Γ ΕΘΝΙΚΗ
Σημαντική προσθήκη για Διαγόρα Βραχνεϊκων

Τον Κίμη Αποστολόπουλο ενέταξε στο δυναμικό του ο Διαγόρας Βραχνεϊκων.
Πέρυσι αγωνίστηκε στην Θύελλα Πατρών και γενικότερα έχει θητεύσει σε ορισμένες ομάδες της Γ΄Εθνικής με σταθερή παρουσία, φορώντας τις φανέλες της Αχαϊκής και του Πανμοβριακού Ριόλου.
Μία πολύ καλή λύση για τον Ανδρέα Ζήκο στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Καζανάς σφυρίζει τον Παναιγιάλειο στην 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου
Την Τετάρτη (31/5) ο αγώνας με τον Παλληξουριακό στο Αίγιο

Ο Σπύρος Καζανάς του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει τη μάχη του Παναιγιάλειου με αντίπαλο τον Παλληξουριακό για την 5η πράξη των μπαράζ ανόδου με έπαθλο την Γ’ Εθνική.
Βοηθοί του θα είναι οι Κοκμοτός και Ροκοπάνος από τον ίδιο Σύνδεσμο.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου.
Συνοπτικά:
16:00, Παναιγιάλειος-Παλληξουριακός, Καζανάς, Κόκμοτος, Ροκοπάνος (Αιτ/νίας)
17:00, Λεωνίδιο-Λεβάντε, Βαρτσάκης, Αντωνόπουλος (Λακωνίας), Χ. Μπουρίκας (Μεσσηνίας)
17:00, Αμυκλιακός-ΠΑΟ Βάρδας, Κομπιλίρης, Νικολόπουλος, Καραμπέτσος (Μεσσηνίας)
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Β.Γκάτσης: «Σοβαροί μέχρι το τέλος»

Τα 4 γκολ στα μπαράζ για την άνοδο έφτασε ο Βαγγέλης Γκάτσης και αποδεικνύεται εκ νέου καθοριστικός με την εκτελεστική δεινότητά του, όπως και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας που ολοκληρώθηκε.
Μιλώντας στη «Match» μετά τη νίκη επί του ΑΟ Λεβάντε, συνέστησε προσοχή και ανάλογη πειθαρχία μέχρι το τέλος του μίνι πρωταθλήματος, ενώ κρίνει καθοριστικά τα δύο σερί παιχνίδια που ακολουθούν και θα γίνουν στο Αίγιο, όσον αφορά στην υλοποίηση του πολυπόθητου στόχου για επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.
Τα όσα ανέφερε:
«Θέλαμε μόνο τη νίκη και το αποδείξαμε από την αρχή, μπαίνοντας δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα τρία επόμενα παιχνίδια.
Είναι καθοριστικά τα δύο επόμενα ματς στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας και θεωρώ ότι αν νικήσουμε τον Παλληξουριακό θα φτάσουμε αρκετά κοντά στον στόχο της ανόδου.
Βέβαια όλα τα παιχνίδια χρειάζονται μεγάλη προσοχή, γιατί ο όμιλος είναι επικίνδυνος και δύσκολος και απαιτείται σοβαρότητα και καθαρό μυαλό μέχρι το τέλος των πλέι-οφ».
Γ ΕΘΝΙΚΗ
“4άρα» ανόδου για τον Παναιγιάλειο στην Ζάκυνθο
Αγκαλιάζει την άνοδο ο Παναιγιάλειος, που πέρασε…αέρας από την έδρα των πρωταθλητών Ζακύνθου

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Παναιγιάλειος στα μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων, οι οποίοι αγωνίζονται στα πλέι-οφ με στόχο την άνοδο στην Γ΄Εθνική της νέας σεζόν.
Η ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του ΑΟ Λεβάντε, αφού επικράτησε με 4-1 για την 4η στροφή των μπαράζ του 5ου ομίλου.
Μάλιστα προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο μέρος και το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία. Με αυτή τη νίκη οι «μελανόλευκοι» έχουν αγκαλιάσει την άνοδο και μόνο με «αυτοκτονία» θα την απολέσουν.
Τα γκολ: 89΄Γκ.Ελέζι/ 17’, 33’ Λιάτος, 30΄Σκούτας, 43’ Γκάτσης
Οι συνθέσεις:
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Π.Τρουπιώτης) : Δ. Φαραός, Αγκαλίου, Κλάδης (62′ Τ. Φαραός), Λογοθέτης (61′ Μαρούδας), Τριανταφυλλίδης, Γκ. Ελέζι, Τσουκαλάς, Ρ. Ελέζι, Γιακουμέλλος, Καπετάνης, Ροντό
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος) : Μαυρούλιας, Βλάχος (67′ Αντύπας), Μαχαίρας, Οικονόμου (75′ Καραπιπέρης), Κοτσόκολος, Λιάτος (67′ Τσεκούρας), Αρβανίτης, Γκάτσης (67′ Ροδόπουλος), Σκούτας (75′ Παπαδόπουλος), Α. Σπανός, Χούσα