ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Τα γκολ της φιλικής νίκης της Παναχαϊκής επί του Φωκικού

Το πρώτο της φιλικό έδωσε χθες το απόγευμα η Παναχαϊκή.
Με προορισμό το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έκανε μια στάση στην Άμφισσα και αντιμετωπίσει τον εκεί Φωκικό, για να επιβληθεί με 2-1.
Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος και Τσερούτι με πέναλτι, με τον Φωκικό να ισοφαρίσει ενδιάμεσα.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Δείτε στιγμιότυπα από τον Αγιασμό της Παναχαϊκής
Ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το παρών

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα ο επίσημος Αγιασμός της ΠΑΕ Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό της ΠΑΕ.
Δείτε στιγμιότυπα από τον “κοκκινόμαυρο” Αγιασμό…








Δεν θα αφήσει έτσι το θέμα της διαιτησίας στην Καλλιθέα, η διοίκηση της Παναχαϊκής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Match».
Οι «κοκκινόμαυροι» είναι εξοργισμένοι από την παρουσία του Ανδρέα Βλάχου και της «τριάδας» του στην αναμέτρηση του «Ελ Πάσο» και θα φροντίσουν να πάρουν τα… μέτρα τους, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στη συνέχεια.
Οι αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του έφεραν σφοδρές αντιδράσεις μάλιστα, αρκετές φορές και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Α. Βλάχο να τιμωρεί με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς ιδιαίτερες αφορμές, σχεδόν… όλο τον πάγκο της Παναχαϊκής.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έδειξε 3 (!) κίτρινες κάρτες στους ανθρώπους των «κοκκινόμαυρων», αρχικά στους Χρήστο Μικέ και Βαλάντη Μπλέτσα στο πρώτο μέρος και στον Στέφανο Φραντσιόζα στην επανάληψη
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της «Match», συντάχθηκε με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής και ο παρατηρητής της αναμέτρησης, Χαράλαμπος Μοιραδωράκης, που έβαλε χαμηλό βαθμό στον διαιτητή της αναμέτρησης.
Ηλίας Μάτσας – ΑΠΟ ΤΗ «MATCH» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Ο ετήσιος καθιερωμένος Αγιασμός της Παναχαϊκής στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα πραγματοποιηθεί αύριο (28/9) το μεσημέρι.
Ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να εισέλθει από τη Θύρα 2, για να βρεθεί στο πλευρό του συλλόγου.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει ότι αύριο Πέμπτη (28/9) και ώρα 13:00, στο γήπεδο της Αγυιάς, θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος Αγιασμός για όλοκληρο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό της ΠΑΕ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, από τη Θύρα 2 (Επίσημα).