Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Ramus Sofia Open: Στο βάθρο η Δέσποινα Πάντου!

Published

on

Ο Α.Σ. Αστραπή με επικεφαλής τον Κώστα Αντωνακόπουλο και ο Α.Σ. Έκρηξη με τον Αντώνη Αντωνακόπουλο συμμετείχαν στο G1 (Ramus Sofia Open) πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η Αστραπή αγωνίστηκε με τους Απόστολο Παναγόπουλο και την Δέσποινα Πάντου στην κατηγορία των Νεανίδων, ενώ η Έκρηξη συμμετείχε με τους Σωτήρη Μιχόπουλο στην Ολυμπιακή κατηγορία των 80 κιλών και τον Αντρέα Μιχόπουλο στους Παίδες.

Η μεγάλη διάκριση ήρθε με την Δέσποινα Πάντου (φωτογραφία), η οποία επικράτησε της αντιπάλου της από την Σερβία και έτσι κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση των μεταλλίων. Παρά το γεγονός ότι στο επόμενο ματς δεν κατάφερε να κερδίσει τη Βουλγάρα μονομάχο της, κατάφερε να πάρει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 49 κιλά στις Νεάνιδες και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει τους πρώτους της πόντους για να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στην αντίστοιχη κατηγορία!

Καλές εμφανίσεις και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες της ελληνικής αποστολής, με τον Αντρέα Μιχόπουλο της Έκρηξης να χάνει στους Παίδες από τον Ούγγρο αντίπαλο του, ενώ για την Αστραπή και ο Παναγόπουλος ηττήθηκε στον πρώτο του αγώνα από τον Σέρβο αντίπαλο του και αποκλείστηκε.

Τέλος, ο Σωτήρης Μιχόπουλος της Έκρηξης επικράτησε στο πρώτο του ματς κόντρα σε Σκοπιανό αθλητή, ενώ στον δεύτερο ηττήθηκε από Βέλγο αντίπαλο και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

ΕΛΟΤ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

Published

on

Συγκροτήθηκε σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό με ομόφωνη απόφαση και των 21 νέων μελών του.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος: Μιχάλης Φυσεντζίδης

Α` Αντιπρόεδρος: Χρήστος Παραλής

Β` Αντιπρόεδρος: Αναστασία Φωτάκη

Γ` Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Δ` Αντιπρόεδρος: Αλεξάνδρα Αδαμίδου

Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Θωμαΐδης

Αν. Γραμματέας: Μαρία Παπαθανάση

Ταμίας: Γεράσιμος Καρανταγλής

Αν. Ταμίας: Απόστολος Παπαϊωάννου

Έφορος Υλικού: Κυριακή Παυλίδου

Μέλος: Βασίλειος Παναγιώτης Ζαχαράκης

Μέλος: Λυκούργος Κατάκης

Μέλος: Ευαγγελία Κολιονίκα

Μέλος: Ιωάννης-Διονύσιος Κοντογιάννης

Μέλος: Ευάγγελος Κουρεντζής

Μέλος: Λέανδρος Λεφάκης

Μέλος: Χρήστος Μανώλης

Μέλος: Μιχάλης Μουρούτσος

Μέλος: Γεώργιος Παναγιωτόπουλος

Μέλος: Αθανάσιος Στρίγκας

Μέλος: Σταύρος Χρηστίδης

O νέος πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Μιχάλης Φυσεντζίδης, στο χαιρετισμό του προς το νέο ΔΣ, τόνισε: «Αφού πρώτα σας συγχαρώ για την εκλογή σας, θα ήθελα και να σας καλωσορίσω στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Καλούμαστε, σε μια δύσκολη εποχή για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού αθλητισμού, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι στα σωματεία μας, τα οποία αντιμετωπίζουν πολλά και σημαντικά προβλήματα επιβίωσης.

Είναι γεγονός, ότι η οικογένεια του ελληνικού ταεκβοντό, περιμένει πολλά από εμάς, και επιβάλλεται, να μην τους απογοητευσουμε, προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να πιέσουμε για την επαναλειτουργία του αθλήματός μας.

Ήδη, η πρότασή μας προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ήταν η άμεση επανεκκίνηση τουλάχιστον των Ακαδημιών, κάτι που εφόσον συμβεί άμεσα, θα μπορέσει να κλείσει κάποιες από τις πληγές που έχει δημιουργήσει η πανδημία στα σωματεία μας.

Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε στην επανεκκίνηση του αθλήματος, από τη στιγμή που η αθλητική ηγεσία δώσει το «πράσινο» φως.

