Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Συνέντευξη Πέτρου Σταθάκη για όσα έζησε φέτος στην Παναχαϊκή και γι’ αυτά… που έρχονται

Published

on

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από την επιστροφή του στις τάξεις της Παναχαϊκής έδωσε ο Πέτρος Σταθάκης στη «Match» απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που… καίνε τους «κοκκινόμαυρους» το τελευταίο διάστημα.

Ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής ανέφερε τους άμεσους, αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση…

Οι ατάκες του για τον Σούλη Παπαδόπουλο, το χρονικό της εμπλοκής του στο Πατρινό στρατόπεδο αλλά και η εμπιστοσύνη στο υλικό και το πλάνο σε μία εξομολόγηση «ποταμό» στην εφημερίδα.

Του Ηλία Μάτσα

Πως προέκυψε το ενδιαφέρον για την Παναχαϊκή;

«Ήταν κάτι το οποίο είχα στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή που είχα φύγει, από την πρώτη μου θητεία στην ομάδα. Τότε δεν υπήρχαν ούτε οι προδιαγραφές, ούτε οι συνθήκες, όμως στο βάθος του μυαλού μου υπήρχε πάντα και όταν ήμουν στο εξωτερικό είχα ξεκινήσει μία επαφή με τα παιδιά (σ.σ. Αμερικάνους), το γκρουπ που είμαστε φίλοι και συνεργάτες σε διάφορες δουλειές, στους οποίους παρουσίασα το πρότζεκτ της Παναχαϊκής εδώ και 3-4 χρόνια».

Τι άλλαξε τώρα;

«Πέρσι το καλοκαίρι ευνόησαν οι συνθήκες, κυρίως λόγω του κορωνοϊού και όλων αυτών που πέρασε η ανθρωπότητα, τα οποία που αύξησαν την επιθυμία να θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα. Υπήρχε αυτό το ‘περιθώριο’ να κοιτάξουμε και την ομάδα, την οποία παρακολουθούσα όλο αυτόν τον καιρό, σε μία πόλη που έχω ζήσει αρκετά χρόνια, και μία ομάδα που ξέρω πρόσωπα και πράγματα γύρω από αυτήν αλλά και την πόλη. Ήταν πολύ πιο εύκολο από το να πάμε κάπου αλλού, που δεν με ενδιέφερε κιόλας και όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν».

Ποιο είναι το χρονικό της εμπλοκής σας;

«Προσπαθήσαμε να δούμε αν γίνεται να μπούμε στην ομάδα όσο ήταν στη Β’ Εθνική πέρσι στα τέλη Μαΐου. Η πρώτη επαφή ήταν στις αρχές Ιουνίου, αλλά απείχαμε πολύ στα νούμερα από την αντιπρόταση. Η πρώτη επαφή για να πάρουμε μετοχές από την προηγούμενη ΠΑΕ ήταν το 2019! Μετά έγινε η επαφή πέρσι το καλοκαίρι, με την προϋπόθεση ότι θα γίνονταν κάποιες διαδικασίες λίγο γρήγορα, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε έστω μία εικόνα από την ομάδα από τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου, για να χτίσουμε ομάδα για τη Super League 2. Υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και μετά τα μέσα Ιουλίου, μας έγινε πρόταση αν ενδιαφερόμαστε ακόμα, αλλά ο χρόνος για να γίνουν όλα δεν ήταν αρκετός.

Εμείς ταυτόχρονα ετοιμάζαμε ένα plan b, αν η ομάδα πήγαινε στην Ερασιτεχνική και με το που ανακοίνωσαν ότι παραχωρούν το μάνατζμεντ, μέσα σε 30 λεπτά είχαμε στείλει το mail. Όλα έχουν γίνει επίσημα μέσω δικηγόρων, παρουσιάσαμε το πλάνο μας και είμαστε εδώ 10 μήνες μετά. Η πρώτη επαφή ήταν μερικές μέρες πριν πέσει η ομάδα στη Γ’ Εθνική…»

Πως αντιμετωπίζουν οι Αμερικάνοι την επένδυση;

«Ξέραμε από νωρίς τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε σε κάποια εντός έδρας ματς περισσότερο κόσμο αλλά για μας το στοίχημα ήταν τα μπαράζ, εκεί αναμέναμε να δείξει η ομάδα τη δυναμική και την προοπτική της, κάτι που έγινε. Το γκρουπ γενικά επενδύει σε προβληματικές εταιρείες και η Παναχαϊκή ήταν μία τέτοια το προηγούμενο καλοκαίρι. Υπήρχε ενδιαφέρον πάντα για την ομάδα. Υπήρχε ένα πλάνο που είχε ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια και το οποίο από την άνοιξη του 2021 ήταν πιο προχωρημένο και είπαμε πάμε να το κάνουμε. Ο πρώτος στόχος ήταν η Super League 2».

