Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Σκεπετάρης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Published

on

Με τα γκολ του την περυσινή σεζόν έβαλε σημαντικό θεμέλιο, ούτως ώστε οι «κυανόλευκοι» να επιστρέψουν στις Εθνικές κατηγορίες μετά από απουσία ετών, κερδίζοντας το πρωτάθλημα στην Α΄κατηγορία και συνάμα την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Φέτος στην παρθενική χρονιά του σε αυτό το επίπεδο τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας βρει δίχτυα 5 φορές στον 1ο Γύρο που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή και εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ευκαιρία που του δίνει ο Σάκης Πεφάνης, διατηρώντας τις εμφανίσεις του σε υψηλή κλίμακα.

Ο Γιάννης Σκεπετάρης πήρε θέση για τα όσα βίωσε αγωνιστικά στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει η Θύελλα Πατρών στον 7οόμιλο, δίνοντας το στίγμα για τη συνέχεια.

Εκθείασε το ρόστερ της ομάδας, έκρινε απαιτητικό και αμφίρροπο τον όμιλο, όσον αφορά στο επίπεδο του και έδειξε πίστη στις δυνατότητες της πατρινής ομάδας, που μπορεί να τα βάλει με όλους.

_Γιάννη τελείωσε ο πρώτος Γύρος στο πρωτάθλημα. Τι γεύση μένει στην Θύελλα Πατρών μετά από το πέρας των πρώτων 13 αγωνιστικών;

Γ.Σ.: «Σίγουρα όταν είσαι στην ζώνη του υποβιβασμού δεν γίνεται να χαίρεσαι. Θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει παραπάνω βαθμούς, αλλά τουλάχιστον είμαστε ακόμα δυνατά μέσα στον στόχο της παραμονής και υπάρχει πολύς δρόμος.

Αν υπερασπιστούμε την έδρα μας και παράλληλα μαζέψουμε βαθμούς στα εκτός με καλές εμφανίσεις και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία.»

_ Τι πρέπει να βελτιώσετε κατά την άποψη σου, προκειμένου να μαζέψετε τους βαθμούς που χρειάζονται μέχρι το τέλος;

Γ.Σ.: «Θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα στην αμυντική συμπεριφορά μας. Δηλαδή να αποφύγουμε τα λάθη, που κόστισαν σε πολλά ματς. Είχαμε γενικότερα καλή εικόνα, αλλά σε πολλά παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε βαθμολογικά.

Για παράδειγμα στο Ναύπλιο και στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη δεν αξίζαμε την ήττα. Αυτό θεωρώ πως είναι το «κλειδί» για τη συνέχεια, γιατί θα πάρουμε αυτοπεποίθηση, αν έρθουν τα αποτελέσματα.»

_ Γενικότερα ο 7ος όμιλος είναι επικίνδυνος και το βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Συμφωνείς με αυτό ή βλέπεις κάποιες ομάδες να είναι ένα κλικ πιο μπροστά;

Γ.Σ.: «Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί, αφού κάθε αγωνιστική έχουμε εκπλήξεις και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Θεωρώ πως Σπάρτη και Ερμιονίδα έχουν ισχυρά ρόστερ, από όσα είδα τουλάχιστον στα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά εμείς ως Θύελλα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον, παρά μόνο τον κακό εαυτό μας.

Δεν υπάρχει δηλαδή η ομάδα-φόβητρο, που απέχει πολύ από τις υπόλοιπες, όπως για παράδειγμα υπήρχαν πέρυσι ο Ιαλυσός και ο Διαγόρας από την Ρόδο.»

_ Ποια βάζεις καλύτερη και ποια χειρότερη στιγμή σας από τα 13 παιχνίδια που δώσατε;

Γ.Σ.: «Η χειρότερη για εμένα είναι τα 7 γκολ που δεχθήκαμε στην Ερμιονίδα και η καλύτερη η νίκη στην έδρα μας με την Σπάρτη, που έδειξε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο.»

_Τα πηγαίνεις περίφημα και έχεις ενεργό ρόλο στην ομάδα, όπως και άλλοι συμπαίκτες σου νεαροί ηλικιακά; Ποια τα συναισθήματα σου που αγωνίζεσαι στην ιστορική Θύελλα;

Γ.Σ.: «Σίγουρα με χαροποιεί και μου αρέσει που βοηθάω όσο μπορώ. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεται μία ομάδα νέους αθλητές και να τους δίνει κίνητρο και ρόλο από νωρίς. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, άλλα παίζουν και άλλα όχι τόσο, ωστόσο άπαντες έχουμε ταλέντο και η Θύελλα είναι μία ομάδα όχι μόνο με παρόν, αλλά και με μέλλον.

Γίνεται μεθοδική δουλειά στις Ακαδημίες, έχουμε καλούς προπονητές που είναι κοντά μας και όταν προπονείσαι σε τέτοιο περιβάλλον είναι υγιές για κάθε ποδοσφαιριστή.

