Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Super League 1: Ο απόλυτος οδηγός της «Match» για το συναρπαστικό πρωτάθλημα!

Published

on

Super League
Ώρα… έναρξης για το φετινό (2022/23) πρωτάθλημα της Super League, που αναμένεται εξαιρετικά συναρπαστικό!

Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ένα πρωτάθλημα που έχει πολλές ιδιαιτερότητες, τις οποίες επιχειρεί παρακάτω να αναλύσει το Matchnews.gr. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, άλλαξε προπονητή, αλλά διατηρεί την ίδια φιλοσοφία. Να κρατήσει το στέμμα του.

Ωστόσο, η αποστολή του δεν είναι εύκολη. ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έρχονται… φουριόζοι και είναι σίγουρο πως η καταδίωξη των ερυθρόλευκων θα είναι από την αρχή δυναμική και συνεχόμενη. Νεοφώτιστη ομάδα της Super League υπενθυμίζεται πως είναι ο Λεβαδειακός, που ανέβηκε το 2021-22 από την Supe League 2.

Ακολουθεί παρακάτω η ανάλυση για την κάθε ομάδα, με τη σειρά να διαμορφώνεται ανάλογα με την βαθμολογική τους θέση πέρσι:

Ολυμπιακός: Να διατηρήσει τα σκήπτρα

Το φετινό ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν το ιδανικό για τους Πειραιώτες, αφού αναγκάστηκαν να αλλάξουν προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνς… πλήρωσε την κακή εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα από το περσινό μισό και το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε ο αποκλεισμός (1-1, 0-4) από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League.

Τα ηνία του Ολυμπιακού ανέλαβε ο 39χρονος Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν, που επιχειρεί πλέον να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από τις μεταγραφές τους ξεχωρίζουν οι Βρσάλκικο (δεξιός μπακ) και Χουάνγκ (μεσοεπιθετικός).

Προπονητής: Κάρλος Κορμπεράν.

Προσθήκες: Ζινκερνάγκελ (εξτρέμ), Άβιλα (μπακ), Καμαρά (επιθετικός), Βρσάλικο (μπακ), Λάιντνερ (μπακ), Χουάνγκ (μεσοεπιθετικός), Ντε Λα Φουέντε (εξτρέμ).

Αποχωρήσεις: Λόπες (εξτρέμ), Ονιεκούρου (εξτρέμ), Σεμέδο (αμυντικός), Τικίνιο (επιθετικός), Πέπε (μέσος).

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με… πολλά ερωτηματικά

Αν το ξεκίνημα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό ήταν προβληματικό, για τον ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League και πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια τέτοιας μεγάλης γκέλας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να είναι ανταγωνιστικός για το πρωτάθλημα διεκδικώντας το από τους Πειραιώτες, ωστόσο ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ έχει πέσει αρκετά με τις προσθήκες των Κοτάρσκι, Ντάντας, Αντρέ Ρικάρντο, Κουαλιάτα.

Ξεχωρίζουν οι μεταγραφές των Νάσμπεργκ και Νάρεϊ.

Προπονητής: Ραζβάν Λουτσέσκου.

Προσθήκες: Κουαλιάτα (μεσοεπιθετικός), Σοάρες (μπακ), Κάργας (στόπερ), Ντάντας (μεσοεπιθετικός), Κοτάρσκι (τερματοφύλακας), Τόμας (επιθετικός), Νάρεϊ (εξτρέμ), Νάσμπεργκ (στόπερ).

Αποχωρήσεις: Πασχαλάκης (τερματοφύλακας), Βαρέλα (στόπερ), Κρέσπο (στόπερ), Σίντκλεϊ (μπακ), Μιτρίτσα (εξτρέμ), Άκπομ (επιθετικός), Τσόλακ (επιθετικός), Μιχάι (στόπερ).

Άρης

Άρης: Για την υπέρβαση

Την περασμένη χρονιά τερμάτισε η ομάδα τους στην 3η θέση, ωστόσο, οι άνθρωποι του Άρη… φωνάζουν πως στοχεύουν υψηλότερα. Οι Θεσσαλονικείς με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο δεν κατάφεραν να περάσουν στο Europa Conference League, αφού αποκλείστηκαν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως, δεν πτοούνται.

