Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στην Πάτρα από την Παρασκευή το Πανελλήνιο στίβου Κ-16

Published

on

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού) και τον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ  διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο, 1 & 2 Ιουλίου 2022,  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ με συμμετοχή αθλητών/τριων  από τις Περιφέρειες ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΗΠΕΙΡΟΥ και ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής προβλέπεται αρκετά μεγάλη συμμετοχή από  60 ΣΩΜΑΤΕΙΑ και  450 περίπου αθλητές  και αθλήτριες. Επίσης θα έρθει στην Πάτρα κι ένας μεγάλος αριθμός από προπονητές, συνοδούς και γονείς που συνήθως συνοδεύουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας σε αγώνες και μάλιστα σε πανελλήνιας εμβέλειας.

Η ΕΑΣ ευχαριστεί την Περιφέρεια Δ.Ε. και τον Δήμο Πατρέων για την υποστήριξη του Πρωταθλήματος και εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και πραγματοποίηση των στόχων τους.  

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

              ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 – 3ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   1 / 7 /  2022ΠΡΩΪ

 

 

ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ΟΡΙΟ
10.15 150μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ  
10.30 ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 12.00

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   1 / 7 /  2022 – ΑΠΟΓΕΥΜΑ

 

 

ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  
16.00 ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ
16.00 ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ
17.30 ΥΨΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
18.15 ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
18.15 ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
18.20 200μ. ΕΜΠ. ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
18.30 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
18.40 200μ. ΕΜΠ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
   19.00                   1.200μ.    ΑΓΟΡΙΩΝ          ΤΕΛΙΚΟΣ
19.15 1.200μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
19.30 3.000μ. ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
19.30   ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
19.30 ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
19.45   ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
19.50 3.000μ. ΚΟΡΙΤΙΣΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.10 150μ. ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.25 150μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.40 2.000μ. Φ.Ε. ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
21.00 2.000μ. Φ.Ε. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
21.20 4 Χ 80μ. ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
21.40 4 Χ 80μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ   2 / 7 /  2022ΠΡΩΪ 

 

 

ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ΟΡΙΟ
         
09.00 3.000μ. ΒΑΔΗΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ  
09.30 80μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ  
10.00 80μ. ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ  
10.15 ΜΗΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 4.95
 

ΣΑΒΒΑΤΟ   2 / 7 /  2022 – ΑΠΟΓΕΥΜΑ

 
ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    
17.00 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ  
17.00 ΜΗΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ  
17.20 ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ  
17.30 ΥΨΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ  
17.45 100μ. ΕΜΠ. ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ  ΣΕΙΡΕΣ  
18,00 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ  
18.00 80μ. ΕΜΠ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚEΣ ΣΕΙΡΕΣ  
18.15 80μ. ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ  ΣΕΙΡΕΣ  
18.30 ΜΗΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ  
18.30 80μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ  ΣΕΙΡΕΣ  
18.30 ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ  
18.50 3 Χ 1.200μ. ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ  
19.10 3 Χ 1.200μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ  
19.30 4 Χ 200  ΜΙΚΤΗ Α – Κ- Κ- Α ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ  

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΛΗΣΗΣ

 

  • Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 300Μ.
  • ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ.
  • ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ 75 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ.  Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ.
  • ΤΟ ΠΙΝΑΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 60 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ.
  • ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΟ ΠΙΝΑΚΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ.
  • ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΡΙΤΗ.

ΔΡΟΜΟΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ,ΑΛΜΑΤΑ – ΡΙΨΕΙΣ 25 ΛΕΠΤΑ,ΚΟΝΤΩ 45 ΛΕΠΤΑ.

  • ΖΥΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ 90 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΣΤΙΒΟΣ

Ο πρωταθλητής της Ολυμπιάδας Αλέξανδρος Σκούρτης στην «Match»: «Είμαι σε καλά χέρια»

Published

on

Ασημένιο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, χρυσό στα 4Χ400μ. στο εφηβικό πρωτάθλημα στις Σέρρες, ασημένιο στα 4Χ400μ. στο Βαλκανικό στην Τουρκία, άλλα και συνολικά 11 μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Αλέξανδρος Σκούρτης τα έχει σαρώσει όλα.τα έχει σαρώσει όλα.

Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Ο νεαρός αθλητής της Ολυμπιάδας του Κώστα Λεβιδιώτη και της Ντίνας Μπορνιβέλλι και βεβαίως της Εθνικής μας ομάδας, έχει βάλει πλώρη για μια σπουδαία πορεία, με τον ίδιο, πάντως, να παραμένει ένα παιδί χαμηλών τόνων, που του αρέσει να μιλά… μέσα στο τερέν.

Ο Αλέξανδρος Σκούρτης μίλησε στην «Match» για τις διακρίσεις του, για τη φετινή του πορεία, αλλά και για τη δουλειά που τον περιμένει μπροστά του:

Η συνέντευξη στον Κυριάκο Δημητρόπουλο

-Αλέξανδρε, φέτος πέτυχες σπουδαίες διακρίσεις τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είσαι ικανοποιημένος;

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το πως κύλησε η φετινή σεζόν. Το απαιτητικό διάβασμα που είχα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, είχε ως αποτέλεσμα να κάνω λιγότερες προπονήσεις, όμως κατάφερα να βγάλω καλές επιδόσεις και στα 1.500μ και στα 800μ».

