Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Σ.Οφρυδόπουλος: “Νωρίς ακόμα να μιλάμε για άνοδο”

Published

on

Με την ολοκλήρωση του αγώνα της Παναχαϊκής με την Δόξα Δράμας ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πραγματοποίησε δηλώσεις για τον αγώνα και αν πλέον η ομάδα στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ:

«Συγχαρητήρια στον Άγγελο για τη δουλειά του, νομίζω αυτά που κάνει η Δόξα είναι περισσότερο θετικά παρά αρνητικά και δεν μειώνονται από ένα κακό παιχνίδι.

Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς γνωρίζαμε ότι πραγματικά ήταν μία καλή ομάδα (σ.σ. Δόξα), που έπαιζε εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις και δώσαμε ιδιαίτερη βάση εκεί, κρατήσαμε μπάλα στο πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε να βγούμε από τις πλευρές και να απειλήσουμε. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κινδυνεύσαμε κιόλας σε καμία περίπτωση. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, άλλαξαν οι ρόλοι και θέλαμε εμείς να παίξουμε στις αντεπιθέσεις να πετύχουμε και ένα δεύτερο τέρμα και να καθαρίσουμε το ματς, μας επηρέασαν ωστόσο οι αναγκαστικές αλλαγές.

Ο αντίπαλος είχε και μία τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ευτυχώς για εμάς δεν δεχτήκαμε γκολ. Τα θετικά μας είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά μας σε κάθε περίπτωση, και δίνω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την έως τώρα πορεία μας.»

Ερωτηθείς για το αν η Παναχαϊκή στοχεύει πλέον στην άνοδο δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να παίρνουμε ότι αξίζουμε μέσα στο γήπεδο, γιατί για παράδειγμα στον Άρη, δεν πήραμε ότι αξίζαμε, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από εκεί. Έχουμε δρόμο μέχρι τις γιορτές, έχουμε άλλους δύο αγώνες μπροστά μας και θα ξέρουμε πριν τις γιορτές που βρισκόμαστε. Πάμε σε κάθε γήπεδο για να κερδίζουμε, αυτός είναι ο στόχος.»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Αποτελέσματα: Αυτοί εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Published

on

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής>

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 115

Για Πρόεδρος Δ.Σ.
Σεμιτέκολος Παναγιώτης έλαβε 112

Για Μέλη Δ.Σ.
Σβόλης Κων/νος έλαβε 44
Τσούνας Βασίλειος έλαβε 43
Χαριτωνίδης Σαμψών έλαβε 34
Ροζής Άγγελος έλαβε 33
Καραθανάσης Ηρακλής έλαβε 29
Καραμπέτ Σααντ έλαβε 29
Βελισσάρης Δημήτριος έλαβε 28
Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης έλαβε 26
Μάρκου Βασίλειος έλαβε 24
Μιχόπουλος Σωτήριος έλαβε 22

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Π.Γ.Ε.: Με καθολική συμμετοχή οι εκλογές (ΦΩΤΟ)

Published

on

Με καθολική συμμετοχή στις κάλπες κύλησε η εκλογική διαδικασία στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Μέχρι τις 12 είχαν ψηφίσει 99 μέλη από τα συνολικά 110 ενώ αναμένονταν κι άλλοι να προσέλθουν στην κάλπη.

Δείτε φωτογραφίες…

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Καταθέτει μελέτη για το γήπεδο η Παναχαϊκή – “Με αίσθημα ευθύνης σχεδιάζουμε το μέλλον”

Published

on

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής:

Σήμερα στις 11:30 πμ. στα γραφεία της Π.Γ.Ε. ο Πρόεδρος Παν. Σεμιτέκολος, ο ταμίας Βας. Τσούνας, ο Γεν. Γραμματέας Σαμ. Χαριτωνίδης και ο Ειδικός Γραμματέας & υπεύθυνος για το έργο Άγγελος Ροζής αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της μελέτης το οποίο  είναι η κατάθεση φακέλου για την αρχική έγκριση του έργου από τις αρμόδιες αρχές. Στο τέλος της θητείας αυτού του συμβουλίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποδοχή της πρότασης του Σπύρου Μαντά και των συνεργατών του για την σύνταξη της μελέτης της μερικής ανακατασκευής του γηπέδου της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

Μετά από πολύμηνη διεξοδική μελέτη και ανάλυση, ταυτόχρονα με την υπερπήδηση αντικειμενικών δυσκολιών, αποφασίσαμε να αποδεχθούμε την πρόταση του Κυρίου Μαντά και σε συνδυασμό με την πρόθεση της Ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Με αίσθημα ευθύνης προς το Ιστορικό Σωματείο και τους πολυπληθείς φιλάθλους της σχεδιάζουμε το μέλλον όπως αξίζει στην κοκκινόμαυρη Βασίλισσα.  Είμαστε σίγουροι πως η μελέτη θα αντικατοπτρίζει την επιθυμία όλων μας. Το όραμα να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η Π.Γ.Ε. παίρνει μορφή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καταθέσουμε στην Περιφέρεια για τις περαιτέρω διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.  Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη για την μέχρι τώρα αμέριστη στήριξη τους στο εν λόγο εγχείρημα.

Ο Πρόεδρος

Γεν.Γραμματέας

Ειδ. Γραμματέας

Παν. Σεμιτέκολος

Σαμ. Χαριτωνίδης

Άγγελος Ροζής

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.