Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σε καλό δρόμο ο Φαραϊκός

Πορεία πρωταθλητισμού θα κυνηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ο Φαραϊκός και ήδη βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει από νωρίς τον σχεδιασμό του ρόστερ του.
Ο Θανάσης Νταγιούκλας αναζητά στόπερ, χαφ και επιθετικό και βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, οπότε μετράμε αντίστροφα για τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς διοίκησης.
Η ομάδα έχει «κλείσει» τα φιλικά προετοιμασίας και το πρώτο θα δοθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.
Αντίπαλοι θα είναι ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, τα Ροϊτικα, η Αναγέννηση Πατρών, ο Απόλλων Εγλυκάδας και η ΑΕ Αρόης, την οποία θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (24/9).

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αστέρας Λεοντίου και ΑΕ Αρόης ανεβαίνουν κατηγορία

Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε τη φετινή χρονιά και αρκετοί σύλλογοι λυγίζουν μπροστά στα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα τους.
Για την ακρίβεια το Δρέπανο δεν θα συμμετέχει στην Α κατηγορία και ο Ίκαρος Λακκόπετρας ετοιμάζεται για τα “σαλόνια”.
Όπως δεν θα δηλώσουν συμμετοχή η Γαλήνη και η Δόξα Χαλανδρίτσας και έτσι παίρνουν τις θέσεις του στη νέα Β κατηγορία, η ΑΕ Αρόης και ο Αστέρας Λεοντίου.
Λογικά την άνοδο θα πάρει και ο Κρίνος, αν και εφόσον δεχθεί να λάβει μέρος στην Β ΕΠΣΑ της σεζόν που ακολουθεί.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μεταγραφή τερματοφύλακα στην Αναγέννηση Πατρών

Μετά τον Παναγιώτη Γεωργαντόπουλο η Αναγέννηση Πατρών έκλεισε και έτερο γκολκίπερ.
Ο λόγος για τον Νίκο Δαλαβούρα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του Λαδόπουλου.
Φέτος αγωνίστηκε στην Β κατηγορία με τη φανέλα της Αστραπής Ψαροφαΐου.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στα σκαριά ομάδα ράγκμπι για τον Άτλαντα

Ο Άτλας δεν μένει στάσιμος και αρέσκεται στο να εξελίσσεται συνεχώς.
Έτσι από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα υπάρχει τμήμα ράγκμπι στην Ακαδημία και ανοίγει ακόμα ένα κεφάλαιο στις τάξεις του σωματείου.
Μάλιστα θα υπάρχουν τμήματα υποδομής και όχι μόνο ύπαρξη αγωνιστικού τμήματος, οπότε ο Άτλας έχει αναλάβει με θέρμη και το συγκεκριμένο άθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Σκρέτας, ήταν αθλητής ράγκμπι στο παρελθόν και έχει ιδιαίτερη αγάπη στο εν λόγω σπορ, οπότε βλέπει ως μεγάλη πρόκληση το νέο εγχείρημα και ουσιαστικά θα έχει ενεργό ρόλο, όντας γνώστης του ράγκμπι.
Γιάννης Γεωργακόπουλος