Ο Άρης έβαλε στο ρόστερ τους αρκετά καλούς παίκτες, με τους τέσσερις που ξεχωρίζουν να είναι οι Μανού Γκαρσία, Ντιόπ, Ζερβίνιο και Γκρέι.

Προπονητής: Χερμάν Μπούργος.

Προσθήκες: Πέερσμαν (μπακ), Ντιόπ (μέσος), Γκρέι (επιθετικός), Μαζικού (μπακ), Νταμπό (μέσος), Οντουμπάγιο (μπακ), Καμάτσο (εξτρέμ), Ζερβινιό (εξτρέμ), Γκαρθία (μέσος).

Αποχωρήσεις: Γκάνεα (μπακ), Μάνος (επιθετικός), Σάσα (μέσος), Ντιαγιέ (μέσος), Καμαρά (επιθετικός), Σούντγκρεν (μπακ), Ματίγια (μέσος), Μπερτόλιο (μεσοεπιθετικός), Γκάμα (εξτρέμ), Ντένις (τερματοφύλακας).

Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στην κανονικότητα!

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στη Σλάβια Πράγας, όμως, δεν μπόρεσε ούτε εκείνος να συνεχίσει στο Conference League (2-0, 1-1). Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν ιδανικά την περασμένη σεζόν, κατακτώντας τον ιστορικό θεσμό και βγαίνοντας μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη, αλλά όλα αυτά φαίνεται να είναι μόνο η αρχή, καθώς ο φετινός στόχος είναι το τριφύλλι να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φτιάχνει μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα με ποδοσφαιριστές όπως οι Μάγκνουσον, Σπόραρ και Βέρμπιτς, ενώ είναι σημαντικό πως υπάρχει κι ένας αξιόπιστος κορμός από το περσινό ρόστερ.

Προπονητής: Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Προσθήκες: Λοντίγκιν (τερματοφύλακας), Γκάνεα (μπακ), Τσέριν (μέσος), Μάγκνουσον (στόπερ), Σπόραρ (φορ), Βέρμπιτς (εξτρέμ.).

Αποχωρήσεις: Χατζηγιοβάνης (εξτρέμ), Μαουρίσιο (μέσος), Βιτάλ (εξτρέμ), Βέλεθ (στόπερ), Γκατσίνοβιτς (μέσος), Βιγιαφάνιες (μέσος), Μακέντα (επιθετικός), Καρλίτος (επιθετικός).

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νέο γήπεδο και στόχος το… πρωτάθλημα

Ιστορική θα είναι η σεζόν 2022/23 για την ΑΕΚ, που σύντομα θα μπει στο νέο της σπίτι, στην Αγιά Σοφιά-OPAP Arena. Η Ένωση πορεύεται στον πάγκο της με τον Ματίας Αλμέιδα που θα επιχειρήσει να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που είδαν οι φίλοι της την περσινή χρονιά.

Ξεχωρίζουν οι μεταγραφές του Μεξικανού εξτρέμ Πινέδα, αλλά και του Κροάτη διεθνή στόπερ, Βίντα.

Προπονητής: Ματίας Αλμέιδα.

Προσθήκες: Γκατσίνοβιτς (μέσος), Γιόνσον (μέσος), Πινέδα (μεσοεπιθετικός), Βίντα (στόπερ), Θυμνιάνης (μέσος), Μουκουντί (στόπερ).

Αποχωρήσεις: Σιμόες (μέσος), Σβάρνας (στόπερ), Βράνιες (στόπερ), Τάνκοβιτς (εξτρέμ), Σάκχοφ (μέσος), Κριχόβιακ (μέσος), Γέβτιτς (μεσοεπιθετικός).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πολλές οι προσθαφαιρέσεις

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μια αρκετά καλή χρονιά πέρσι, τερματίζοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το 2022/23 θα τον βρει με διαφορετικό προπονητή, αφού την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Στάικος, ο οποίος ήταν βοηθός του Μεταξά, που πήγε στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα έχασε αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες, ωστόσο επέστρεψαν οι Μπαπτίστ, Λεάο και Παμλίδης, ενώ ο Πριορ θα κληθεί να καλύψει το κενό του Λοντίκιν.

Προπονητής: Θανάσης Στάικος.