Πριν αναφερθώ στις άμεσες προτεραιότητες του νέου ΔΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον προκάτοχό μου, Νίκο Θωμαΐδη, ο οποίος επί πολλά χρόνια, οδήγησε το ελληνικό ταεκβοντό στα μονοπάτια των επιτυχιών και της λάμψης που βρίσκεται σήμερα.

Τον ευχαριστώ, όπως και όλους, όσοι είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στο προηγούμενο ΔΣ.

Ευχαριστώ και τους προέδρους της ΕΤΑΒΕ και της ΕΤΑΝΕ, Χρήστο Μανώλη και Γεράσιμο Καρανταγλή για την εξαιρετική συνεργασία.

Ζητούμενο του νέου Συμβουλίου, είναι να διαφυλάξει την ενότητα του χώρου,

αποβάλλοντας από τις τάξεις του, όλους εκείνους που θα διανοηθούν να προκαλέσουν τριβές ανάμεσα στα σωματεία και τους εκπροσώπους αυτών.

Κρατήστε χαμηλό προφίλ, δίνοντας ένταση μόνο στα σημεία εκείνα που αποσκοπούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

Είναι τιμή για την οικογένεια του ελληνικού ταεκβοντό που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του αθλητικού μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εκεί επιβάλλεται να διατηρηθεί.

Για να πετύχει όμως, χρειάζεται η συμβολή όλων. Και ειδικά εκείνων, που βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων, δηλαδή το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Καλούμαστε να εκπροσωπήσουμε εκατοντάδες σωματεία σε όλη την Ελλάδα και πρέπει να είμαστε συνεπείς στις αποφάσεις μας και στις ενέργειές μας.

Είμαι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, εφόσον ζητηθεί η βοήθειά μου σε οποιοδήποτε θέμα, έχει να κάνει με το άθλημα που υπηρετούμε.

Θέλω να συνεργαστούμε και να έχουμε κοινή πορεία, ώστε το άθλημα να μεγαλουργήσει.

Η σιωπή, που κάποιοι ειδικοί του αθλήματος κατά τη διάρκεια των εκλογών, έλεγαν ότι υπήρχε στο ελληνικό ταεκβοντό, είναι αποκύημα της φαντασίας τους.

Το ταεκβοντό μιλάει με έργα και σκληρή δουλειά.

Δεν είμαστε εδώ για να προβάλουμε τους εαυτούς μας, αλλά τη δουλειά μας.

Τα σωματεία μας. Τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Τους ανθρώπους που εργάζονται στα σωματεία αυτά.

Η πόρτα μου, ήταν και παραμένει ανοιχτή σε όλους. Σε σχεδόν καθημερινή βάση βρίσκομαι στην ομοσπονδία για όλους όσοι  επιθυμούν να μου δώσουν ιδέες και να λύσουμε θέματα που τυχόν θα προκύψουν.

Το ελληνικό ταεκβοντό, μπορεί να άλλαξε πρόεδρο, δεν αλλάζει όμως ρότα. Μια επιτυχημένη συνταγή, δεν αλλάζει. Μόνο βελτιώνεται. Γιατί από το καλό, υπάρχει πάντα το καλύτερο.

Κι αυτό θα επιδιώξουμε τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια που διαρκεί η θητεία του συγκεκριμένου διοικητικού συμβουλίου.  Στο χέρι μας είναι, να κάνουμε το ελληνικό ταεκβοντό ακόμη μεγαλύτερο.

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά τον προκάτοχό μου, όπως θέλω να πω κι ένα ευχαριστώ σε όλους εκείνους που δουλεύουν καθημερινά για το καλό του αθλήματος.

Από το προσωπικό της ΕΛΟΤ, μέχρι και τον μικρότερο σε ηλικία αθλητή που βρίσκεται σε ένα από τα εκατοντάδες σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας.

Να έχουμε όλοι μια καλή θητεία, με δημιουργικές αντιπαραθέσεις, και οργάνωση υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς.

Είμαστε μια οικογένεια και έτσι πρέπει να παραμείνουμε. Σιδεροκέφαλοι και καλή αρχή».

O τέως πρόεδρος της ΕΛΟΤ και νυν γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Νίκος Θωμαϊδης, δήλωσε από την πλευρά του: «Ευχαριστώ τον Μιχάλη Φυσεντζίδη για τα καλά του λόγια, αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και η οποία έχω τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να πω και στον Χρήστο Μανώλη, για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και σε όλα τα μέλη του ΔΣ με τα οποία συνεργάστηκα από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ομοσπονδίας όπως επίσης και όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, πρέπει -από σήμερα κιόλας- να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά, δεδομένου ότι εδώ και σχεδόν 1.5 χρόνο, το ταεκβοντό, όπως και ολόκληρος ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός, περνάει κρίση λόγω της πανδημίας.

