Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

“Τρέλαναν” τους πάντες Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, υπέταξαν τον Φέντερερ!

Published

on

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη οι οποίοι έριξαν στο καναβάτσο το ελβετικό ζευγάρι των Φέντερερ-Μπέντσιτς στο πλαίσιο του Hopman Cup.

Η Ελληνική ομάδα επικράτησε με 2-1 (3-4, 4-2, 3-4) της αντίστοιχης Ελβετικής και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου, πάνω από Μ. Βρετανία και ΗΠΑ.

Το ελληνικό δίδυμο, αποθεώθηκε από τους ομογενείς που βρέθηκαν στις εξέδρες.

«Συγκινητικό αυτό που κάναμε, σαν να παίζαμε στην Αθήνα»

«Δεν χρειάζονται λόγια. Ήταν τόσο συγκινητικό που το έκανα αυτό με τη Μαρία εδώ στο Περθ. Αν μου είχατε πει πως θα είχαμε δύο νίκες στους ομίλους με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ελβετία, θα σας έλεγα ψεύτη! Αλλά το κάναμε! Είναι απίστευτο. Πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους, νιώθαμε λες και παίζαμε στο σπίτι, λες και παίζαμε στην Αθήνα, το κοινό είναι εκπληκτικό… Υίποτα περισσότερο, είναι απλά εξωπραγματικό» τόνισε σε δηλώσεις του ο Έλληνας τενίστας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Απολογισμός… και αυλαία του τελικού κυπέλλου χάντμπολ στο Κουκούλι!

Published

on

Σήμερα και ‘’ επίσημα ‘’ έπεσε η αυλαία του τελικού χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κουκούλι. Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος για το ευχαριστώ της προσπάθειας που κατέβαλε η ομάδα εθελοντών του για την πραγματοποίηση του τελικού κυπέλλου χάντμπολ που κατά γενική ομολογία πήρε άριστα, αλλά και για την φιλότιμη προσπάθεια του έκτακτου προσωπικού που έχει προσληφθεί στο ΠΕΑΚ Πάτρας (για ένα συν ένα χρόνο εάν η διοίκηση τους ανανεώσει την σύμβαση) πρόσφερε ένα γεύμα σε όλους τους εθελοντές και εργαζόμενους για να τους ευχαριστήσει.

Μάλιστα ξεκινάει από σήμερα και επίσημα βάζοντας πρώτος την υπογραφή του και δεύτερη υπογραφή η ομάδα Α.Ε.Π. Ακαδημία των Σπορ μια προσπάθεια ως άνθρωπος του αθλητισμού, απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, τους βουλευτές όλων των κομμάτων και την διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας την παρακάτω πρωτοβουλία:

“Το πρώτο μου σπίτι και οικόπεδο που βρισκόταν στους ήδη υπάρχοντες χώρους των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ και του Παμπελοποννησιακού σταδίου, απαλλοτριώθηκε από το κράτος το 1962 για να γίνουν τα σημερινά γήπεδα. Επειδή μεγάλωσα μέσα σε αυτά επιτρέψτε μου να τα ‘’ πονάω ‘’ λίγο παραπάνω και να γνωρίζω τα πάντα γύρω από αυτά.

Οι έκτακτοι υπάλληλοι που πρόσφατα έχουν προσληφθεί για ένα συν ένα χρόνο από την διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας, πρέπει το Δ.Σ. να τους ανανεώσει την σύμβαση συν ένα χρόνο ακόμη, γιατί από την πρώτη ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στις εγκαταστάσεις έχει αλλάξει ριζικά η εικόνα των σταδίων τόσο στους εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους και ναι μπορούμε να μιλάμε ότι σήμερα είναι οι ποιο καθαρές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα από το φιλότιμο και την εργατικότητα αυτών των ‘’ γερόντων ‘’ (είναι ηλικίας άνω των 57 ετών, ήταν άνεργοι και κοντεύουν να βγουν στην σύνταξη).

