Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

“Θέμα” στο Μπεγουλάκι, επιστολές το Σαββατοκύριακο στον Τύπο

Published

on

Θέμα έχει δημιουργηθεί στο Μπεγουλάκι ανάμεσα στον εκπολιτιστικό σύλλογο της περιοχής και την ομάδα του Πήγασου Μπεγουλακίου. 

Ο λόγος έχει να κάνει με την χρήση των γραφείων του συλλόγου στην εκεί συνοικία με τη διαμάχη να έχει ξεκινήσει στα social media και πλέον να έχει επεκταθεί στον Τύπο.

Η επιστολή που λάβαμε από τον εκπολιτιστικό σύλλογο Μπεγουλακιου:

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου, από τη συγκρότησή του το 2015, έχει ως στόχο την υλοποίηση κάποιων μεγάλων έργων, πάντα βέβαια με τη συμμετοχή του Δήμου, για την καλύτερη και ποιοτικότερη διαβίωση των κατοίκων της περιοχής μας. Το πρώτο από αυτά είναι η μόνιμη ηλεκτροδότηση της πλατείας, που ανήκει στο Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα, την οποία καθαρίζει και συντηρεί ο Σύλλογός μας και η κατασκευή της παράπλευρης πλατείας, ιδιοκτησίας του Δήμου Πατρέων, χώρος αναψυχής και διαφορετικού ποιοτικού επιπέδου, πραγματικό «στολίδι» για την περιοχή μας.

Μετά από πολλές και μακροχρόνιες προσπάθειες του Συλλόγου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας ότι μετά από ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής, με την οποία συνεργαζόμαστε, τα όποια προβλήματα υπερκεράστηκαν και τα έργα ξεκινούν, τόσο για τη μόνιμη ηλεκτροδότηση της πλατείας Σκαγιοπουλείου, όσο και για την κατασκευή και διαμόρφωση της δημοτικής πλατείας με σύγχρονη παιδική χαρά, πράσινο, χώρο αθλοπαιδιών, πραγματικό «στολίδι»,  που θα δώσει  διαφορετική «πνοή» στην όμορφη περιοχή μας.

Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει. Το δίκτυο ύδρευσης αποκαταστάθηκε και έπεται η ανακατασκευή και συντήρηση διαφόρων χώρων που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, όπως και η καθαριότητα στην περιοχή μας από ανθυγιεινούς και μολυσματικούς παράγοντες (ζωοαγέλες, αυτοσχέδια κοτέτσια κ.λπ.) που δημιουργούν μία άσχημη εικόνα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ουδέποτε ήρθε σε αντιπαράθεση με κανέναν, πολύ δε περισσότερο με το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος «Α.Ο Πήγασος», αντιθέτως, κάποια μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου αυτού  καταφέρθηκαν εναντίον του Συλλόγου μας με ενέργειες απαράδεκτες και παράνομες, αλλάζοντας χωρίς κανένα απολύτως δικαίωμα, χωρίς καμία προσυνεννόηση μαζί μας και ενάντια  στους σκοπούς που θέλουν να υπηρετούν, την κλειδαριά από αίθουσα που ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο από δεκαετίες πριν, στην οποία κατά παράκλησή τους επιτρέπαμε να τοποθετούν προς φύλαξη αθλητικό υλικό του σωματείου τους,  απαξιώνοντάς τον, με απώτερο στόχο φυσικά τη διάλυσή του, με σκοπό να εμποδίσουν το Σύλλογό μας να κάνει χρήση προς εξυπηρέτηση των σκοπών του.

Και τούτο παρότι γνωρίζουμε  ότι  το ποδοσφαιρικό τμήμα του «Α.Ο. Πήγασος» έχει τα γραφεία του στις εγκαταστάσεις Σπαθή, όπως έχει γραφεία και σε χώρο που του έχει παραχωρηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Τώρα, όσον αφορά σε κάποια ψευδή, ανυπόστατα και κατάπτυστα σχόλια, που αναρτώνται σε διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν αξίζει καν τον κόπο να δώσουμε σημασία σε ανύπαρκτους ισχυρισμούς «παπαγάλων», που εξυπηρετούν συμφέροντα, τα οποία δεν γνωρίζουμε.

