Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στεργίδης: “Η Καλαμάτα μοιάζει με την Παναχαϊκή του Κατσουράνη…”

Published

on

Ο Λυμπέρης Στεργίδης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη όπου μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Football League, τους στόχους της ομάδας, αλλά και την βοήθεια του κόσμου σε αυτή.

Όλα όσα είπε στο SDNA.gr:

Η Καλαμάτα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα περιμένατε ό,τι στις πρώτες αγωνιστικές θα ήσασταν τόσο ψηλά στην βαθμολογία;

«Η Καλαμάτα είναι μια μεγάλη ομάδα με δυναμική. Έχουμε υψηλούς στόχους όσον αφορά το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη. Δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

Ποιο είναι το μυστικό αυτής της καλής πορείας που έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα;

«Πιστεύω ότι είμαστε ένα καλό σύνολο. Έχουμε δουλέψει σωστά. Σίγουρα δεν έχουμε πιάσει ακόμα, τα υψηλά επίπεδα απόδοσης. Μπορούμε πολύ καλύτερα πιστεύω, αλλά θεωρώ ότι η συγκομιδή βαθμών που έχουμε είναι πολύ καλή έως τώρα.»

Ζαλίζει η κορυφή την Καλαμάτα ή όχι;

«Εμείς δεν το βλέπουμε ό,τι είμαστε στην κορυφή. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Το πρωτάθλημα τώρα έχει ξεκινήσει. Βλέπουμε ότι έχουμε κάνει μια καλή συγκομιδή βαθμών και θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δε το βλέπουμε σαν κορυφή. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για κορυφή.»

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για φέτος;

«Ο στόχος της ομάδας για φέτος πιστεύω αν και ήρθε μια άνοδος απρόσμενα με όλα αυτά που έγιναν, γιατί η ομάδα ήταν να παίξει στην Γ΄Εθνική είναι το πρωτάθλημα.»

Η Καλαμάτα είναι μια από τις ομάδες της επαρχίας, η οποία λείπει εδώ και χρόνια από τα μεγάλα σαλόνια. Μπορεί αυτή η χρονιά να αποτελέσει την αρχή της αντεπίθεσης της για την επιστροφή σε αυτά;

«Η Καλαμάτα είναι μια μεγάλη ομάδα με δυναμική όπως είπα και πριν. Βλέπουμε ότι έρχεται πολύς κόσμος στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε πολύ, για την στήριξη που μας δείχνει ως τώρα. Τέτοιες ομάδες δεν είναι για αυτές τις κατηγορίες είναι για την Super League. Η ομάδα είναι κρίμα τέτοιες μεγάλες ομάδες να ταλαιπωρούνται σε αυτές τις κατηγορίες.»

Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε στην απόφαση να έρθεις στην ομάδα το καλοκαίρι;

«Αυτό που με οδήγησε να έρθω εδώ ήταν ο σωστός τρόπος προσέγγισης από την διοίκηση και το πλάνο που μου έδειξαν. Στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι ομάδες δεν ξεκινούν από τα βασικά, ενώ η διοίκηση εδώ ξεκίνησε από τα βασικά. Από την οργάνωση της ομάδας, δηλαδή ο ποδοσφαιριστής να νιώθει ότι είναι σε μια επαγγελματική ομάδα, σε μια μεγάλη ομάδα με οργάνωση, με πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα τα οποία δεν υπάρχουν στο 80% των ομάδων. Έχει δικό της λεωφορείο προσφέρει στους παίκτες φαγητό, βιταμίνες στην προπόνηση, ρουχισμό δηλαδή πράγματα που φαίνονται απλά, αλλά μόνο απλά δεν ειναι στην Ελλάδα.»

Άρα με λίγα λόγια η Καλαματά είναι μια Παναχαϊκή της εποχής Κατσουράνη πάνω – κάτω;

«Ναι.Πιστεύω ότι και ο Κώστας σε αυτό το κομμάτι έλεγε ότι προτιμώ να πάρω εναν παίκτη με 3 δραχμές αντί για 10 και να τον κάνω να νιώθει ποδοσφαιριστή, να του προσφέρω όλα τα άλλα.Να έχει τους φροντιστές, να έχει το καλό γήπεδο, τις βιταμίνες του, να τον κάνω να νιώσει ποδοσφαιριστής.»

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια μεταξύ σας;

«Έχουμε φτιάξει πολύ ωραίο κλίμα και πιστεύω ότι και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Είμαστε μια παρέα. Όλα τα παιδιά είναι καλά. Πηγαίνουμε όλοι μαζί για καφέ, κάτι που δείχνει και το πόσο δεμένη είναι η ομάδα.»