Θέλω να πιστεύω ότι αυτήν “λαϊκή αθλητική απαίτηση” θα συνυπογράψουν και θα υποστηρίξουν και τα υπόλοιπα σωματεία που κάνουν χρήση τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος του αθλητισμού, για να μην επανέλθουν οι εγκαταστάσεις σε πρωτόγνωρες συνθήκες μιζέριας που βιώσαμε στις αρχές της οικονομικής κρίσης που λειτουργούσαν μόνο με δύο μόνιμους υπαλλήλους”.

 

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διαγωνισμός για μασκώτ στους Μεσογειακούς Παράκτιους

Published

on

Η Οργανωτική Επιτροπή των 2ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, αναζητά προτάσεις και ιδέες,για τη δημιουργία Μασκότ της Διοργάνωσης και καλεί τα ενδιαφερόμενα φυσικά και νομικά πρόσωπα (Εικαστικούς, Γραφίστες, Αρχιτέκτονες κ.λπ.) του Ν. Αχαΐας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Οι δημιουργικές προτάσεις και ιδέες που θα κατατεθούν πρέπει να έχουν ως θέμα ένα ζώο παραλίας ή θάλασσας, καθώς σκοπός της οργανωτικής επιτροπής είναι να δημιουργήσει μία Μασκότ που θα αναδεικνύει ένα κοινό χαρακτηριστικό των 26 Μεσογειακών Χωρών.

Ο δημιουργός της πρότασης που θα επιλεγεί για Μασκότ, θα λάβει ως έπαθλο το ποσό των 1.000 €. Η 2η& 3ηπρόταση/ιδέα θα λάβουν ως έπαθλο 500 €. Επιπλέον, όλοι οι δημιουργοί των επιλεγμένων σχεδίων θα λάβουν δωρεάν πρόσβαση στους χώρους των Αγώνων, κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Το οριζόμενο έπαθλο θεωρείται ως εύλογη αμοιβή. Η ανάθεση της υλοποίησης της πρότασης/ιδέας είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της οργανωτικής Επιτροπής.

Η αποκλειστική χρήση (Copyright) και η εκμετάλλευση της μασκότ που θα επιλεγεί ανήκει στην Οργανωτική Επιτροπή των 2ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.

Η αξιολόγηση των σχεδίων που θα κατατεθούν και η τελική επιλογή της Μασκότ, θα γίνει από τριμελή κριτική επιτροπή.

Τα σχέδια που θα κατατεθούν θα αποτελέσουν προσχέδια-πρόταση για την τελική μορφή του μοντέλου της Μασκότ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα Μασκότ, υπό την μορφή εικόνας JPEG (.jpg) ή PNG(.png) όσο καλύτερης ανάλυσης είναι εφικτό σε σχέση με τον τρόπο σχεδιασμού.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων ορίζεται η10η Απριλίου 2019 και ώρα 12 ημεσημβρινή.

Διάβασε Περισσότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ένας Πατρινός στην τελική φάση του F8 του εφηβικού πρωταθλήματος χάντμπολ

Published

on

Ένας Πατρινός στην τελική φάση του F8 του εφηβικού πρωταθλήματος χάντμπολ που ξεκινάει αύριο στην Βέροια.

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Παπαγιαννόπουλο, γιο του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου και της Βάσως Βουκελάτου, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Διομήδη Άργους. Ο Χαράλαμπος παίζει από την περσινή χρονιά στην ομάδα παίδων του Διομήδη Άργους και την περσινή χρονιά στην τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος κατέκτησαν την πέμπτη θέση. Αν και ακόμη ανήκει στην κατηγορία παίδων  ο προπονητής του Χρήστος Δημήτρουλας τον συμπεριέλαβε στην 16άδα της εφηβικής ομάδας του Διομήδη.

Ανήκει στην Ακαδημία των Σπορ όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ, και είναι αυτός που καλείται στο μέλλον να συνεχίσει την δυναστεία στον χώρο του χάντμπολ των αδερφών Παπαγιαννόπουλου πού ξεκίνησαν το 1980 με τον πατέρα του Γιάννη και σήμερα συνεχίζεται με τον θείο του Αλέξη.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2018 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.