτη Γαρουφαλή, οι έφοροι του τμήματος κ.Μανούσος, κ.Πετράτος και κ.Καραθανάσης, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μακρυκώστας με τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών, Σταύρο Γεράνιο.
Στη συνάντηση των ιθυνόντων της Παναχαϊκής, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, τι θα γίνει με την προοπτική που έχει ακουστεί για beach volley αν η Ομοσπονδία βεβαίως ανάψει το “πράσινο φως” για κάτι τέτοιο.
Επιπλέον, μετά και την παλικαρίσια άνοδο της ομάδας του Γιώργου Μακρυκώστα στην Β’ Εθνική Γυναικών για του χρόνου, έπεσε στο τραπέζι το ζήτημα για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι ιθύνοντες των “κοκκινόμαυρων” αναφέρθηκαν και στις Ακαδημίες.
Ακόμη, ειπώθηκε και το ενδεχόμενο μετά και τις τελικές αποφάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Π. που θα προκύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνει και μια στέψη της φετινής ομάδας για την άνοδο που πέτυχε.
Μαρία Αξιώτη Γαρουφαλή: “Η Παναχαϊκή μπαίνει πάντα μπροστά στα κοινωνικά θέματα”
Στο Matchnews.gr τοποθετήθηκε η Γενική Γραμματέας του τμήματος, Μαρία-Αξιώτη Γαρουφαλή, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση:
“Η σημερινή συνάντηση μας αποδεικνύει με έναν τρόπο παραπάνω ότι το τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής είναι εδώ, και μένει ενεργοποιημένο παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε. Είμαστε συνέχεια σε επαφή καθημερινά για όλα τα θέματα, δεν έχουμε μείνει μέρα αδρανείς.
Ο Αθλητισμός ακόμα και στις δύσκολες εποχές δίνει μια μοναδική διέξοδο στον κόσμο και ειδικότερα η Παναχαϊκή ακριβώς αυτό πρεσβεύει. Σαν σύλλογος μπαίνουμε πάντα μπροστά στα κοινωνικά θέματα, και αυτή την περίοδο ειδικά με την σύσταση της Πολιτείας.
Εμείς θα σεβαστούμε ό,τι πρέπει να ακολουθήσει, θα βαδίσουμε με τα νέα δεδομένα”.
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ
Δυνατά φιλικά για τις γυναίκες της Παναχαϊκής
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής έδωσε δύο φιλικά τις προηγούμενες ημέρες

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής έδωσε δύο φιλικά τις προηγούμενες ημέρες το ένα με τον Απόλλωνα στην Περιβόλα όπου ήταν ισόπαλο 2-2 σετ και το άλλο με τον Ερυθρό Αστέρα που επικράτησε με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος και στα δύο φιλικά είχε στη διάθεσή του τις εξής αθλήτριες: Παπαϊωάννου, Παπαδοπούλου, Σπυροπούλου, Μοτση, Καρατάσιου, Τσακουμη, Δόβρου, Τούφα, Καραμουντζου, Μάταλα, Πατακοπούλου, Σιμιγιάτου, Χρυσανθακόπουλου και Κατσή.
ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ
Άρης Αγγελόπουλος: «Επιστρέφω σε γνώριμο περιβάλλον, όλοι μαζί για την εξέλιξη της Παναχαϊκής»

“Ύστερα από συζήτηση με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Παναγιώτη Σεμιτέκολο και μέλη της διοίκησης αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκαναν.
Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, σε μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια όλοι μας ζήσαμε ιστορικές και έντονες στιγμές.
Θα συνεχίσω την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα από τον Ανδρέα Φαλιέρο με στόχο πάντα τα ατομικά και ομαδικά στάδια ανάπτυξης της ομάδας και φυσικά της αγωνιστικής απόδοσής της.
Πρέπει όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, αθλήτριες, φίλαθλοι και όσοι γενικότερα είναι κοντά στην ομάδα να δουλέψουμε ποιοτικά και δυναμικά για τη σημαντική εξέλιξη της Παναχαϊκής.
Μια εξέλιξη που μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής θα συμβάλει στη γενικότερη ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ της περιφέρειας».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ
ΠΓΕ: Ενδελεχής ενημέρωση από τον Κ.Σβόλη για τον Covid-19 (pics)

Ο ιατρός καρδιολόγος και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικης Παναχαϊκής, Κωνσταντίνος Σβόλης, παρευρέθηκε και στην ενημέρωση του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου.
Ο κ.Σβόλης μίλησε ενδελεχώς στα παιδιά των Ακαδημιών για τα μέτρα προστασίας και τις συνθήκες γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, σε μια διαδικασία άκρως απαραίτητη που έχει καθιερωθεί από τους “κοκκινόμαυρους” έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη αντίληψη και το μικρότερο δυνατό ρίσκο για έκθεση στον ιό.
Άλλωστε, πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ιατρό, ο οποίος έχει ειδική εμπειρία στο πως να κατευθύνει σωστά τους νέους αθλητές.
Η ενημέρωση και από το Panachaiki1891.gr
Ένα από τα βασικά κομμάτια της φιλοσοφίας της ΠΓΕ είναι η σωστή ενημέρωση τόσο σε ζητήματα αγωνιστικού περιεχομένου όσο και σε εξωαγωνιστικού.
Σε μια περίοδο που ο πλανήτης μας, η χώρα μας βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας του κορωνοϊού, είναι υποχρέωση μας στα παιδιά μας και στους γονείς τους η καλύτερη δυνατή ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και τους τρόπους προστασίας από τον ιό.
Σε αυτό το πλαίσιο, όπως και κατά τη διαδικασία αγιασμού της Πυγμαχίας πριν λίγες ημέρες, έτσι και στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον Covid-19 από τον ιατρό-καρδιολόγο και αντιπρόεδρο της Παναχαϊκής μας, Κο Κωνσταντίνο Σβόλη.
Ο κ.Σβόλης μίλησε ενδελεχώς στα παιδιά των Ακαδημιών μας για τα μέτρα προστασίας και τις συνθήκες γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, σε μια διαδικασία άκρως απαραίτητη έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη αντίληψη και το μικρότερο δυνατό ρίσκο για έκθεση στον ιό.
Το “παρών” βεβαίως έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η Γενική Αρχηγός του τμήματος Πετοσφαίρισης, Αξιώτη-Γαρουφαλή Μαρία, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας, Σταύρος Γεράνιος, αλλά και οι προπονητές Λευτέρης Δρακόπουλος και Ηρώ Παπαδοπούλου.