Προσθήκες: Ροσέρο (εξτρέμ), Κιάκος (μπακ), Μπιλμπάο (μέσος), Πριόρ (τερματοφύλακας), Σόρια (μπακ), Ριένστρα (χαφ), Μπαγκαλιάνης (στόπερ), Τζίμας (εξτρέμ), Παμλίδης (επιθετικός), Λέο (επιθετικός), Φοφανά (εξτρέμ).

Αποχωρήσεις: Σάλιακας (μπακ), Μπρένερ (εξτρέμ), Λοντίγκιν (τερματοφύλακας), Οικονομόπουλος (μπακ), Πέερσμαν (μπακ), Σιόντης (μέσος), Στάνκο (μέσος), Γκαρντάβσκι (μπακ), Σνάιντερ (εξτρέμ), Κάργας (στόπερ), Περέα (επιθετικός), Ντομίνγκεθ (μέσος).

Ιωνικός: Να συνεχίσει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη σεζόν του Ιωνικού στην επιστροφή του -μετά από χρόνια- στην Super League, καθώς στα πλέι οφ… σάρωσε και τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Με τον Αιγιώτη, Δημήτρη Σπανό να συνεχίζει στον πάγκο, οι Νικαιώτες θέλουν να αποτελέσουν και φέτος την ευχάριστη έκπληξη, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Μεντόσα και Ελευθεριάδη, αλλά και η επιστροφή του Άοσμαν.

Προπονητής: Δημήτρης Σπανός.

Προσθήκες: Σερβιλάκης (μπακ), Αντούνες (μέσος), Μεντόσα (μεσοεπιθετικός), Ιωαννίδης (επιθετικός), Μασάς (μέσος), Οφόσου (εξτρέμ), Ελευθεριάδης (χαφ), Μίλο (μπακ), Άοσμαν (μεσοεπιθετικός).

Αποχωρήσεις: Ντάλσιο (μέσος), Κιάκος (μπακ), Μπάσα (μέσος), Τουράμ (φορ, Πεντίκσπορ), Λένις (εξτρέμ), Βαφέας (στόπερ), Σάντσες (στόπερ), Ματσούκας (επιθετικός), Πλατέλλας (μεσοεπιθετικός), Μανάλης (επιθετικός), Καμπράλ (εξτρέμ).

Ιωνικός

ΟΦΗ: Με Λάρσον… οδηγό

Μπορεί ο ΟΦΗ να καθυστέρησε στον φετινό του προγραμματισμό, ωστόσο, η προσθήκη του επιθετικού Λάρσον σίγουρα θα τον βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό, όπως και αυτές των Ντίκο και Ντιουσέ.

Παράλληλα, διατηρήθηκε και σημαντικό μέρος του περσινού κορμού, ωστόσο μένει να φανεί κατά πόσο θα εμφανιστεί επηρεασμένη ομάδα από την καθυστέρηση στην ενίσχυση της.

Προπονητής: Νίκος Νιόπλιας.

Προσθήκες: Ντιουσέ (μέσος), Γιοχού (στόπερ), Ντίκο (επιθετικός), Θοράρινσον (μπακ), Στέφενς (τερματοφύλακας), Λάρσον (αμυντικός).

Αποχωρήσεις: Κοροβέσης (μπακ), Καστάνιος (επιθετικός), Σελίμοβιτς (στόπερ), Λάμπρου (εξτρέμ), Φελίπε (επιθετικός), Ντε Γκουζμάν (μέσος), Επασί (τερματοφύλακας), Βάτερμαν (τερματοφύλακας), Φαν Ντάινεν (επιθετικός).

Αστέρας Τρίπολης: Ουσιαστικές κινήσεις και Μεταξάς

Μετά το… διαζύγιο με τον Μίλαν Ράσταβατς, ο Αστέρας Τρίπολης εμπιστεύτηκε για την τεχνική του ηγεσία τον Ηρακλή Μεταξά, που πέρσι βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Τρίπολης προχώρησε σε ουσιαστικές, προσθήκες (Μπερτόλιο, Μπαρτόλο, Στάνκο, Γκαρντάφσκι), ενώ και η τελευταία του Ερβίν Ζουκάνοβιτς δίνει ποιότητα και εμπειρία στην άμυνα.

