Connect with us

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Συνεχίζει την πορεία της ασταμάτητη η ΠΓΕ

Published

on

Τον Θησέα Πατρών αντιμετώπισε χθες η Παναχαϊκή (Κυριακή 26/1) για το πρωτάθλημα Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Το σύνολο του Γιώργου Μακρυκώστα συνεχίζει την ξέφρενη φετινή του πορεία, καθώς νίκησε και τον Θησέα με 3-0 και ακόμα δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι, όντας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης και σε… “τρελά” κέφια με 19 πόντους ήταν η Μαριώτα Αγγελοπούλου.

Τα σετ: 25-16, 25-18, 25-17.

Αγωνίστηκαν: Αγγελοπούλου 19, Παπαδοπούλου 5, Ζωγοπούλου 7, Μιχοπούλου 7, Μπακλέση 9, Ευαγγελάτου, Κεραμίδα 6, Κουκίου, Παϊσιου 9, Μπρούμα, Μαυροθαλασσίτη, Παγανία.

Γ.Μακρυκώστας: “Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”

Δηλώσεις παραχώρησε στο Μatchnews.gr ο τεχνικός των “κοκκινόμαυρων”, Γιώργος Μακρυκώστας όπου τόνισε τα εξής:

“Ήταν μια ακόμα καλή νίκη για εμάς, όμως, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και στη συνέχεια. Θεωρώ πως μόνο με την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Επιπλέον, όπως λέω πάντα, ταμείο η Παναχαϊκή θα κάνει στο τέλος”.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Άρης Αγγελόπουλος: «Επιστρέφω σε γνώριμο περιβάλλον, όλοι μαζί για την εξέλιξη της Παναχαϊκής»

Published

on

“Ύστερα από συζήτηση με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Παναγιώτη Σεμιτέκολο και μέλη της διοίκησης αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έκαναν.

Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, σε μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια όλοι μας ζήσαμε ιστορικές και έντονες στιγμές.

Θα συνεχίσω την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα από τον Ανδρέα Φαλιέρο με στόχο πάντα τα ατομικά και ομαδικά στάδια ανάπτυξης της ομάδας και φυσικά της αγωνιστικής απόδοσής της.

Πρέπει όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, αθλήτριες, φίλαθλοι και όσοι γενικότερα είναι κοντά στην ομάδα να δουλέψουμε ποιοτικά και δυναμικά για τη σημαντική εξέλιξη της Παναχαϊκής.

Μια εξέλιξη που μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής θα συμβάλει στη γενικότερη ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ της περιφέρειας».

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

ΠΓΕ: Ενδελεχής ενημέρωση από τον Κ.Σβόλη για τον Covid-19 (pics)

Published

on

Ο ιατρός καρδιολόγος και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικης Παναχαϊκής, Κωνσταντίνος Σβόλης, παρευρέθηκε και στην ενημέρωση του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου.

Ο κ.Σβόλης μίλησε ενδελεχώς στα παιδιά των Ακαδημιών για τα μέτρα προστασίας και τις συνθήκες γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, σε μια διαδικασία άκρως απαραίτητη που έχει καθιερωθεί από τους “κοκκινόμαυρους” έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη αντίληψη και το μικρότερο δυνατό ρίσκο για έκθεση στον ιό.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ιατρό, ο οποίος έχει ειδική εμπειρία στο πως να κατευθύνει σωστά τους νέους αθλητές.

Η ενημέρωση και από το Panachaiki1891.gr

Ένα από τα βασικά κομμάτια της φιλοσοφίας της ΠΓΕ είναι η σωστή ενημέρωση τόσο σε ζητήματα αγωνιστικού περιεχομένου όσο και σε εξωαγωνιστικού.

Σε μια περίοδο που ο πλανήτης μας, η χώρα μας βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας του κορωνοϊού, είναι υποχρέωση μας στα παιδιά μας και στους γονείς τους η καλύτερη δυνατή ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας και τους τρόπους προστασίας από τον ιό.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως και κατά τη διαδικασία αγιασμού της Πυγμαχίας πριν λίγες ημέρες, έτσι και στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον Covid-19 από τον ιατρό-καρδιολόγο και αντιπρόεδρο της Παναχαϊκής μας, Κο Κωνσταντίνο Σβόλη.

Ο κ.Σβόλης μίλησε ενδελεχώς στα παιδιά των Ακαδημιών μας για τα μέτρα προστασίας και τις συνθήκες γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού, σε μια διαδικασία άκρως απαραίτητη έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη αντίληψη και το μικρότερο δυνατό ρίσκο για έκθεση στον ιό.

Το “παρών” βεβαίως έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η Γενική Αρχηγός του τμήματος Πετοσφαίρισης, Αξιώτη-Γαρουφαλή Μαρία, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας, Σταύρος Γεράνιος, αλλά και οι προπονητές Λευτέρης Δρακόπουλος και Ηρώ Παπαδοπούλου.

Continue Reading

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ

Μετά το 1st Ojo Mix Open, έρχεται το 1st FootVolley Open στην Αγυιά

Published

on

Ντεμπούτο στις δικές του διοργανώσεις τουρνουά έκανε το Patras Beach House της Μαριώτας Αγγελοπούλου, το οποίο φιλοξενείται στις Εγκαταστάσεις της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Ο εξαιρετικά διαμορφωμένος χώρος διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12 Ιουλίου), το τουρνουά 1st Ojo Mix Open, με τη συμμετοχή συνολικά 24 ομάδων.

Ωστόσο η δράση δεν σταματά εδώ.

Συγκεκριμένα, το προσεχές τριήμερο (Παρασκευή 17/7, Σάββατο 18/7 και Κυριακή 19/7) θα διεξαχθεί και τουρνουά, “1st FootVolley Open” στην Αγυιά.

Continue Reading
Advertisement
Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Απολλωνιάδα θρίαμβο επί του Κεραυνού στο Αίγιο (66-64)

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Τέμενη «2» στην παράταση με Αγυιά σε «τρελό» παιχνίδι κι έπιασε κορυφή! (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Εντυπωσιακή ΕΑ Παραλίας «άλωσε» το κλειστό της ΕΑΠ! (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: «Δίδυμο» Αιγιωτών ομάδων στην κορυφή, η ΕΑ Παραλίας στην 4άδα

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ο Ήφαιστος Αχιλλέας συνέχισε με νέα σημαντική νίκη (69-59 τον Πυρσό)

Γ ΕΘΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ23 hours ago

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δικαίωση για τον Γλαύκο/Έσπερο στην ένσταση με την Καλαμάτα, επανάληψη από την αρχή!

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Τα Αραχωβίτικα/Ακταίο πήραν τους δυο βαθμούς κόντρα στη Δύμη

ΜΠΑΣΚΕΤ23 hours ago

Μπάσκετ: Στις «καλένδες» η ένσταση του Αίολου Αγυιάς με το Ληξούρι… 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ21 hours ago

Απόλλων: Με δυο «μελανόλευκες» ομάδες στο φάιναλ-4 των εφήβων ΕΣΚΑ-Η!

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ5 hours ago

Φαραϊκός: Ανησυχία για τον τραυματισμό του Γκόρου

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.