Connect with us

NATIONAL LEAGUE 2

Θανάσης Λιόνας εφ’ όλης της ύλης στο Panachaiki1891.gr: «Τυχερός που εργάζομαι σε τόσο ιδανικές συνθήκες»

Published

on

Ζει την Παναχαϊκή καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, πολλές ώρες στο γραφείο του, στο παρκέ. Με τα μπλοκάκια του, τις σημειώσεις και τα πλάνα του για το πως η ομάδα του θα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Ο Θανάσης Λιόνας δεν είναι κάποιος… πρωτάρης στο χώρο της προπονητικής, αλλά «κουβαλάει» μεγάλη εμπειρία στις πλάτες του κι αυτός είναι και ο λόγος που η Διοίκηση της ΠΓΕ τον εμπιστεύτηκε για την εκπόνηση ενός πολύ σημαντικού project.

Στα χρόνια παρουσιάς του, το Ανδρικό Τμήμα μπάσκετ έχει σημειώσει ιδιαίτερα σημαντική βελτίωση και ειδικότερα φέτος, έχει πραγματοποιήσει ένα απίστευτο ξεκίνημα με 3/3 νίκες και την πρώτη θέση «καπαρωμένη» στη Γ’Εθνική.

Όλα αυτά βεβαίως, πριν έρθει το δεύτερο Lockdown στη χώρα και τα πάντα μπουν σε αδράνεια.

Ο έμπειρος προπονητής παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Panachaiki1891.gr. Αναφέρθηκε τόσο στα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο όλους μας όσο και στα αγωνιστικά της ΠΓΕ, αναλύοντας όσα έχουν προλάβει να συμβούν τη φετινή σεζόν.

Επιπλέον, μίλησε για τους στόχους του στην ομάδα, αποθέωσε Διοίκηση, παίκτες και τους συνεργάτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα του αθλητισμού.

Ακολουθεί παρακάτω η Συνέντευξη:

-Κόουτς η πανδημία και το «λουκέτο» στον αθλητισμό βρήκε την ΠΓΕ πρώτη στη βαθμολογία της Γ’Εθνικής. Σας αφήνει μια πικρία αυτή η κατάσταση;

Θ.Λ.: «Σίγουρα η διακοπή μας άφησε μια πικρία, γιατί η ομάδα μας είχε βρει ρυθμό, είχαμε καλή ψυχολογία. Μάλιστα, είμαστε στην πρώτη θέση με τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που θα πάνε καλά στο πρωτάθλημα και η συνέχεια προδιαγραφόταν αρκετά καλή».

-Θα μπορούσαν τα πρωταθλήματα να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα ή και αργότερα, ώστε να έχει διασφαλιστεί το κομμάτι της υγεία πρωτίστως και για να μην υποστούν τα σωματεία αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία;

Θ.Λ.: «Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σε ένα τέτοιο ερώτημα, διότι αυτές οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες και άγνωστες για όλους μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η γνώμη των ειδικών πρέπει να μπαίνει μπροστά από οποιαδήποτε άλλη άποψη και με αυτές τις υποδείξεις πρέπει να πορεύονται όλοι.

Οπωσδήποτε, για να ξεκινήσει η οποιαδήποτε δραστηριότητα πρέπει καταρχάς να διασφαλιστεί η υγεία όλων. Δυστυχώς, έχω την άποψη ότι η ταλαιπωρία αυτή θα ήταν αναπόφευκτη οποιαδήποτε χρονική στιγμή γινόταν η διακοπή».

-Όταν ανακοινώθηκε το δεύτερο Lockdown ποιες σκέψεις σας ήρθαν στο μυαλό;

Θ.Λ.: «Η πρώτη σκέψη ήταν ότι μας… κυνηγά η ατυχία γιατί και την προηγούμενη σεζόν το πρωτάθλημα σταμάτησε τη χρονική στιγμή που το πρόγραμμά μας γινόταν πολύ εύκολο και όταν ήδη είχαμε 9 νίκες σε 16 παιχνίδια. Παίζαμε πολύ καλά.

Η περσινή πορεία μας ήταν αξιόλογη, πετύχαμε το στόχο μας, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία πολύ νωρίς, μόλις στην αρχή του 2ου γύρου. Είναι πολύ δύσκολο για νεοφώτιστη ομάδα Επαρχιακή, να σωθεί και μάλιστα τόσο νωρίς. Θα φτάναμε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία, συν το ότι η νίκη που μας έλλειπε για να μας ανεβάσει κατηγορία -όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα- ήταν το παιχνίδι με την Τρίπολη, την 17η αγωνιστική στο γήπεδο μας η οποία αναβλήθηκε μόνο στην Πάτρα, καθώς οι υπόλοιποι έπαιξαν κανονικά. Η συγκεκριμένη ομάδα που θα παίζαμε ήταν αδύναμη και αυτή η ενδεχόμενη νίκη θα ήταν η 10η.

Επειδή, όμως, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και επειδή πιστεύω ότι όποιος δουλεύει ανταμείβεται, μέσα στο μυαλό μας υπάρχουν αισιόδοξες σκέψεις για τη συνέχεια».

-Το κλίμα στα αποδυτήρια, η επικοινωνία με τους παίκτες σας πως είναι ως σήμερα και μετά απ’όλες αυτές τις εξελίξεις;

Θ.Λ.: «Με τους παίκτες υπάρχει μια σχέση αλληλοεκτίμησης, η οποία καλλιεργείται από την καλή συνεργασία και την εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μας. Όλοι είναι επιλογές μου, τους γνωρίζω, με γνωρίζουν, τους πιστεύω πολύ.

Ξέρουν ότι είμαι πιεστικός, απαιτητικός, φωνάζω, αλλά ταυτόχρονα και δίκαιος, συνεργατικός και πάντα δίπλα τους. Είναι καλοί αθλητές, καλοί άνθρωποι, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει και στα παιχνίδια. Σε αυτή την περίοδο προσπαθούμε να μιλάμε συχνά, να έχουμε επικοινωνία για τις εξελίξεις και να δίνουμε και τις οδηγίες που χρειάζονται».

-Έχετε δώσει ατομικά προγράμματα στους αθλητές και αν ναι μιλήστε μας γι’ αυτά (σ.σ. τι εμπεριέχουν);

Θ.Λ.: «Όλοι οι αθλητές έχουν πάρει πρόγραμμα. Την τρέχουσα περίοδο η διατήρηση της φυσικής κατάστασης, με προγράμματα τρεξίματος σε ανοικτό χώρο τρεις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, καθώς ο χρόνος διακοπής είναι μεγάλος.

Τους ελέγχει ο γυμναστής μας και πρέπει όλα τα παιδιά να προσπαθήσουν να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, για να μην χαραμίσουν τη δουλειά που είχαν κάνει. Η ατομική ευθύνη, λέξη της… μόδας στις μέρες μας, πρέπει να λειτουργήσει γιατί οι ευθύνες που έχουν αναλάβει είναι σημαντικές».

-Η Παναχαϊκή έκανε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα με 3/3 νίκες απέναντι σε δυσκολοκατάβλητες ομάδες. Ποια ήταν τα στοιχεία που σας οδήγησαν σε αυτά τα τρία ροζ φύλλα;

Θ.Λ: «Σημαντικό στοιχείο σε αυτό το καλό ξεκίνημα ήταν η καλή προετοιμασία που έγινε, με τον γυμναστή μας, Φώτη Κακαλή, η σωστή δουλειά μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις, οι οποίες είναι αρκετά δυνατές.

Ένα άλλο στοιχείο ήταν η ομοιογένεια που υπήρχε στην ομάδα. Ήταν επιλογή μας να ανανεώσει ο βασικός κορμός του περσινού ρόστερ και αυτό φάνηκε στα ματς. Η επιλογή της μείωσης του μέσου όρου ηλικίας των αθλητών, έπαιξε ρόλο στο να ανεβάσουμε την ένταση των προπονήσεων.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είχε να κάνει με τη γνώση της κατηγορίας ,των ομάδων που παίζαμε και σε αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο τόσο ο Scouter μας, Μιχάλης Δελάρτας όσο και ο νέος Συνεργάτης, Νίκος Μενούνος. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφερθούμε και στην πολύτιμη βοήθεια του Υπεύθυνου αποκατάστασης του Μάρκου Μυκωνιάτη, καθώς και την υποστήριξη του Team Manager Νίκου Ξουλού. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στον Φροντιστή μας τον Στράτο Παππά, στην ζωντανή ιστορία της ΠΓΕ, που φροντίζει να μην μας λείπει τίποτα.

Καταλαβαίνεται, λοιπόν, πως τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και η καλή πορεία είναι αποτέλεσμα σημαντικής δουλειάς και υποδειγματικής συνεργασίας όλων των μελών του προπονητικού staff . Παρ’ότι βρισκόμαστε στην Γ’Εθνική λειτουργούμε σε ανώτερο επίπεδο, καθώς οι απαιτήσεις το επιβάλλουν αν θέλουμε να διακριθούμε».

-Που πιστεύεται πως θα κριθεί η φετινή Γ’ Εθνική;

Θ.Λ.: «Μεγάλο ρόλο παίζει πάντα η διάρκεια που βγάζουν ή όχι οι ομάδες και στην προπόνηση τους, αλλά και στην οργάνωση. Το πως θα εμφανιστούν μετά τη διακοπή θα παίξει καθοριστικό ρόλο, γι’αυτό θα πρέπει να είμαστε από πλευράς μας να είμαστε αρκετά προσεκτικοί. Θα πρέπει να υπάρχει καθολική συγκέντρωση, σοβαρότητα και πίστη στο πλάνο.

Επιπλέον, στη φετινή Γ’ Εθνική ένας παράγοντας που θα παίξει σπουδαίο ρόλο είναι το πως οι σύλλογοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα μεγάλα ταξίδια, ειδικότερα στα Νησιά, τα οποία είναι ιδιαίτερα επίπονα. Το διαπιστώσαμε στο παιχνίδι στην Κρήτη, ευτυχώς χωρίς κάποια απώλεια».

-Πότε εκτιμάται πως θα έχουμε ξανά αγωνιστική δράστη;

Θ.Λ.: «Έτσι όπως είναι τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή, πιστεύω ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα γύρω στις 15  Ιανουαρίου, αφού στις αρχές του συγκεκριμένου μήνα ακούγεται πως θα δοθεί άδεια για προπονήσεις.

Ελπίζουμε πως τα κρούσματα θα έχουν περιοριστεί, θα έχει αρχίσει και ο εμβολιασμός και η κατάσταση θα είναι καλύτερη.  Πιστεύω πως σε 15-20 μέρες θα επανέλθουμε.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει το τι έχουμε κάνει κατά την διάρκεια της διακοπής, γι’αυτό προσπαθούμε όσο μπορούμε να ελέγξουμε την συντήρηση των αθλητών μας».

-Συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά στην ΠΓΕ, έχοντας την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη της Διοίκησης. Είναι μια προσωπική δικαίωση για τη δουλειά σας αυτό το γεγονός;

Θ.Λ.: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην ομάδα της ΠΓΕ. Μην ξεχνάμε τι σημαίνει Παναχαϊκή, τι ιστορία κουβαλάει αυτή η ομάδα. Την μεγαλύτερη ιστορία στην περιοχή μας και από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Μας γνωρίζουν και μας σέβονται παντού.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που συνεργάζεται με αυτή την ισχυρή και αξιόπιστη Διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο, Παναγιώτη Σεμιτέκολο. Μια διοίκηση, η οποία είναι πάντα δίπλα μας, έχει όραμα και στόχους για την ομάδα, έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πολυάριθμων φίλων της και το σεβασμό των ανθρώπων του αθλητισμού της περιοχής μας. Από την αρχή της συνεργασίας μας υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει στήριξη και εμπιστοσύνη και αυτό φάνηκε στα δύσκολα!

Για κάθε προπονητή είναι δικαίωση της δουλειάς του να απολαμβάνει αυτές τις ιδανικές συνθήκες, πόσω μάλλον όταν εκείνες προέρχονται από τα μεγαλύτερα σωματεία στη χώρα μας».

