Γ ΕΘΝΙΚΗ
Στενή επαφή με τα δίχτυα για Κουλούρη

Πολύ καλή χρονιά πραγματοποίησε ο επιθετικός του Αίαντα Γαστούνης, Ηλίας Κουλούρης.
Άλλωστε αποτέλεσε τον κύριο λόγο της παραμονής της ομάδας από την Ηλεία, παρότι ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και τα υπόλοιπα παιδιά του ρόστερ είχαν «χτίσει» μία σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία είχε αγωνιστική χημεία, σοβαρότητα και ομοιογένεια.
Όσον αφορά στον Κουλούρη, ο πρώην επιθετικός του Πανμοβριακού σταμάτησε στα 12 γκολ και την ίδια επίδοση είχε ο Κατσαμάγκας που αγωνιζόταν στον Αετό Μακρυχωρίου.
Αμφότεροι ήταν οι πρώτοι σκόρερς συνολικά στους 10 ομίλους της Γ΄Εθνικής και ο Κουλούρης τράβηξε τα φώτα στον 9ο όμιλο, πραγματοποιώντας παραγωγική σεζόν, όντας συνεπής με τα αντίπαλα δίχτυα.

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Έκανε σεφτέ με εντυπωσιακή ανατροπή και buzzer beater ο Παναιγιάλειος
Οι Αιγιίωτες με ήρωα τον Μακρή, επικράτησαν με 2-1 του ΑΟ Πυλίου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Την πρώτη του νίκη και τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή χρονιά πήρε ο Παναιγιάλειος και μάλιστα με εντυπωσιακή ανατροπή.
Οι Αιγιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, επικράτησαν με 2-1 του ΑΟ Πυλίου Κω στο γήπεδο της Αβύθου, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Αυτί εξάλλου ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Παναιγιάλειο, που είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα από την Κω, που είχε το απόλυτο.
Ο Φωκαΐδης στο 57ο λεπτό πέτυχε το πρώτο γκολ των Αιγιωτών στη σεζόν και ισοφάρισε σε 1-1, το γκολ του Λάλκοβιτς από το 38′, ενώ ο Μακρής στο 91′ έδωσε τη μεγάλη νίκη ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή.
Πλέον το δύσκολο πρόγραμμα μπορεί να γυρίσει τούμπα για τον Παναιγιάλειο και να φτάσει στους 6 πόντους, καθώς υποδέχεται το αδύναμο Μεσολόγγι και πάλι στην Άβυθο.
Η… διαβολοβδομάδα ολοκληρώνεται με πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Ρόδο, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Παναιγιάλειος: Με απουσίες… αλλά με πάθος για τη πρώτη νίκη
Υποδέχεται τον ΑΟ Πυλίου Κω στο γήπεδο της Αβύθου, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά το αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με δύο εκτός έδρας ήττες, ο Παναιγιάλειος καλείται στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του (13:00) να… σπάσει το ρόδι, κόντρα στον Α.Ο. Πυλίου από την Κω.
Συγκεκριμένα, η Μαύρη Θύελλα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής επιβάλλεται να κατακτήσει την «παρθενική» της νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσει το πρώτο της «τρίποντο». Μία νίκη η οποία, παράλληλα, θα σηματοδοτήσει κι ένα νέο ξεκίνημα για την Αιγιώτικη ομάδα.
Παράλληλα, βέβαια, το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί και η αφετηρία μίας «διαβολοβδομάδας», αφού όλες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής καλούνται σε διάστημα έξι ημερών να δώσουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.
Κι αυτό διότι την Τετάρτη (4/10) έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη αγωνιστική που είχε αναβληθεί, ενώ η 5η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί -λόγω των εκλογών- το ερχόμενο Σάββατο (7/10).
Στο αγωνιστικό μέρος ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Νίκος Μανούρας, καλείται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα ώστε να μπορέσει η Αιγιώτικη ομάδα να αναδειχθεί νικήτρια κόντρα στην ομάδα της Κω.
Ωστόσο και σε αυτό το παιχνίδι οι «μελανόλευκες» απουσίες είναι αρκετές. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Αρβανίτης, Τ. Παπαδόπουλος, Λιάτος, Χάμος και Πατρώνης. Από κει και πέρα η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με την 20αδα του παιχνιδιού να ανακοινώνεται λίγο πριν τη σέντρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13:00.
Το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Μιχαήλ Ζέστας του Συνδέσμου Πειραιώς με βοηθούς τους Γ. Σηπάκη από την Πέλλα και Αλεξ. Σηφάκη από τον Πειραιά.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Διπλή ενίσχυση από Super League 2 για τον Παναιγιάλειο

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα με τη μελανόλευκη φανέλα θα αγωνίζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μανώλης Κραγιόπουλος (γεννήθηκε στις 29/5/1998) που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου αλλά και στις δύο πλευρές της επίθεσης.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την U20 του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πιερικό, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιά, Ηρακλής και Μακεδονικό.
Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της Αιγιώτικης ομάδας είναι ο Αθανάσιος Φωκαΐδης (γεννήθηκε στις 27/4/1999) που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.
Ο 24χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 του Πιερικού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καρβίνα Β (Γ΄ Εθνική Τσεχίας), Κομάρνο (Β΄ Εθνική Σλοβενίας), Φρίντεκ-Μιστέκ (Γ΄ Εθνική Τσεχίας), Πιερικού, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Απόλλων Πόντου.
“Καλωσορίζουμε τον Μανώλη και τον Θανάση στη μεγάλη «μελανόλευκη» οικογένεια και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Παναιγιάλειο”, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.