Βέβαια το θέμα είναι να πανηγυρίσουμε την παραμονή στο τέλος, γιατί η ομάδα ανήκει στις Εθνικές κατηγορίες και είτε οι έμπειροι είτε εμείς οι πιο μικροί καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας αυτήν την αποστολή.»

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ήττα με παράπονα για τον Παναιγιάλειο από τον πρωτοπόρο Παναργειακό

Published

on

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναιγιάλειος από τον πρωτοπόρο Παναργειακό στο γήπεδο της Αβύθου για την 31η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Αιγιώτες στο πρώτο τους παιχνίδι με τον Παπαποστόλου στον πάγκο τους, έχουν σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία του Ζεστού, ενώ είδαν την απόσταση από τα μπαράζ παραμονής να μειώνεται στους 3 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Αστέρας Βάρης-ΑΕΡ Αφάντου 1-0
ΑΕ Μυκόνου-Εράνη Φιλιατρών 4-1 
Βύζας Μεγάρων-Ρόδος 2-2
ΑΕ Μεσολογγίου-ΠΑΣ Κόρινθος 1-4
Ερμιονίδα-Θύελλα Ραφήνας 0-3
Παναιγιάλειος-Παναργειακός 0-1
Ιάλυσος-Πανελευσινιακός 2-1
Μαρκό-ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Ελλάς Σύρου-ΑΟ Πυλίου Κω (Δευτέρα 15/4 – 16:00)

Η βαθμολογία

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Με τον πρωτοπόρο Παναργειακό ο Παναιγιάλειος

Published

on

Η 31η αγωνιστική παίρνει τη σκυτάλη στα γήπεδα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί στην Άβυθο τον Παναργειακό, που θέλει τη νίκη, για να παραμείνει πρώτος. Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της ομάδας της Αιγιάλειας. 

Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:00 και διαιτητής θα είναι ο Ζέστας με βοηθούς τους Κουρκουνάσιο και Σηφάκη, άπαντες από τον σύνδεσμο Πειραιά. 

Επίσης ντεμπούτο στον πάγκο του Παναιγιάλειου θα κάνει ο Περικλής Παπαποστόλου, μετά την αποχώρηση του Νίκου Μανούρα. 

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πετσίνης στο τεχνικό τιμ του Παναιγιάλειου, απόρριψη στην έφεση

Published

on

Ο Γιώργος Πετσίνης αποτελεί τη νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του Παναιγιάλειου, μετά τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Θα αποτελέσει το βοηθό του Περικλή Παπαποστόλου και θα είναι επίσης υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. 

Παράλληλα, απορρίφθηκε η έφεση που είχαν κάνει οι μελανόλευκοι για την ποινή μίας αγωνιστικής που έχει υποστεί η έδρα τους. 

Η σχετική ανακοίνωση: 

O Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Πετσίνη, ο οποίος ενσωματώνεται στο προπονητικό τιμ της ομάδας αναλαμβάνοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή και του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ομάδας. 

Ο Γιώργος Πετσίνης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A΄ και καθηγητής φυσικής αγωγής. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Α.Ε. Μεσολογγίου, Ναυπακτιακό Αστέρα, Όμηρο Νεοχωρίου, Παναγρινιακό και Απόλλων Πάργας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος βοηθός του Περικλή Παπαποστόλου ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος και θεωρώ τιμή μου που θα αποτελέσω μέλος της ιστορικής ομάδας του Παναιγιάλειου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή κ. Περικλή Παπαποστόλου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω να συμβάλω τα μέγιστα, προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και παράλληλα να εκπληρωθεί ο στόχος της παραμονής που έχει θέσει η ομάδας».

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. τον καλωσορίζει στη μελανόλευκη οικογένεια και του εύχεται καλή επιτυχία. 

Continue Reading
Advertisement
Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το Βαρθολομιό μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας, η τύχη στα χέρια του * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σπουδαίος «άσος» της Απολλωνιάδας με Καφέζα και Κογιώνη επί Κεραυνού Αιγίου 

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Αγυιά με «καυτή» τριάδα πέρασε το εμπόδιο της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ23 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η ΕΑΠ με νέο «αίμα» νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Πύργου, ο Κατοχιανός 37π. (pics)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ15 hours ago

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Γαλήνη επέστρεψε χωρίς προβλήματα στις νίκες (με Αραχωβίτικα/Ακταίο)

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με μια 7άδα οι Νέοι Γλαύκου «καθάρισαν» την Ανδραβίδα εκτός

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη ’07 πήρε το ντέρμπι με τα Ροΐτικα στην Κ. Αχαΐα

Α1 ΕΣΚΑΗ15 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ο MVP της 25ης στροφής

BASKET LEAGUE22 hours ago

Basket League: Ο Σλούκας καθάρισε για τον Παναθηναϊκό, που έκανε το 3/3 απέναντι στον Ολυμπιακό

Facebook