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό η εικόνα σας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή. Αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει;

«Η αλήθεια είναι ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια παρουσιαζόμαστε πολύ καλύτεροι, απ΄ότι στα εντός. Αυτό δεν μπορώ να πω γιατί συμβαίνει αλλά ψάχνουμε τρόπο να το διορθώσουμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου η εικόνα μας ήταν εντελώς διαφορετική. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσουμε και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν παρουσιάσαμε το ίδιο πρόσωπο. Πρέπει να βρούμε μια σταθερή απόδοση, προκειμένου να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα.»

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ήσουν αυτός που έβαλε το γκολ και έδωσε την νίκη στην ομάδα. Αυτό πόσο σημαντικό ήταν για εσένα και πόσο σε βοηθάει στο να βελτιωθείς κι άλλο στην συνέχεια;

«Σίγουρα όταν βάζεις γκολ είσαι χαρούμενος. Το ίδιο χαρούμενος θα ήμουν κι αν πετύχαινε κάποιος άλλος το γκολ και παίρναμε την νίκη. Σε βοηθάει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και η ασίστ για εμένα το ίδιο είναι. Είτε βάλω κάποιο γκολ, είτε όχι το ίδιο είναι. Η ομάδα να κερδίζει κι ας βάλει το γκολ όποιος να είναι.»

Η διοίκηση και ο κόσμος πόσο κοντά σας βρίσκονται και πόσο σημαντική είναι η στήριξη τους στην προσπάθεια σας αυτή;

«Η διοίκηση είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα και στους παίκτες. Όπως προείπα μας προσφέρει ότι μπορεί να χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, με συνέπεια το μυαλό μας να είναι μόνο στο πως θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι από την στιγμή που μας τα προσφέρουν όλα. Όσον αφορά τον κόσμο και αυτός έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται κάτι που φάνηκε και μετά το αποτέλεσμα με το Αιγάλεω, αλλά και στο Κύπελλο όπου παίξαμε στην Τρίπολη δείχνει να είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Μας βοηθάει, μας εμψυχώνει και είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς. Ελπίζω να συνεχιστεί και στην διάρκεια του πρωταθλήματος.»

Από τις νίκες που έχετε πετύχει μέχρι τώρα ποια είναι αυτή που ξεχωρίζει;

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πιστεύω ότι η νίκη μέσα στο Αιγάλεω ήταν πολύ σημαντική και δη σε μία δύσκολη έδρα, τόσο για την ψυχολογία μας, όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.»

Το πρωτάθλημα της Football League όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής προμηνύεται συναρπαστικό. Πιστεύεις ότι θα έχει σασπένς μέχρι το τέλος;

«Το πρωτάθλημα της Football League, από την στιγμή που συμμετέχουν σε αυτό αρκετές ιστορικές ομάδες πιστεύω ότι είναι ένα πρωτάθλημα Super League θα έλεγα. Θα γίνει ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα, με τόσες ιστορικές ομάδες να διεκδικούν την άνοδο και πιστεύω ότι θα παλέψουν για αυτή μέχρι τέλους.»

Ένα σχόλιο για τον τεχνικό της ομάδας Βασίλη Βούζα

«Ο κύριος Βούζας θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Προσπαθεί να μας βελτιώσει τόσο τακτικά, όσο και ατομικά τον καθένα. Δεν εφησυχάζει ποτέ. Δουλεύουμε πάντα σε υψηλούς ρυθμούς έντασης και αυτό είναι κάτι, το οποίο θα μας βοηθήσει όλους και τους μεγάλους και τους μικρούς.»

Τι είναι αυτό το οποίο προσπαθεί να περάσει στην φιλοσοφία της ομάδας, προκειμένου αυτή να γίνει καλύτερη;

«Προσπαθεί να περάσει το DNA του πρωταθλητισμού. Το DNA της πίεσης, το DNA του να μην εφησυχαζόμαστε, του να δουλεύουμε πάντα, καθημερινά. Γενικά είναι πολύ της δουλειάς.»

Το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται στην πλειοψηφία της από νεαρούς σε ηλικία παίκτες είναι θετικό ή αρνητικό;

«Ναι σίγουρα. Πιστεύω ότι έχει γίνει ένα πάντρεμα ανάμεσα σε έμπειρους και μικρούς, το οποίο μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.»

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη του μέχρι τώρα. Θα τα δώσουμε στη συνέχεια, για να τους κάνουμε χαρούμενους και να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει.»

