Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Συμφώνησε με Παναθηναϊκο για ανανέωση ο Αθανασακόπουλος

Published

on

Κόντρα στις φήμες περί αποχώρησής του, εν τέλει ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιστοσελίδες που ασχολούνται εξ’ολοκλήρου με το ρεπορτάζ του “τριφυλλιού”, ο Πατρινός μέσος συμφώνησε σήμερα, Δευτέρα (20/1) να παραμένει στον σύλλογο για τα επόμενα 3 χρόνια.

Το συμβόλαιο θα λήγει το 2023 και αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές και κατ’επέκταση η επίσημη ανακοίνωση.

SUPER LEAGUE 1

Super League: Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά

Published

on

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/3 (17:30) η αναμέτρηση του Βόλου με την Κηφισιά, για την 2η αγωνιστική των play-out της Super League.

Τη σχετική απόφαση έλαβε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, καθώς, μετά τους δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε μη σύννομη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες).

Οπως προβλέπεται από το νέο Νόμο για την αντιμετώπιση της βίας, η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών.

Αντίθετα, «πράσινο φως» πήραν τα υπόλοιπα γήπεδα που πρόκειται να φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, τόσο στα play-off όσο και στα play-out.

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ

Published

on

Στην αναβολή της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, που ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου, προχώρησε η Super League.

Όπως αναμενόταν, οι δύο ομάδες υπέβαλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί ενδιάμεσα στους δύο προημιτελικούς του Europa Conference League, το οποίο η διοργανώτρια αρχή ήταν υποχρεωμένη να αποδεχθεί, βάσει του άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ).

Αυτό που απομένει είναι να αποφασιστεί αν θα αναβληθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ή αν τα ματς Παναθηναϊκός-Λαμία και ΑΕΚ-Αρης θα γίνουν κανονικά και θα μείνει σε εκκρεμότητα το ντέρμπι της Τούμπας.

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Stoiximan Super League

Published

on

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της πρεμιέρας των playouts της Stoiximan Super League.

Στην Τρίπολη για το ματς του Αστέρα με τον Βόλο θα είναι ο Τζήλος και τη μάχη της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας.

Ο Μανούχος θα σφυρίξει τον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι και ο Τσιμεντερίδης εκείνον του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά, οι ορισμοί της πρεμιέρας των playouts της Stoiximan Super League:

Σάββατο 16/3

17:00 Αστέρας-Βόλος: Τζήλος (Κωνσταντίνου, Κολλιάκος, 4ος Κατοίκος, VAR: Παπαδόπουλος, Θ.Μωυσιάδης)

17:30 Κηφισιά-ΟΦΗ: Ματσούκας (Στεφανής, Σάββας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Γκορτσίλας, Δημητριάδης)

19:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Μανούχος (Ψαρρής, Νικολαΐδης, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσακαλίδης, Μεϊντάνας)

20:00 Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός: Τσιμεντερίδης (Τζιουβάρας, Μπαλιάκας, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ευαγγέλου, Νιδριώτης)

Continue Reading
Advertisement

Facebook