Connect with us

ΡΟΗ

Στ. Πέτσας: Παρατείνεται το lockdown μέχρι 14 Δεκεμβρίου

Published

on

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σε όλη τη χώρα λόγω του κορονοϊού, μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 14 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όπως είπε ο κ. Πέτσας, παρατηρείται μια σταθεροποίηση των κρουσμάτων, αλλά με πιο αργούς ρυθμούς απ’ ότι αναμενόταν. Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, λέγοντας ότι θα υπάρξουν 1018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και στόχος είναι να εμβολιάζονται σχεδόν 2 εκατομμύρια Έλληνες κάθε μήνα. Παράλληλα σημείωσε ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ανοίγουν τα καταστήματα εποχικών ειδών.

Ξεκινώντας την ενημέρωση, ο κ. Πέτσας έκανε αναφορά στη σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του ανελκυστήρα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης λέγοντας: «Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ‘η Ακρόπολη λάμπει πιο φωτεινή από ποτέ αλλά και πιο προσβάσιμη από ποτέ’», είπε ο κ. Πέτσας για το νέο αναβατόριο που επιτρέπει την πρόσβαση στον ιερό βράχο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Περνώντας στη συνέχεια στο μέτωπο του κορονοϊού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «τις τελευταίες μέρες το εθνικό μέτωπο που έχει συγκροτηθεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βάλλεται από ανυπόστατους ισχυρισμούς που υιοθετούν πρακτικές συνωμοσιολογίας και διασποράς ψευδών ειδήσεων. Με σεβασμό στους πολίτες και στους εκατοντάδες επιστήμονες που μετέχουν στη συλλογή των στοιχείων δόθηκαν από την κυβέρνηση, τον ΕΟΔΥ και κορυφαίους καθηγητές, μέλη της Επιτροπής των ειδικών, καταλυτικές απαντήσεις για την προάσπιση της αλήθειας».

Και τόνισε: «δεν υπάρχει άλλωστε καμιά αμφιβολία ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση έχει επιλέξει να έχει και να παρέχει πλήρη εικόνα για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε πως «καθιέρωσε στην αρχή καθημερινή ενημέρωση από τους κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά, συνέχισε να δημοσιοποιεί καθημερινά την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ, επανέφερε τακτικές ενημερώσεις από το υπουργείο Υγείας, την Πολιτική Προστασία και μέλη της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων και συγκρότησε Παρατηρητήριο covid-19 το οποίο έχει ήδη δημοσιοποιήσει 25 περιοδικές εκθέσεις για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και τις συνέπειές της.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία: υπάρχει τη στιγμή αυτή μια σταθεροποίηση ή και μείωση κρουσμάτων που έρχεται ωστόσο με πιο αργούς ρυθμούς απ’ όσο αναμενόταν. Σε εθνικό επίπεδο διαπιστώνονται επίσης περισσότερα εξιτήρια από τα εισιτήρια ασθενών στα νοσοκομεία. Ωστόσο πολλά νοσοκομεία στη Β. Ελλάδα εξακολουθούν να υφίστανται σοβαρή πίεση. Με αυτά τα δεδομένα γίνεται προφανές ότι το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας απομακρύνεται χρονικά».

Ο κ. Πέτσας συμπλήρωσε πως «γι αυτό προς το παρόν παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 06.00 το πρωί. Κατ εξαίρεση από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ». Πρόσθεσε επίσης πως οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή από τον αρμόδιο γγ εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Επιβεβλημένη η παράταση του lockdown καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «η παράταση των γενικών περιοριστικών υφιστάμενων μέτρων κρίνεται επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό. Προτεραιότητα παραμένει η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Άλλωστε, πάνω από τη δυσφορία που προκαλεί σε όλους μας ο πόλεμος που δεχόμαστε από τον ιό, αυτά τα Χριστούγεννα θα υπάρχει και θα είναι ορατή η ελπίδα που φέρνει σε ολόκληρο τον κόσμο η επιστήμη.

Το ένα μετά το άλλο μια σειρά εμβόλια μπαίνουν στη διαδικασία της τελικής έγκρισης και θα είναι στη χώρα μας τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου, την ίδια στιγμή που θα πάνε και στις άλλες χώρες της ΕΕ με την ίδια αναλογία ως προς τον πληθυσμό και με το ίδιο κόστος, μέρους του οποίου θα καλύψει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Τόνισε ότι «βεβαίως ο εμβολιασμός θα είναι εθελοντικός και δωρεάν και θα υπάρχει προσπάθεια και καμπάνια προκειμένου να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του».

