Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τη Δευτέρα στη “Match”: Κέρδισαν τις εντυπώσεις και… κόλλησαν το μικρόβιο οι Αμερικάνοι

Published

on

Οι Αμερικάνοι επενδυτές κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στην Πάτρα, βγάζοντας μια εικόνα ζεστής και εγκάρδιας παρέας που έχει καλές προθέσεις για την Παναχαϊκή. Δεν απέφυγαν καμία ερώτηση κι έδειξαν εξαιρετικά «διαβασμένοι»…

 

ΤΑ «ΟΛΕ – ΟΛΕ» ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ

ΚΑΙ Η «ΜΠΟΥΚΑ» ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ «MATCH»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2-0

Αποκτά σοβαρότητα

Οι «κοκκινόμαυροι» με Παπαδόπουλο στον πάγκο δείχνουν να αποκτούν αξιοπιστία, «καθάρισαν» τον Παναιγιάλειο και συνεχίζουν στην κορυφή

 

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΜΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΟ

Αγραβάνης και Ρέι πήραν τ’ όπλο τους και ο Προμηθέας τη νίκη με το Λαύριο κι ενώ «βλέπει» τον «Γολγοθά» που έχει μπροστά του μες στη βδομάδα *«Παντός καιρού» Τζεράι Γκραντ, ο Γκίκας ψάχνεται ακόμα επιθετικά

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ OSCAR 98-78

Στάθηκε αξιοπρεπώς

Ο Απόλλωνας δεν… κρύφτηκε κόντρα στο «μεγαθήριο» δείχνοντας και πάλι πως μπορεί το κάτι παραπάνω απ’ την παραμονή * Ανηφόρα στο οικονομικό, δεν έχει εισπράξει από ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ +8

Τον βλέπουν με

τα «κιάλια»

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Μάγκικο διπλό του

Διαγόρα στην Άρτα

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αίολος το βιολί του,

συνέτριψε και την Σφήκα

 

ΝΟΠ

Έκανε το 8/8, νέο

«θύμα» η Καλαμάτα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Επεισόδια στον Ρέντη: Σύσκεψη το Σάββατο στο Μαξίμου για την οπαδική βία, μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού

Σύσκεψη με τους υπουργούς Οικονόμου, Φλωρίδη και Βρούτση θα έχει το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Published

on

Σύσκεψη για την οπαδική βία θα έχει αύριο, Σάββατο, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Η σύσκεψη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 11:00, πραγματοποιείται μετά τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

“Οι δράστες όλων αυτών των φρικτών εγκλημάτων δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό και τους χιλιάδες φιλάθλους που θέλουν να πάνε στο γήπεδο. Είναι κοινοί εγκληματίες που με την ανοχή κάποιων απειλούν και κάποιες φορές αφαιρούν ζωές και καταστρέφουνε περιουσίες”, δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης εκτίμησε πάντως ότι οι αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον Ποινικό Κώδικα θα λύσουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της οπαδικής βίας.

“Αυτοί όλοι οι εγκληματίες που δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε ομάδα, είναι εγκληματίες και πρέπει να είμαστε όλοι απέναντι τους, διαπράττουν βαρύτατα κακουργήματα μέχρι ανθρωποκτονίες αλλά κάνουν και πλημμελήματα που έχουν μεγάλες επιπτώσεις στη δημόσια περιουσία.

Δεν θα έχουμε ξανά αυτό που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια ότι μπαίνουν με μια διαδικασία αυτοφώρου, καταδικάζονται και βγαίνουν έξω. Αυτά τελειώνουν με τις επικείμενες αλλαγές του Ποινικού Κώδικα”, υποστήριξε ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: news247.gr

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ο Λιμαράκης μεταξύ των “εκλεκτών” του Θοδωρή Βλάχου

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος κάλεσε για προετοιμασία 23 παίκτες

Published

on

Με τον Πατρινό Κώσταντίνο Λιμαράκη του Πανιωνίου έχει ξεκινήσει από σήμερα στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ (4-16 Ιανουαρίου).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος κάλεσε για προετοιμασία 23 παίκτες, οι οποίοι εκτός από τον Λιμαράκη είναι οι εξής:

Αναλυτικά αυτοί που έχουν κήθεί είναι οι εξής: Μάνος Ζερδεβάς, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Νικολαϊδης, Νίκος Γκίλλας, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιάννης Αλαφραγκής (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Νίκος Παπασηφάκης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Λιμαράκης, Κώστας Γκιουβέτσης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Γαρδίκας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Νίκος Μητράκης (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Βαγγέλης Πούρος (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης (ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΓΚΡΑΝΤ), Στέλιος Αργυρόπουλος (ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ), Κώστας Κάκαρης (ΠΡΟ ΡΕΚΟ), Νίκος Παπανικολάου (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΠΕΡΚΛΕΪ).

Η Εθνική μας ομάδα, από τιες 8 έως τις 14 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη της Αυστραλίας, με την οποία θα παίξει και δύο φιλικά παιχνίδια. Την Τρίτη (12/12) στις 20.15 και την Πέμπτη (14/12) την ίδια ώρα (20/15).

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Εξασφάλισε μετάλλιο ο Νικολάου του Τόφαλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας των ανδρών

Published

on

Ο Δημήτρης Νικολάου του Τόφαλου είναι πρώτος Πατρινός αθλητής που εξασφάλισε μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας των αδρών, στην κατηγορία των 63.5 κιλών όπου κλήρωση του χαμογέλασε και πέρασε στην τετράδα.

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος  Κωνσταντίνου, επίσης του Τόφαλου και του Μάκη Συνοδινού  ηττήθηκε από τον Χορβαλάκο του Ολυμπιακού, σε έναν αγώνα που υπάρχουν παράπονα από τους κριτές.

Continue Reading
Advertisement

Facebook