«Οι Αμερικάνοι κυκλοφορούν με τα ρούχα της Παναχαϊκής»

Πόσο επιτυχημένη ήταν τελικά η χρονιά;

«Το επιχειρηματικό κομμάτι έχει δρόμο ακόμα, δεν μπορείς να πεις ότι πέτυχε από την πρώτη χρονιά. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία, με τις βάσεις που έχει βάλει η ομάδα και στα αγωνιστικά της και σαν εταιρεία, υπάρχει ικανοποίηση γενικά στο γκρουπ. Είναι αρκετά ικανοποιητικό ότι το ζουν και παρακολουθούν τα παιχνίδια ακόμα και με 10 ώρες διαφορά, στις 5 το πρωί. Κυκλοφορούν με ρούχα της Παναχαϊκής!».

Ποιο είναι το πλάνο για την επόμενη μέρα;

«Εξυπακούεται ότι θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα, γι’ αυτό ξεκινήσαμε και αυτήν την προσπάθεια, αλλά αυτό συνδυάζεται και με το πόσο ο κόσμος της ομάδας θα τη στηρίξει, γιατί οι εποχές είναι πολύ διαφορετικές από κάποτε. Πλέον δεν μπορείς να απαιτείς χωρίς να συμμετέχεις, διότι όπως έχει πει και ο Άστον (επικεφαλής της ομάδας), το γκρουπ πιστεύει στο ‘έξυπνο χρήμα’, μπορούμε π.χ. να χαλάσουμε 10 εκ. να φτιάξουμε ένα γήπεδο, αλλά αν δεν υπάρχει κόσμος και ομάδα, είναι πεταμένα λεφτά. Σαν παράδειγμα το λέω…

Η συμμετοχή του κόσμου, σε ομάδες όπως η Παναχαϊκή είναι απαραίτητη. Εμείς είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε γηπεδικά έξοδα».

Που αφορούν στον Ερασιτέχνη;

«Δεν αλλάζει κάτι μ’ εμάς και την Ερασιτεχνική. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει να γίνουν, δεν υπάρχει περίπτωση κατ’ εμέ να χαλάσει κάτι. Η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα, που ανεξαρτήτως σχέσεων, που για μας είναι άριστες, έχει λειτουργικά έξοδα».

«Δεν ζητήσαμε βοήθεια από κανέναν»

Τι στήριξη είχατε από την πόλη; Εμπορικά και φορείς;

«Γενικά την ομάδα δεν την έχει στηρίξει κανένας, δεν ζητήσαμε όμως και κάτι εμείς από κανέναν. Γιατί η φιλοσοφία μας ήταν ότι επειδή ήρθαμε σε μία δύσκολη εποχή για την ομάδα, με ιδιαίτερες συνθήκες και στο περιβάλλον και την νοοτροπία γύρω της, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι πρώτα, και μετά να γνωριστούμε. Το είπα σε όλους τους φορείς που συναντήθηκα, εμείς πήραμε το πρωτάθλημα του ομίλου, πάμε να πάρουμε και την άνοδο και αφού σας έχουμε δείξει ποιοι είμαστε και τι έχουμε καταφέρει στους 10 μήνες, ήρθαμε να μας γνωρίσετε.

Δεν θέλουμε κάτι αυτή τη στιγμή, απλά να συστηθούμε, αυτή ήταν η φιλοσοφία μας, δεν έχουμε ζητήσει κάτι. Βέβαια όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος και για να είμαι και δίκαιος, όποτε θέλαμε να συναντηθούμε με κάποιον, μας δεχτήκαν αμέσως. Βουλευτές, δήμος και περιφερειάρχες».

Από την πλευρά της 6ης ΥΠΕ;

«Τον κύριο Καρβέλη τον εξαιρώ από τους φορείς, ήταν εδώ και πριν από μας, στήριξε απίστευτα και τη φετινή προσπάθεια στον υγειονομικό τομέα. Μεγάλη βοήθεια… Θεωρώ ότι ανήκει στην οικογένεια της Παναχαϊκής!

