Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τα νέα είναι πολύ ενθαρρυντικά για τον Σλούκα»

Published

on

Αισιόδοξος ότι ο Κώστας Σλούκας θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην αναχώρηση της ομάδας για την Κίνα, δήλωσε πως είναι πολύ ενθαρρυντικά τα νέα από την αποθεραπεία του γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, ενώ τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει δουλέψει αρκετά

Αναλυτικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι στην ομάδα. Έχει περάσει ένα διάστημα πολύ καλής δουλειάς. Όλα πήγαν καλά, με εξαίρεση τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου, και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε πολλές μέρες δουλειάς μπροστά μας, μπαίνουμε στο τρίτο στάδιο προετοιμασίας που περιλαμβάνει το μοντάρισμα. Τα περιθώρια βελτίωσης από τη φύση της ομάδας είναι πολύ μεγάλα, έχουμε να δείξουμε πολλά πράγματα που έχουμε δουλέψει και δεν βγάλαμε στο Ακρόπολις. Είτε λόγω των αγώνων, είτε επειδή δεν θέλαμε να βγουν. Μέσα στις επόμενες 12 μέρες θα είμαστε έτοιμοι να τα παρουσιάσουμε στο γήπεδο».

Για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα: «Τα νέα είναι πολύ ενθαρρυντικά για τον Σλούκα, η μαγνητική που έβγαλε χθες το πρωί ήταν πάρα πολύ καλή. Παραμένουμε στο πλάνο που έχουμε και μέχρι τη Δευτέρα 26 του μήνα θα έχουμε 100% εικόνα της κατάστασης. Αν τα δεδομένα είναι όπως μας λένε οι γιατροί -και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε- ο Κώστας θα ταξιδέψει για την Κίνα. Θεωρώ πως αν πάει έτσι θα έχει κι έναν αριθμό προπονήσεων, οπότε θα είναι πιο εύκολη η μετάβαση. Αν πρέπει να θυσιάσουμε και ένα παιχνίδι, θα γίνει κι αυτό. Προτεραιότητα είναι η υγεία του Κώστα, για να μπορέσει να βοηθήσει, όπως θέλει κι αυτός».

Για την πίεση που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Η πίεση έρχεται από τον κόσμο λόγω της καταπληκτικής παρουσίας του στα φιλικά. Θέλουμε να ανταποδώσουμε μέσω της προσπάθειας της ομάδας. Αυτό ισχύει για όλα τα παιδιά της ομάδας. Θεωρώ πως η πίεση αυτή θα μας βγει σε καλό. Οι Πελαργοί και οι Έλληνες φίλαθλοι είναι δίπλα μας πάντα. Ξέρουμε πως θα τους έχουμε και δίπλα μας στην Κίνα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επαληθεύσουμε τις προσδοκίες τους και να ευχαριστηθούν αυτό το ταξίδι».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ναν: «Δεν είμαι βέβαιος αν θέλω να γυρίσω στο ΝΒΑ»

Published

on

Ο Κέντρικ Ναν σε συνέντευξη που έδωσε, ρωτήθηκε για το μέλλον του, για τα μηνύματα αγάπης που παίρνει από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και από τους φιλάθλους της ομάδας και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός σούτινγκ Γκαρντ δήλωσε:

«Στην αρχή ήρθα με σκοπό να επιστρέψω στην πατρίδα μου, αλλά αφού η ομάδα πάει καλά, λαμβάνω και πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο, μου αρέσει η ζωή εδώ και ο Παναθηναϊκός, δεν διαγράφω από το μυαλό μου την παραμονή μου στους πράσινους».

Για την ζωή στην Ελλάδα:

«Είναι πάρα πολύ όμορφα. Πολλές ηλιόλουστες μέρες, όμορφος καιρός, όμορφη πόλη, όμορφα εστιατόρια και καλοί άνθρωποι. Έχω νιώσει σίγουρα την αγάπη εδώ και δεν έχω πολλά παράπονα για την χώρα».

Για τους αντιπάλους που τον έχουν δυσκολέψει περισσότερο:

«Οι πιο δύσκολοι αμυντικοί που με έχουν ταλαιπωρήσει είναι ο Ταβάρες και ο Φαλ. Οι γκαρντ δεν με ανησυχούν γιατί παίζουν αλλαγές στα σκριν, όποτε ο συμπαίκτης μου προφανώς θα με απελευθερώσει και μετά έχω τον ψηλό απέναντι μου, που απλά κάθεται εκεί και με περιμένει».

Για το ποιον του θυμίζει ο Κώστας Σλούκας:

«Σκέφτηκα κάποιον όταν πρωτοήρθα εδώ. Αλλά τον βλέπω σαν έναν Ευρωπαίο Ντράγκιτς. Είναι σαν τον Γκόραν Ντράγκιτς».

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: «Να τα δώσουμε όλα για να υπερασπιστούμε την 2η θέση»

Published

on

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Published

on

Ούτε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όπως έλεγαν πριν το τζάμπολ, προσδοκούσαν σε μία τέτοια φανταστική παρουσία των «ερυθρόλευκων» οπαδών στην Περιβόλα και σε ματς που δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον.

Η κερκίδα που τοποθετούνται οι οπαδοί των φιλοξενουμένων ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτη, με την παρουσία δύναμης των ΜΑΤ κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 40λεπτου το όλο περιβάλλον θύμιζε περισσότερο ΣΕΦ και με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ανταποδίδουν με ένα μεγάλο ευχαριστώ, πηγαίνοντας στη μεριά τους με τη λήξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και πριν το τζάμπολ οι μικροί φίλοι που είχαν πιάσει θέση περιμετρικά των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού «πολιόρκησαν» τους παίκτες (Έλληνες και ξένους) για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Με τους «ερυθρόλευκους» να το απολαμβάνουν και να μη χαλάνε χατίρι σε κανέναν σχεδόν, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε με το σφύριγμα της λήξης, όταν και ο αγωνιστικός χώρος της Περιβόλας γέμισε από κόσμο. Εκεί χρειάστηκε η επέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου.

 

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook