Connect with us

SUPER LEAGUE 1

“Στοπ” σε όλες τις μετακινήσεις των… μεγάλων από Βασιλειάδη!

Published

on

Όσες εκδρομές έγιναν… έγιναν. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αποφάσισε να σταματήσει τις μετακινήσεις των ομάδων των τεσσάρων «μεγάλων» μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, βάσει του άρθρου 4049/12 οι παραβάτες θα τιμωρούνται με 500.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

“Με δεδομένη την ένταση που ακραίες ομάδες οπαδών προσπαθούν να δημιουργήσουν πηγαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει, αφενός μεν η ίδια η ομάδα τους βάσει του νέου πειθαρχικού πλαισίου της ΕΠΟ/UEFA, αφετέρου δε το σύνολο του πρωταθλήματος, και με σκοπό να σταματήσουν οι δικαιολογίες και η διασπορά ευθυνών επί δικαίων και αδίκων, από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ανακοινώνονται τα εξής:

Α) Για την παραβίαση των οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ των υπουργικών αποφάσεων απαγόρευσης μετακίνησης για τους αγώνες των εν λόγω ΠΑΕ στο Αγρίνιο για τη 16η και 19η αγωνιστική αντίστοιχα, έχει ήδη αποσταλεί κλήση σε απολογία και τις επόμενες ημέρες θα καταλογιστούν και τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Β) Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού απαγορεύονται από την τρέχουσα αγωνιστική της Super League και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι εκτός έδρας μετακινήσεις οπαδών (οργανωμένες και μεμονωμένες) των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση παράβασης της ως άνω απόφασης από οπαδούς των εμπλεκομένων ΠΑΕ, από τούδε και στο εξής θα επιβάλλεται σε αυτές το μέγιστο προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο κατ΄ άρθρο 5 Ν. 4049/12.

Γ) Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού με έγγραφό του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητά την παρουσία εισαγγελικών αρχών σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των ανωτέρω ΠΑΕ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με σκοπό την καταγραφή έκνομων συμπεριφορών και την άσκηση διώξεων κατά τα προβλεπόμενα στο νόμο και τους κανονισμούς της ΕΠΟ και της Super League.

Δ) Τέλος, με έγγραφο του προς τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο Γιώργος Βασιλειάδης ζητά να ληφθεί η μεγαλύτερη δυνατή μέριμνα για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και την αποφυγή επεισοδίων. Δεν πρέπει να επιτραπεί σε λίγους ανεγκέφαλους να καταστρέψουν ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων δεκαετιών.”

SUPER LEAGUE 1

Super League: Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά

Published

on

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/3 (17:30) η αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά, για την 2η αγωνιστική των play-out της Super League.

Τη σχετική απόφαση έλαβε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, καθώς, μετά τους δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε μη σύννομη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες).

Οπως προβλέπεται από το νέο Νόμο για την αντιμετώπιση της βίας, η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών.

Αντίθετα, «πράσινο φως» πήραν τα υπόλοιπα γήπεδα που πρόκειται να φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, τόσο στα play-off όσο και στα play-out.

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ

Published

on

Στην αναβολή της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, που ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου, προχώρησε η Super League.

Όπως αναμενόταν, οι δύο ομάδες υπέβαλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί ενδιάμεσα στους δύο προημιτελικούς του Europa Conference League, το οποίο η διοργανώτρια αρχή ήταν υποχρεωμένη να αποδεχθεί, βάσει του άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ).

Αυτό που απομένει είναι να αποφασιστεί αν θα αναβληθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ή αν τα ματς Παναθηναϊκός-Λαμία και ΑΕΚ-Αρης θα γίνουν κανονικά και θα μείνει σε εκκρεμότητα το ντέρμπι της Τούμπας.

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Stoiximan Super League

Published

on

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της πρεμιέρας των playouts της Stoiximan Super League.

Στην Τρίπολη για το ματς του Αστέρα με τον Βόλο θα είναι ο Τζήλος και τη μάχη της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας.

Ο Μανούχος θα σφυρίξει τον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι και ο Τσιμεντερίδης εκείνον του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά, οι ορισμοί της πρεμιέρας των playouts της Stoiximan Super League:

Σάββατο 16/3

17:00 Αστέρας-Βόλος: Τζήλος (Κωνσταντίνου, Κολλιάκος, 4ος Κατοίκος, VAR: Παπαδόπουλος, Θ.Μωυσιάδης)

17:30 Κηφισιά-ΟΦΗ: Ματσούκας (Στεφανής, Σάββας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Γκορτσίλας, Δημητριάδης)

19:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Μανούχος (Ψαρρής, Νικολαΐδης, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσακαλίδης, Μεϊντάνας)

20:00 Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός: Τσιμεντερίδης (Τζιουβάρας, Μπαλιάκας, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ευαγγέλου, Νιδριώτης)

Continue Reading
Advertisement
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ22 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ20 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ18 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ23 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ20 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ15 hours ago

Ολυμπιακός: Αύριο 29/3 σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

ΧΑΝΤΜΠΟΛ21 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ15 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

SUPER LEAGUE 214 hours ago

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Facebook