Όσον αφορά τον εμπορικό κόσμο, οποιαδήποτε βοήθεια υπήρξε, μεγάλη ή μικρή, ήταν πάρα πολύ σημαντική για τη φετινή χρονιά, αλλά αυτή που ξεκινάει θα είναι κριτήριο για να δούμε κι εμείς κατά πόσο οι επιχειρήσεις της πόλης και της Αχαΐας έχουν διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια. Αλλά και η Πάτρα, άνθρωποι που υποστηρίζουν την ομάδα, φέτος θα δείξουν τι συμμετοχή θέλουν να έχουν για να πάει ένα βήμα παραπάνω το εχγείρημα».

Έχουν γίνει επαφές;

«Αυτή τη στιγμή έχουν προτεραιότητα άλλα πράγματα, είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα παράλληλα, αλλά κάποια δείγματα θετικά όπως π.χ. του κ. Κουνάβη και άλλων επιχειρηματιών που έχουν εκφράσει τη θέληση να βοηθήσουν, υπάρχουν.

Εμείς ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να ασχοληθούμε με το εμπορικό κομμάτι της ομάδας, το δουλεύουμε αλλά δεν έχουμε βγει προς τα έξω. Ένα ευρώ είναι παραπάνω από μηδέν ευρώ»

«Είμαστε έτοιμοι, δεν ψάχνουμε για συμπαίκτες»

Υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές να μπουν στο σχήμα σας;

«Δεν έχουμε διάθεση να ‘ανοιχτούμε’ σε συμπαίκτες αλλά δεν μπορούμε και να απορρίψουμε κάποιον που μπορεί να μας κάνει κάποια πρόταση και εφόσον ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας να συμμετέχει. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση, τα παιδιά που ήρθαν είναι συνεργάτες σε άλλα πρότζεκτ».

Πόσο έτοιμοι είστε για την ΠΑΕ;

«Είμαστε έτοιμοι σε ότι χρειαστεί να κάνουμε, και στην κατανομή του Μετοχικού Κεφαλαίου και σε όλα».

Υπάρχει χρονοδιάγραμμα;

«Όχι γιατί δεν εξαρτάται από μας αλλά από την ένσταση της Κοζάνης».

«Κοντά σε ότι υπολογίζαμε, τα χρέη»

Τι εικόνα έχουμε για τα χρέη;

«Έχουμε εικόνα, σίγουρα θα προκύψουν και πράγματα στην πορεία που δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, αλλά αν όλα είναι όπως τα έχουμε σχεδιάσει και από τη στιγμή που θα υπάρχουν έσοδα από στοίχημα και τηλεοπτικά φέτος, θεωρώ πως είμαστε σε καλό σημείο.

Τα έχουν υπολογίσει όλα δικηγόροι και λογιστές, που έχουν αναλάβει το θέμα των χρεών, ενώ τα παιδιά (σ.σ. Αμερικάνοι) ασχολούνται με τη στρατηγική και κάποιες χορηγίες».

Πόσο κόστισε τελικά η φετινή χρονιά;

«Τώρα φτιάχνουμε το report της χρονιάς, τελικό νούμερο δεν έχουμε και όταν έχουμε θα το βγάλουμε. Η εκτίμηση είναι κοντά στο μισό εκατομμύριο, όλα μαζί όχι μόνο το αγωνιστικό. Τρέξαμε πράγματα μεγαλύτερα από τη Γ’ Εθνική, για να τα βρούμε μπροστά μας τη χρονιά που ακολουθεί».

Το μπάτζετ για τη Super League 2 που θα κυμαίνεται περίπου;

«Τώρα το βγάζουμε κι αυτό, θα είναι πολύ λελογισμένο, οι εποχές είναι αρκετά δύσκολες και ο κόσμος από την προσωπική του ζωή το αντιλαμβάνεται. Θα λειτουργήσουμε με σοβαρότητα, ταπεινά και θα ξοδέψουμε χρήματα όσο θεωρούμε εμείς ότι είναι πιο έξυπνα, ώστε να δημιουργούμε βάσεις και βήμα-βήμα να προχωράμε μπροστά.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτό είναι το πιο σωστό, είτε στην εταιρική στρατηγική είτε στο αγωνιστικό σκέλος. Άλλωστε, πέρσι μέσα σε 10 μέρες δημιουργήθηκε μία ομάδα που ‘ισοπέδωσε’ τη Γ’ Εθνική, κι αυτό έγινε με την προοπτική φέτος να μη χρειαζόμαστε να πάρουμε 25 παίκτες. Οι ανανεώσεις που έχουν γίνει, κυρίως Πατρινοί νεαροί ποδοσφαιριστές, υπογράφουν διετίες και τριετίες».