-Ποιος ήταν ο πιο απαιτητικός αγώνας που αγωνίστηκες φέτος και ποια η μεγαλύτερη χαρά που πήρες από μια διάκριση;

«Πιστεύω ότι ο πιο απαιτητικός αγώνας που έδωσα φέτος, ήταν η Γυμνασιάδα στην Γαλλία. Ήταν δύο εβδομάδες πριν τις Πανελλήνιες οπότε ήταν λίγο… ριψοκίνδυνο, αλλά ευτυχώς ήταν πανέμορφη εμπειρία που θα την ξαναέκανα.

Όσο για την μεγαλύτερη διάκριση, ατομικά φέτος ήταν η 3η θέση στο Βαλκανικό και ομαδικά οι δύο σκυτάλες, η μία στην Γαλλία με 2η θέση στην μικτή ομάδα και η άλλη στο Βαλκανικό με επίσης την 2η θέση στα 4X400».

-Μίλησε μας για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ολυμπιάδα. Πόσο θετική επιρροή έχουν πάνω σου «δάσκαλοι» όπως ο Κώστας Λεβιδιώτης και η Ντίνα Μπορνιβέλλι;

«Είμαι στο γήπεδο σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχω φτάσει εδώ μόνος μου. Πίσω από την πορεία αυτή, κρύβονται άνθρωποι που με στήριξαν όσο κανένας άλλος. Είτε η οικογένεια μου, είτε οι προπονητές μου, είτε οι φίλοι μου. Ξέρω ότι στην Ολυμπιάδα είμαι σε καλά χέρια και ανήκω σε ένα υγιές περιβάλλον».

-Υπήρξαν στιγμές μέσα στη σεζόν που να σε δυσκόλεψαν; Κι αν ναι, πως τις διαχειρίστηκες;

«Νομίζω ότι αυτή η σεζόν ήταν η πιο κουραστική. Τα μεγαλύτερα εμπόδια ήταν ο έντονος φόρτος που είχε πέσει από τα διαβάσματα, ενώ σε σχέση με άλλες χρονιές η κούραση ερχόταν πιο εύκολα και σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Φέτος, όμως, κατάλαβα τι πάει να πει ‘κάθε εμπόδιο για καλό’, χάρη σε κάποιους πολύ σημαντικούς ανθρώπους γύρω μου».

Από την έντυπη έκδοση της Match τη Δευτέρα 8 Αυγούστου

Ποια είναι η καθημερινή σου ρουτίνα πριν από μία μεγάλη διοργάνωση;

«Η καθημερινή μου ρουτίνα πριν έναν αγώνα δεν αλλάζει. Τρώω καλά και θρεπτικά και κάνω τις προπονήσεις μου με βάση αυτά που μου λέει ο προπονητής μου».

-Από τη σεζόν 20-21 ως τη σεζόν 21-22, θέλω να μου αναφέρεις αγωνιστικά στοιχεία που θεωρείς ότι σε έκαναν να φτάσεις σε ακόμα περισσότερες διακρίσεις…

«Ο στίβος είναι ένα δύσκολο άθλημα, καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι των τερματισμό. Δεν αρκεί να τρέχεις γρήγορα, αλλά πρέπει να ξέρεις και πως να τρέχεις.

Πιστεύω πως αυτό το αποκτάς με την εμπειρία και το βελτιώνεις με τη συμμετοχή. Έχω πολλά όνειρα για το μέλλον, όμως, οφείλω να συνεχίσω προσγειωμένα και με μπόλικη δουλειά».

www.matchnews.gr

Continue Reading

ΣΤΙΒΟΣ

Νίκος Μπαλάσης: «Επιτυχημένη χρονιά στον Στίβο»

Published

on

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε για μια ακόμη φορά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Πελοποννήσου, με τις διοργανώσεις της να κρίνονται εξαιρετικές σε όλα τα επίπεδα.

Ο πρόεδρος, Νίκος Μπαλάσης μαζί με όλο το Δ.Σ. πιστώνονται τις επιτυχημένες διοργανώσεις, με τον ίδιο να εκφράζει στην «Match» τη μεγάλη του ικανοποίηση και την περηφάνεια του για τις διακρίσεις των αθλητών:

Συγκεκριμένα, μας είπε: «Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ανεξαρτήτως διακρίσεων αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ξεπεράσαμε τα 100 μετάλλια και δεδομένα ήταν για εμάς μια επιτυχημένη σεζόν. Τα σωματεία και οι προπονητές κάνουν καθημερινά καταπληκτική δουλειά και παρά τα όποια προβλήματα, στάθηκαν όλοι σε υψηλό επίπεδο.

