Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Στο χείλος του γκρεμού η Δόξα Δράμας…

Published

on

Κινδυνεύει ακόμα και με διάλυση η ιστορική Δόξα Δράμας που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται με σωρεία διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων.

Η αντίπαλος της Παναχαϊκής δεν πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ και ο εφιάλτης της ομάδας συνεχίζεται.

Το sportdrama.gr γράφει:

Δραματική από κάθε άποψη έχει γίνει πλέον η κατάσταση για την ΠΑΕ Δόξα καθώς η ομάδα βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού.

Χωρίς υπερβολή είναι στο κατώφλι της διάλυσης και το βάρος βρίσκεται στα χέρια αυτών που την διαχειρίζονται με τον έναν  ή με τον άλλο τρόπο.

Η οδυνηρή ψυχρολουσία ήρθε από το μεσημέρι όταν γνωστοποιήθηκε η νέα απόφαση της Ε.Ε.Α και έλεγε χαρακτηριστικά ότι για την περίπτωση της ΠΑΕ Δόξα «Η Επιτροπή εμμένει στην προηγούμενη απόφασή της και δεν χορηγεί πιστοποιητικό» !!!

Μια απόφαση που αν εφαρμοστεί σηματοδοτεί έναν εφιάλτη ίσως και χειρότερο από εκείνον του 2008 μιας και από τότε έχει αλλάξει πλέον η ισχύουσα νομοθεσία.

Εκεί λοιπόν που η πρόταση της δραμινής ΠΑΕ ευνοούσε την εκδοχή της άμεσης έναρξης του πρωταθλήματος τώρα πλέον αγωνιά και εύχεται για το αντίθετο.

Εφόσον είχαμε πρεμιέρα την Κυριακή τότε θα ξεκινούσε η αντίστροφη μέτρηση για τον αποχαιρετισμό της ομάδας από τα επαγγελματικά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και την απότομη προσγείωση της σε μια ερασιτεχνική κατηγορία απόλυτα ντροπιαστική για το όνομα της.

Με τα σημερινά δεδομένα, όλη αυτή η αναμπουμπούλα με την πανδημία αποτελεί πλέον τύχη μεγάλη για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας που κερδίζει κάποιο μικρή χρονική παραταση, μήπως και προλάβει την καταστροφή.

Περίτρανα διαψεύστηκαν όλες οι διαβεβαιώσεις, τα λόγια μεγάλης έως απόλυτης βεβαιότητας που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα και σκορπούσαν μπόλικη σιγουριά ότι δεν τρέχει τίποτε και η αδειοδότηση της ομάδας είναι δεδομένη.

Εκ του αναμφισβήτητου αποτελέσματος είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι «μαυραετοί» κινδυνεύουν να πεταχτούν εκτός πρωταθλήματος.

Εκτός ενός τόσο υποβαθμισμένου και απαξιωμένου πρωταθλήματος και η ΠΑΕ Δόξα Δράμας βρίσκεται με τη θηλιά περασμένη πάνω στο λαιμό της.

Το πρώτο μήνυμα ήρθε με την πρώτη απόφαση και ήταν σαφέστατο. Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν η παρουσία Πετράκη στα διοικητικά της δραμινής ΠΑΕ.

Ένα πρόβλημα που φαίνεται να μην αντιμετωπίστηκε ουσιαστικά και αποτελεσματικά από τη διοίκηση της Δόξας.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ που ζητάει το επίσημο αιτιολογικό της απορριπτικής απόφασης είναι ένα δικαιολογημένο αίτημα. Ωστόσο η ύπαρξη του φέρνει έκθετη την νομική φροντίδα.

Υπήρξε απόφαση και μάλιστα απορριπτική χωρίς να δοθεί το σκεπτικό της;

Πέρασαν δεκαπέντε μέρες, μεσολάβησε η ενδιάμεση συνεδρίαση όπου λέχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν στον μικρό προϋπολογισμό, ήρθε και η σημερινή νέα εξέταση και δεν υπάρχει ακόμη μια επίσημη ενημέρωση;

Ο κόσμος της Δόξας ζητάει να μάθει την επίσημη εκδοχή για όλο αυτό το τόσο δυσάρεστο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί σε βάρος της ομάδας του.

