Connect with us

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Τέλος καλό, όλα καλά για τους αθλητές του Ράλλυ Αχαιός

Published

on

Πλήρωμα και αμάξι στα “σπίτια” τους.

Όλα καλώς δείχνουν να καταλήγουν, αφού τελικά τα πλήρωμα δεν έπαθε σχεδόν το παραμικρό, ενώ η Οργάνωση κατάφερε μετά από πολύωρη προσπάθεια και “έβγαλε” το αυτοκίνητο από το δύσβατο σημείο.

Παρατηρήστε πόσο αλώβητη είναι η καμπίνα του οχήματος, παρά την “ταλαιπωρία” που τράβηξε.

Σημαντικός τομέας η ασφάλεια των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Παραιτήθηκε ο Στέλιος Καγιάφας

Published

on

Τέλος αποτελεί ο Στέλιος Καγιάφας από το αξίωμα του Αλυτάρχη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με προσωπική τοποθέτηση, σε μια είδηση που προκαλεί αίσθηση.

Αναλυτικά:

Έχοντας υπηρετήσει το χώρο του καρτ με με αγάπη και αμεροληψία πάνω από 20 χρόνια συνολικά σαν οδηγός – μηχανικός – αλυτάρχης θέτω εαυτόν υπό εν δυνάμει παραίτηση από τις λίστες Αλυταρχών Kart της ΟΜΑΕ και απαιτώ άμεσα από το ΔΣ της ΟΜΑΕ την Δημόσια τοποθέτηση.

Θεωρώ απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό να δέχομαι πιέσεις από έμπορο – μηχανικό ότι δεν με θέλουν οι πελάτες του. Είμαι εδώ για να εξυπηρετήσω το χώρο του καρτ και όχι εμπόρους, μηχανικούς και μπαμπάδες.

Με εκτίμηση

Καγιάφας Στέλιος

Διάβασε Περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Ράλλυ Αχαιός: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων!

Published

on

Ατύχημα στο 41ο Ράλλυ Αχαιός στο Μάνεσι!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η διοργάνωση το προτελευταίο αυτοκίνητο που συμμετείχε στο χρονομετρημένο κομμάτι έπεσε σε χαράδρα βάθους 10 μέτρων.

Ο οδηγός με τον συνοδηγό βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενώ όπως δηλώνουν στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα στο σημείο, δεν έχουν τραυματιστεί. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι διοργανωτές αναμένουν την πυροσβεστική ώστε να απεγκλωβίσει τους οδηγούς από το αυτοκίνητο.

Διάβασε Περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Όλα έτοιμα για το ιστορικό “Ράλλυ Αχαιός”

Published

on

Το 41ο Ράλλυ Αχαιός που διοργανώνει ο ΑΟΠ το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Απριλίου θα αποτελέσει τον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου για το 2019, οπού θα φιλοξενήσει 29 πληρώματα από όλη την Ελλάδα.

Φέτος το Ράλλυ Αχαιός θα ξεκινήσει τη δράση του από το Σάββατο 13 Απριλίου. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στον Μόλο της Αγίου Νικολάου στις 17.00 και απευθείας τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν τον αγώνα με την νέα Super Ειδική Διαδρομή στην MINI Περιμετρική με ειδική χάραξη, δίνοντας την δυνατότητα στους θεατές να απολαύσουν μια ειδική διαδρομή στο κέντρο της Πάτρας.
Την Κυριακή 14 Απριλίου θα διεξαχθούν οι 2 από τις ομορφότερες ειδικές διαδρομές της Ελλάδος.
Η ειδική διαδρομή Σελινούντας 1-3 και ώρες 10:08 και 13:46 αντίστοιχα και η ειδική διαδρομή Μάνεσι 2-4 και ώρες 11:03 και 14:44 αντίστοιχα, η οποία θα διεξαχθεί με την κατηφορική της φορά μετά από πολλά χρόνια.
Το Service Park του αγώνα θα βρίσκεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και ο Τερματισμός του αγώνα θα γίνει στον Μόλο της Αγίου Νικολάου στις 15:42.

Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που θα βρούν μέσα στο έντυπο των συμμετοχών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με ασφάλεια. Επίσης τους παρακαλούμε να υπακούουν στις οδηγίες των υπεύθυνων Κριτών και της Αστυνομίας.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το 41ο Ράλλυ Αχαιός μείνετε συντονισμένοι στο site του ΑΟΠ www.aop.gr
Τηλ. Επικοινωνίας : 2610-432737
E-mail : [email protected]

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.