Θα ακολουθήσουν άμεσα κι άλλοι;

«Ναι ναι…»

Για τις επόμενες σκέψεις (αγωνιστικά);

«Δεν θα γίνουν άσκοπες κινήσεις διότι είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν της παρέχεται κάτι από τις αρχές, ούτε γήπεδο, ούτε χώροι. Όλες οι ομάδες αγωνίζονται σε Δημοτικά γήπεδα και γενικά δωρεάν. Εμείς αγωνιζόμαστε στο δικό μας, αλλά από φέτος θα έχουμε ακόμα μία υποχρέωση στην Ερασιτεχνική, όποια και να ‘ναι αυτή, όλα πρέπει να συνυπολογίζονται. Δεν ζητάμε κάτι προφανώς, ξέραμε από πέρσι που βρισκόμαστε. Η σχέση μας με την Π.Γ.Ε. ήταν άψογη και όποτε ζητήσαμε κάτι, μας το παρείχαν και με το παραπάνω…»

Πως προέκυψε η πρόσφατη δήλωση περί ανάπλασης του γηπέδου στην Αγυιά;

«Δεν ήταν ξαφνικό, το παρακολουθούμε καιρό. Εμείς έχουμε ένα όραμα για την ομάδα, το γήπεδό μας είναι παλιό, θέλει ολική ανακατασκευή, για να μην πω… γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Δεν λέμε ότι θα το κάνουμε εμείς, ούτε ζητάμε να μας το φτιάξει κανείς, απλά θέλουμε να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια βούληση για να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε ή να βρούμε άλλες λύσεις, διότι αν δεν φτιαχτεί το γήπεδο, δεν έχει νόημα.

Δηλαδή αν γίνει μία επένδυση και ανεβούμε τι θα κάνουμε; Θα πάμε στο Παμπελοποννησιακό; Μίλησα γιατί πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα, να ξέρουμε αν πρέπει να βρούμε κάποιους άλλους επενδυτές, για το γήπεδο. Να κάνουμε γενικά τον σχεδιασμό μας, εμείς εξαρτόμαστε από την παρουσία του κόσμου, το όλο πρότζεκτ τη χρειάζεται. Δεν μπορούμε όμως για τα επόμενα χρόνια να ζητάμε 10 ευρώ, σε αυτές τις δύσκολες εποχές και να έρχεται ο κόσμος σε ένα γήπεδο που οι συνθήκες είναι άθλιες, εσωτερικά και εξωτερικά! Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας το μεγαλύτερο brand name στη Δυτική Ελλάδα και θέλουμε να δούμε πως θα το αξιοποιήσουμε, για το καλό όλων».

Τι έγινε με το πούλμαν και το προπονητικό της Οβρυάς;

«Ήταν μία επιλογή που είχαμε κάνει στο ξεκίνημα, που λόγω της κατάστασης και ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν το είχαμε ψάξει πάρα πολύ καλά. Στη συνέχεια είδαμε ότι δεν μας συμφέρει αυτό το ‘δώρο’, ήταν λάθος δικό μου και στην πορεία το διορθώσαμε. Επικοινωνήσαμε στην οικογένεια Μπάρλου ότι δεν μας συμφέρει αυτή η λύση και όλα καλά».

Υπάρχει θέμα επιστροφής Μπέζα;

«Ο Γιώργος Μπέζας είναι σε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα…»

Θα υπάρξουν άλλες προσθήκες στο επιτελείο της ομάδας, όπως π.χ. τεχνικός διευθυντής;

«Όχι δεν υπάρχει κάτι σε αυτή τη φάση. Δεν απορρίπτουμε βέβαια τίποτα. Η ομάδα έχει ενισχυθεί με ένα άτομο στην Αθήνα, που θα δουλεύει από εκεί, γιατί το ποδόσφαιρο ‘παίζεται’ εκεί…».

«Να κάνουμε τον Σούλη περισσότερο Παναχαϊκή από Προοδευτική!»

Πως φτάσαμε στην ανανέωση του Σούλη Παπαδόπουλου;

«Αισθάνομαι δικαιωμένος από την επιλογή. Είναι ένας έμπειρος προπονητής, με έχει βοηθήσει και πάρα πολύ με συμβουλές. Βοήθησε την ομάδα πάρα πολύ, το αναγνώρισε και ο κόσμος που ακόμα και τώρα μου λέει ότι είχαμε χρόνια να δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι με ‘γιόμες’. Αγωνιστικά μας ανέβασε επίπεδο.