Ζητάει να μάθει γιατί ζει αυτόν τον εφιάλτη, με την ομάδα να είναι η μοναδική (το πρόβλημα της Παναχαϊκής είναι ασήμαντο) που κινδυνεύει τόσο σοβαρά να μην αδειοδοτηθεί.

Εδώ, όπου έχει φτάσει πλέον η κατάσταση οι επιλογές περιορίζονται σε μια και μοναδική. Την άμεση απομάκρυνση της ομάδας από όλο αυτό το επικίνδυνο σκηνικό.

Δεν υπάρχει χώρος για οτιδήποτε μπορεί να βλάψει στο ελάχιστο την ομάδα.

Υπάρχει διοίκηση που πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες. Δεν χωρά άλλη καθυστέρηση.

Η ΠΑΕ Δόξα κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ να μείνει έξω από το νέο πρωτάθλημα, όταν τελικά αυτό αρχίσει.

Υπάρχει ένας πρόεδρος, ο Ηλίας Χατζηελευθερίου και δίπλα του δύο αντιπρόεδροι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και ο Νίκος Πίτσογλου (τα άλλα δύο μέλη του πενταμελούς συμβουλίου της ΠΑΕ έχουν τυπική παρουσία) που πρέπει από το πρωί της Πέμπτης να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να απεμπλακεί η ΠΑΕ από κάθε κίνδυνο.

Όποιος και αν είναι τελικά ο ρόλος του Απόστολου Πετράκη, πρέπει να ξεκαθαρίσει και να μην λειτουργήσει καταστροφικά σε βάρος του αύριο της ΠΑΕ.

Ξεκινήστε και τρέξτε γρήγορα, όσο προλαβαίνετε…

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

Published

on

Τί και αν ο Απόλλωνας Πόντου υποβιβάστηκε από την Super League 2;

Εντούτοις ο Χαράλαμπος Σταμούλης, άλλοτε εκπρόσωπος των «κοκκινόμαυρων» και Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής είναι πλέον ο καινούργιος Γενικός Διευθυντής, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (28/03).

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της SL2 να εγκρίνει την πρόσληψή του Σταμούλη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η σχετική ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκε η εξής απόφαση: Έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή της Super League 2».

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Εμφατικό ξεκίνημα για Καλλιθέα και Ιωνικό

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου.

Published

on

Με… εκκωφαντικό τρόπο μπήκε στα πλέι οφ του Νότιου Ομίλου της Super League 2 η Καλλιθέα, που επικράτησε 4-0 στην έδρα της Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική. Έτσι, ανέβηκε στους 27 βαθμούς με τη διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά να αυξάνεται στο +5 και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή.

Μόλις στο 10′ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ και στο 16’ ο Ντεμέτριους διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το 3-0 έκανε στο 40’ ο Μανθάτης και το τελικό σκορ έγραψε ο Τόρες στο 62’.

Ξαναμπήκε στο «κόλπο» ο Ιωνικός

Πρεμιέρα που τον κάνει να ονειρεύεται την επιστροφή του στην Super League 1 πραγματοποίησε ο Ιωνικός! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με τρομερή εμφάνιση πάτησε τα Χανιά, με το εμφατικό 5-1 και μπήκε ιδανικά στα πλέι όφ της SL2.

Οι Νικαιώτες βρέθηκαν στο -1 από τους Κρητικούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, λίγο πριν το συναπάντημά τους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εκρηκτική εκκίνηση και προηγήθηκαν  με 2-0 στο 11’, με Σαλαζάρ και Σόουζα! Ο Οικονομίδης στο 43’ και ο Ντάουντα στο 52’ έδωσαν αέρα 4 τερμάτων, με τα Χανιά να μειώνουν στο 56’ με τον Νίλι. Το τελικό 5-1 έγραψε και πάλι ο Οικονομίδης, στο 83’.

Continue Reading
Advertisement

Facebook