Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο Λουτράκι ο Αίολος Αγυιάς με 18 αθλητές

Published

on

Με 18 αθλητές του Προαγωνιστικού τμήματος συμμετέχει η ομάδα του Αιόλου Αγυιάς στους αγώνες «1ο Κύπελλο Ιωάννης Λαζαρίδης» που πραγματοποιούνται σήμερα 4/6 στο Λουτράκι.

Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν οι εξής αθλητές: Ελεονόρα-Αλίκη Γκέκα, Βασίλης Αντύπας, Παναγιώτης Βρούντζος, Αικατερίνη Γεωργουσογλου, Ολυμπία Γούβη, Χρήστος Διαμαντής, Κωνσταντίνος Καλλέργης, Ανδριάνα Κανελλοπούλου, Εύα Καραμανλή, Δονάτος Καραμπινας, Βασίλης Κατσιρόπουλος, Αγγελική Κατσιροπούλου, Δήμητρα Κωνσταντάτου, Αμαλία Μητροπούλου, Μάρκος Παπαδόπουλος, Αντώνςη Σοφιανόπουλος, Ελενα Χαμου, Χριστίνα Χασομέρη.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Διπλή παρουσία του Α.Σ. Αγωγή στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια

Published

on

Ο προπονητής του Α.Σ. Αγωγή Παναγιώτης Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος του προπονητικού team, που θα στελεχώσει την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ στο Hereya Open 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Επίσης ο αθλητής του πατρινού συλλόγου Νικόλαος Καλφαγιάννης, επιλέχθηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος ως μέλος της επίλεκτης ομάδας αθλητών, που θα αγωνιστούν στο Hereya Open 2024, στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο αθλητής θα αγωνιστεί στην κατηγορια Cadet -41kg, φορώντας το εθνόσημο για πρώτη φορά.
Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Έκανε το «9×9» η ΠΥΓΜΗ στο πανελλήνιο κύπελλο Σούμο

Η ΠΥΓΜΗ κατέκτησε εννέα μετάλλια στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε στο Πανελλήνιο κύπελλο σούμο

Published

on

Η ΠΥΓΜΗ κατέκτησε εννέα μετάλλια στις ισάριθμες συμμετοχές που είχε στο Πανελλήνιο κύπελλο σούμο στο οποίο συμμετείχε ο πατρινός σύλλογος πριν από μερικές ημέρες. Πρώτες θέσεις είχαμε με τον Χ. Ραυτογιάννη, Χ. Παναγόπουλο, δεύτερη θέση είχαμε με τον Μ. Μιχαλόπουλο, Β. Τσιρικλό, Ευτ. Παπαδέλη και Χ. Δούβρη, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Τ. Τραγουστής, Γ. Λαζανάς και Λ. Μιχαλόπουλος.

Η ΠΥΓΜΗ δίνει δυναμικό παρών και στο σούμο, όπως κάνει και στην πυγμαχία τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντας αθλητές με υψηλή τεχνική, αθλητικό φρόνημα και έντονη μαχητικότητα.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟΠ υποδέχεται το Σάββατο τα Χανιά για τα πλέι άουτ

Published

on

Αύριο Σάββατο ο ΝΟΠ θα υποδεχθεί στις 2.30 το μεσημέρι στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός” τα Χανιά  για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα έχουν το πλεονέκτημα έδρα και θέλουν δύο νίκες για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη σερί παρουσία τους στο μεγάλο πρωτάθλημα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Ανδρέας Κατσώνης. Παρατηρητής: Χρήστος Τσαρουχάς. Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος.

Continue Reading
Advertisement

Facebook