Connect with us

SUPERLEAGUE

“Παλατάκι” χτίζει ο Παναιτωλικός με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος

Published

on

Ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών είναι έτοιμος να βάλει μπρος ο Παναιτωλικός με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Συγκεκριμένα, μετά την συνεδρίαση της Περιφέρειας στην Πάτρα ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μια σειρά έργων και μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται και η ανακαίνιση του γηπέδου της ομάδας του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, το πλάνο για τις εργασίες χωρίζεται σε δύο μέρη με το πρώτο μέρος (Υποέργο 1) να χρηματοδοτείται με το ποσό του 1.054.000 ευρώ. Το Υποέργο 1 περιλαμβάνει εργασίες για διαμόρφωση – ανάπλαση της πρόσοψης επί της οδού Προυσιωτίσσης. Αυτό σημαίνει πραγματοποίηση έργων στο εξωτερικό σημείο του πετάλου του γηπέδου, τα οποία θα περιέχουν παρεμβάσεις για ασφαλή είσοδο και έξοδο φιλάθλων και διερχομένων.

Ακόμη, θα διαμορφωθούν οι εσωτερικοί χώροι στη νότια κερκίδα και προβλέπεται η δημιουργία χώρου εκδηλώσεων, συνελεύσεων και συνεδριών. Παράλληλα, σχεδιάζεται η κατασκευή πρότυπου χώρου φιλοξενίας Α.Μ.Ε.Α, καθώς και η διαμόρφωση χώρου φιλοξενίας φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας.

Το δεύτερο μέρος του έργου (Υποέργο 2) θα έχει προϋπολογισμό ύψους 483.000 ευρώ και θα αφορά υπηρεσίες έρευνας, επιστημονικής επιμέλειας και τεκμηρίωσης, συγγραφής εκθεσιακών κειμένων, σενάρια οπτικοακουστικών εφαρμογών και παραγωγών, σχεδιασμό και υλοποίηση διαδραστικών εφαρμογών και οπτικοακουστικών παραγωγών, δημιουργία ανάγλυφης μακέτας γηπέδου, ψηφιακού εκθέματος-ολογράμματος και επιμέρους σκηνογραφιών ανά υποενότητα.

Επιπλέον, το Υποέργο 2 προβλέπει διαμόρφωση εκθεσιακού χώρου (κλείσιμο ανοιγμάτων, διαμόρφωση αιθουσών έκθεσης, χώρος υποδοχής κ.α.), μαζί με βοηθητικά έργα για την προμήθεια και την εγκατάσταση του χώρου, όπως και κατασκευή προθηκών και ανοικτών εκθετηρίων.

SUPERLEAGUE

«Προτιμάμε Football League, παρά Superleague με… άλλο τρόπο»

Published

on

Ξεκάθαρη θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήραν οι οργανωμένοι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Με ανακοίνωσή τους, οι «Basso Rango» αναφέρονται στο θέμα του υποβιβασμού του ΟΦΗ και την προσπάθεια να επωφεληθεί από αυτό η Ελαφρά Ταξιαρχία, δείχνοντας φανερά την αντίθεσή τους σε κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα…

Όπως διαβάζουμε στα ΜΜΕ η ομάδα μας έχει την πρόθεση να “εμπλακεί” δικαστικά στην γνωστή υπόθεση υποβιβασμού του ΟΦΗ. Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Καμία πρόσθετη παρέμβαση, ακόμα και αν αυτή είναι νομικά βάσιμη και καμιά δικαστική “νίκη” δεν μας αγγίζει. Ο Απόλλωνας μας στο παρελθόν και κατά τα χρόνια της χούντας έχει χάσει κατηγορία με το στρίψιμο κέρματος. Πιο πρόσφατα έχει πέσει γιατί δεν… βόλευε η παρουσία του τους τοτε κουμανταδόρους οι οποίοι επέλεξαν με βρώμικες διαιτησίες και ύποπτα παιχνίδια να ορίσουν την ομάδα που θα πέσει.

Σήμερα, το μόνο που θέλουμε, είναι να μην έχουμε αντίστοιχα οφέλη. Ως οργανισμός Απόλλωνας δεν καταφέραμε στο γήπεδο που είναι ο μόνος κριτής για εμάς να κερδίσουμε την παραμονή στην Σούπερ λίγκα. Εμείς θέλουμε, αντί να μπούμε σε δικαστικές διαμάχες, ο οργανισμός Απόλλων απο σήμερα κιόλας να χτίσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του που θα σέβεται τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών στο γήπεδο και θα προάγει τα ιδανικά της ομάδας μας.

Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε την στιγμή που στα μάτια των οπαδών του ΟΦΗ, θα δούμε την πίκρα που εμείς οι ίδιοι έχουμε νιώσει στο παρελθόν. Με κάθε αντίπαλο μας χωρίζουν μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα που δυστυχώς για εμάς φέτος σε κανένα αγώνα η ομάδα μας δεν έδειξε να αξίζει την παραμονή. Λογικές άλλων σωματείων που ποτέ δεν πέφτουν και το πετυχαίνουν αυτό με κάθε τρόπο όχι απλά μας είναι ξένες αλλά μας δημιουργούν αποστροφή σε απόλυτο βαθμό. Το μόνο που έχουμε να πούμε δημόσια για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι το όραμα μας. Ένα όραμα που βλέπει τα γήπεδα ως χώρους γιορτής τους οπαδούς από κοινού να ζουν τους αγώνες και να μην τους χωρίζει τίποτα.

Τους αθλητές να παλεύουν στο γήπεδο που θα είναι ο μόνος κριτής και τους παράγοντες που λερώνουν την ιστορία κάθε ομάδας και συνολικά του αθλητισμού μακριά από το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε. Είναι δεδομένο πως σεβόμαστε τον θεσμό της δικαιοσύνης αλλά σεβόμαστε εξίσου όλους τους αθλητές. Δικούς μας και αντιπάλους. Εμείς, προτιμάμε τον Απόλλωνα στην β εθνική όσο και αν μας πονάει πάρα στην Σούπερ λίγκα με τέτοιον τρόπο.

Ο Απόλλωνας που θα μας εμπνέει θα είναι μια ομάδα που θα φτιαχτεί με στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει και με τον κόσμο δίπλα της και όχι μια ομάδα που θα απολαύσει τους καρπούς κάποιας δικαστικής επιτυχίας που παράλληλα όμως θα έχει βάλει στην άκρη το κύριο που δεν είναι άλλο από τον κόπο και την προσπάθεια κάθε αθλητή όπως αυτή καταγράφηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΥΚΗ.
Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ FRANCISE

Keep the fire burning
Basso Rango Ultras

Διάβασε Περισσότερα

SUPERLEAGUE

Μεταβιβάστηκε στην INSPORTS η ΠΑΕ Ξάνθη

Published

on

Νέα “εποχή” στην ΠΑΕ Ξάνθη καθώς το 94,38% των μετοχών της μεταβιβάστηκε στην INSPORTS, ιδιοκτησίας Πανόπουλου – Συγγελίδη.

Η ΕΕΑ, έκανε γνωστό ότι η θρακιώτικη ΠΑΕ πέρασε στα χέρια της εταιρείας INSPORTS με ποσοστό 94,38 %

Για πρώτη φορά μετά το 1991 άλλη εταιρεία έχει τις μετοχές της Ξάνθης και όχι η ΒΙΑΜΑΡ. Ενδεχομένως και για φορολογικούς λόγους, όπως τουλάχιστον υποστήριζαν πηγές από την ΠΑΕ.

Η INSPORTS συστάθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018 από τον Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη και σκοπός της μεταξύ άλλων είναι η εισαγωγή και εμπορία αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης, αθλητικού εξοπλισμού.

Μπορεί, με άλλα λόγια, να άλλαξε η μετοχική σύνθεση και όχι και αφεντικά της ΠΑΕ, καθώς και η ΒΙΑΜΑΡ ανήκε σε Πανόπουλο – Συγγελίδη, αλλά πολύ πιθανότατα αυτή η μετάβαση των μετοχών να σημάνει άμεσα και δεύτερη, με την απεμπλοκή του Χρήστου Πανόπουλου ύστερα από δύο και πλέον δεκαετίες.

Διάβασε Περισσότερα

SUPERLEAGUE

Εις αύριον… τα σπουδαία για Παναθηναϊκό

Published

on

Την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για όσα έγιναν στο ντέρμπι “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ αναμένεται να μάθει αύριο (Παρασκευή 22/3) ο Παναθηναϊκός.

Νωρίτερα σήμερα οι “πράσινοι”απολογήθηκαν για όσα έλαβαν χώρα στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και κατέθεσαν ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Superleague τις θέσεις τους για την απόφαση του Γερμανού διαιτητής, Φριτς, να διακόψει οριστικά το παιχνίδι πριν τη συμπλήρωση 60 λεπτών.

Οι δύο πλευρές, ενημερώθηκαν ότι η απόφαση δεν θα βγει σήμερα, αλλά την Παρασκευή 22/3.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2018 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.