Προπονητής: Ηρακλής Μεταξάς.

Προσθήκες: Μπερτόλιο (μεσοεπιθετικός), Γκαρντάβσκι (μπακ), Μπαρτόλο (εξτρέμ), Στάνκο (μέσος), Τζουκάνοβιτς (αμυντικός).

Αποχωρήσεις: Κάρδαρης (αμυντικός), Εμπόχ (μέσος), Γκροζντάνιτς (αμυντικός), Ντάικο (αμυντικός).

Βόλος: Νέα ομάδα, σταθεροί στόχοι

Ο Βόλος συνεχίζει την σταθερή του παρουσία στην Super League, με το ρόστερ να αναδιαμορφώνεται και το φετινό καλοκαίρι, αφού προστέθηκαν 14 ποδοσφαιριστές.

Ήρθαν ποιοτικοί παίκτες όπως οι Ντέλετιτς και Ματίγια, ενώ για τον πάγκο επιλέχθηκε ο Γάλλος τεχνικός, Όσβαλντ Τανσό.

Προπονητής: Οσβάλντ Τανσό.

Προσθήκες: Οικονομόπουλος (μπακ), Β. Φερνάντεζ (εξτρέμ), Σταμένκοβιτς (επιθετικός), Τσέλιος (μέσος), Μεθκίδα (μεσοεπιθετικός, Κολοράντο), Ντέλετιτς (εξτρέμ, ΑΕΚ), Πίρινεν (μπακ, Τρέντσιν), Εσκοβάλ (στόπερ), Λούνα (μπακ), Λυμπεράκης (μπακ), Ταχάτος, (μπακ), Ματίγια (μέσος), Ουές (αμυντικός).

Αποχωρήσεις: Ρινέρ (στόπερ), Πουρίτα (μπακ), Ρομέρο (εξτρέμ), Νίνης (μεσοεπιθετικός), Ορόζ (μεσοεπιθετικός), Ρεγκατέν (εξτρέμ), Κορέα (εξτρέμ), Ροσέρο (εξτρέμ), Ριένστρα (μέσος), Μπαρτόλο (εξτρέμ), Σοάρες (μέσος), Γκιουλέν (στόπερ), Φεράρι (μπακ).

Παναιτωλικός: Να εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή

Στην 11η θέση τερμάτισε το 2021-22 ο Παναιτωλικός και σίγουρα ο στόχος της ομάδας του Αγρινίου είναι φέτος να παλέψει για να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία, χωρίς να μπει σε μπλεξίματα.

Στον πάγκο παραμένει ο έμπειρος Γιάννης Αναστασίου, ενώ στο κομμάτι των προσθηκών, το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο, αφού στο ρόστερ βρίσκονται πλέον και οι Στεργιάκης, Χατζηθεοδωρίδης και Ξενιτίδης. Σημαντική προσθήκη είναι και ο επιθετικός Ζοάο Πέδρο.

Προπονητής: Γιάννης Αναστασίου.

Προσθήκες: Στεργιάκης (τερματοφύλας), Ξενιτίδης (μέσος), Χατζηθεοδωρίδης (μπακ), Ζοάο Πέδρο (επιθετικός), Μλάντεν (στόπερ), Σενγκέλια (επιθετικός).

Αποχωρήσεις: Βέργος (επιθετικός), Μελίσσας (τερματοφύλακας), Μπαρμπόσα (εκτρέμ), Λούι (μπακ), Βργκοτς (στόπερ), Αντούνες (μέσος), Μεντόσα (μεσοεπιθετικός), Περέιρα (μπακ).

Ατρόμητος: Γερό ξεσκαρτάρισμα και νέες φιλοδοξίες

Μετά την τραγική περσινή του εικόνα, ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει φέτος στις υψηλές θέσεις. Ο Κρις Κόουλμαν έμεινε στο τιμόνι της ομάδας, ενώ έγινε γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, καθώς αποχώρησαν αρκετοί παίχτες.

Ξεχωρίζουν οι προθήκες των Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Κουέν, Κιάρτασον και Ρομπάιγ. Υπενθυμίζεται πως ο Ατρόμητος αγωνίστηκε και κόντρα στην Παναχαϊκή στην Αγυιά, κερδίζοντας με 2-1.