Ο στίβος αναβαθμίζεται συνεχώς και άπαντες ευχόμαστε να συνεχίσουμε το ίδιο».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading

ΣΤΙΒΟΣ

Η Ανδριάνα Βουγά στη «Match»: «Κοιμάμαι και ξυπνάω με τον στίβο!»

Published

on

Πρόκειται για ένα από τα πιο ελπιδοφόρα… πρότζεκτ της Παναχαϊκής στον στίβο. Ένα νεαρό κορίτσι γεμάτο όνειρο και φιλοδοξίες, που μόλις στα 17 της χρόνια έχει καταφέρει μια σειρά σπουδαίων επιτευγμάτων.

Η συνέντευξη στον Κυριάκο Δημητρόπουλο

Η Ανδριάνα Βουγά ήρθε στον στίβο για να… μείνει και να διακριθεί, γεγονός που αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς αν διαβάσει τα όσα ανέφερε στη «Match» για την πορεία και την αγάπη της για το άθλημα.

Μάλιστα, η αθλήτρια των 100μ. και 200μ. που προπονείται σε καθημερινή βάση τα τελευταία χρόνια από τον Βασίλη Βενέρη, κατέκτησε και την 1η θέση στην συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου στην σκυταλοδρομία 4×100 και την 2η θέση στα 200μ. με επίδοση 25.65!

Η 17χρονη, αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε, στις δυσκολίες που συνάντησε, αλλά και στα όσα… σπουδαία έρχονται.

Η Ανδριάνα Βουγά με τα γαλανόλευκα

-Χρυσό στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου, εξαιρετική εμφάνιση στα Τοφάλεια. Τις περίμενες αυτές τις διακρίσεις;

«Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για εμένα, πολύ απαιτητικό. Δεν μας είχαν ενημερώσει πως θα διεξαχθούν οι σχολικοί αγώνες και όταν ξαφνικά ανακοινώθηκαν, έπρεπε να αλλάξουμε σχεδιασμό. Είμαι πολύ χαρούμενη για τα μετάλλια στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου, ωστόσο θεωρώ πως στα Τοφάλεια θα μπορούσα να έχω πετύχει καλύτερο χρόνο».

-Από το 2020-21 μέχρι τώρα, πόσο θεωρείς ότι έχεις εξελιχθεί;

«Είναι πολύ θετικό ότι δεν είχα κανένα τραυματισμό και μπόρεσα να ολοκληρώσω κάθε μου προπόνηση. Σίγουρα, με τη συμμετοχή σε περισσότερους αγώνες, απέκτησα μεγαλύτερη εμπειρία, ενώ μου άρεσε και το γεγονός ότι μπόρεσα να αγωνιστώ και σε διοργανώσεις εκτός Πατρών».

-Προπονείσαι με έναν πολύπειρο άνθρωπο του στίβου όπως ο Βασίλης Βενέρης. Πόσο θετική επιρροή πιστεύεις ότι έχει η μέθοδος του στην εξέλιξή σου;

«Συνεχίζουμε να είμαστε με τον κόουτς κάθε μέρα στο στάδιο. Δεν έχω πάει ούτε διακοπές. Θέλω να δουλεύω σκληρά και είναι δεδομένο πως ο κ.Βενέρης και η Παναχαϊκή με έχουν βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό. Ο προπονητής μου σκέφτεται πολύ σωστά και χάρη στην καθοδήγησή και τις συμβουλές του έχω καταφέρει να βελτιώσω τους χρόνους μου και το άγχος μου».

-Πως θα χαρακτήριζες τη φετινή χρονιά;

«Ήταν μια πολύ περίεργη και δύσκολη χρονιά για εμένα. Προσπαθούσα μαζί με τον στίβο, να είμαι απόλυτα σωστή και στις μαθησιακές μου υποχρεώσεις. Είχα περισσότερα φροντιστήρια, διότι του χρόνου θα δώσω Πανελλαδικές, ενώ έδινα εξετάσεις και στα Αγγλικά. Ωστόσο, θεωρώ πως τα κατάφερα όσο καλύτερα μπορούσα».

-Είσαι νέος άνθρωπος με όνειρα και στόχους. Τι θα ήθελες να πετύχεις στο άμεσο μέλλον;

«Μια ιδανική εξέλιξη για την πορεία μου στον στίβο θα ήταν να αγωνιστώ παραπάνω τόσο με την Εθνική όσο και γενικότερα σε άλλες εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλω να βελτιώσω τους χρόνους μου τόσο στα 100μ. όσο και στα 200μ. και γενικότερα δεν θέλω ποτέ να σταματήσω τον στίβο. Το άθλημα αυτό έχει… ριζώσει μέσα μου, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό. Είμαι απολύτως προσηλωμένη και θέλω να πετύχω».

*Ευχαριστούμε την οικογένεια της Ανδριάνας, για την άδεια (λόγω ηλικίας) που μας παραχώρησε για τη συνέντευξη.

www.matchnews.gr

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.