Η αθλητική διαδρομή του προέδρου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Νίκου Κωστή, είναι γνωστή και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού όχι μόνο στην Αχαΐα, αλλά πανελλαδικά.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του για το καλό όλων των κατοίκων της περιοχής, αφουγκραζόμενος τα όποια προβλήματά τους για καλύτερη διαβίωση, ποιώντας πολιτισμό.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου

Απο τον γραμματέα του ΔΣ του Πήγασου Μπεγουλακίου, Χρήστο Σωτηρόπουλο, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μας εκπλήσσει ευχάριστα η ανακοίνωση του εκπολιτιστικού συλλόγου γιατί ουσιαστικά από μόνη της απαντά σε όλα αυτά που όλα αυτά τα χρόνια εμείς έχουμε τονίσει. Οσον αφορά για το πάρκο: όσοι διαμένουν στην περιοχή του Μπεγουλακίου γνωρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια ο χώρος αυτός δεν καθαρίζεται, δεν έχει συντηρηθεί και οι κατασκευές που βρίσκονται εντός του πάρκου αυτού είναι πεπαλαιωμένες, σκουριασμένες και ακατάλληλες για να βρίσκονται σε ένα πάρκο που χρησιμοποιείται από γονείς και παιδιά.

Το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται εντός του χώρου έχει ακριβώς τις ίδιες μπασκέτες από την δεκαετία του ’80 όταν και κατασκευάστηκε. Οσοι έχουν παίξει και όσοι χρησιμοποιούν λανθασμένα το γήπεδο ακόμα γνωρίζουν το πόσο επικίνδυνο είναι. Φυσικά το γνωρίζει και το ΔΣ του εκπολιτιστικού συλλόγου γιατί μέσα στα μέλη του κάποιοι είναι χρόνια και ξέρουν ακριβώς την κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για την παιδική χαρά.

Οσον αφορά στην αλλαγή της κλειδαριάς, προφανώς δεν θα κάναμε τίποτα αν πρώτα δεν είχαμε έρθει σε συνεννόηση με ανθρώπους του δήμου και τη διοικούσα επιτροπή του κληροδοτήματος του Σκαγιοπουλείου. Αυτό έγινε όταν ο σύλλογος μας ζήτησε εν μέσω πανδημίας και lockdown να βγάλουμε το αθλητικό υλικό (φανέλες, σορτς) της ποδοσφαιρικής μας ομάδας προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το χώρο.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ζήτησε από τον εκπολιτιστικό σύλλογο να μας δείξει το χαρτί σύμφωνα με το οποίο φέρεται παραχωρημένος σε αυτούς ο χώρος, όπως άνθρωποι του Δήμου Πατρέων μας συμβούλεψαν, πράγμα το οποίο μας αρνήθηκαν.

Στη διάθεση της εφημερίδας σας, όποτε χρειαστεί, είναι και έγγραφο της Διοικούσας επιτροπής των κληροδοτημάτων που ζητά από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο, η κατάσταση να παραμείνει ώς έχει μέχρι να οριστεί νέα διοικούσα επιτροπή.