Δημιουργούνται 1.018 κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Εκτιμάται ότι θα μπορούν να εμβολιάζονται μηνιαίως 2.117.440 πολίτες

Ο Στέλιος Πέτσας εξήγησε πως δημιουργούνται ήδη 1.018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε ο εμβολιασμός να αρχίσει μετά την πρώτη παραλαβή. «Εκτιμάται ότι θα μπορούν να εμβολιάζονται μηνιαίως 2.117.440 πολίτες. Κι αν έρθουν περισσότερα εμβόλια τον ίδιο μήνα μπορεί εφόσον χρειαστεί να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη του σχεδίου για τη δημιουργία επιπλέον εμβολιαστικών κέντρων.

Είναι αυτονόητο ότι πρώτα θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, θα ακολουθήσουν οι ευπαθείς ομάδες άνω των 65 ετών ή με υποκείμενα νοσήματα και στη συνέχεια ο γενικός πληθυσμός. Οι πολίτες θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό είτε μέσω sms είτε διαδικτυακά είτε τηλεφωνικά μέσω τηλεφωνικών κέντρων», τόνισε.

Για τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στο 31ο Greek Economic Summit

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του πρωθυπουργού στο 31ο Greek Economic Summit του Ελληνο-Αμερικανού Εμπορικού Επιμελητηρίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε: «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε μέρος την Τετάρτη σε ψηφιακή συζήτηση με διευθύνοντες συμβούλους κορυφαίων πολυεθνικών επιχειρήσεων, την οποία διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του 31ου Greek Economic Summit.

Τόνισε ότι, παρά την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού, η κυβέρνηση επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις με στόχο η Ελλάδα να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις Δίδυμες Επαναστάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον μας, την Ψηφιακή Επανάσταση και την Ενεργειακή Μετάβαση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πατάμε γκάζι και μάλιστα γρηγορότερα για να ολοκληρώσουμε τις αλλαγές που χρειάζεται αυτή η χώρα. Υποχρέωσή μου δεν είναι μόνο η ενασχόληση με το επείγον καθήκον μου, που έγκειται στη διασφάλιση ότι θα αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Αλλά θα πρέπει να διασφαλίσουμε πως δεν θα χάσουμε χρόνο και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε ένα «επιθετικό» μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα το οποίο θα καταστήσει τη χώρα μας μια χώρα εξωστρεφή, ανταγωνιστική».

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια συνολική ατζέντα που θα έχει στο επίκεντρο την αντιμετώπιση των αιτίων που οδήγησαν την Ελλάδα στην πολυετή κρίση που μας πέρασε.

Και με σημαντικές προτεραιότητες τη μείωση των ανισοτήτων στο εισόδημα, τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος, τη διασφάλιση της δίκαιης ανταμοιβής και της εργασιακής αξιοπρέπειας -ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και των οποίων τη σημασία συνειδητοποιήσαμε μέσα στην κρίση της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο μέτωπο της οικονομίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι το Ταμείο Ανάκαμψης που συμφωνήθηκε τον Ιούλιο είναι ένα τεράστιο βήμα στην κατεύθυνση που θέλει την Ευρώπη να είναι σε θέση να δανείζεται ως υπερεθνική οντότητα και μετά να διοχετεύει επιχορηγήσεις και δάνεια στις χώρες που χρειάζονται την χρηματοδότηση περισσότερο. Στο πλαίσιο αυτό, θα αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που ανοίγεται με τα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης, για να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την αξιοπιστία που έχει κερδίσει η Ελλάδα στις διεθνείς κεφαλαιαγορές, καθώς αφενός η χώρα δανείζεται με ιστορικά χαμηλά επιτόκια και αφετέρου το γεγονός ότι η Κυβέρνηση προσανατολίζεται στην προσέλκυση επενδύσεων, κάνει τους επενδυτές να νιώθουν πραγματικά ασφαλείς».

Η νέα πρωτοβουλία της Pfizer συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και τις προοπτικές της οικονομίας μας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε στη συνέχεια ότι: «Την αλλαγή του επενδυτικού κλίματος στην Ελλάδα που οδηγεί μεταξύ άλλων στην επέκταση των επενδύσεων και την αύξηση των θέσεων εργασίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, αρχικά σε 600 συνολικά θέσεις και με προοπτική διπλασιασμού, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer ‘Αλμπερτ Μπουρλά.

Μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους θα εργάζονται στον ψηφιακό κόμβο της μεγάλης αυτής φαρμακοβιομηχανίας στη Θεσσαλονίκη 200 άτομα. Η επιτυχία αυτή οδήγησε την Pfizer στην απόφαση να ανοίξει κι έναν δεύτερο κόμβο στην Ελλάδα, πάλι στη Θεσσαλονίκη, που αυτή τη φορά θα χρησιμοποιεί κοινές υπηρεσίες (shared services), που θα είναι επαγγελματικές υπηρεσίες, και ο οποίος θα εξυπηρετεί εσωτερικά την εταιρεία. Η επένδυση αυτή θα δημιουργήσει στο πρώτο στάδιο άλλες 350 θέσεις εργασίας. Έτσι, παρά την κρίση της πανδημίας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη, μια μεγάλη πολυεθνική δημιουργεί δουλειές για συνολικά 600 ανθρώπους με δυνατότητα διπλασιασμού του αριθμού αυτού.

Σημειώνεται ότι 15% έως 20% των αιτήσεων που δέχθηκε η εταιρεία για τις θέσεις εργασίας, προέρχεται από Έλληνες που ζούσαν στο εξωτερικό, μετανάστευσαν λόγω της πολυετούς κρίσης και ήταν πρόθυμοι να επιστρέψουν στην Ελλάδα υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορέσουν να βρουν δουλειά στην οποία θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους».

Και ο κ. Πέτσας τόνισε: «Η νέα πρωτοβουλία της Pfizer συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και τις προοπτικές της οικονομίας μας, ενώ σηματοδοτεί και την αναστροφή του brain-drain η οποία αποτελεί σημαντική προτεραιότητα του συνεκτικού σχεδίου που υλοποιεί η κυβέρνηση».

Η κατακόρυφη μείωση των μεταναστευτικών ροών αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια και τη συγκροτημένη στρατηγική της χώρας μας

Συνεχίζοντας την εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε αναφορικά με το μεταναστευτικό πως: «Είναι πλέον προφανές ότι η εικόνα στη χώρα μας αλλάζει δραστικά και αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία.

Το διάστημα Μαρτίου-Νοεμβρίου οι μεταναστευτικές ροές στα πέντε νησιά του Αιγαίου ήταν μειωμένες κατά 92% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι (από 54.306 σε 4.344). Τον Οκτώβριο υπήρξε μείωση κατά 99% σε σχέση με πέρυσι (από 9.568 σε 112) και τον Νοέμβριο κατά 97% (από 9.112 σε 267).

Στο σύνολο της χώρας, συμπεριλαμβανομένων δηλαδή και των αφίξεων από τον Έβρο, για το διάστημα Ιανουάριος-Νοέμβριος η μείωση των ροών από το 2019 στο 2020 καταγράφεται στο 79% (από 70.684, σε 14.904), ενώ για το διάστημα Μάρτιος-Νοέμβριος καταγράφηκε μείωση κατά 88% (από 65.264 σε 8.151).

Η κατακόρυφη μείωση των μεταναστευτικών ροών, στο ίδιο διάστημα που άλλες χώρες καταγράφουν σημαντική αύξηση, αποδεικνύει ότι στη χώρα μας γίνεται συστηματική προσπάθεια και υπάρχει συγκροτημένη στρατηγική.

Προστατεύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορά μας από το Λιμενικό Σώμα και τα χερσαία από τον Στρατό και την ΕΛ.ΑΣ, με απόλυτο σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και τις ευρωπαϊκές αξίες.

Επιταχύνονται οι διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων ασύλου. Αντιμετωπίζονται συστηματικά τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών. Ξεκαθαρίζει η ήρα από στάρι σε ό,τι αφορά τις εμπλεκόμενες ΜΚΟ. Έχει ανακτηθεί ο έλεγχος και η Κυβέρνηση σχεδιάζει τώρα την επόμενη φάση της Εθνικής Στρατηγικής 2020-2021 για την ουσιαστική αποσυμφόρηση των νησιών, αλλά και της ηπειρωτικής χώρας».

Σημείωσε επίσης ότι «η πραγματικότητα αυτή καταγράφεται και σε πρόσφατη έκθεσή της Frontex που επισημαίνει τη μεγάλη μείωση των μεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει σημαντική αύξηση από την δίοδο της Κεντρικής Μεσογείου (Ιταλία) και επίσης μεγάλη αύξηση ροών στα Δυτικά Βαλκάνια».

