Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

σπιράλ: Συνάντηση Πέτρου Ψωμά με τη διοίκηση της Παναχαϊκής

Published

on

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής, Πέτρο Σταθάκη, είχε -στο γραφείο του στο γήπεδο της ομάδας- ο επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς. Συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο, Θάνο Δούρο και τον συντονιστή της Ομάδας Εργασίας #Αθλητισμός της παράταξης, Στέφανο Δημητρόπουλο.

Κατόπιν της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης ο πρόεδρος της ομάδας σύστησε στους ανθρώπους του σπιράλ τον προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλο, που οδήγησε την ομάδα στη άνοδο στη Super League 2.

Το ραντεβού ζητήθηκε από το σπιράλ προκειμένου να εκφραστούν και δια ζώσης τα συγχαρητήρια της παράταξης για τη φετινή επιτυχία της πατρινής ομάδας και η διοίκηση της Παναχαϊκής ανταποκρίθηκε άμεσα και πρόθυμα. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και βρήκε τις δύο πλευρές να συμφωνούν στις εξαιρετικές προοπτικές της ομάδας και της πόλης, στις τεράστιες αναπτυξιακές ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας και στη διατύπωση ενός ρεαλιστικού οράματος για το άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Σταθάκης, εκπρόσωπος του αμερικάνικου επενδυτικού γκρουπ που διοικεί την ομάδα, παρουσίασε τους στόχους του για την οικονομική εξυγίανση της Παναχαϊκής και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας καθώς και το σχεδιασμό πίσω από το όνειρο της γρήγορης ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα ξεδίπλωσε τα πλάνα του για μια πλήρη αξιοποίηση του δυνατού brand name που διαθέτει η ομάδα, με τη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών που θα την καταστήσουν πάλι πρωταγωνίστρια εντός και εκτός γηπέδων.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν το γήπεδο και την ανάγκη βελτίωσής του, τη δημιουργία ενός εκθετηρίου, τη λειτουργία ακαδημιών, την σύνδεση της ομάδας με την τοπική κοινωνία, πρωτοβουλίες σύγχρονου αθλητικού marketing και τη σχέση της ομάδας με τον Δήμο Πατρέων. Ειδικά για το τελευταίο οι εκπρόσωποι του σπιράλ πρότειναν συγκεκριμένους τρόπους αλληλο-υποστήριξης (παραχώρηση αθλητικών χώρων, αγορά και διάθεση εισιτηρίων, διαβούλευση για το θέμα του γηπέδου κ.α.).

Ο Πέτρος Ψωμάς εξέφρασε τη βούληση του σπιράλ να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην ομάδα και την ευχή να ευοδωθεί το όραμα της νέας διοίκησης. «Η Παναχαϊκή αποτελεί ένα από τα δομικά στοιχεία της Πάτρας και ένα πανελλαδικά αναγνωρίσιμο όνομα. Ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας της μπορεί να ωφελήσει πολλαπλά την πόλη μας» είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, εκφράστηκε η επιθυμία των δύο πλευρών για συνέχιση μιας εποικοδομητικής σχέσης και επικοινωνίας.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Αποτελέσματα: Αυτοί εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Published

on

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής>

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 115

Για Πρόεδρος Δ.Σ.
Σεμιτέκολος Παναγιώτης έλαβε 112

Για Μέλη Δ.Σ.
Σβόλης Κων/νος έλαβε 44
Τσούνας Βασίλειος έλαβε 43
Χαριτωνίδης Σαμψών έλαβε 34
Ροζής Άγγελος έλαβε 33
Καραθανάσης Ηρακλής έλαβε 29
Καραμπέτ Σααντ έλαβε 29
Βελισσάρης Δημήτριος έλαβε 28
Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης έλαβε 26
Μάρκου Βασίλειος έλαβε 24
Μιχόπουλος Σωτήριος έλαβε 22

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Π.Γ.Ε.: Με καθολική συμμετοχή οι εκλογές (ΦΩΤΟ)

Published

on

Με καθολική συμμετοχή στις κάλπες κύλησε η εκλογική διαδικασία στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Μέχρι τις 12 είχαν ψηφίσει 99 μέλη από τα συνολικά 110 ενώ αναμένονταν κι άλλοι να προσέλθουν στην κάλπη.

Δείτε φωτογραφίες…

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Καταθέτει μελέτη για το γήπεδο η Παναχαϊκή – “Με αίσθημα ευθύνης σχεδιάζουμε το μέλλον”

Published

on

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής:

Σήμερα στις 11:30 πμ. στα γραφεία της Π.Γ.Ε. ο Πρόεδρος Παν. Σεμιτέκολος, ο ταμίας Βας. Τσούνας, ο Γεν. Γραμματέας Σαμ. Χαριτωνίδης και ο Ειδικός Γραμματέας & υπεύθυνος για το έργο Άγγελος Ροζής αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της μελέτης το οποίο  είναι η κατάθεση φακέλου για την αρχική έγκριση του έργου από τις αρμόδιες αρχές. Στο τέλος της θητείας αυτού του συμβουλίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποδοχή της πρότασης του Σπύρου Μαντά και των συνεργατών του για την σύνταξη της μελέτης της μερικής ανακατασκευής του γηπέδου της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

Μετά από πολύμηνη διεξοδική μελέτη και ανάλυση, ταυτόχρονα με την υπερπήδηση αντικειμενικών δυσκολιών, αποφασίσαμε να αποδεχθούμε την πρόταση του Κυρίου Μαντά και σε συνδυασμό με την πρόθεση της Ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Με αίσθημα ευθύνης προς το Ιστορικό Σωματείο και τους πολυπληθείς φιλάθλους της σχεδιάζουμε το μέλλον όπως αξίζει στην κοκκινόμαυρη Βασίλισσα.  Είμαστε σίγουροι πως η μελέτη θα αντικατοπτρίζει την επιθυμία όλων μας. Το όραμα να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η Π.Γ.Ε. παίρνει μορφή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καταθέσουμε στην Περιφέρεια για τις περαιτέρω διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.  Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη για την μέχρι τώρα αμέριστη στήριξη τους στο εν λόγο εγχείρημα.

Ο Πρόεδρος

Γεν.Γραμματέας

Ειδ. Γραμματέας

Παν. Σεμιτέκολος

Σαμ. Χαριτωνίδης

Άγγελος Ροζής

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.