Επειδή στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Σύλλογος γνωρίζει ότι τα γραφεία του Συλλόγου μας βρίσκονται στις εγκαταστάσεις Σπαθή, σας ενημερώνουμε πως εκεί βρίσκονται τα γραφεία της Ακαδημίας του Συλλόγου. Το αθλητικό υλικό και τα γραφεία της ομάδος βρίσκονται σε παρακείμενο κατάστημα εστίασης μέχρις ότου τελειώσει η διάρκεια της καραντίνας και μεταφερθούν σε χώρο που μας έχει παραχωρηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οσο για τα σχόλια που αναφέρει ο Σύλλογος, ότι αναρτώνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι κατοίκων της συνοικίας του Μπεγουλακίου που προφανώς τα συμφέροντα τους είναι το καλό της συνοικίας και των παιδιών τους. Ποτέ κανένας από το ΔΣ του Α.Ο Πήγασος Μπεγουλακίου δεν καταφέρθηκε προσωπικά σε κανένα μέλος ούτε και στον Πρόεδρο κ. Κωστή, ούτε και στην αθλητική του διαδρομή όπως ο ίδιος αναφέρει. Παρόλα αυτά θα περιμέναμε να βρίσκεται πιο κοντά στο αθλητικό σωματείο μας, γιατί ο αθλητισμός άλλωστε είναι μέρος του πολιτισμού μας.

Σαν Γραμματέας του Α.Ο Πήγασος Μπεγουλακίου σας δηλώνω ότι, ο σύλλογος θα ζητήσει συγνώμη εάν όντως μας παρουσιαστεί έγγραφο σε ισχύ οτι το οίκημα ανήκει στον εκπολιτιστικό σύλλογο. Αλλωστε άποψη του συλλόγου μας είναι η συνεργασία και η βοήθεια προς τον εκπολιτιστικό σύλλογο για το καλό της συνοικίας μας. Τρανό παράδειγμα για όλα αυτά είναι οι κινήσεις του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και το κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει και έχει αναγνωριστεί από όλους»

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Published

on

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (30-31/03) στις τρεις κατηγορίες της Ένωσης.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Θύελλα – Ατρόμητος για την 5η αγωνιστική των play-offs της Α’ Κατηγορίας.

Στο άλλο ντέρμπι, Κεραυνός – Αρης Πατρών, διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Φωκάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ (30/3)

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

PLAYOFF (4:30μ.μ.)

Γήπ. Προσφυγικών: Α.Π.Σ. Πάτραι –Πανμοβριακός, Κώστας Ανδριανός

Γήπ. Θύελλας Πατρών: Θύελλα Πατρών-Ατρόμητος Πατρών, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας: Κεραυνός -Άρης Πατρών, Αλέξανδρος Φωκάς

Γήπ. Προαστίου: Νίκη Προαστίου-Διαγόρας Βραχνεΐκων, Μιχάλης Ζήκος

PLAYOUT

Γήπ. Πλαστήρα, 4:30μ.μ.: Θύελλα Αιγίου-Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Βασίλης Μαρδάς

Γήπ. Ρίου, 4:30μ.μ.: Αετός Ρίου-Δόξα Νιφορεΐκων, Βασίλης Τσάκης

Γήπ. Αχιλλέας, 4:30μ.μ.: Δαβουρλής K. 92-Ατρόμητος Λάππα, Κωνσταντίνος Οικονόμου

Γήπ. Κ.Ζάρρας, 4:30μ.μ.: Αχαϊκός-Αχαιός Σαραβαλίου, Ελένη Αντωνίου

Γήπ. Καλαβρύτων, 5:30μ.μ.: Καλάβρυτα-Δόξα Παραλίας, Γιάννης Πράνταλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 7:30μ.μ.: Πήγασος –Αχαϊκή, Γιώργος Μπακόπουλος

Γήπ. Προσφυγικών, 7:30μ.μ.: Εθνικός – Πολύτεκνος- ΑΕ Ροϊτίκων, Κώστας Ταξιάρχης.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (4:30μ.μ.)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Μιντιλογλίου: Αστέρας Μιντιλογλίου-Δίας Σαραβαλίου, Αριστόβουλος Σπηλιόπουλος

Γήπ. Ζήριας: Φοίνικας Ζήριας- Α.Ε. Αρόης, Παναγιώτης Γκαβός

Γήπ. Ροδιάς: Απόλλων Αιγίου-Ηρακλής Πατρών, Γεράσιμος Ξουρής

ΚΥΡΙΑΚΗ (31/3)

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

PLAYOUT (4:30μ.μ.)