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η αδειοδότηση και η ενίσχυση, ο φευγάτος Ετσενίκε, ο άπειρος «εκλεκτός» και το «χρυσό» κορίτσι

Published

on

Η Παναχαϊκή αισιοδοξεί για την αδειοδότηση στη σημερινή εξέταση του φακέλου της και προχωράει τον σχεδιασμό της *Ανακοινώνει Λεσάι, έχει συμφωνήσει και με δυο ξένους

ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ

ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΙ ΣΤΗ SL2

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Ο ΕΤΣΕΝΙΚΕ «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ…

Το υψηλό κασέ του Κολομβιανού σέντερ πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει στον Προμηθέα της νέας περιόδου *Κλήρωση ομίλων και αγώνων α’ φάσης στο BCL την Τετάρτη (26/6)

 

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.

Γιατί ποντάρουν

στον Ψυχογιόπουλο

Οι «μελανόλευκοι» προχώρησαν στην επιλογή του φιλόδοξου αλλά άπειρου σε επίπεδο National League 1 προπονητή *Το πλάνο με παίκτες πατρινούς που θα «τραβήξουν» τον κόσμο

 

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Η ΒΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Οκτώ παίκτες εξηγούν στη «Match» τα πλεονεκτήματα της δεύτερης κατηγορίας αλλά και το πώς μπορεί να βελτιωθεί από τη νέα σεζόν

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το φαινόμενο

Νόρα Δράκου

Δύο αργυρά Ευρωπαϊκά μετάλλια και Πανελλήνιο ρεκόρ για το «χρυσό» κορίτσι της Πάτρας. «Πρότυπο αθλήτριας, παράδειγμα αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς», λέει στη «Match» ο προπονητής της Λ. Μήτρακας

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Κορυφώνεται η αγωνία στο Αίγιο

 

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ

Διπλή «ηχηρή» προσθήκη

με Γκάτζιο-Αδαμόπουλο

 

SUPERLEAGUE

ΕΡΧΟΝΤΑΙ… «ΤΡΙΠΛΑ» ΠΛΕΙ ΟΦ!

Αλλάζει το σκηνικό διεξαγωγής στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας

 

 

 

 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Και επισήμως στη νέα του ομάδα ο Μάναλης

Published

on

“Έπαιξε” σε μεταγραφικά σενάρια για την Παναχαϊκή, αλλά εν τέλει ο Γιώργος Μάναλης δεν θα φορέσει τα “κοκκινόμαυρα”. 

Ο ικανός σκόρερ και πρώην παίκτης των Χανίων είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, που θα είναι αντίπαλος της πατρινής ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον MVP και πρώτο σκόρερ του Β’ Ομίλου της Super League 2, Γιώργο Μάναλη. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που αγωνίζεται ως επιθετικός, γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1994. 

Την προηγούμενη διετία φόρεσε τη φανέλα των Χανίων στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Με τον σύλλογο της Κρήτης πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ως ο MVP και να αναδειχθεί ο πρώτος σκόρερ του Β’ Ομίλου για το 2023/24 με 18 γκολ σε 29 συμμετοχές σε regular season και playoffs. 

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον Αετό Κορυδαλλού. Το 2014 μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιά, ενώ ακολούθως φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού. Με τον σύλλογο της Νίκαιας πανηγύρισε δύο φορές την άνοδο, από τη Football League ως τη Super League 1, αγωνιζόμενος για μία σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Με τα χρώματα του Ιωνικού αγωνίστηκε συνολικά 73 φορές από το 2019 έως το 2022, με 11 γκολ και τις 5 ασίστ ως απολογισμό. 

Ακολούθως πήρε μεταγραφή για τα Χανιά, στα οποία είχε την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του, με αποκορύφωμα τον τίτλο του MVP και του πρώτου σκόρερ του Β’ Ομίλου για την περσινή αγωνιστική περίοδο. 

Συνολικά, στη διετία που αγωνίστηκε στον σύλλογο της Κρήτης σημείωσε 32 γκολ και έδωσε 5 ασίστ σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας. 

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία. 

Continue Reading

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μάχη» Γερμανών-Ελβετών για την πρωτιά και ευκαιρία για τη Σκωτία

Published

on

Ο κύκλος των δύο πρώτων αγωνιστικών στη φάση των ομίλων του EURO 2024 έκλεισε και από την Κυριακή (23/6) όλες οι ομάδες μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία με τα παιχνίδια της 3ης ημέρας, που θα κρίνουν και το ποιοι θα συνεχίσουν στα νοκ-άουτ και ποιοι θα επιστρέψουν… σπίτι τους.