Πηγή: amna.gr

 

ΡΟΗ

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4.5 χρόνων για τον βιασμό 23χρονης

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης καταδίκασε τον Ντάνι Άλβες σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022

Published

on

Η Εισαγγελία της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον Ντάνι Άλβες για τον βιασμό 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία τον Δεκέμβριο του 2022 και τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος θα πληρώσει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ και θα καλύψει όλα τα δικαστικά έξοδα του θύματος. Επίσης, μετά την αποφυλάκισή του θα βρίσκεται υπό 5ετή επιτήρηση, ενώ του επιβλήθηκαν επίσης, ασφαλιστικά μέτρα για 9,5 χρόνια. Αρχικά, η Εισαγγελία είχε ζητήσει κάθειρξη εννέα ετών για τον Άλβες.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναφέρει ότι: “Ο κατηγορούμενος άρπαξε απότομα την καταγγέλλουσα, την έριξε στο έδαφος και, εμποδίζοντάς την να κινηθεί, διείσδυσε κολπικά, παρόλο που η καταγγέλλουσα είπε όχι κι ήθελε να φύγει”.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση και δεν επιτέθηκε στο θύμα, ούτε εμπόδισε ποτέ την κοπέλα να βγει από την τουαλέτα του κλαμπ.

Σύμφωνα όμως με εκείνη τη χαστούκισε και την έπιασε από το κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τελείωσε μέσα της.

Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι πλευρές διατηρούν το δικαίωμα έφεσης στο ανώτερηο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Επίσης, η εταιρεία που διαχειριζόταν το επικοινωνιακό κομμάτι και τη δημόσια εικόνα του 40χρονου απ’ όταν κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική επίθεση, τον εγκατέλειψε πρόσφατα.

 

Πηγή

Continue Reading

ΡΟΗ

Ουκρανία: Κατασχέθηκαν δυο εταιρείες του Ιβάν Σαββίδη

Ο επιχειρηματίας είχε περιληφθεί σε λίστα ολιγαρχών που εξυπηρετούν τη Ρωσία στον πόλεμο

Published

on

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ουκρανίας για τη διαφθορά έκανε δεκτή την αξίωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας για κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ιβάν Σαββίδη και της συζύγου του, μεταδίδουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Η απόφαση ελήφθη από τριμελή επιτροπή.

Νωρίτερα, ο Ιβάν Σαββίδης είχε συμπεριληφθεί μεταξύ των 25 ολιγαρχών των οποίων οι εταιρείες εξυπηρετούν το ρωσικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα και των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία δεν είχαν ακόμη κατασχεθεί από την Ουκρανία.

Τα κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία του κ. Σαββίδη περιλαμβάνουν το 100% των μετοχών της PJSC Pentopak, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες στην παραγωγή συσκευασιών για προϊόντα κρέατος και αλλαντικών, και το 100% των εταιρικών δικαιωμάτων της θυγατρικής της Atlantis-Pak Ukraine.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα, το δικαστήριο είπε ότι η σύζυγός του, Κυριακή, εμφανίζεται ονομαστικά ως ιδιοκτήτρια ορισμένων εταιρειών στην Ουκρανία, αν και ο σύζυγός της είναι ο ιδιοκτήτης.

 

Πηγή

Continue Reading

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στην Μάνδρα – Η σχέση του με τον αθλητισμό

Published

on

Γνωστός επιχειρηματίας είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στη Μάνδρα.

Πρόκειται για τον 59χρονο Χρήστο Γιαλιά ιδιοκτήτη των πασίγνωστων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS, την BELLA GRECO με έδρα το Μιλάνο, που απασχολεί περισσότερους από 2000 εργαζόμενους.

Ο 59χρονος που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα υπήρξε ιδιοκτήτης της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων όταν αυτή πρωταγωνιστούσε, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και είναι αυτός που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Continue Reading
Advertisement
Α2 ΕΣΚΑΗ24 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Σείριος «ζωντανός» για παραμονή, μεγάλη νίκη επί του Πήγασου * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ21 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ19 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ17 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ22 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ22 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ18 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ20 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΠΟΛΟ23 hours ago

Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΠ Κώστας Θεοχάρης – Η ανακοίνωση των “δαιμόνων”

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ14 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Facebook