Ο στόχος, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ένας και μοναδικός: η στήριξη των σωματείων. Εκεί πρέπει να δοθεί το βάρος, αφού τα σωματεία αποτελούν το εκκολαπτήριο των πρωταθλητών του παρόντος αλλά και του μέλλοντος. Δεν πρέπει να υπάρχει κενό στην «παραγωγή» αθλητών και αθλητριών, γιατί αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις γενικότερα στο ταεκβοντό. Γι` αυτό και πρέπει να πιέσουμε εκ νέου, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, για άμεση επανεκκίνηση, ειδικά των ακαδημιών, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες. Όλα τα σωματεία είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Επιπροσθέτως θα πρέπει να αναβαθμίσουμε περαιτέρω το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομοσπονδίας. Ήδη, στο πλευρό μας για την υλοποίηση του πλάνου δημιουργίας κλιμακίων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας μας, βρίσκεται η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θεωρώ πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία τα προσεχή χρόνια.

Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου, να ευχηθώ καλή θητεία στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΤ, με το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία τα προσεχή χρόνια.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ και καλή επιτυχία στην προΟλυμπιακή ομάδα, στην προσπάθειά που κάνει για να κατακτήσει «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ως πρόεδρος της απελθούσας διοίκησης, μαζί με τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη της ΕΛΟΤ, δώσαμε αγώνα προκειμένου να τους εξασφαλίσουμε τις ιδανικότερες συνθήκες προετοιμασίας. Και νομίζω ότι τα καταφέραμε, παρά τις δυσκολίες λόγω πανδημίας.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται από τις 8 του μήνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σόφιας. Η παρουσία αυτών των αθλητών στην βουλγαρική πρωτεύουσα είναι πρωτίστως σημειολογική, αφού καλούνται να διεκδικήσουν διακρίσεις και μετάλλια με σχεδόν μηδέν προπόνηση τους τελευταίους 5-5.5 μήνες. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό, νιώθω όμως πως τους αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο που θα βρεθούν στα τατάμι και θ` αγωνιστούν για τη νίκη. Εύχομαι ο αγώνας τους απέναντι στις πρωτόγνωρες συνθήκες που θα συναντήσουν, να στεφθεί από επιτυχία.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που ανήκουν στην οικογένειά του ελληνικού ταεκβοντό, μικροτερους και μεγαλύτερους και οι οποίοι έχουν όνειρο να βρεθούν στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις. Είμαστε υπεύθυνοι για τα όνειρά τους και πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους».

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Δημήτρης Μιχαηλίδης: Νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο

Published

on

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Ο μέχρι πρότινος ταμίας της ομοσπονδίας, διαδέχεται στην προεδρία της ΕΟΤ, τον Γιάννη Καφενταράκη.

Για την εκλογή νέου Προέδρου και μελών του ΔΣ ψήφισαν συνολικά 63 εκλογείς σε σύνολο 63 εγγεγραμμένων και βρέθηκαν 63 έγκυρα ψηφοδέλτια. Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης στις αρχαιρεσίες για εκλογή νέου προέδρου, συγκέντρωσε 42 ψήφους, έναντι 21 του Βίκτωρα Σιώπη.

Η εκλογική διαδικασία, έγινε κάτω από ιδανικές συνθήκες, με την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής να δίνει παράταση μισής ώρας λόγω αδυναμίας σύνδεσης ορισμένων εκ των μελών της Γενικής Συνέλευσης στη ψηφιακή πλατφόρμα, γεγονός που έδωσε σε όλους τους εκλογείς το δικαίωμα να ασκήσουν το δικαίωμά τους. Το ποσοστό των συμμετεχόντων έτσι έφτασε το 100%, δίνοντας το στίγμα της κρίσιμης εκλογικής διαδικασίας, η οποία και σηματοδοτεί την επόμενη μέρα για το ελληνικό τζούντο.