Στον 1ο όμιλο, η Γερμανία θα μονομαχήσει με την Ελβετία για την πρωτιά στο γκρουπ, ενώ την ίδια ώρα η Σκωτία έχει τη δική της ευκαιρία να γράψει… Ιστορία απέναντι στους Ούγγρους, που μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ (22:00)

Στο κατάμεστο «Waldstadion» της Φρανκφούρτης η Ελβετία θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στη μάχη για την πρωτιά στον 1ο όμιλο. Η Γερμανία είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης, έχοντας παίξει καλό ποδόσφαιρο και «πείσει» και τον κόσμο της πως μπορεί να φτάσει ως το τέλος του δρόμου στο εφετινό τουρνουά.

Και θέλει να κλείσει την πρώτη φάση με το απόλυτο νικών, όπως είχε κάνει για τελευταία φορά το 2012, θέλοντας να πάρει την πρωτιά και να περιμένει στα νοκ-άουτ την ομάδα που θα πάρει την τρίτη θέση στον 3ο όμιλο.

«Η πρώτη θέση είναι σημαντική, θέλουμε να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια μας. Θεωρώ επίσης πως είναι σημαντικό να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους απ’ τους βασικούς στο γήπεδο, για να διατηρήσουμε το ρυθμό μας. Μην περιμένετε να κάνω 7 αλλαγές στην ενδεκάδα, αυτό μπορείτε να το αποκλείσετε ως πιθανότητα» τόνισε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για το πώς θα προσεγγίσουν τα «πάντσερ» το ματς με τους Ελβετούς.

Την ίδια ώρα, ο Μουράτ Γιακίν περιμένει απ’ τη δική του ομάδα να συνεχίσει το αήττητο σερί των 3 αγώνων απέναντι στη Γερμανία και να σφραγίσουν οι Ελβετοί την τρίτη σερί πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ των EURO.

«Η… ελπίδα μετράει ελάχιστα σε αγώνες όπως αυτός. Είναι θέμα ποιότητας και τι είδους ποδοσφαίρου που μπορείς να παράγεις στο γήπεδο. Η Γερμανία παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονούμε να βγούμε εκεί έξω και να παίξουμε κι εμείς το δικό μας. Δεν έχουμε την πλάτη στον τοίχο και θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Ένα έτερο αξιοσημείωτο στατιστικό είναι και το γεγονός πως οι Ελβετοί δεν έχουν χάσει σε κανένα απ’ τα τελευταία 8 παιχνίδι τους σε φάση ομίλων σε EURO ή Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Νάγκελσμαν δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές, ενώ απ’ την άλλη πλευρά διαθέσιμος θα είναι πλέον ο Ντένις Ζακάρια.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Σαρ, Ακάνζι, Ροντρίγκεζ, Βίντμερ, Φρόιλερ, Τζάκα, Έμπισερ, Σακίρι, Βάργκας, Εντόι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ, Άντριχ, Κρόος, Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς, Χάβερτς.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

ΣΚΩΤΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ (22:00)

Την ώρα που η Γερμανία και η Ελβετία θα μάχονται στη Φρανκφούρτη για την κορυφή του 1ου ομίλου, στην «MHPArena» της Στουτγκάρδης, η Σκωτία και η Ουγγαρία θα παίξουν το τελευταίο τους «χαρτί» για μία θέση στους «16».

Για τους Σκωτσέζους, που πήραν τον πρώτο βαθμό τους στον αγώνα με την Ελβετία, τα πράγματα είναι πιο απλά: Νικούν και προκρίνονται για πρώτη φορά στην Ιστορία τους σε νοκ-άουτ φάση μεγάλης διοργάνωσης. Απ’ την άλλη πλευρά οι Μαγυάροι ακόμη κι αν νικήσουν, πρέπει να το κάνουν με πολλά γκολ και να ευελπιστούν πως θα προκύψουν στην πορεία ισοβαθμίες των καλύτερων τρίτων των ομίλων, στο όριο των 3 βαθμών που θα τους ευνοήσουν.

«Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε την Ουγγαρία. Πάντα ξέραμε ότι οι βαθμοί που χρειαζόμασταν θα προέρχονταν από αυτά τα δύο παιχνίδια με Ελβετία και Ουγγαρία. Έτσι έχουμε έναν βαθμό τώρα και αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια ευκαιρία να περάσουμε. Πιστεύω ότι αν πάρουμε τρεις βαθμούς, θα πάμε στην επόμενη φάση» τόνισε ο Στηβ Κλαρκ που δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Πόρτιους που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα με τη Γερμανία, αλλά και τον τραυματία Τίρνεϊ.