Γήπ. Αιγείρας: Αιγείρα Ακράτα-Αναγέννηση Πατρών, Γιώργος Μπακόπουλος

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (4:30μ.μ.)

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας: ΑΟ Τριταίας –Κρίνος, Δημήτρης Ταγάρης

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: ΑΕ Νεάπολη-Σταροχώρι, Σωτήρης Παπαχρήστος

Γήπ. Λιμνοχωρίου: Λιμνοχώρι-Ικαρος Λακκόπετρας, Κώστας Οικονόμου

Γήπ. Χαλανδρίτσας: Φαραικός-Παναχαϊκός, Μιχάλης Ζήκος

Γήπ. Προσφυγικών: ΑΣ Άτλας-Πυρσός Πατρών, Γιώργος Παπαδόπουλος

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Αχιλλέα, 1μ.μ.: Αίας Πατρών-Αστέρας Τέμενης, Σπύρος Παλαιολόγος

Γήπ. Κ.Ζάρρας, 1μ.μ.: Αστέρας Λεοντίου-Απόλλων Εγλυκάδος, Διονύσης Βαβίλης

Γήπ. Πλαστήρα, 3μ.μ.: ΑΕ Αιγίου-Πετεινοί, Δημήτρης Τσεντούρος

Γήπ. Κ.Ζάρρας, 4:30μ.μ.: Πάτρα 2005-Αχιλλέας Καμαρών, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. Αχιλλέα, 4:30μ.μ.: Πανιώνιος Αχιλλέας -Άβυθος Αιγιάλειας, Κώστας Ταξιάρχης

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γήπ. Ρίου, 4:30μ.μ.: Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Αργυρά Πατρών, Βασίλης Τσάκης

Γήπ. Ροδιάς, 4:30μ.μ.: Φλόγα Ρόδιας-Ζαβλάνι, Θανάσης Γκοτσόπουλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 1μ.μ.: Α.Ε.Κ. Πατρών-Πείρος Ισώματος, Λευτέρης Παπαδής

Γήπ. Προσφυγικών, 2μ.μ.: Ρομαϊκός Α.Σ.-Ικαρος Πετρωτού (Δεν έχει οριστεί).

Continue Reading

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Πρόκριση στα ημιτελικά για Διαγόρα σε ματς θρίλερ

Published

on

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων έγινε η 3η ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι “μπλε” υπέταξαν την αντίσταση της Νίκης Προαστείου στην παράταση με 3-1 (1-1 η κανονική διάρκεια) και θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον Κεραυνό.

Μάλιστα η Νίκη προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με τον Σοφιανόπουλο και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 37′ με τον Σκούρτα.

Στην παράταση (111ο λεπτό) ο Κ.Μαλτέζος έκανε την ανατροπή και ο Σκούρτας με πέναλτι στο 120′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: 

1 Πανμοβριακός- Θύελλα Π.  (10/4) 

2 Αετός Ρίου- Εθνικός Π. 0-2   

3 Κεραυνός Αγ. Βασ.- Αχαϊκή 2-1 

4 Διαγόρας- Νίκη Προαστ. 3-1 παρ. (1-1 κ.δ.)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ: 

Νικητής Πανμοβριακός/Θύελλα Π.- Εθνικός Π. 

Κεραυνός Αγ. Βασ.- Διαγόρας Βρ.

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποστολόπουλος: «Ορίζουμε τη μοίρα μας»

Published

on

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Ατρόμητου Πατρών με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων ήταν ο Κίμης Αποστολόπουλος. 

Ο ικανός μέσος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Σάκη Πεφάνη, η οποία παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης των πλέι-οφ της Α΄κατηγορίας και παράλληλα έβγαλε αντίδραση μετά από την ήττα στο Προάστειο. 

Μιλώντας στη «Match» ο Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους «μπλε» του Κώστα Τσιπιανίτη, αλλά και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, τα οποία θα καθορίσουν τους κόπους ολόκληρης της σεζόν. 

«Ήταν δύσκολο το ματς με τον Διαγόρα. Είναι ομάδα με ενθουσιασμό και δεν έχει άγχος, οπότε είναι ικανή να κάνει ζημιές. Ωστόσο κάναμε το παιχνίδι μας και κερδίσαμε δίκαια χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. 

Πλέον ακολουθούν τρία παιχνίδια δύσκολα με Θύελλα, Πανμοβριακό και Άρη, που διεκδικούν επίσης το πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι ορίζουμε την τύχη μας ως πρωτοπόροι και αν πετύχουμε το απόλυτο θα πάρουμε τον τίτλο. 

Βέβαια το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Θύελλα Πατρών και δουλεύουμε για αυτό, αφού μας περιμένει ένα ντέρμπι σε μία δυνατή έδρα». 

Continue Reading
Advertisement
ΜΠΑΣΚΕΤ5 hours ago

Μπαρτζώκας: «Εξαιρετική η αμυντική μας λειτουργία στο τέταρτο δεκάλεπτο»

ΜΠΑΣΚΕΤ8 hours ago

Παρτίζαν – Ολυμπιακός 69-74: «Θρυλική» ανατροπή και μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι

ΔΙΕΘΝΗ9 hours ago

Premier League: Τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους παίκτες

SUPER LEAGUE 210 hours ago

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

ΒΟΛΕΙ10 hours ago

Χωρίς οργανωμένους το Final-4 στο βόλεϊ με απόφαση του Βρούτση

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ11 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ12 hours ago

Ολυμπιακός: Αύριο 29/3 σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

SUPER LEAGUE 212 hours ago

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

ΜΠΑΣΚΕΤ12 hours ago

Ναν: «Δεν είμαι βέβαιος αν θέλω να γυρίσω στο ΝΒΑ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 hours ago

Εθνική Ελλάδας: «Ένα πέναλτι μπορεί να χαθεί, αλλά αν υπάρχει ενότητα δεν θα χαθεί η ελπίδα»

Α2 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Σείριος «ζωντανός» για παραμονή, μεγάλη νίκη επί του Πήγασου * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ19 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ17 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ22 hours ago

Παναχαϊκή: Πότε παίζει με Διαγόρα και Παναθηναϊκό Β’

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ14 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ20 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ16 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ17 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΠΟΛΟ21 hours ago

Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΠ Κώστας Θεοχάρης – Η ανακοίνωση των “δαιμόνων”

ΜΠΑΣΚΕΤ5 hours ago

Μπαρτζώκας: «Εξαιρετική η αμυντική μας λειτουργία στο τέταρτο δεκάλεπτο»

ΜΠΑΣΚΕΤ8 hours ago

Παρτίζαν – Ολυμπιακός 69-74: «Θρυλική» ανατροπή και μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι

ΔΙΕΘΝΗ9 hours ago

Premier League: Τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους παίκτες

SUPER LEAGUE 210 hours ago

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

ΒΟΛΕΙ10 hours ago

Χωρίς οργανωμένους το Final-4 στο βόλεϊ με απόφαση του Βρούτση

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ11 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ12 hours ago

Ολυμπιακός: Αύριο 29/3 σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

SUPER LEAGUE 212 hours ago

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

ΜΠΑΣΚΕΤ12 hours ago

Ναν: «Δεν είμαι βέβαιος αν θέλω να γυρίσω στο ΝΒΑ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 hours ago

Εθνική Ελλάδας: «Ένα πέναλτι μπορεί να χαθεί, αλλά αν υπάρχει ενότητα δεν θα χαθεί η ελπίδα»

Facebook