Προπονητής: Κρις Κόουλμαν.

Προσθήκες: Κουέν (μέσος), Σουάρεθ (στόπερ), Έντερ (μέσος), Ρομπάιγ (εξτρέμ), Ντε Μποκ (μπακ), Κιάρτανσον (επιθετικός).

Αποχωρήσεις: Χαρίσης (μέσος), Καστεγιάνο (μπακ), Ντένιτς (μέσος), Σπιριντόνοβιτς (εξτρέμ), Μπεντινέλι (εξτρέμ), Παπαδόπουλος (στόπερ), Σάλομον (μέσος), Άλιμπεκ (επιθετικός), Κουλούρης (επιθετικός), Χαρίσης (Μέσος).

Λαμία: Θα παλέψει για τη σωτηρία

Η Λαμία κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στην Super League, αφού… επιβίωσε από τα μπαράζ με αντίπαλο τη Βέροια (1-1, 1-2).

Μεταγραφικά υπήρξαν αρκετές προσθαφαιρέσεις, ενώ αποκτήθηκαν οι Μποάκιε και Ντε Βισέντι, με την ομάδα της Φθιώτιδας πάντως να παλεύει και φέτος για τη σωτηρία της.

Στον πάγκο συνεχίζει ο Τζανλούκα Φέστα.

Προπονητής: Τζιανλούκα Φέστα.

Προσθήκες: Ντε Βινσέντι (μεσοεπιθετικός), Γιακουμάκης (επιθετικός), Τσιλούλης (εξτρέμ), Μπάμπης (μέσος), Σλίβκα (μέσος), Γκοράνοφ (μπακ), Βασιλακάκης (μεσοεπιθετικός), Μαρμεντίνι (εξτρέμ), Κορνέζος (στόπερ), Μπενίτεζ (στόπερ), Μποάκιε (επιθετικός).

Αποχωρήσεις: Τιρόνε (μεσοεπιθετικός), Μαρτίνεθ (μπακ), Αραμπούλι (επιθετικός), Βύντρα (στόπερ), Μπανγκουρά (χαφ), Νινούα (μεσοεπιθετικός), Λούκας (στόπερ), Βέλλιος (φορ, Τσβόλε), Βλαχομήτρος (επιθετικός), Ελευθεριάδης (χαφ).

Λεβαδειακός: Ανέβηκε για να (προσπαθήσει) να παραμείνει

Ως πρωταθλητής της Super League 2 ο Λεβαδειακός επιστρέφει φέτος στην Super League, μετά από τρία χρόνια.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης που καρπώθηκε την άνοδο συνεχίζει στον πάγκο, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν με παίκτες που μπορούν να δώσουν μάχη για την παραμονή, όπως οι Βινίσιους, Μπελμόντ και Σκβάρκα.

Προπονητής: Γιάννης Ταουσιάνης.

Προσθήκες: Ντεντάκης (μπακ), Βινίσιους (στόπερ), Τσιριγώτης (επιθετικός), Ρεγκίς (μεσοεπιθετικός), Βουτσάς (μέσος), Κ. Λούα Λούα (εξτρέμ), Μπελμόντ (μέσος), Σαντομιέρσκι (τερματοφύλακας), Σκβάρκα (επιθετικός).

Αποχωρήσεις: Νίλι (μεσοεπιθετικός), Ροβίθης (εξτρέμ), Λινάρδος (μέσος), Κονέ (μέσος), Πολέτο (εξτρέμ), Μυτίδης (επιθετικός), Βούγιοβιτς (τερματοφύλακας), Αραβίδης (επιθετικός).

Χρήσιμες πληροφορίες για το φετινό πρωτάθλημα:

*Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», η χώρα μας θα έχει πέντε για τη σεζόν 2023/24. Ο πρωταθλητής της νέας χρονιάς θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό του Champions League, ο 2ος στο δεύτερο προκριματικό της ίδια διοργάνωσης, ο Κυπελλούχος ή 3ος στον τρίτο προκριματικό του Europa League, ενώ 4ος και 5ος θα ξεκινήσουν την εκτός συνόρων παρουσία τους από τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

** Φέτος λόγω της κατάργησης των μπαράζ του 13ου με τον 2ο της Super League 2, θα υποβιβαστούν απευθείας δύο ομάδες (η 13η και η 14η).

