ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Στάικου: “Η ΕΑΠ μπορεί να επιστρέψει”

Το τμήμα πυγμαχίας της ΕΑΠ όχι απλά επέστρεψε αλλά το έκανε με τον πλέον βροντερό τρόπο. Με την Ελένη Στάικου στα 69 κιλά να μπαίνει στην «κούρσα» και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Η αθλήτρια του Γιάννη Χαζάπη, ο οποίος είναι ο πρωτεργάτης αυτής της μεγάλης επιστροφής της Ένωσης στην ελίτ του ελληνικού μποξ, συμμετείχε για παρθενική φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Πήρε «bye» την πρόκριση στους ημιτελικούς, όπου ηττήθηκε, ωστόσο κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση, φορώντας στο λαιμό της το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο αποτελεί τόσο μία τεράστια επιτυχία για την ίδια όσο και ένα αποδεικτικό στοιχείο της τεράστιας επιστροφής της ΕΑΠ στα μαχητικά σπορ.
Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής της αθλήτριας δήλωσαν πάρα πολύ ευτυχείς για την επιτυχία του ιστορικού αυτού σωματείου
Μιλώντας στη «Match» και τον Μάριο Μάντζο, η νεαρή αθλήτρια σημείωσε τα εξής: «Ήταν ο πρώτος μου αγώνας στην πυγμαχία και πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή αρχή, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η ΕΑΠ είχε αποχή αρκετών χρόνων και φέτος έδειξε ότι μπορεί να επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση. Την επιτυχία μου την οφείλω στο δάσκαλό μου, Γιάννη Χαζάπη, που δουλεύουμε μαζί εδώ και λίγους μήνες. Συνεχίζουμε με πολύ καλή ψυχολογία για καλύτερα».

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Τριπλό… μετάλλιο για τον ΑΣ Αγωγή στη Σερβία

Με τρία μετάλλια γύρισε ο Πατρινός σύλλογος, ΑΣ. ΑΓΩΓΗ από το 6th Asteriks Cup στο Νις της Σερβίας και με πολλές εμπειρίες.
Συγκεκριμένα :
- Χρυσό ο Δημήτρης Σταύρου – 33κ
- Χρυσό η Ανδριάνα Καλφαγιάννη – 25κ
- Ασημένιο η Μανια Πατσαουρα – 57κ
Πολύ καλή προσπάθεια για τους: Κωνσταντίνα Ψαριάδη, Σοφία Καλφαγιάννη, Άγγελος Καλός, Αλέξανδρος Καλός, Παναγιώτης Παναγίδης, Ναπολέων Παναγίδης, Διονύσης Καλφαγιάννης και ο Νικόλαος Καλφαγιάννης.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Δύο αθλητές του Α.Σ. Αστραπή με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο Α.Σ. Αστραπή η επιλογή 2 μελών του συλλόγου μας από την ΕΛΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο) για την εκπροσώπιση της ΕΤΑΝΕ (Ένωση Τάεκβοντο Νοτίου Ελλάδος) αλλά και της χώρας μας σε ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του οποίου οι συμμετοχές ξεπερνούν τους 2000 αθλητές.
Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο-Βασίλη Αντωνακόπουλο ο οποίος επιλέχθηκε ως προπονητής της Ελληνικής αποστολής. Ο προπονητής της ομάδας μας τα τελευταία 10 χρόνια έχει καταφέρει να αναδείξει πολλούς Πανελλήνιους πρωταθλητές καθώς και μέλη της εθνικής ομάδας κατατάσσοντας τον σύλλογο της Αστραπής αρκετές φορές στην 5αδα των καλύτερων συλλόγων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Το επόμενο μέλος που επιλέχθηκε για την ομάδα είναι ο αθλητής μας Αποστόλης Παναγόπουλος στην κατηγορία των -49 kg cadets ο οποίος θα αγωνιστεί το Σάββατο 14/05. Μετά την επιτυχία του στο G2 της Σουηδίας κατατάσσεται 1ος στην Πανελλήνια κατάταξη της κατηγορίας του.
Το πρωτάθλημα για το οποίο γίνεται λόγος είναι το 6th Asteriks Cup ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου με συμμετοχές πολλών αξιόλογων αθλητών που θα διεξαχθεί στην Νις της Σερβίας στις 14/05.
«Είναι τεράστια η τιμή για τον σύλλογό μας και την πόλη μας αυτή η επιλογή καθώς δείχνει για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στον σύλλογό μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους 2 και ελπίζουμε σε μια πολύ μεγάλη διάκριση».
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Στο διεθνές τουρνουά της Σερβίας η Ελεωνόρα Στρέκλα του Fight Club Patras

Η Ελεωνόρα Στρέκλα θα είναι μια από τις επίλεκτες αθλήτριες που θα στελεχώσουν την ομάδα της ΕΤΑΝΕ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τα Ελληνικά χρώματα, στο διεθνές τουρνουά τάε κβον ντο που θα διεξαχθεί στο Νις της Σερβίας το διήμερο 14 -15 Μαΐου.
Όπως όλα τα τελευταία χρόνια πιστοί στις πιο δυνατές διεθνείς διοργανώσεις με αθλητές στις Εθνικές ομάδες αλλά και στα κλιμάκια της Νοτίου Ελλάδας ετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα τουρνουά με αυτή την συμμετοχή.
«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αθλήτρια του συλλόγου μας και στον προπονητή τής αλλά και σε όλα τα παιδιά της Ελληνικής αποστολής», αναφέρει το σχετικό μήνυμα του Fight Club Patras.