Ήταν μία κίνηση (σ.σ. η ανανέωση) που είχα στο μυαλό μου να γίνει νωρίτερα, εξάλλου είχα πει ότι και να μην ανέβαινε η ομάδα, από την δικιά μας την πλευρά, ο προπονητής δεν θα άλλαζε. Το θετικό είναι ότι η ανανέωση συνδυάστηκε και με την παρουσία του Άστον εδώ, μια και είναι σημαντικό τα παιδιά να ζουν τέτοιες καταστάσεις, κάναμε μαζί το ραντεβού της συμφωνίας. Κι επειδή στο πλάνο μας θέλουμε να βάζουμε γερές βάσεις, γι’ αυτό έγινε για δύο χρόνια η ανανέωση. Να νιώσει κι αυτός την Παναχαϊκή ‘σπίτι’ του, μήπως τον κάνουμε και πιο πολύ Παναχαϊκή, από Προοδευτική!».

«Είμαστε από την Αμερική αλλά δεν είμαστε Αμερικανάκια»

Ποια είναι τα σχέδια για προπονητικό και ακαδημίες;

«Πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις όσον αφορά το θέμα των ακαδημιών. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύση σε αυτόν τον τομέα, εκτός ότι το θέλουμε πάρα πολύ και είναι στις προτεραιότητές μας από πέρσι, επιπλέον δεν παίρνεις άδεια για Super League 1! Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με ακαδημίες και μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις.

Η ομάδα θα προπονείται φέτος όπως και στην περσινή χρονιά, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η άλλη περίπτωση είναι να βρούμε έναν χώρο για να φτιάξουμε προπονητικό, το οποίο είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας.

Κι εμείς τις λύσεις που θέλουμε να βρούμε, θα τις βρούμε! Το βασικό που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής δεν είναι πλέον ένα ‘κουφάρι’ που θα το κλοτσάνε όλοι δεξιά κι αριστερά. Είμαστε από την Αμερική αλλά δεν είμαστε Αμερικανάκια, είμαστε Αμερικάνοι! Να το έχουν άπαντες καλά στο μυαλό τους όταν θα θέλουν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα στον ευρύτερο οργανισμό της Παναχαϊκής, ο οποίος περιλαμβάνει και τους φίλους της ομάδας, που πολλοί προσπαθούν να τους δηλητηριάσουν το μυαλό!».

«Δηλητηρίασαν τον κόσμο, δεν είμαι μπροστινός κανενός»

Πως αντιμετωπίσατε την αρχική διστακτικότητα μερίδας κόσμου;

«Αυτό ήταν κάτι που προσπάθησαν να κάνουν κάποιοι για να δηλητηριάσουν τον κόσμο, γιατί έτσι νόμιζαν ότι θα κέρδιζαν πράγματα, με την μη παρουσία μου στην Παναχαϊκή. Όσο καιρό ήταν να πάρουμε την ομάδα στη Β’ δεν ακούστηκε τίποτα, με το που έπεσε στη Γ’ ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν ότι εγώ είμαι από την Ηλιούπολη και χίλια δυο.

Ξέχασαν ότι ήμουν εκεί πριν έρθω εδώ. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά έχουν άποψη για μένα. Οι άλλοι που φαντάζονται ή τους ενδιαφέρει πως θα έχουνε μία παρουσία σε σελίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς, επειδή έτσι νομίζουν ότι θα πάρει αξία η προσωπικότητά τους, μου είναι αδιάφοροι. Όποιος γνωρίζει την προσωπικότητά μου, ξέρει πολύ καλά ότι εγώ δεν μπορεί να είμαι μπροστινός κανενός».

Τελικά, αγκάλιασε φέτος ο κόσμος την προσπάθεια;

«Ο κόσμος δεν πρέπει να βλέπει πρόσωπα αλλά τη δουλειά που γίνεται. Αν είναι σοβαρή, αν υπάρχει ταπεινότητα, και να μην υπάρχει έπαρση. Η έπαρση έχει καταστρέψει την Παναχαϊκή, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και έτσι πρέπει να είναι για όλους, από τον επικεφαλής της διοίκησης μέχρι αυτόν που κόβει εισιτήρια. Αυτός είναι ο νούμερο ένα εχθρός εδώ και πολλά χρόνια! Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να παίζουν ρόλο τα πρόσωπα, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να ‘μιλάει’ η δουλειά, ανεξαρτήτως του αγωνιστικού αποτελέσματος».