***Το πρωτάθλημα θα σταματήσει από τις 13/11 μέχρι και τις 21/12 οπότε και θα αρχίσει ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας. Όλα αυτά λόγω του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

****Γεωγραφική κατανομή ομάδων: Αττική: (ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ιωνικός, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός). Θεσσαλονίκη: (Άρης, ΠΑΟΚ). Αρκαδία: (Αστέρας Τρίπολης), Βοιωτία: (Λεβαδειακός). Μαγνησία: (Βόλος). Αιτωλοακαρνανία: (Παναιτωλικός). Φθιώτιδα: (Λαμία), Ιωάννινα: (ΠΑΣ Γιάννινα). Ηράκλειο: (ΟΦΗ).

*****Κανάλια ομάδων: COSMOTE TV: ΑΕΚ, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός.

NOVA: Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα.

Super League

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (19/8):

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (21.30)

Σάββατο (20/8):

Ατρόμητος-ΟΦΗ 20.00

Λαμία-ΑΕΚ 21.30

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 21.45

Κυριακή (21/8):

Παναθηναϊκός-Ιωνικός 20.00

Άρης-Λεβαδειακός 20.30

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 22.00

www.matchnews.gr

SUPER LEAGUE 1

Super League: Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά

Published

on

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/3 (17:30) η αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά, για την 2η αγωνιστική των play-out της Super League.

Τη σχετική απόφαση έλαβε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, καθώς, μετά τους δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε μη σύννομη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες).

Οπως προβλέπεται από το νέο Νόμο για την αντιμετώπιση της βίας, η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών.

Αντίθετα, «πράσινο φως» πήραν τα υπόλοιπα γήπεδα που πρόκειται να φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, τόσο στα play-off όσο και στα play-out.

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ

Published

on

Στην αναβολή της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, που ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου, προχώρησε η Super League.

Όπως αναμενόταν, οι δύο ομάδες υπέβαλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί ενδιάμεσα στους δύο προημιτελικούς του Europa Conference League, το οποίο η διοργανώτρια αρχή ήταν υποχρεωμένη να αποδεχθεί, βάσει του άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ).

Αυτό που απομένει είναι να αποφασιστεί αν θα αναβληθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ή αν τα ματς Παναθηναϊκός-Λαμία και ΑΕΚ-Αρης θα γίνουν κανονικά και θα μείνει σε εκκρεμότητα το ντέρμπι της Τούμπας.

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Stoiximan Super League

Published

on

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της πρεμιέρας των playouts της Stoiximan Super League.

Στην Τρίπολη για το ματς του Αστέρα με τον Βόλο θα είναι ο Τζήλος και τη μάχη της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας.

Ο Μανούχος θα σφυρίξει τον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι και ο Τσιμεντερίδης εκείνον του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά, οι ορισμοί της πρεμιέρας των playouts της Stoiximan Super League:

Σάββατο 16/3

17:00 Αστέρας-Βόλος: Τζήλος (Κωνσταντίνου, Κολλιάκος, 4ος Κατοίκος, VAR: Παπαδόπουλος, Θ.Μωυσιάδης)

17:30 Κηφισιά-ΟΦΗ: Ματσούκας (Στεφανής, Σάββας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Γκορτσίλας, Δημητριάδης)

19:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Μανούχος (Ψαρρής, Νικολαΐδης, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσακαλίδης, Μεϊντάνας)

20:00 Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός: Τσιμεντερίδης (Τζιουβάρας, Μπαλιάκας, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ευαγγέλου, Νιδριώτης)

Continue Reading
Advertisement
Α2 ΕΣΚΑΗ23 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Σείριος «ζωντανός» για παραμονή, μεγάλη νίκη επί του Πήγασου * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ20 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ18 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ24 hours ago

Παναχαϊκή: Πότε παίζει με Διαγόρα και Παναθηναϊκό Β’

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ16 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΒΟΛΕΙ21 hours ago

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξανδρου Ράπτη η Ιταλία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ17 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ19 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΠΟΛΟ22 hours ago

Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος αθλητής του ΝΟΠ Κώστας Θεοχάρης – Η ανακοίνωση των “δαιμόνων”

Facebook