Στο 14μελές Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν, εκτός του Δημήτρη Μιχαηλίδη και ο Βίκτωρας Σιώπης ως υποψήφιος πρόεδρος που συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων μεγαλύτερο του 25% καθώς και οι παρακάτω υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο, οι οποίοι έλαβαν τις εξής ψήφους:

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου 31

ΒΑΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Βασιλείου 31

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του Ιωάννη 29

ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Γρηγορίου 29

ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του Παντελή 29

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ του Ηλία 28

ΚΑΦΕΝΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αποστόλου 27

ΚΑΠΟΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Στυλιανού 26

ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ του Χριστόφορου 26

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου 25

ΒΑΡΟΤΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του Κωνσταντίνου 24

ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα 24

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Γεωργίου 24

Τις θέσεις των αναπληρωματικών μελών του ΔΣ έλαβαν οι εξής: ΜΙΣΑΪΛΟΒΑ ΣΒΕΤΛΑΝΑ του Ηλία 23, ΜΠΑΓΚΛΑΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Γεωργίου 23, ΚΑΠΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη 22, ΦΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γρηγορίου 21, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ Του Σταμάτη 20, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη 17, ΚΡΟΥΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου 16, ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ 16, ΤΣΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου 15, ΤΡΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ του Παναγή 1, ΒΑΘΗ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου 0, ΚΟΣΚΟΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του Γεωργίου 0.

Οι Μιχαήλ Παπουτσάκης, Ιωάννης Σάχος και Ελένη Τσολακάκη εκλέγονται ως τρεις τακτικοί και οι Άγις-Αγάπιος Χρονόπουλος και Δικαίος Σιμάκος ως αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τακτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκλέχθηκε ο Διονύσιος Ηλιάδης (39 ψήφους έναντι 20 του Ευάγγελου Σουφλέρη) και αναπληρωματικός ο Κωνσταντίνος Βάγιας (38 ψήφους έναντι 20 του Βίκτωρα Σιώπη).

Κατά την εκλογοαπολογιστή διαδικασία, εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία: ο διοικητικός-οικονομικός απολογισμός 2019, 2020 & 2021 (έως 28/2) η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής 2019, 2020, 2021 (έως 28/2). Παράλληλα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του έτους 2021 αλλά και του 2022.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Σωτήρης Μιχόπουλος στη «Match»: «Να εξελιχθώ στη νέα μου κατηγορία»

Published

on

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σωτήρης Μιχόπουλος του Α.Σ. Έκρηξη (αριστερά στη φωτό μαζί με τον προπονητή του Αντώνη Αντωνακόπουλο) στο G1 Ramus Sofia Open της Βουλγαρίας.

Ο ταλαντούχος πρωταθλητής Ταε Κβο Ντο επικράτησε στο πρώτο του ματς κόντρα σε Σκοπιανό αντίπαλο, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε από Βέλγο αθλητή που ήταν ψηλά στην κατάταξη, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών.

Η «Match» συνομίλησε μαζί του για την εμπειρία της Σόφιας:

-Συμμετείχες στο Ramus Sofia Open, κάνοντας πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοσή σου;

«Στο τελευταίο μου πρωτάθλημα στη Βουλγαρία αγωνίστηκα σε νέα κατηγορία όσον αφορά τα κιλά, αλλά και την ηλικία (σ.σ. -80 κιλά ανδρών Ολυμπιακή κατηγορία).

Όντας ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής γνώριζα τη δυσκολία της συγκεκριμένης κατηγορίας, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος, όμως, όπως λέω συνέχεια πάντα θα προσπαθώ για το κάτι παραπάνω».

-Υπήρξαν δυσκολίες που αντιμετώπισες όλο αυτό το διάστημα στο κομμάτι της προετοιμασίας;

«Όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα τον τελευταίο χρόνο με τον ιό. Έτσι και εγώ δεν ήμουν στην καλύτερη φυσική κατάσταση που θα μπορούσα, με κλειστά τα γυμναστήρια και τις σχολές Ταε Κβο Ντο και συνεπώς είναι δύσκολο να γίνει άριστη προετοιμασία. Παρόλα αυτά δεν σταματάω να προπονούμαι».

-Ποιος είναι ο επόμενος μεγάλος σου στόχος;

«Στόχος μου τώρα είναι να βγάλω ένα αγωνιστικό πλάνο με τον προπονητή μου για τα πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν. Θέλω να κυνηγήσω όσα περισσότερα γίνεται, ώστε να αρχίζω και εγώ να συγκεντρώνω βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη της νέας μου κατηγορίας».

-Στη Βουλγαρία πως ήταν τα πράγματα στους δρόμους με τον κορωνοϊό; Φορούσαν μάσκες οι πολίτες, τα μέτρα ήταν σκληρά σαν την Ελλάδα;

«Στη Σόφια είναι ανοιχτή η αγορά (εστίαση, εστιατόρια κλπ) με μέτρα φυσικά, αλλά ανοιχτή. Σίγουρα καμία σχέση με την Ελλάδα».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook