Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Θα παλέψει να μην πουλήσει! Αυτά ειπώθηκαν στο ΔΣ της ΠΓΕ

Published

on

Ένα πολύ ενδιαφέρον διοικητικό συμβούλιο έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, με θέμα συζήτησης το φλέγον οικονομικό ζήτημα με τις μεγάλες οφειλές στο Δημόσιο από το μακρινό παρελθόν.

Μιλάμε για οφειλές κυρίως σε τραπεζικό οργανισμό, που μαζί με μερικές ακόμη εκκρεμότητες σε εφορία και Δήμο Πάτρας., φθάνουν το συνολικό χρέος στα 700.000 περίπου ευρώ, που απειλεί να «πνίξει» την Παναχαϊκή ΓΕ. Μιλάμε για χρέη, ειδικά το τραπεζικό, που ξεκίνησαν επί προεδρικής θητείας στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή του κ. Θανάση Νικολακόπουλου (αρκετές δεκαετίες πίσω), το οποίο δεν τακτοποιήθηκε ούτε από τον ίδιο, ούτε όμως από τους δυο επόμενους προέδρους που το διαδέχθηκαν (Πελοπίδας Αθανασόπουλος και Νίκος Ράπτης).

Η σημερινή διοίκηση υπό την προεδρία του Παναγιώτη Σεμιτέκολου, που κάνει ένα ουσιαστικό έργο με παρεμβάσεις στην Αγυιά (πέραν των οικονομικών προσπαθειών), καλείται να ασχοληθεί με αυτή την «καυτή πατάτα» και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης και με την παρουσία των λογιστών που είχαν να αναλάβουν τη σύνταξη σχετικής μελέτης, τρεις ήταν οι βασικές λύσεις που προτάθηκαν:

Α) Να υπάρξει διαπραγμάτευση με την τράπεζα (Αχαϊκή) που υπάρχει εκεί το μεγαλύτερο χρέος από τα δάνεια που είχαν παρθεί, έτσι ώστε η τελική κατάληξη να περιλαμβάνει ένα γενναίο κούρεμα του χρέους και το υπόλοιπο να ρυθμιστεί κατά τέτοιο τρόπο, που να μπορεί να αποπληρωθεί σε συγκεκριμένες δόσεις που από κοινού θα αποφασιστούν. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια πρώτη επαφή σε «αναγνωριστικό» επίπεδο διαθέσεων της τράπεζας, που αφήνει μια μικρή νότα αισιοδοξίας.

Β) Να προχωρήσει η Παναχαϊκή ΓΕ σε κινήσεις για εύρεση επενδυτή (π.χ. την ΠΑΕ) και να υπάρξει μια ειδική συνεργασία μαζί του με κοινό όφελος, αν φυσικά «στραβώσει» η πρώτη και βασικότερη επιλογή με το κούρεμα του χρέους.

Γ) Να πουληθεί τελικά ένα μέρος της περιουσίας που διαθέτει η ΠΓΕ και να παζαρευτεί για τη μεγαλύτερη δυνατή εισπρακτική επιτυχία.

«Κανείς μας δεν έχει διάθεση να δοθεί η λύση μέσω πώλησης της περιουσίας που διαθέτει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή και προς την κατεύθυνση αυτή θα δώσουμε τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις”, ανέφερε με νόημα ο πρόεδρος της ΠΓΕ Π. Σεμιτέκολος, με τις εξελίξεις πλέον στο θέμα αυτό, να μεταφέρονται με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Χαρακτηριστικά κλικ από το πρώτο φιλικό της Παναχαϊκής, απέναντι στον Ατρόμητο

Published

on

Την πρώτη της… παράσταση μπροστά στο κοινό της έδωσε η Παναχαϊκή για τη νέα χρονιά.

Μπορεί η αναμέτρηση να ήταν φιλική αλλά οι φίλοι των «κοκκινόμαυρων», που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο της Αγυιάς (ανάμεσα στους 500 και λίγο… λιγότερους από 1.000) πήραν ένα πρώτο δείγμα γραφής για την ομάδα που ετοιμάζεται.

Η εικόνα της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν αρκετά καλή για το σημείο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε και δεδομένου του επιπέδου και της ετοιμότητας του αντιπάλου.

Δείτε χαρακτηριστικά κλικ από την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ατρόμητο.

*Η εμφάνιση που φόρεσε η Παναχαϊκή στο πρώτο της φιλικό είναι για τους αγώνες που θα δώσουν οι «κοκκινόμαυροι» στο διάστημα της προετοιμασίας τους, καθώς οι νέες εμφανίσεις της ομάδας θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου αύριο Παρασκευή (12/8).

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Παρουσιάζει φανέλες και διαρκείας

Published

on

Η Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ ενημερώνει ότι την Παρασκευή (12/8) και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων των γραφείων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην Αγυιά θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τον υπεύθυνο του τμήματος μάρκετινγκ Γκας Καραγιάννη.

Εκεί θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των δράσεων της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, όπως το πρόγραμμα μελών αλλά και η διάθεση των καρτών διαρκείας και άλλα.

Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση των νέων επίσημων εμφανίσεων της Παναχαϊκής.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή Γ.Ε.: Αναζητάει απόφοιτους γυμναστικής Ακαδημίας για τα τμήματά της

Published

on

Η Παναχαϊκή Γ.Ε. προχώρησε στη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντός της για πρόσληψη αποφοίτων σχολών γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα μπάσκετ, βόλεϊ και στίβο και ιδού η σχετική κοκκινόμαυρη ανακοίνωση.

“Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση ενδιαφέρεται για συνεργασία με αποφοίτους Σχολών Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβος.

Για πληροφορίες τηλέφωνο: 6995960662 και mail: panaxaikige1891@gmail.com”.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.