-Που ονειρεύεστε να φτάσετε και που ρεαλιστικά πιστεύεται πως μπορείτε να φτάσετε με την Παναχαϊκή;

Θ.Λ.: «Οι δυνατότητες που έχει το σωματείο είναι πολύ μεγάλες. Έχει όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται μια ομάδα για να πάει ψηλά. Ιστορία ,εγκαταστάσεις, διοίκηση με όραμα και το πιο σπουδαίο, φιλάθλους- οπαδούς, τους περισσότερους στην Πάτρα.

Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να αναφερθώ στη μεγάλη βοήθεια που έχουμε πάρει από αυτόν τον κόσμο. Είναι κυριολεκτικά ο έκτος παίκτης μας και η βοήθειά του κρίνεται απίστευτα σημαντική και τον ευχαριστούμε γι’αυτό. Μεγάλη η απουσία του φέτος λόγω των μέτρων, ελπίζουμε να αποδειχθεί σύντομη και να γεμίσει η Αγυιά ξανά. Αυτό που χρειάζεται για να γίνουν βήματα μπροστά είναι δουλειά και οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα, από τις ακαδημίες μέχρι την Α’ ομάδα. Να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια αξιόλογοι άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό, να μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, γιατί και οι παραπάνω κατηγορίες στο μπάσκετ είναι ημιεπαγγελματικές με μεγάλες απαιτήσεις.

Η άνοδος και η καθιέρωση της ΠΓΕ στην Β΄Εθνική αποτελεί έναν ρεαλιστικό στόχο για την επόμενη τριετία. Ακόμα, θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέους πατρινούς παίκτες που θα έχουν τη δυνατότητα να σταθούν στο επίπεδο αυτό. Και είναι σίγουρο ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία κάποια στιγμή θα βρεθεί και η ίδια η ομάδα στην Α2. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος ανόδου απαιτεί πολλά χρήματα και τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ευκαιριακός.

Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες ταυτίζονται με το project του συλλόγου, δηλαδή να φτάσουμε την ομάδα στο μεγαλύτερο επίπεδο που μπορούμε. Έχουμε το στόχο, έχουμε την όρεξη για δουλειά, έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε την εμπειρία και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

NATIONAL LEAGUE 2

Nations League 2: Η Παναχαϊκή προβάδισμα πρόκρισης, με μεγάλα τρίποντα Γκόβα (pics)

Επικράτησε με 66-62 των Γαργαλιάνων, στο κλειστό της Αγυιάς.

Published

on

Μετά από μεγάλη μάχη η Παναχαϊκή έκανε το 1-0 νίκες επί των Γαργαλιάνων στο άνοιγμα της αυλαίας των πλέι-οφ στη Natioanl League 2, επικρατώντας με 66-62 στο κλειστό της Αγυιάς.

Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι για το διπλό προηγούμενοι σε ένα πολύ μεγάλο διάστημα του 40λεπτου.

Μάλιστα, 4’09” πριν το τέλος ήταν μπροστά με 54-59 και χρειάστηκε μια μεγάλη αντεπίθεση των κοκκινόμαυρων με μπροστάρη τον Γκόβα που πήρε το «φονικό» όπλο του και με τρία σερί μεγάλα τρίποντα έφερε οδηγό εκ νέου την Παναχαϊκή (63-59).

Επίσης πολύ κρίσιμο ήταν το καλάθι του Σαλάι στα 31″ που έγραψε το 65-62 κι ενώ αμέσως μετά οι Γαργαλιάνοι αστόχησαν στο τρίποντο της ισοφάρισης.

Επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων την ερχόμενη Κυριακή στους Γαργαλιάνους με την πρόκριση να κρίνεται στις δυο νίκες.

Τα 10λεπτα: 14-19, 34-31 (ημ.), 46-46, 66-62.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γκοργκόλης): Μπαλής 8, Καλογιάννης 3 (1), Γιαννικόπουλος 4, Νικολάου 20 (2), Βανδώρος, Χρυσανθόπουλος, Καραπιπέρης, Γκόβας 23 (4), Σάλαϊ 8.