Απ’ την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι επισήμανε: «Οι Σκωτσέζοι παίκτες παίζουν με μεγάλη καρδιά. Είναι αληθινοί μαχητές. Όταν είναι μαζί, συνθέτουν μια πολύ σκληρή ομάδα.

Μοιάζουν με εμάς κατά κάποιο τρόπο, διότι κι εμείς είμαστε μια σκληρή ομάδα. Παίζουν ένα πολύ δυνατό αμυντικό στυλ, δεν είναι εύκολο για κανέναν να παίξει εναντίον τους. Και δεν είναι εύκολο ματς για εμάς».

Οι Μαγυάροι δεν αναμένεται να αποκλίνουν από τον γνωστό τους σχηματισμό σε 3-4-2-1, με τους Λόικ Νέγκο, Κάλουμ Στάιλς και Μάρτιν Άνταμ να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΣΚΩΤΙΑ: Γκαν, Χέντρι, Χάνλεϊ, ΜακΚένα, Ράλστον, ΜακΓκρέγκορ, Γκίλμουρ, Ρόμπερτσον, ΜακΤόμινεϊ, Άνταμς, ΜακΓκιν.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Φιόλα, Ορμπάν, Νταρντάι, Μπόλα, Α. Νάγκι, Σάφερ, Κέρκεζ, Ρ. Σαλάι, Σομποσλάι, Βάργκα.

Διαιτητής: Φακούντο Τέγιο (Αργεντινή).

Πηγή

Continue Reading
Advertisement
ΑΘΛΗΜΑΤΑ7 hours ago

Η αδειοδότηση και η ενίσχυση, ο φευγάτος Ετσενίκε, ο άπειρος «εκλεκτός» και το «χρυσό» κορίτσι

ΜΠΑΣΚΕΤ7 hours ago

Έριξε «βόμβα» ο Αταμάν: Μπορεί να έχουμε μια πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ7 hours ago

Η Εθνική ομάδα κολύμβησης επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτη μετάλλια – Με 16 αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

BASKET LEAGUE8 hours ago

Πανιώνιος: Έκλεισε τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Κένταλ Σμιθ!

ΜΠΑΣΚΕΤ9 hours ago

Χωρίς πατρινό ρέφερι το διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Ακρόπολις»

NATIONAL LEAGUE 212 hours ago

Ο Γλαύκος/Έσπερος για το «κόλπο γκρόσο» με Γιάννη Γκαβασιάδη!

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Τα κορίτσια του Προμηθέα νέα δυνατά τεστ με Λασσάνη Κοζάνης

ΔΙΕΘΝΗ17 hours ago

EURO: Σύγκρουση πρόκρισης ανάμεσα σε Κροατία και Ιταλία

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Τρίτων: Με Κατηφόρη και Παπαδόπουλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ1 day ago

Απόλλων: Με Ψυχογιόπουλο στον πάγκο θα πορευθεί στη National League 1

ΑΘΛΗΜΑΤΑ7 hours ago

Η αδειοδότηση και η ενίσχυση, ο φευγάτος Ετσενίκε, ο άπειρος «εκλεκτός» και το «χρυσό» κορίτσι

ΜΠΑΣΚΕΤ7 hours ago

Έριξε «βόμβα» ο Αταμάν: Μπορεί να έχουμε μια πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ7 hours ago

Η Εθνική ομάδα κολύμβησης επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτη μετάλλια – Με 16 αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

BASKET LEAGUE8 hours ago

Πανιώνιος: Έκλεισε τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Κένταλ Σμιθ!

ΜΠΑΣΚΕΤ9 hours ago

Χωρίς πατρινό ρέφερι το διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Ακρόπολις»

NATIONAL LEAGUE 212 hours ago

Ο Γλαύκος/Έσπερος για το «κόλπο γκρόσο» με Γιάννη Γκαβασιάδη!

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Τα κορίτσια του Προμηθέα νέα δυνατά τεστ με Λασσάνη Κοζάνης

ΔΙΕΘΝΗ17 hours ago

EURO: Σύγκρουση πρόκρισης ανάμεσα σε Κροατία και Ιταλία

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Τρίτων: Με Κατηφόρη και Παπαδόπουλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ1 day ago

Απόλλων: Με Ψυχογιόπουλο στον πάγκο θα πορευθεί στη National League 1

Facebook