Αντί επιλόγου: «Το μότο μου είναι η δύναμη της παρέας, ο καθένας όμως στο ρόλο του. Εμείς θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα εκπροσωπεί την πόλη της Πάτρας και θα κάνει περήφανους τους Πατρινούς και τους Αχαιούς όπου κι αν βρίσκονται».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ανατροπή με Μούλντερ;

Published

on

Χωρίς τον Ολλανδό αμυντικό Μίκαελ Μούλντερ φαινόταν ότι θα πορευτεί η Παναχαϊκή μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ο νεαρός μπακ δεν βρισκόταν στις αποστολές της ομάδας το τελευταίο διάστημα, πληρώνοντας το… μάρμαρο των αρνητικών του εμφανίσεων, με το τεχνικό τιμ να διαπιστώνει μία έλλειψη συγκέντρωσης και δυναμικότητας στο παιχνίδι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα επεισόδιο εντός ομάδας και μία εξωαγωνιστική «περιπέτεια». Ο Γιάννης Τάτσης πάντως τον συμπεριέλαβε στην αποστολή με το Αιγάλεω (χωρίς να αγωνιστεί) και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ανατροπή σκηνικού ή απλά έγινε για την πληρότητα της ομάδας.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ευχές της ΠΑΕ Παναχαϊκή στη μπασκετική ομάδα

Για την πρεμιέρα της στα πλέι οφ της Nations League 2.

Published

on

Το δικό της μήνυμα για την μπασκετική Παναχαϊκή που ξεκινάει σήμερα την προσπάθειά της στα πλέι οφ της Nations League 2, κόντρα στους Γαργαλιάνους έστειλε η “κοκκινόμαυρη” ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται καλή επιτυχία στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου που ξεκινά την προσπάθεια του στη β’ φάση της National League 2 κόντρα στους Γαργαλιάνους στις 17:00 στην Αγυιά. Είμαστε δίπλα σας!”.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Την Κυριακή (21/04, 16:00) με τον Γιούχτα στις Αρχάνες

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Η αρμόδια επιτροπή της Λίγκας ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής πλέι οφ και 6ης αγωνιστικής πλέι άουτ του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η Παναχαϊκή επιστρέφει στις Κυριακές και στην πρεμιέρα του Β’ γύρου φιλοξενείται από τον Γιούχτα στις Αρχάνες, με στόχο να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.04.2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Ιωνικός (16:00 / sl2.muvi.com)

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Athens Kallithea – Ηλιούπολη (17:00 / Action 24)

Ρεπό: Καλαμάτα

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024

Π.Κ. ΡΕΝΤΗ, Ολυμπιακός Β – Διαγόρας (15:00 / sl2.muvi.com)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.04.2024

ΑΠ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Παναθηναϊκός – Αιγάλεω (16:00 / sl2.muvi.com)

ΜΑΡΚΟΜΙΧΕΛΑΚΕΙΟ, Γιούχτας – Παναχαϊκή (16:00 / sl2.muvi.com)

 

Continue Reading
Advertisement
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ22 hours ago

Πιάστηκε ντοπέ παίκτης της Εθνικής ομάδας

NATIONAL LEAGUE 217 hours ago

Nations League 2: Η Παναχαϊκή προβάδισμα πρόκρισης, με μεγάλα τρίποντα Γκόβα (pics)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ22 hours ago

Πένθος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας, “έφυγε” ο Φίλιππος Δημητρακόπουλος σε ηλικία 45 ετών

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ24 hours ago

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ του τελικού

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ23 hours ago

Ν.Γραμματικόπουλος στη «Match»: “Αξίζει η παραμονή στον Αχαιό”

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Παναχαϊκή: Ανατροπή με Μούλντερ;

Α2 ΕΣΚΑΗ15 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Η Ακράτα νίκη γοήτρου επί του Σείριου εντός έδρας

ΜΠΑΣΚΕΤ18 hours ago

Ήττα Κόροιβου Αμαλιάδας από Μίλωνα στην Αθήνα, παρά τους 38π. του Αλεξάντερ!

Α2 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Σε δύο δόσεις θα πέσει η αυλαία της προτελευταίας στροφής της Α2 ΕΣΚΑ-Η

Α2 ΕΣΚΑΗ13 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Τρίτωνας πήρε το… ντέρμπι με τον ουραγό Ίφιτο Πύργου! * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Facebook