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Κούτρης): Κλεφτάκης 7 (2), Λαζαρίδης 6 (2), Γιαννόπουλος 9 (3), Σίμοβιτς 2, Κυριακόπουλος 4, Γιαννακόπουλος 6 (2), Παπουτσής 14 (1), Σκλήβας 12, Γαβρίλης 2, Ντεμερούκας.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

NATIONAL LEAGUE 2

National League 2: Ώρα πλέι-οφ για την Παναχαϊκή με Γαργαλιάνους

Published

on

Σήμερα στις 17:00 η Παναχαϊκή φιλοξενεί στην Αγυιά τους Γαργαλιάνους για τα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου του 1ου ομίλου της National League 2. 

Οι “κοκκινόμαυροι” έχουν το πλεονέκτημα έδρας και με σύμμαχο το “καυτό” σπίτι τους θα επιδιώξουν το 1ο βήμα. 

Η σειρά θα κριθεί στις 2 νίκες και όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Προμηθέα 2014 με μειονέκτημα έδρας. 

Continue Reading

NATIONAL LEAGUE 2

Πρώτο βήμα παραμονής του Αστέρα Τέμενης

Published

on

Χάρις στην εξαιρετική τελευταία περίοδο σε άμυνα και επίθεση ο Αστέρας Τέμενης έκανε το πρώτο βήμα για να μην υποβιβαστεί από τις εθνικές κατηγορίες, με το νικηφόρο 66-51 επί του Αργοναύτη Ν. Κίου.

Τα 10λεπτα: 20-09, 11-19, 17-17, 18-06.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Σακελλαρόπουλος 6(1), Βουρνάς 17(1), Τσιμπούκης, Μπίρμπας 1, Πέτροβιτς 16(2), Τσουλέας 7(2), Γκάτζιος 17, Καραγγελής 2, Δούβος.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Αθ. Μιχαλόπουλος): Κωνσταντίνου 6(1), Ρούζιος 10(2), Κατσένης 6, Πρεδάρης 10, Μ. Μιχαλόπουλος 10, Λυμπερέας 7, Μιχόπουλος, Πουλιόγλου 2, Σαρηγιάννης, Φλεβάρης, Πούλος, Βαβούλης.

 

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

Continue Reading
Advertisement
ΑΘΛΗΜΑΤΑ29 mins ago

ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ 1988: Στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής!

ΜΠΑΣΚΕΤ59 mins ago

Περιστέρι: Ημέρες και ώρες ημιτελικών και τελικού του Final Four του Basketball Champions League

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ1 hour ago

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ2 hours ago

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του χάντμπολ στην Ναύπακτο

ΒΟΛΕΙ2 hours ago

Φιλικό με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και απονομή στις πρωταθλήτριες της Παναχαϊκής

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Στο πένθος βυθίστηκε ο Εργκίν Αταμάν και η οικογένεια του Παναθηναϊκού

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ3 hours ago

Χρ. Σαλούστρος: «Ηχηρή» προσθήκη μόνο στα… χαρτιά!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 hours ago

Με «όπλο» την Τούμπα ο ΠΑΟΚ απειλεί την Κλαμπ Μπριζ

ΠΟΛΟ4 hours ago

Ο ΝΟΠ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα παραμονής το Σάββατο με τα Χανιά στην Πάτρα

ΠΟΛΟ5 hours ago

Βυθίστηκε στο Περιστέρι η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ

ΑΘΛΗΜΑΤΑ29 mins ago

ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ 1988: Στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής!

ΜΠΑΣΚΕΤ59 mins ago

Περιστέρι: Ημέρες και ώρες ημιτελικών και τελικού του Final Four του Basketball Champions League

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ1 hour ago

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ2 hours ago

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του χάντμπολ στην Ναύπακτο

ΒΟΛΕΙ2 hours ago

Φιλικό με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και απονομή στις πρωταθλήτριες της Παναχαϊκής

ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Στο πένθος βυθίστηκε ο Εργκίν Αταμάν και η οικογένεια του Παναθηναϊκού

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ3 hours ago

Χρ. Σαλούστρος: «Ηχηρή» προσθήκη μόνο στα… χαρτιά!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 hours ago

Με «όπλο» την Τούμπα ο ΠΑΟΚ απειλεί την Κλαμπ Μπριζ

ΠΟΛΟ4 hours ago

Ο ΝΟΠ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα παραμονής το Σάββατο με τα Χανιά στην Πάτρα

ΠΟΛΟ5 hours ago

Βυθίστηκε στο Περιστέρι η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ

Facebook