Connect with us

Gallery

Στιγμές από τη νίκη του Απόλλωνα στην Περιβόλα (photos)

Published

on

Σε ένα άνετο σαββατιάτικο απόγευμα, ο Απόλλων Πάτρας έφτασε στη νίκη με 94-66 επί του Αρκαδικού για την 22η αγωνιστική στην Α2 μπάσκετ στο κλειστό της Περιβόλας.

Ο φακός της “Match Αχαΐας” και του “matchnews.gr” ήταν εκεί και αποθανάτισε μερικές πολύ όμορφες εικόνες εντός κι εκτός παρκέ.

 

Gallery

Τέλος ο Φρέιζερ από τον Προμηθέα

Published

on

Μόλις 1 συμμετοχή κατέγραψε ο Τιμ Φρέιζερ και αποχώρησε από τον Προμηθέα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Tim Frazier ,σεβόμενη έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε για τον Αμερικανό αθλητή .Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Είχε αποκτηθεί για να καλύψει το σημαντικό κενό του Χέιλ.

Continue Reading

Gallery

Παναχαϊκή: Το κλικ, ο «παλιός» και οι δύο όψεις της εξέδρας (pics)

Η Παναχαϊκή πήρε ισοπαλία στη Λευκάδα

Published

on

Η Παναχαϊκή την προηγούμενη αγωνιστική πήρε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία (2-2) αυτή τη φορά από τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Δείτε στιγμιότυπα από το ματς της Λευκάδας….

Η Παναχαϊκή προσπάθησε στη Λευκάδα, μπορούσε τη νίκη, φωνάζει για πέναλτι και στο τέλος πάλι καλά που απέσπασε την ισοπαλία. Στη φωτό ο Κολοβούρης δεν μπορεί να αποσοβήσει το δεύτερο πέναλτι που δέχεται στη σεζόν, σε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο

Στον Ανδρέα Παντζιαρά «χρέωσαν» οι φίλοι του Τηλυκράτη την ισοφάριση (2-2) της Παναχαϊκής και είχαν θερμό επεισόδιο στο φινάλε του ματς!

Κόκκορης, Τάτσης και κόσμος της Παναχαϊκής ήταν πρωταγωνιστές στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας, σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα.

Ο Πατρινός Αριστείδης Κόκκορης έκρινε την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, με δύο γκολ και πανηγυρίζει με τους φίλους του Τηλυκράτη.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και την ΑΕΚ, Αντώνης Πετρόπουλος έχει πόστο στο τιμ του Τηλυκράτη και ήταν ιδιαίτερα… δραστήριος την Κυριακή!

 

Πηγή 

Continue Reading

Gallery

Προμηθέας: Media Day με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία στο “Δ. Τόφαλος”

Το οικογενειακό κλίμα που διακρίνει από την πρώτη στιγμή δράσης του Προμηθέα φάνηκε πεντακάθαρα και σήμερα

Published

on

Το οικογενειακό κλίμα που διακρίνει από την πρώτη στιγμή δράσης του Προμηθέα φάνηκε πεντακάθαρα και στη σημερινή Media Day που δεν είχε να κάνει μόνο με τους εκπροσώπους του τύπου, αλλά και τους μικρούς fan και χορηγούς του συλλόγου.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει για τους μικρούς άσους της ακαδημίας μπάσκετ του ABC που συνεργάζεται με τους «Προμηθείς», οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες του Προμηθέα.

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι παίκτες, εκτός του Τζαμέλ Τζόουνς, ο οποίος απουσιάζει εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος.

Επίσης εκτός προπόνησης έμειναν οι Λάγιος και Βασιλείου εξαιτίας τραυματισμών, ενώ όλοι σχεδόν οι παίκτες που μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για μια νέα πολύ παραγωγική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ενδεικτικά ο αρχηγός της ομάδας Άντονι Κάουαν δήλωσε ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής πορεία της όλης δουλειάς που γίνεται και πανέτοιμος έτσι ώστε ο Προμηθέας να κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή.

Παπαθεοδώρου: «Σημαντικά φιλικά»

Από την πλευρά του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε κύρια στα πολλά και δύσκολα φιλικά παιχνίδια που έρχονται την άλλη εβδομάδα, λέγοντας.

«Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς θα δώσουμε πολλά και σημαντικά φιλικά. Το ότι θα φύγουμε και εκτός Πάτρας θα μας βοηθήσει και από πλευράς ομοιογένειας, αλλά και για να βγάλουμε και άλλα χρήσιμα συμπεράσματα γα το πώς προχωράμε. Μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι.

Στην ομάδα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και γίνεται σοβαρή προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Δίνουν τα πάντα σε κάθε προπόνηση», πρόσθεσε ο Έλληνας τεχνικός που πλέον έχει και τον Λετονό διεθνή Άρτουρ Κούρουκς στη διάθεσή του.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement
Α2 ΕΣΚΑΗ24 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Σείριος «ζωντανός» για παραμονή, μεγάλη νίκη επί του Πήγασου * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ21 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ19 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ17 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ22 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ22 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ18 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ20 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΠΟΛΟ23 hours ago

Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΠ Κώστας Θεοχάρης – Η ανακοίνωση των “δαιμόνων”

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ14 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Facebook