Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Σύρος: “Επιστρέφω στο δεύτερό μου σπίτι”

Published

on

Ο Γιώργος Σύρος φόρεσε ξανά τη φανέλα της ΕΑΠ και μίλησε στη «Match» για τη νέα χρονιά αλλά και την επιστροφή του στην Πάτρα.

Ο Πατρινός λίμπερο έλειψε μία σεζόν από την ομάδα, για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, και φέτος είναι και πάλι “σπίτι του”. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά μας. Αν προσπαθήσουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες να δίνουμε το 100% καθημερινά, συγκεντρωμένοι και προσεγειωμένοι θα πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Η ομάδα αποτελείται από πάρα πολύ ταλαντούχους Πατρινούς παίκτες, ενώ πέντε από αυτούς είναι μέλη των εθνικών ομάδων κάτι που αποδεικνύει το ταλέντο μας.

Η ομάδα έχει μεγαλώσει συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία μου και ηλικιακά αλλά κυρίως αγωνιστικά. Έχουν παίξει όλοι πλέον πάνω από δύο φορές στην Α2 και υπάρχει μια εμπειρία που δεν υπήρχε την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε και ήμουν εδώ.

Επιστρέφω στο δεύτερό μου σπίτι, εδώ όπου μεγάλωσα και έμαθα βόλεϊ. Εύχομαι φέτος να πάνε όλα όπως τα θέλουμε, να είμαστε υγιείς χωρίς τραυματισμούς, να υπάρχει συνεχής στήριξη από τη διοίκηση όπως όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω πως στο τέλος θα πετύχουμε ακόμη μία μεγάλη στιγμή για την ΕΑΠ».

Ρεπορτάζ: Μάριος Μάντζος

Α2 ΒΟΛΕΙ

Στην αναμονή των πλέι άουτ της Pre League η Ολυμπιάδα

Published

on

Η Ολυμπιάδα μπορεί να έχει ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών στην προτελευταία θέση δεν έχει εξασφαλίσει όμως την παραμονή της.

Και αυτό γιατί περιμένει το αποτέλεσμα των πλέι άουτ της Pre League προκειμένου να μάθει και το δικό της μέλλον για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Το ζευγάρι που παρακολουθεί από κοντά η πατρινή ομάδα είναι αυτό του Πανερυθραϊκού με τον Εθνικό, με τον πρώτο αγώνα την Τετάρτη να ολοκληρώνεται υπέρ της ομάδας της Ερυθραίας και ο δεύτερος να φέρνει τα παιχνίδια στα ίσια τους, αφού το συγκρότημα της Αλεξανδρούπολης έκανε το 1-1 στις νίκες επικρατώντας με 3-2 σετ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ολυμπιάδα θα ξέρει αν παραμένει στην Α2 Εθνική από το αποτέλεσμα του τρίτου αγώνα την Τετάρτη, θέλοντας νίκη του Πανερυθραϊκού.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Βήμα παραμονής του Πανερυθραϊκού στην Αλεξανδρούπολη – Ελπίζει η Ολυμπιάδα

Η παραμονή της Ολυμπιάδας θα κριθεί από το αν θα μείνει στην Pre League ο Πανερυρθαϊκός

Published

on

Σπουδαίο προβάδισμα για την παραμονή του στην Pre League Ανδρών πήρε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους τελικούς των πλέι άουτ.

Στην περίπτωση που μείνει ομάδα που θα καλύψει θέση στο Νότιο Όμιλο δηλαδή ο Πανερυθραϊκός αυτόματα παραμένει στην Α2 Εθνική και η Ολυμπιάδα.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έχει πλέον την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Pre League και την νέα αγωνιστική περίοδο, αρκεί να επικρατήσει στην έδρα της το προσεχές Σάββατο.

Αν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καταφέρει να επικρατήσει θα ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας που είχε και η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, ξανά στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική Ανδρών.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Δήμου.

Τα σετ: 17-25, 25-20, 29-31, 13-25.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): 
Καβαρατζής, Κεσκίνης, Μπουφίδης, Παπάζογλου, Κυριακίδης, Δημητριάδης / Ποιμενίδης (λ), Βαφειάδης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος): 
Παπαδόπουλος, Δημητούλης, Ρεστέμης, Μάρκου, Τασάκος, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Καρύκας, Ταραμίγκος, Καβαρινός.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Φινάλε στην Α2 Εθνική με 6η θέση για τον Ερμή Πατρών

Published

on

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ερμή με 3-1 σετ, από το Παγκράτι στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Τα σετ: 22-25, 17-25, 25-18, 21-25.

Ερμής (Π. Έρδας): Δρακόπουλος, Κάπτης, Κάββουρας, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Τιμπιλής, λίμπερο ο Αλιάι, Μαυρομάτης, Μπακούλιας, Παρδαλάκης, Τραχανάς.

Continue Reading
Advertisement
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20 hours ago

Πιάστηκε ντοπέ παίκτης της Εθνικής ομάδας

NATIONAL LEAGUE 216 hours ago

Nations League 2: Η Παναχαϊκή προβάδισμα πρόκρισης, με μεγάλα τρίποντα Γκόβα (pics)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ21 hours ago

Πένθος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας, “έφυγε” ο Φίλιππος Δημητρακόπουλος σε ηλικία 45 ετών

Α1 ΕΣΚΑΗ23 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το απίθανο buzzer beater του Χριστόπουλου της Αγυιάς από τη… σέντρα!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ23 hours ago

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ του τελικού

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ22 hours ago

Ν.Γραμματικόπουλος στη «Match»: “Αξίζει η παραμονή στον Αχαιό”

ΜΠΑΣΚΕΤ16 hours ago

Ήττα Κόροιβου Αμαλιάδας από Μίλωνα στην Αθήνα, παρά τους 38π. του Αλεξάντερ!

Α2 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Σε δύο δόσεις θα πέσει η αυλαία της προτελευταίας στροφής της Α2 ΕΣΚΑ-Η

Α2 ΕΣΚΑΗ14 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Η Ακράτα νίκη γοήτρου επί του Σείριου εντός έδρας

Α2 ΕΣΚΑΗ12 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Τρίτωνας πήρε το… ντέρμπι με τον ουραγό Ίφιτο Πύργου! * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Facebook